2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

erva benim kızımın ismii :) kendileri şuanda 5 yaşının içinde:) çok uslu bir bebekti kuzucum ne ağlama ne bişey hala daha laf dinler..isimlerin etkisine inanıyorum herzaman..

Selam kızlar kaç gündür misafir,temizlik vs. giremedim doğru düzgün
ben yine aşağı bölgelere acaip can alıcı tekmeler yiyorum yolda yürürken bile çığlık attığım oluyor valla çok canım acıyor malum ayaklar aşağıda.

büyük ihtimal 10-15 günüm kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin..

ah canımmmm banada cok yapanlarrr olduu Allah evladın hayırlı saglıklısını versinnn maalesefff türkiyedee kız cocuklarını evlattan saymıyorlarrr

müslüman olduklarını söyleyen insanlar bilmezler mi kiii efendimiz S.A.V. 'in soyunun hazreti fatma annemizdeen geldiğinin... o zamanda kız cocuklarıno diri diri toprağa gömerlermiş yaa Allah böyle birşey veriyorkii insanlara örnek olsun.. en sevgilinin soyu kız çocuugndan devam etmiş...

kafana takma canımmm saçmalıyorlar işte...

nitcimmmm canımmmm nasılsınızzz

aa maşAllah az kalmış canım yaa yirim sizi bennnn bak sen sıpayaaa nasılda tekme atıyoorrr

selammm. bugun randevum vardı bebişim sağlıklı hersey yolunda çok şükür..2800 gr. olmuş nst ye felan gırdım okadar uykusuzdum ki uyucaktım nerdeyse nst deyken:) dr. 14 kasım dedi doğuma magnezyumla calsıyumuda kesti..ööle ıste

çok sevındım cnm herşeyın yolunda olmasına bebışınde maşalla buyumuş annesı bende yarın gıdıcem nasıp olursa heyecanlıyım
cnm magnezyumu alsıyumu neden kestı dr
ben emzırme dönemınd bıle kullanıcam nasıp olursa

ya bu muhappetlerı bende duydum zaman zaman başkalrına sahıt oldum helekı ılkı kız ıse dahaa da fazla oluyo
evladın kızı erkegımı olur ıkıncımde kız olsa ufacık uzulmezdım hatta zaman zaman kızıma arkadaş olması ıcınde ıstemedım değil
ama nasıp bıde erkek annesı olmakmış
ama bebnımde kucuklugumden berı en buyuk hayalım bı kızımın olmasıydı sukur rabbım verdı 2.de erkek oldu degışıklık ama dedıgım gıbı 2 kız fıkrı de bana cok hoş gelıyo

Biliyosun canim benim kizimin adi Serra olacak ondan sonraki tercihim Erva olurdu

bugün çok yoğun bir gün geçirdim dr. kontrolumüz vardı çok şükür iyiyiz herşey yolunda oğluşum önden gidiyor kilomuz 2790 gr boy tahmini 49cm bugün beni en çok zorlayan şey çatı muayenesi oldu böyle olduğunu bilmiyordum alttan muayene gibi aletle bakılıcak alttan sanıyordum ama dr.eldiveniini giydi elini bişeyle ıslattımı kayganlaştırdımı anlamadım hadi bakalım anneliğe hazırlanmışmı vücutta dedi nolduğunu anlamadan derin nefes al dedi parmağını attı kurcaladı biraz acıma olmuyor aslında amakendimi kastım biraz haliyle hoş bir durum olmuyor ama korkulacak bişey değil bilin yaptıracak varsa eğer baktı baktı çok anormal bi durumla karşılaşmadıkça normal doğumu deniycez önce dedi sevindim haftaya salı kontrol 23 ekimdede tekrar muayene var artık her hafta görüşecekmişiz sonra oğluşuma yine dayanamadım bişeyler aldım inş. sağsalim rahatça doğumlarımızı yapar bebişlerimizi kucaklarız bu cicişleride giydirmek nasip olur inş.güzel günlerde amiiiiiiiinnnnnnnn......

slm millet ben nst ye giriyorum ama çatı matı yapmıyorlar sezeryan olacağım için galiba. Benim hesabıma göre 19 ile 23 ü arasında alacaklar bebişi çünkü dr 38. Haftada alacağım dedi alsa artık diyorum çünkü karnım o kadar geriliyor ki yatınca hep ayaklarım karnıma çekik.

Hyirlisi olsun canim salikla gelsin ins oglusun bakalim benim kiz ne zaman tesrif edecek Yarin kontrolumuz var

ay evet doğru diyorsunuz ama ilk defa karşılaştım böyle bir durumla Allahım böyle insanları bildiği gibi yapsın kendi oğlu olmasa diyeceğim herhalde çok istemiş ama olmamış diye ama oğluda varmış nedense taktı bana kadın ya gıcık oldum eşime anlattım delimidir nedir dedi ayyy aysuncuğum allah sana peygamber sabrı versin zaten işin hiç kolay değil çok iyi anlıyorum seni .........

yaren katılıyorum bir kız daha isteri bende oh ne güzel kardeş kardeş otururlar konuşurlar , ama erkek olursa da allahım iki mutluluğu da yaşatmış olur bana , sana da iki mutluluğu yaşatıyor bak ne güzel

benimde en sinir olduğum şey bu cinsiyt konusu! benımde 1 kızım var..bu da erkek..soruyolar mesela kızımı görüyo kadın,bunun cinsiyeti ne diyo erkek diyorum aa ii erkeği tutturmuşun diyo ama öyle bi soruyoki zaten ayy kızmı yoksa bu da der gibii.. halbuki ne farkeder önemlı olan hayırlı evlatmı deilmi,,1 tane hayırsız erkek çocugum olcağına 10 tane hayırlı kızım olsun ya,, hayırlı evlat olsun diyeceklerine......... benım de ablam var mesela 2 kız herzamn farklı oluyor kızda olsaydı hiç üzülmezdim,sağlıkla olsun hayırlı evlat olsun lar inşallahh..

saol canım inşallah senın ıcınde hersey yolundadır az kaldı artık rüyalarıma gırıyo doğum emzirme olayları :)
bu sabah aynı zamanda saglık ocagındada son takibim vardı gittim işte.. hemşire doktorun artık magnezyumla kalsıyumu kesiceni söyledi nedenini sordum vücuttaki kasılmaları önlediği içinmiş yani artık demek ki vücudun o kasılmalara ihtiyacı var alışması içinmi ne bilmiorum artık..neyse gıttım doktorum gercektende ikisinide kesti sadece hergün demirle omega3 e devam dedi sen yınede bi sor kendı dr. una senin sezeryandı sanırım belki onun ıcın sorun olmaz içmen bılmıorum kı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…