2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet kg hariç herşey yolunda

bebeğin en hızlı büyüdüğü zaman ve sanırım bizim de en hızlı kilo aldığımız zaman

ben de eşim işe gittikten sonra uyuyorum.. 7 gibi uyuyorum 12 de uyanıyorum öğlen sanırım bundan sonra da pek düzene girmez

sorma cnm ya bende 11 de kalkıyorum oda yeren uyanıyo uykucu yaren sut ıcıyoruz kahvaltı yapıyoruz yaren okula haha yoksa oda olmasa heralde uyucaz 12 e kadar bakalım aras bey ablası gıbı uykucu olucakmı
ah aha karaperdem sagolsun

bende de var karaperdeeee.. çokkkk seviyorum onu...

ay canım sıkıldı şeytan diyor gir mutfağa kek yap, poğaca yap

bende de var karaperdeeee.. çokkkk seviyorum onu...

ay canım sıkıldı şeytan diyor gir mutfağa kek yap, poğaca yap

cnm benım kzım hıc erken sabahın körunde kalkmadı karaperde sayesınde
benım yegenlerımde hıc kalkmaz 4 tane yegenım var onlarda hep bızım odalarda karaperde
he beyın gelışımı ıcnde cok ıyıymış
cnm bırak uyma seyta sen bak ıctın sutunu mıs

çoktan bitti süt :)

ama o perdeyi açmak berbat bişi... eşim işe giderken giyinmek için mecburen açıyo da ne kötü oluyorum

ay bız 36+1 olmuşuz ya bı anda farkettım

biz de 36+2

çoktan bitti süt :)

ama o perdeyi açmak berbat bişi... eşim işe giderken giyinmek için mecburen açıyo da ne kötü oluyorum

biz de 36+2

ayyyy bende hıc sevmem hemen gözlerım kırpışır ama uyku seven annelere bıre bır
ay bı gun var aramızda demek senıde 5 kasım cnm ozan degılmı ay 1 aydan duştu senınde

ayyyy bende hıc sevmem hemen gözlerım kırpışır ama uyku seven annelere bıre bır
ay bı gun var aramızda demek senıde 5 kasım cnm ozan degılmı ay 1 aydan duştu senınde

:):)

evet 5 kasım ama ben erken gelicek diye hissediyorum... kız gününü doldurmazmış zaten...

ilk haftalar nasıl geçer bu 40 hafta diyordum, bi baktım ki sona gelmişiz.... ama şimdi de zaman geçmek bilmiyor

ay bende hala ınanaamıyorum resmen 20 gun kaldı ve gunler cok hızlı gecıyo
ah hepımız sağlıcakla alsak kucagımıza
senın kontrol bı daha ne zamana

ıyı cnm ya mısfırlerım vardı ıkı gundır yorgunum aslındada camaşırlar kuruyo onalrı beklıom
sen nasıl oldun kasıkların falan

ay bende misafir geldiğini düşünemiyorum bana ya valla dermanım yok..ama ben yarın gitcem misfirliğe bana yakın oturan bi ark.var o da 30 haftalık hamile:) artıkk butun gun ne konuşucaz tahmin edersin:)) aynı ya sol tarafım özellikle daha fena

haha yaancı degıller cnm elltım kv ama ne kadarda olsa tabı yoruluyo ınsan ay harını tahmın edemıyorum cnm
neyse bende kaçayım yoruldu b aya yarın göruşuruz yıen ıyı oturmalar yarın

haha yaancı degıller cnm elltım kv ama ne kadarda olsa tabı yoruluyo ınsan ay harını tahmın edemıyorum cnm
neyse bende kaçayım yoruldu b aya yarın göruşuruz yıen ıyı oturmalar yarın

tanıdıkta olsa insan yoruluyo işte yine ya helee bennn hazırlık yapp falann işim hiç bitmez:)) grş inş.yarın canım öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…