2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nidilat ı kullanan arkadaşım günde kaç kere alıyorsun ben bu hafta 3e çıkardım şimdi kasılmalarım çok daha iyi durumda.. kasılmalar ve ağrı nasıl oluyor diye soran arkadaşım... ben karnım taş gibi ve huni şeklini alıyordu ve şiddetli bir ağrı giriyordu vajinama ve ordan içeriye doğru bu böyle düzgün aralıklarla 5 dakika 1 olmaya başladı zaten 3 dakika da 1 e düştümü doğum başlıyormuş.. o adet sancısı yada bel ağrısı olan ağrılar genelde rahim büyümesinin ağrıları veya sona yaklaştıkça karın aşağılara iniyor ya rahim doğum pozisyonuna hazırlanıyor işte onun ağrıları... bende nidilatı 35.hafta başında kesicem..kan sulandırıcı iğnelerimi son güne kadar yapıcam ama bebe aspirinini ne zaman keseceğimi bilmiyorum ve bu şekilde ani bir doğuma girmekten çok korkuyorum..kanamayı durduramayacak doktor diye aklım çıkıyor..

selam canlarım nasılsınız bakalım ben dinlenme modundayım ama sizlere bişey soracağım :26:
şimdi meyra ismi annemin hocasından veto yedi şimdi yeni isim arayışıyındayım ve şeceneklerimi sıralıyorummm
SERRA =Serrâ (السَّرَّاء&#1615 Arapça’da “bolluk, saadet, refah, genişlik” gibi manalara gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’de iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.

Buna göre Serra isminin çocuklara isim olarak konulmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.
YÜSRA=ol taraf. İnşirah ve talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.Leyl suresi 7. Ayet, a’la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur’an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise ’’en kolay yer’’ yani ’’cennet’’ manasını taşır kur’anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)
ERVA=Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osman’ın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır
şeçin bakalımmm

Hımmmmm başarılı

Eklentiler

• $25-13045%2013046%20copy(1)11.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $49-12875.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 48
Henüz kendine lohusa yada hastane için takım almayan varsa lohusa shop sitesini incelesin çok güzel şeyler var fiyatlarıda uygun.

günde 4 kere 6 saatte 1 alıyodum, 3 gündür günde 3 alıyorum, sonra da bikaç gün günde 2 alıcam ve bırakıcam inş...

ben nıdılatı 36 ya kadar içtim artık sancım olsada dr. sezeryana alacak..magnorm u gunde 2 kez içiyorum oda kasılmaları azaltıyo...
coraspini 32 bitince bıraktım..
senın damarda darlık mı var niye aspirin içiyosun?

erva söylemesi zor ve kaba..
yüsra da ne bilim..

bence serra gayet sempatik...berra yı da düşün..meryem suresinde geçiyo...anlamıda güzel bak bi..

Hımmmmm başarılı

Bencede. bende kaç gündür bu sitede dolanıp duruyordum gerçekten çok güzel lohusa pijamalrı var orada. çok kararsız kaldım sonra eşimin tercihiyle bi tane aldık. yarın elime geçecek inşAllah. gerçi beyaz aldım diye biraz terreddüt ettim ama sonuçta pembelerin tonlarıda bir hayli açık. onlardada leke bariz belli olur. ilk günlerde giymem artık. zaten çarşıdan almıştım başka bi tane odaha bolcana ve koyu pembe. işte benimkide bu

hadi bakalım sevindim canım benim maşallah kızçene

kesinlikle erva canım

günde 4 kere 6 saatte 1 alıyodum, 3 gündür günde 3 alıyorum, sonra da bikaç gün günde 2 alıcam ve bırakıcam inş...

geri çekilme reaksiyonları yaşıyor musun?? yani dozu düşürürken bende mesela çarpıntı yaptı bir keresinde sende de bu tür şeyler oldu mu?? benim diğer gebeliğimde 39.haftaya geldim hiç böyle bir ağrı sancı yoktu..ama bu gebeliğimde 28. haftada başladı kasılmalar.. ve gerçekten çok iyi kasılmalardı..ben normal doğum yapan kadınların ellerinden öpüyorum..yani ben o sancııyı 1-2 saat çektim berbat bişeydi.. benimde ilk doğumum acil olarak oldu ve sezaryen olduğu için bu da sezaryen olmak zorunda ama çatılarım normal doğuma çok müsait olduğu için korkuyorum açıkçası normal doğum yapmaktan.. doktor eğer bir daha bu şekilde bir ağrı çekersen iç dikişlerin patlayabilir sakın evde ağrı çekeyim deme dedi.. korktum açıkçası.. bende küçük bi çanta hazırladım kendime eğer olurda erkenden gidersek doğuma diye..

Güle güle kullan bebişinle sağlıklı mutlu giymek nasip etsin.

bende erva ismini beğeniyorum. serra da güzel. ama yüsra pek hoşuma gitmiyor, meyra ismi neden veto edildi kötümüymüş anlamı. sanırım kızlarından birinin adı da esraydı. gayet uyumlu olur ervayla.

bebefox dan 2 tane emzirme atleti.beyaz ve ten rengi
pijama dünyasından 2 tane biri kırmızı biri mavi lohusa pijaması sipariş ettim..
inş.güzel çıkarlar..bedenime uyar
çikolatam da geldi..
mavi lohusa tacını kırmızı çorabı bı arkadaşım alacak..

dua edin kızlar bebeğim sabretsin..sağlıkla gelsin..hayırla gelsin ...zamanında gelsin
cuma yıne kontrolum var..
bugun yıne az da olsa sancım çıktı..
,nş.bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım

benim kasılma hep vardı ya ben ne zaman başladığını bile hatırlamıyorum ama sancı kanama olmuyordu tesadüfen farkettiler ben normal zannediyordum şimdilik bir sorun yaşamadım canım 3e düşürürken bakalım zaten benim tansiyonum normalde de çok düşük kansızım ve çarpıntım da var inş nidilat daha beter yapmaz şimdiye kdr yapmadı.. inş zamanında doğum yaparsın cnm sağ salim kurtulursun erken doğum deyip de tedavi olanlar hep gününde doğuruyo ya bana hep öyle denk geldi valla inş bizim de öyle olur

Selam canim, mide sorununu aynen ben de yasıyorum açlığa gelmiyo tokluğa gelmiyo hele gece yatar pozisyona geceyim 5 dakika içersinde mahvediyor beni gaviscon kullanıyorum gecede 3 defa o biraz rahatlatıyor Dr rahatlıkla icebilirsin dedi süt soda nafile neyse ki az kaldı

hoşgeldin canım. bende seni merak etmeye başlamıştım. meyra ya alışmıştık yahu :)))

bu isimlerde güzel ama ben serra yı daha çok beğendim. çünkü söylemesi daha kolay.

güle güle kullan aldıklarını. bende daha tacımı almadım. inşallah canım bebeğine sağlıkla kavuşursun. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

herkese hayırlı akşamlar bugünde bitti çok şükür kaldı 2 gün hayırlısıylaaaaa

Ay kimsecikler kalmamış topikte , bugün ilk defa hastanede çok ilginç bir olay geçti başımdan , yaşlı başlı kadın yanında genç bir kızı var 16 yaşında filan sıra beklerken sordu ilk bebek mi ne zaman doğum filan diye , sonra da cinsiyetini sordu ? kız dedim ayyy nasıl bir yarım ağızla olsun daha gençsin hem ilk bebeğinmiş 2 . erkek olur inş demez mi , bu zmana kadar ne benim ailem ne eşimin ailesinden ve kimseden böyle bir şey duymamıştım, arkadaşlarım diyorlardı da aman takmayın diyordum ......ama takılıyormuş yani bir gıcık oldum ki biz zaten kız istiyorduk gönlümüze göre oldu dedim ,,,,hala uzatıyor kalkıp agzına çakasım geldi bir tane ne kadar sinirlendiysem hala çıkmadı aklımdan sizinlede paylaşayım dedim

yüsra yada serra güzel bence de isim konusunda söylenilmesi zor yok çok kaba kavramını anlayamıyorum ne kadar zor kelime varsa bütün gün ağzımızda isim koymaya gelince herkes onu söylemesi zor diyor bence hangisi hoşuna gidiyorsa onu koy hepsininde söylemesi gayet hoş canım

merhaba kızlar nasılsınız..
Bende kuzumun adını Serra koyacagım allah ızın verırse..Hala çalısan annelerdenımm bayrama kadar çalısmayı deneyecegım bakalım
ınsallah sorun cıkmadan calısırım..sımdılık bebeişimizin kilosu dısında bır problem yok gecen hafta kızımız 2900 gr olmustu
bıraz ırı dedı doktorumuz bakalımm ctesı ne kadar almıs gorecegızz..
Agrısı sızısı olanların Allah yardımcısı olsun kızlar..sabredelım cok az zamanımız kaldı ınsallah..

Kızlar bebişimizin mobilyaları geldi, çok mutlu oldum, arabasını ve park yatağını da aldık, çok şükür üzülüyordum yetişmiyor diye hepsi bir anda oldu.
Eksiği olanlar üzülmesin Allah yardım ediyor birşekilde oluveriyor hepsi.
Allah inşallah bebiklerimizin de sağlıkla gelmesini nasip etsin.
Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…