2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
güle güle kullan çok güzeller ,
hepsini hastaneye götürecek misin :)

sağol cnm ıkı takım götueucem ıkı takım evde bıralıcam malum gelen gıden cok okuyo öncekı kıyafetlrımde olmuck hasteneden gelınce yıkanır paklanır faln derken cok terlenıyo bıde bol olsun dedıuzun sure gıremem öncekılerın ıcıne
demek sen de perşembe gıdıyosun heyecan dorukta

Erken mı geliyor senin meleğin canim? Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar olsun
yok canım iş yerinde son 3 gün :) izine çıkıcam Allahın izniyle

canım hayırlısıyla son bulur şu dava sende huzur bulursun

vay vay vay ne güzeller kuzum bunlar sabahlığı ne yaptın bulamadınmı ?

kuzular günaydın dün akşam yine 9 buçukta uyuduk eşimide kendime benzettim oda benimle yattı :) çok arıyacaz sanırım bugünleri gece çok uyanıyorum ama olsun en azından uyuyorum sabah hiç kalkmak istemedim yatakta dönüp durasım var neyseki son 3 günüm sonra gönlümce yuvarlanıcam yatakta :):):):)

günaydın canım,

bende çok erken uyuyorum sonra da gece 1 saat oturuyorum kalkıp
artık sende gelmezsen sabahları kimsecikler olmaz herhalde

günaydın kızlar dilerim hepimiz için güzel bir gün olur... sabaha kadar uyuyamadan geçirilmiş bir gece daha geçirdim hayırlısıyla şu günler bir an önce geçsede gecelerimiz boşa geçmemiş olsa yatmak artık işkence oldu

günaydın kasım anneleri :) herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.. bende bu sabah yine küçük küçük kasılmalarla uyandım ve daha da uyuyamıyorum..hemen bişeyler atıştırıp ilacımı aldım.. sizlerinde böyle erken haftalarda ara ara kasılmalarınız oldu mu?? ben geçen hafta baya bi sancılandım sancı aralıkları 5 dakikada 1 di ve gerçekten doğuruyorum sandım..muhteşem bir ağrıydı tarif edemem yani..o ağrılar yüzünden rahim ağzımda daraldı..şimdi nidilat kullanıyorum..aranızda bu ilacı kullanan var mı?? biliyorum şimdi sizlerin heyecanlarınızın yanında benim bu sorduğum sorular belki çok abes ama gerçekten merak ediyorum..korku da var..:18:

cnm ben 8 haftadan fazladır kullanıyorum nidilatı benim de kasılmalarım vardı en az 40 en fazla 100ü geçen sancı çıktı ntsde ama ben ağrı hissetmedim hiç sadece sertleşme hissettim hala da var takmıyorum artık haftaya nidilatı bırakcakmışım dr söyledi

beysal ben de senin gibi düşünüyordum izne ayrılcam sele serpe yatacam die ama hayal kırıklığı yaşadım sabah yine erkenden kalkıyorum sonra gün içinde uykulu modda dolanıp duruyorum :) oysa okula giderken çok uykum oluyordu zorla kalkıyordum :)

nasıl bi sancı ki ben de ara ara adet ağrısı gibi ağrılar oluyor ama öyle belli aralıklarda değil başlıyor biraz devam ediyor sonra geçiyor akıntım da artma oldu o da doğumun yaklaştığının belirtisi yazıyodu hamilelik takviminde.. rahim ağzı neden daralıyor ben de bu konularda pek bilgisizim rabbim sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin

herkese günaydın..

Günaydın kızlar, akşam bolca dinlendim. 1 gibi uyudum, gecede 1 kere uyandım, uykumu aldım güzelce. çok dinamiğim. eee öylede olmam lazım akşama yemekli misafirim var

günaydın, geçmiş olsun canım. kasılmalar arada oluyor ama sık değil. sende biraz yoğun oluyor demek ki. doktorun ne diyor? normal miymiş? o ilacı hiç duymadım. demek kasılmalar buna sebep oldu. istediğini sor, hepimiz hamileyiz aklımızda bin türlü soru var.

canım günaydın. az kaldı çok şükür. ama belki ben bu hafta ayrılamam ((( maalesef burda bir karışıklık oldu, patron acil seyahate çıktı, öteki patronda o gelmeden bırakmam dedi. istersen tüm gün otur hiçbişi yapma ama yeter ki kal dedi. ne diyim şimdi tamam dedim. oda üzülüyor ama çok ısrar etti inşallah gelir c.tesiden önce yaaaa

günaydın canım,

bende çok erken uyuyorum sonra da gece 1 saat oturuyorum kalkıp
artık sende gelmezsen sabahları kimsecikler olmaz herhalde

günaydın canım. değil mi çalışanlarda olmasa bu saatte kim gelir:)

günaydın canım. amin. evet ya bebelerimiz için uykusuz kalalım artık.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım walla artık bu sandalyede oturmak çok zorlaştı ağlıya ağlıya geliyorum resmen iş yerine dayanmak zorundayım diyorum doğumdan sonra daha fazla vakit geçireyim die ama banada yazık dimi yawww (

amin canım amin ben bi ilçede çalışıyorum ama kalp dışında herşey yapılıyor beyin filan hep var diğerleri valla insanların duaları yetiyo bana çok şükür

ay canım ben önce istemiyordum kendi çalıştığım hastanede doğum yapmayı ama zaten erken doğum olunca yoğunbakımdaki herkes mesai arkadaşım doktormuz süper bebeğimi başkalarına emanet edemezdim gerçekten kendi hastanemde oldu doğumum ama gerçekten çok iyi oluyor krallar gibi ağırlandık gelen gidenim eksik olmadı tanıyan tanımayan herkes bana destek olmaya geldi sonra iyiki böyle karar vermişim dedim bildik ortam bildok kişiler çok iyi oluyor gerçekten

canım benim ya inşallah gelir cumartesiden önce

günaydınn.....

beysalım....

sabahları topici ya aysun ya sen açardın ahtırlıyo musun? bu görev sadece sana kaldı sanırım şimdilerde......

izne ayrıl da kurtul artık yaa... valla doğuma az kalmış olduğu halde çalışan hamileleri görünce ben fena oluyorum... :26:

evet güzelim sabah kuşu olmaktan sıkıldım :) birde bir sürü iş yükleniyor artık iş verilmemesi gerekirken gitmeden şunu da yap bunuda yap diye sabır sabır nereye kadar bilmiyorum cuma gidiyorum Allahın izniyleeee

ohh kurtuluyosun artık sen de kuşum... az daha sabır... bugünü bitti say.. cumayı da sayma kald bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…