tanıdıkta olsa insan yoruluyo işte yine ya helee bennn hazırlık yapp falann işim hiç bitmez:)) grş inş.yarın canım öptümm
11 den sonra göruşuruz cnm benım öpuldun cok
güle güle kullan çok güzeller ,
hepsini hastaneye götürecek misin :)
tabi canım gece kuşları olarakk:) bende öp.by
farkındaysan 10 dk kadır gıdıyorum hadı dedım katlayımda camaşırları haha utulersem sabaha kadar burdayım
yok canım iş yerinde son 3 gün :) izine çıkıcam Allahın izniyleErken mı geliyor senin meleğin canim? Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun
canım hayırlısıyla son bulur şu dava sende huzur bulursunkızlar sizi ihmal ettiğimi sanmayın beni en baştan beri bilenler bilir canımı çok sıkan bir mevzu var yarın onun duruşması var ne olur dua edin de adalet yerini bulsun bu asıl dava değil ama psikolojim moral bulur en azından
evet sanırım kimsecikler olmazgünaydın canım,
bende çok erken uyuyorum sonra da gece 1 saat oturuyorum kalkıp
artık sende gelmezsen sabahları kimsecikler olmaz herhalde
günaydın kasım anneleri :)herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.. bende bu sabah yine küçük küçük kasılmalarla uyandım ve daha da uyuyamıyorum..hemen bişeyler atıştırıp ilacımı aldım.. sizlerinde böyle erken haftalarda ara ara kasılmalarınız oldu mu?? ben geçen hafta baya bi sancılandım sancı aralıkları 5 dakikada 1 di ve gerçekten doğuruyorum sandım..muhteşem bir ağrıydı tarif edemem yani..o ağrılar yüzünden rahim ağzımda daraldı..şimdi nidilat kullanıyorum..aranızda bu ilacı kullanan var mı?? biliyorum şimdi sizlerin heyecanlarınızın yanında benim bu sorduğum sorular belki çok abes ama gerçekten merak ediyorum..korku da var..:18:
yok canım iş yerinde son 3 gün :) izine çıkıcam Allahın izniyle
canım hayırlısıyla son bulur şu dava sende huzur bulursun
vay vay vay ne güzeller kuzum bunlar sabahlığı ne yaptın bulamadınmı ?
kuzular günaydın dün akşam yine 9 buçukta uyuduk eşimide kendime benzettim oda benimle yattı :) çok arıyacaz sanırım bugünleri gece çok uyanıyorum ama olsun en azından uyuyorum sabah hiç kalkmak istemedim yatakta dönüp durasım var neyseki son 3 günüm sonra gönlümce yuvarlanıcam yatakta :):):):)
günaydın kasım anneleri :)herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.. bende bu sabah yine küçük küçük kasılmalarla uyandım ve daha da uyuyamıyorum..hemen bişeyler atıştırıp ilacımı aldım.. sizlerinde böyle erken haftalarda ara ara kasılmalarınız oldu mu?? ben geçen hafta baya bi sancılandım sancı aralıkları 5 dakikada 1 di ve gerçekten doğuruyorum sandım..muhteşem bir ağrıydı tarif edemem yani..o ağrılar yüzünden rahim ağzımda daraldı..şimdi nidilat kullanıyorum..aranızda bu ilacı kullanan var mı?? biliyorum şimdi sizlerin heyecanlarınızın yanında benim bu sorduğum sorular belki çok abes ama gerçekten merak ediyorum..korku da var..:18:
yok canım iş yerinde son 3 gün :) izine çıkıcam Allahın izniyle
canım hayırlısıyla son bulur şu dava sende huzur bulursun
vay vay vay ne güzeller kuzum bunlar sabahlığı ne yaptın bulamadınmı ?
kuzular günaydın dün akşam yine 9 buçukta uyuduk eşimide kendime benzettim oda benimle yattı :) çok arıyacaz sanırım bugünleri gece çok uyanıyorum ama olsun en azından uyuyorum sabah hiç kalkmak istemedim yatakta dönüp durasım var neyseki son 3 günüm sonra gönlümce yuvarlanıcam yatakta :):):):)
günaydın canım,
bende çok erken uyuyorum sonra da gece 1 saat oturuyorum kalkıp
artık sende gelmezsen sabahları kimsecikler olmaz herhalde
günaydın kızlar dilerim hepimiz için güzel bir gün olur... sabaha kadar uyuyamadan geçirilmiş bir gece daha geçirdim hayırlısıyla şu günler bir an önce geçsede gecelerimiz boşa geçmemiş olsa yatmak artık işkence oldu
amin canım amin ben bi ilçede çalışıyorum ama kalp dışında herşey yapılıyor beyin filan hep var diğerleri valla insanların duaları yetiyo bana çok şükür
canım benim ya inşallah gelir cumartesiden önceGünaydın kızlar, akşam bolca dinlendim. 1 gibi uyudum, gecede 1 kere uyandım, uykumu aldım güzelce. çok dinamiğim. eee öylede olmam lazım akşama yemekli misafirim var
günaydın, geçmiş olsun canım. kasılmalar arada oluyor ama sık değil. sende biraz yoğun oluyor demek ki. doktorun ne diyor? normal miymiş? o ilacı hiç duymadım. demek kasılmalar buna sebep oldu. istediğini sor, hepimiz hamileyiz aklımızda bin türlü soru var.
canım günaydın. az kaldı çok şükür. ama belki ben bu hafta ayrılamam((( maalesef burda bir karışıklık oldu, patron acil seyahate çıktı, öteki patronda o gelmeden bırakmam dedi. istersen tüm gün otur hiçbişi yapma ama yeter ki kal dedi. ne diyim şimdi tamam dedim. oda üzülüyor ama çok ısrar etti inşallah gelir c.tesiden önce yaaaa
günaydın canım. değil mi çalışanlarda olmasa bu saatte kim gelir:)
günaydın canım. amin. evet ya bebelerimiz için uykusuz kalalım artık.
günaydınn.....
beysalım....
sabahları topici ya aysun ya sen açardın ahtırlıyo musun? bu görev sadece sana kaldı sanırım şimdilerde......
izne ayrıl da kurtul artık yaa... valla doğuma az kalmış olduğu halde çalışan hamileleri görünce ben fena oluyorum... :26:
evet güzelim sabah kuşu olmaktan sıkıldım :) birde bir sürü iş yükleniyor artık iş verilmemesi gerekirken gitmeden şunu da yap bunuda yap diye sabır sabır nereye kadar bilmiyorum cuma gidiyorum Allahın izniyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?