İyigeceler canlarrrryeni evime henuz internet baglanmadıgı icin gunlerdir ugrayamadım buralara ben nerelerdeyim neler yapıyorum diye merak ettiniz; yeni evime tasındım hic yorulmadan hic bi sıkıntı yasamadan yerlestik, annelerim sagolsun hic bi seye el surdurmediler bana.. Bi yandan yeni evime alısmaya calısırken, bi yandan heyecanla bebegimizi beklioruzz.. Bu gece askımla basbasa son gecemiz, dısarda yemek yedik, yuruyus yaptık, simdi evimizde kahvelerimizi icip sohbet ediyoruz:) neysee kısa kesiyorum tel'den cok zor oluo yazmak :) askımda benle ilgilen diye soylenio :) Biz artık yolun sonuna geldik, yarın sabah 9da hastaneye gidip, Allahın izniyle bebegimize kavusuyoruz Allaha sukurler olsun ki askımla bana bu hayatta sahip olabilecegimiz en guzel hediyeyi verdi.. Bu da benden son gobek fotosu olsun :) bugun ufak bi prova yaptım :) hepinizi kocaman opuyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Eki Görüntüle 530474
İyigeceler canlarrrryeni evime henuz internet baglanmadıgı icin gunlerdir ugrayamadım buralara ben nerelerdeyim neler yapıyorum diye merak ettiniz; yeni evime tasındım hic yorulmadan hic bi sıkıntı yasamadan yerlestik, annelerim sagolsun hic bi seye el surdurmediler bana.. Bi yandan yeni evime alısmaya calısırken, bi yandan heyecanla bebegimizi beklioruzz.. Bu gece askımla basbasa son gecemiz, dısarda yemek yedik, yuruyus yaptık, simdi evimizde kahvelerimizi icip sohbet ediyoruz:) neysee kısa kesiyorum tel'den cok zor oluo yazmak :) askımda benle ilgilen diye soylenio :) Biz artık yolun sonuna geldik, yarın sabah 9da hastaneye gidip, Allahın izniyle bebegimize kavusuyoruz Allaha sukurler olsun ki askımla bana bu hayatta sahip olabilecegimiz en guzel hediyeyi verdi.. Bu da benden son gobek fotosu olsun :) bugun ufak bi prova yaptım :) hepinizi kocaman opuyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Eki Görüntüle 530474
saol canım inşallah senın ıcınde hersey yolundadır az kaldı artık rüyalarıma gırıyo doğum emzirme olayları :)
bu sabah aynı zamanda saglık ocagındada son takibim vardı gittim işte.. hemşire doktorun artık magnezyumla kalsıyumu kesiceni söyledi nedenini sordum vücuttaki kasılmaları önlediği içinmiş yani artık demek ki vücudun o kasılmalara ihtiyacı var alışması içinmi ne bilmiorum artık..neyse gıttım doktorum gercektende ikisinide kesti sadece hergün demirle omega3 e devam dedi sen yınede bi sor kendı dr. una senin sezeryandı sanırım belki onun ıcın sorun olmaz içmen bılmıorum kı canım
benimde en sinir olduğum şey bu cinsiyt konusu! benımde 1 kızım var..bu da erkek..soruyolar mesela kızımı görüyo kadın,bunun cinsiyeti ne diyo erkek diyorum aa ii erkeği tutturmuşun diyo ama öyle bi soruyoki zaten ayy kızmı yoksa bu da der gibii.. halbuki ne farkeder önemlı olan hayırlı evlatmı deilmi,,1 tane hayırsız erkek çocugum olcağına 10 tane hayırlı kızım olsun ya,, hayırlı evlat olsun diyeceklerine......... benım de ablam var mesela 2 kız herzamn farklı oluyor kızda olsaydı hiç üzülmezdim,sağlıkla olsun hayırlı evlat olsun lar inşallahh..
kaç ta randevunn yarınn
aa olabılır ttatlım benım benım sezeryan belkı ondandır
bende gecenlerde s.o na gıttım artık bebışınle gelcen dedı
ay ay yarın olsada bı oğlumu görsem
heyecan varmı heyecan
aynen banada öle söyledi 5 gunlukken gıtecmısız topuğundan kan alcaklarmıs felan..
ay ben ultrason goruntulerınden hıc bıse anlamıorum yaa zaten muayene sırasında rahat durmuo ki dr. bi resmini çeksinde evde bakalım felan:)
nitcimmmm canımmmm nasılsınızzz
aa maşAllah az kalmış canım yaa yirim sizi bennnnbak sen sıpayaaa nasılda tekme atıyoorrr
canım ben kırmızı aldımda bıde mavı pijamaya uygun mavi olsu istedim.hoşgeldin canım. bende seni merak etmeye başlamıştım. meyra ya alışmıştık yahu :)))
bu isimlerde güzel ama ben serra yı daha çok beğendim. çünkü söylemesi daha kolay.
güle güle kullan aldıklarını. bende daha tacımı almadım. inşallah canım bebeğine sağlıkla kavuşursun. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.
Selam kızlar kaç gündür misafir,temizlik vs. giremedim doğru düzgün
ben yine aşağı bölgelere acaip can alıcı tekmeler yiyorum yolda yürürken bile çığlık attığım oluyor valla çok canım acıyor malum ayaklar aşağıda.
büyük ihtimal 10-15 günüm kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin..
ah canım arkadaşım benim gözlerim doldu resmen dualarımız kalbimiz aklımız seninle rabbim sağ salim bebişine kavuşmanı nasip etsin ...İyigeceler canlarrrryeni evime henuz internet baglanmadıgı icin gunlerdir ugrayamadım buralara ben nerelerdeyim neler yapıyorum diye merak ettiniz; yeni evime tasındım hic yorulmadan hic bi sıkıntı yasamadan yerlestik, annelerim sagolsun hic bi seye el surdurmediler bana.. Bi yandan yeni evime alısmaya calısırken, bi yandan heyecanla bebegimizi beklioruzz.. Bu gece askımla basbasa son gecemiz, dısarda yemek yedik, yuruyus yaptık, simdi evimizde kahvelerimizi icip sohbet ediyoruz:) neysee kısa kesiyorum tel'den cok zor oluo yazmak :) askımda benle ilgilen diye soylenio :) Biz artık yolun sonuna geldik, yarın sabah 9da hastaneye gidip, Allahın izniyle bebegimize kavusuyoruz Allaha sukurler olsun ki askımla bana bu hayatta sahip olabilecegimiz en guzel hediyeyi verdi.. Bu da benden son gobek fotosu olsun :) bugun ufak bi prova yaptım :) hepinizi kocaman opuyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu ? Eki Görüntüle 530474
günaydın güzel hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?