Selam kizlar cok bunaldim ben yaa dogumdan onc girdim bile depresyona ogluma tuvalet egitimi veriyoruz ama cok zorluyor bende artik bezleyim istiyorum cocukta arada kaliyo kreste cekiniyo evde ben yeteri kadar ilgilenemiyorum dogumdan sonarda malum ama esim bezletmiyor tamam yardimci oluyor ama bi ye kadar off kendimi cok yalniz hissediyorum hicbisey istedigim gibi gitmiyor yaa
Selam kizlar cok bunaldim ben yaa dogumdan onc girdim bile depresyona ogluma tuvalet egitimi veriyoruz ama cok zorluyor bende artik bezleyim istiyorum cocukta arada kaliyo kreste cekiniyo evde ben yeteri kadar ilgilenemiyorum dogumdan sonarda malum ama esim bezletmiyor tamam yardimci oluyor ama bi ye kadar off kendimi cok yalniz hissediyorum hicbisey istedigim gibi gitmiyor yaa
Allahtan hafta ici krese gidiyor ama kiyamiyorum onada orda rahat edemiyor hic soylemiyor diye annemler kardeslerim burda ama gelmiyolar kayinvaldem gelmek istiyor haftasonu o vardi ama ben rahat edemiyorum surekli mudahale modunda o daewet zor bi durum iki küçük çocuk ikiside sana muhtaç sen bu durumda daha güçlü olmak zorundasın tabii sende insansın pilin bitebilir biyerde ailen yokmu yanında annen kardeşin falan hem iki canlı olup hem oğluna bakmak gerçekten zor allah yardımcın olsun keşke sihirli güçlerimiz olsada herşey çözülse hoş annelik başlı başına bir sihir ama...
Kıyamam ben Arcağıma, zor tabi, artık oğlun da bezi bırakmayı istiyordur, ancak sen şuanda her saniye onun tuvalet ihtiyacına koşabilecek durumda değilsin elbette....
Eşin daha çok yükü almalı, çağırabileceğin biri var mı ya da evde sana yarım gün yardım edecek güvenilir bir kadın bulma ihtimalin var mı tabi maddi açıdan çok sarmayacaksa....
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım walla artık bu sandalyede oturmak çok zorlaştı ağlıya ağlıya geliyorum resmen iş yerine dayanmak zorundayım diyorum doğumdan sonra daha fazla vakit geçireyim die ama banada yazık dimi yawww(
Herkescikler iyidir umarım , biz kızımla uyandık evimizi toparladık kahvaltımızı yaptık , şimdi süslenip doktor teyzemize gideceğiz bu hafta biraz ağrılı geçti umarım bir sorun çıkmaz kontrolümüzde
topıgı okuyorum vakıt buldukca demırbasımız beysalımız 2 gun daha buralarda bakalım sonrasında ne olucak bızım oğlumuz ıyı hersey yolunda cok sukur 36 haftanın ıcındeyız 2640 gramız kontrollerımız haftada 1 e dustu
applepay yok sanırım bıkac gundur yada ben göremedım doğurmaya gıtmıs olabılır mıkı:))
hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah ama bizi habersiz bırakma olurmu
mervecik nerelerdesin kuzum ağrılarınnasıl oldu bir görüyorum aşağıda sonra kayboluyorsun haber ver kendinden biraz
şahinusum mahkeme kaçta?
Allahtan hafta ici krese gidiyor ama kiyamiyorum onada orda rahat edemiyor hic soylemiyor diye annemler kardeslerim burda ama gelmiyolar kayinvaldem gelmek istiyor haftasonu o vardi ama ben rahat edemiyorum surekli mudahale modunda o da
Dedigim gibi kayinvaldem var istemiyorum onu da parayla getirecegim biride yok oyle tanidigim Zaten herseyin sorumlusu esim dedim 2. Cocugu su an kaldiramam herseyiyle zor olur dedim ben hallaederim dedi o istedi simdi yardimci oluyor belki ama bunaltiyor da biraz asabi cunku hemen kiziveriyor bende hergun agliyorum hamileligin basinda bile bu kadar aglamamistim[/QUOTE
Yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm hatta kuş olup uçasım geldi yanına yardım etmek için gerçekten yalnızlık hele hele böyle bir dönemde ailen neden gelmiyor bilmiyorum ailesel konular bunlar ama inan hastaneye düştüğün o an yani doğum anında 2 yaşındaki oğlundan bile mahsun olup boynunu bükerek gidİyosun o odaya, kapı komşun bile olsa bir tanıdık arıyo gözlerin, ANNE OLMAYA YAKLAŞTIĞIN O ANLARDA İLK ANNENİ İSTİYORSUN YANINDA
Ya böyle hala çalışan arkadaşları gördükçe gerçekten çok üzülüyorum ben(zaten ev de bile zor oluyor hamilelik bir de iş stresi Allah kolaylık versin. Ben 4.ayın sonunda işi bırakmıştım, iyiki bırakmışım, zaten çalışamazdım plesanta previa demişti doktorum şükür düzeldi ama her gün kaç kilometre yol yapıyordum.Allah yardımcınız olsun inşallah dertsiz tasasız hemen çıkarsınız izne...
Saol canım ya bugün canıma tak dedi artık walla tüm öğlen arası ağladım durdum yok böyle olmayacak belimin ağrısı bir yandan kızım aşşağı vurması biyandan konuştum müdürümle bu cuma ayrılıyorum izne napim doğum sonrası bu 1 haftayı kullanamıcam erken başlıcam ama olsun şimdide sağlık lazım bana dimii yaw
aynı durumdayım tatlım şuandada bebeğimiz bizimle ona zarar vermeye başladığımı düşündüm artık o yüzden bende haftaya perşembe çıkmam gerekirken bu cuma çıkıyorum
BİZ GELDİKher şey yolunda suyumuz kan akışımız, sancımız yok kalp atışlarımız normal , yalnız benim pamuk şekerim hala dönmemiş kıymetli totişini kaldırsa da dönse artık be 1,5 kilo almışım yuhhhh dedim kendime kızımda iki haftada yarım kilo almış 2,300 olmuş, 36 hafta da yani arefe günü gideceğiz tekrar kontrole bu arada dönmezse ne zaman sezaryene alırsınız dedim 39 . hafta da alıyorum dedi ama öyle bir durum olursa sanırım ben o kadar beklemek istemiyorum , yoruldum artık ama kızım duymasın sakın :26::26::26::26::26::26:
Bencede duymasın annesisonra küsmesin sana herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah diyelim ikinizede benim doktorumda 39 haftadan önce olmaz dio riske girme gelişimini iyice tamamlasın son etapdayız artık 3 hafta kadar daha sabırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?