nidilat ı kullanan arkadaşım günde kaç kere alıyorsun ben bu hafta 3e çıkardım şimdi kasılmalarım çok daha iyi durumda.. kasılmalar ve ağrı nasıl oluyor diye soran arkadaşım... ben karnım taş gibi ve huni şeklini alıyordu ve şiddetli bir ağrı giriyordu vajinama ve ordan içeriye doğru bu böyle düzgün aralıklarla 5 dakika 1 olmaya başladı zaten 3 dakika da 1 e düştümü doğum başlıyormuş.. o adet sancısı yada bel ağrısı olan ağrılar genelde rahim büyümesinin ağrıları veya sona yaklaştıkça karın aşağılara iniyor ya rahim doğum pozisyonuna hazırlanıyor işte onun ağrıları... bende nidilatı 35.hafta başında kesicem..kan sulandırıcı iğnelerimi son güne kadar yapıcam ama bebe aspirinini ne zaman keseceğimi bilmiyorum ve bu şekilde ani bir doğuma girmekten çok korkuyorum..kanamayı durduramayacak doktor diye aklım çıkıyor..
ben nıdılatı 36 ya kadar içtim artık sancım olsada dr. sezeryana alacak..magnorm u gunde 2 kez içiyorum oda kasılmaları azaltıyo...nidilat ı kullanan arkadaşım günde kaç kere alıyorsun ben bu hafta 3e çıkardım şimdi kasılmalarım çok daha iyi durumda.. kasılmalar ve ağrı nasıl oluyor diye soran arkadaşım... ben karnım taş gibi ve huni şeklini alıyordu ve şiddetli bir ağrı giriyordu vajinama ve ordan içeriye doğru bu böyle düzgün aralıklarla 5 dakika 1 olmaya başladı zaten 3 dakika da 1 e düştümü doğum başlıyormuş.. o adet sancısı yada bel ağrısı olan ağrılar genelde rahim büyümesinin ağrıları veya sona yaklaştıkça karın aşağılara iniyor ya rahim doğum pozisyonuna hazırlanıyor işte onun ağrıları... bende nidilatı 35.hafta başında kesicem..kan sulandırıcı iğnelerimi son güne kadar yapıcam ama bebe aspirinini ne zaman keseceğimi bilmiyorum ve bu şekilde ani bir doğuma girmekten çok korkuyorum..kanamayı durduramayacak doktor diye aklım çıkıyor..
selam canlarım nasılsınız bakalımben dinlenme modundayım ama sizlere bişey soracağım :26:
şimdi meyra ismi annemin hocasından veto yedi şimdi yeni isim arayışıyındayım ve şeceneklerimi sıralıyorummm
SERRA =Serrâ (السَّرَّاءُArapça’da “bolluk, saadet, refah, genişlik” gibi manalara gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’de iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
Buna göre Serra isminin çocuklara isim olarak konulmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.
YÜSRA=ol taraf. İnşirah ve talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.Leyl suresi 7. Ayet, a’la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur’an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise ’’en kolay yer’’ yani ’’cennet’’ manasını taşır kur’anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)
ERVA=Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osman’ın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır
şeçin bakalımmm
Hımmmmm başarılı
hadi bakalım sevindim canım benim maşallah kızçenebiz geldikHer şey yolunda suyumuz kan akışımız, sancımız yok kalp atışlarımız normal , yalnız benim pamuk şekerim hala dönmemiş kıymetli totişini kaldırsa da dönse artık Be 1,5 kilo almışım yuhhhh dedim kendime Kızımda iki haftada yarım kilo almış 2,300 olmuş, 36 hafta da yani arefe günü gideceğiz tekrar kontrole Bu arada dönmezse ne zaman sezaryene alırsınız dedim 39 . Hafta da alıyorum dedi ama öyle bir durum olursa sanırım ben o kadar beklemek istemiyorum , yoruldum artık ama kızım duymasın sakın :26::26::26::26::26::26:
selam canlarım nasılsınız bakalımben dinlenme modundayım ama sizlere bişey soracağım :26:
şimdi meyra ismi annemin hocasından veto yedi şimdi yeni isim arayışıyındayım ve şeceneklerimi sıralıyorummm
serra =serrâ (السَّرَّاءُarapça�da �bolluk, saadet, refah, genişlik� gibi manalara gelmektedir. Kur�an-ı kerim�de iki ayette (âl-i imrân, 3/134 ve a�râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
buna göre serra isminin çocuklara isim olarak konulmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.
yüsra=ol taraf. Inşirah ve talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.leyl suresi 7. Ayet, a�la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur�an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. Anlamı ise ��en kolay yer�� yani ��cennet�� manasını taşır kur�anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)
erva=ervâ, peygamberimizin halası (ervâ bint abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda hz. Osman�ın annesinin (ervâ bint küreyz) adıdır
şeçin bakalımmm
günde 4 kere 6 saatte 1 alıyodum, 3 gündür günde 3 alıyorum, sonra da bikaç gün günde 2 alıcam ve bırakıcam inş...
Bencede. bende kaç gündür bu sitede dolanıp duruyordum gerçekten çok güzel lohusa pijamalrı var orada. çok kararsız kaldım sonra eşimin tercihiyle bi tane aldık. yarın elime geçecek inşAllah. gerçi beyaz aldım diye biraz terreddüt ettim ama sonuçta pembelerin tonlarıda bir hayli açık. onlardada leke bariz belli olur. ilk günlerde giymem artık. zaten çarşıdan almıştım başka bi tane odaha bolcana ve koyu pembe. işte benimkide bu Eki Görüntüle 529932
SERRA =Serrâ (السَّرَّاءُArapçada bolluk, saadet, refah, genişlik gibi manalara gelmektedir. Kuran-ı Kerimde iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve Arâf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
Buna göre Serra isminin çocuklara isim olarak konulmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.
YÜSRA=ol taraf. İnşirah ve talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.Leyl suresi 7. Ayet, ala suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kuran-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise en kolay yer yani cennet manasını taşır kuranda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)
ERVA=Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osmanın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır
şeçin bakalımmm
geri çekilme reaksiyonları yaşıyor musun?? yani dozu düşürürken bende mesela çarpıntı yaptı bir keresinde sende de bu tür şeyler oldu mu?? benim diğer gebeliğimde 39.haftaya geldim hiç böyle bir ağrı sancı yoktu..ama bu gebeliğimde 28. haftada başladı kasılmalar.. ve gerçekten çok iyi kasılmalardı..ben normal doğum yapan kadınların ellerinden öpüyorum..yani ben o sancııyı 1-2 saat çektim berbat bişeydi.. benimde ilk doğumum acil olarak oldu ve sezaryen olduğu için bu da sezaryen olmak zorunda ama çatılarım normal doğuma çok müsait olduğu için korkuyorum açıkçası normal doğum yapmaktan.. doktor eğer bir daha bu şekilde bir ağrı çekersen iç dikişlerin patlayabilir sakın evde ağrı çekeyim deme dedi.. korktum açıkçası.. bende küçük bi çanta hazırladım kendime eğer olurda erkenden gidersek doğuma diye..
günaydınlar herkese biraz geç ama sabah uyandım eşimle kahvaltı yaptım geri uyumuşum kızlar benim midem çok yanıyor süt ilaç filan hiç fayda etmiyor yesem yanıyor yemesem aç olsam yine yanıyor sizdede öle olan var mı
ben bugün eğlenceye gidicem arkadaşlarla dr.umuz gidiyor ona veda yapılıyor ona gidicem koca göbeğimle dün baba gibi gördüğüm başhekim yardımcımız var ol aradı oynamayacaksan gelme diye nasıl yani dedim bu göbekle pist filan yıkılmasın dedim :)))belki son eğlencelerim bebek olunca zor braz azcık dağıtsam nolur ki yaaaa ben oynamadan duramam nasıl olsa tüm ekip orda olur hazırlık yapmam lazım kıyafet seçimi filançok seçenek varda
SERRA =Serrâ (السَّرَّاءُArapça’da “bolluk, saadet, refah, genişlik” gibi manalara gelmektedir. Kur’an-ı Kerim’de iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve A’râf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
YÜSRA=ol taraf. İnşirah ve talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.Leyl suresi 7. Ayet, a’la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur’an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise ’’en kolay yer’’ yani ’’cennet’’ manasını taşır kur’anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)
ERVA=Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osman’ın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır
şeçin bakalımmm
bebefox dan 2 tane emzirme atleti.beyaz ve ten rengi
pijama dünyasından 2 tane biri kırmızı biri mavi lohusa pijaması sipariş ettim..
inş.güzel çıkarlar..bedenime uyar
çikolatam da geldi..
mavi lohusa tacını kırmızı çorabı bı arkadaşım alacak..
dua edin kızlar bebeğim sabretsin..sağlıkla gelsin..hayırla gelsin ...zamanında gelsin
cuma yıne kontrolum var..
bugun yıne az da olsa sancım çıktı..
,nş.bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım
SERRA =Serrâ (السَّرَّاءُArapçada bolluk, saadet, refah, genişlik gibi manalara gelmektedir. Kuran-ı Kerimde iki ayette (Âl-i İmrân, 3/134 ve Arâf, 7/95) bu manalarda kullanılmıştır.
YÜSRA=ol taraf. İnşirah ve talak surelerinde geçer. Kolaylık anlamıda taşımaktadır.Leyl suresi 7. Ayet, ala suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kuran-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise en kolay yer yani cennet manasını taşır kuranda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)
ERVA=Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osmanın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır
şeçin bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?