2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
İyigeceler canlarrrr yeni evime henuz internet baglanmadıgı icin gunlerdir ugrayamadım buralara ben nerelerdeyim neler yapıyorum diye merak ettiniz; yeni evime tasındım hic yorulmadan hic bi sıkıntı yasamadan yerlestik, annelerim sagolsun hic bi seye el surdurmediler bana.. Bi yandan yeni evime alısmaya calısırken, bi yandan heyecanla bebegimizi beklioruzz.. Bu gece askımla basbasa son gecemiz, dısarda yemek yedik, yuruyus yaptık, simdi evimizde kahvelerimizi icip sohbet ediyoruz:) neysee kısa kesiyorum tel'den cok zor oluo yazmak :) askımda benle ilgilen diye soylenio :) Biz artık yolun sonuna geldik, yarın sabah 9da hastaneye gidip, Allahın izniyle bebegimize kavusuyoruz Allaha sukurler olsun ki askımla bana bu hayatta sahip olabilecegimiz en guzel hediyeyi verdi.. Bu da benden son gobek fotosu olsun :) bugun ufak bi prova yaptım :) hepinizi kocaman opuyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?

ayy darısı başımıza Allah yardımcn olsun sana sabah olmaz şimdi:)) Rabbim kolaylık versin canım Sağ salim kavuş bebişine inşallah...

ah kuzum benım hadı hayırlı olsun
cnm ya sunu sancımı verılcek

aa olabılır ttatlım benım benım sezeryan belkı ondandır
bende gecenlerde s.o na gıttım artık bebışınle gelcen dedı
ay ay yarın olsada bı oğlumu görsem

al bendende o kadar

aa olabılır ttatlım benım benım sezeryan belkı ondandır
bende gecenlerde s.o na gıttım artık bebışınle gelcen dedı
ay ay yarın olsada bı oğlumu görsem

aynen banada öle söyledi 5 gunlukken gıtecmısız topuğundan kan alcaklarmıs felan..
ay ben ultrason goruntulerınden hıc bıse anlamıorum yaa zaten muayene sırasında rahat durmuo ki dr. bi resmini çeksinde evde bakalım felan:)

aynen cnm buudukce anlaşılmıyo ay benım 6 aylkken resmı vardı cok nettı belkı görmuşsundur
şimdi artık ben gelışımı merak edıyorum cnm buyumuşmu salıklımı n ekadar zmanda ne kadar almış falan doğumda yaklaştı

e bebekte master karta 100 tl altı alış verişlerde kargo ücreti almıyorlar 14 ekime kadar, kampanya yapmışlar biraz önce gördüm haber vereyim dedim :)

nitcimmmm canımmmm nasılsınızzz

aa maşAllah az kalmış canım yaa yirim sizi bennnn bak sen sıpayaaa nasılda tekme atıyoorrr

selam canımmm
ay nasıl olayım artık yoğunlaştık iyice aileler gelip gidiyo,temizlik yaptırdık vs.aşağılara yediğim için manyak gibi çığlık atıyorum orda burda

sen nasılsın?

hadi hayırlı olsun canım benim hayırlı haberlerle güzel hikayelerle dön inşallah
kuzucuğunu sağlıkla al kucağına,darısı başımıza,güzel haberlerini bekliyoruz,allaha emanet ol..

canım ben kırmızı aldımda bıde mavı pijamaya uygun mavi olsu istedim.
oğlan anasıyım ya oğlumun her şeyi mavi

ayyy sedefim bende seni merak ediyordum..
hayırlı doğumlar olsun inş.
doğum esnasında bizlere dua et kabul olur inş.
habersiz bırakma bizi

canım benim bende gece merak ettim seni aklıma geldi bu kızdan hiç ses çıkmıyor diye iyi olmanıza sevindik kuzum

ah canım arkadaşım benim gözlerim doldu resmen dualarımız kalbimiz aklımız seninle rabbim sağ salim bebişine kavuşmanı nasip etsin ...

günaydın kızlar artık 9 da sızıyorum sabah 5 te falanda uyanıyoruz oğlumla ama uykumuzu alıyoruz çok şükür bu aralar bakalım son 2 günüm iş yerinde bitiyor inşallah yorucu günlerimiz. pazartesi günü randevumuz var bakalım oğlum bizi ne gibi süprizlerle karşılayacak???

yarenim canım bugün güzel haberlerle gel inşallah

günaydın kızlar...

yarın son dua günü..

özlem ve huriye arkadaşlarımıza dua edecekmişiz..

ben ne olur ne olmaz dıye bugunden okuycam malum yarın hastane işim var yine..

oğlumla topik bekçiliği yaptığımız son günler kızlaaaaarrr gelin artık amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…