2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin

geçmiş olsun canım Allah sabır versin..yüreğini ferah tut..inş istediğin an tekrar hamile kalırsın...

merhaba arkadaşlar..
pek katılamıyorum muhabbetinize
yoruluyorum..midem çok kötü tiksiniyorum herşeyden(
akşam 9 oldummu yataktayım..acayip uykum var..
kızım hasta pazar gününden beri ..kusuyor bugün daha iyi gibiyi okuluna gönderdim akşam yemek yedirmeye ikna etmeye çalışırken çıkardı epeyce ben de çok kötüyüm zaten..offf bi geçseydi kuzumun hastalığı(yarın dr.a götürecem artık..rapor alacam 3 gün

merhaba hanımlar bende aranıza katıldım 16 subat başlangıç tahmini doğum günüm 22 kasım görünüyor allahtan bi mani çıkmazsa allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah bu arada benide eklerseniz sevinirim...

hamileyimde yazıın altında hamilelik takvimi gibi çıkıyor ya onu soruyorum..bilgisi olan yazarsa sevinirim

Canim hatirladigim kadariyla -ekranda ustte kullanici kontrol paneline tikla
-ordan solda profili düzenleye tikla
-Cikan ekranda bebeginizin tahmini dogum tarihi kismini doldur.
Umarim olur

tesekkürde sanıım orası değil

kullanıcı kontrol paneline giriyorsun ayarlarımı tıklıyorsub profili düzenle diyorsun orada aşağı doğru iniyorsun. bebeğinizin tahmini doğum gününü tıklıyorsun. oraya ay gün yıl olarak yazıyorsun. bu kadar...

haklısın canım rızıkları varsa eger sag salim doğarlarr rabbimin izniyle elimden geldiğince dikkat ediyorum progestan kullanıyorum günde 3 tane bakalım hayırlısı anneciğinden ayrılmaz inş. kuzum

Hepinizden allah razi olsun.kahve akintiyi onemsememezlik etmeyin once kahve oldu kasikta agri sabah muthis bi sanci ile uyandim kan golune dondum kesem dustu tuvalete cok aci cektim cok yikildim canlar coookk

canim allah acil sifalar versin oncelikle sen iyisinya onemliolan bu.insallah rabbim sana daha hayirlilarini verir.sakin uzulme zaman geciyor vebirde bakiyorsunki karninda yeni bir kalp atmaya baslamis.sakin kendini suclama onun bu dunyada rizki yokmus.
ben daha bu aralikta dogum yaptim ama bebegim 2 gun yasadi ve onu kaybettim.sadece 1 gun koklayip emzirebildim.hala hatirladikca ozluyorum,icim aciyo .besigi,odasi,kiyafetleri,susleri herseyi bomboss kaldi.zirveye tirmanmisken ucurumdan asagi yuvarlanmis gibihissettim kendimi.
lohusaligimbiter bitmez subatta hamile kalmisim.demekki insallah bunun rizki varmis diye dusunuyom.herkesbi sekilde imtehan oluyo allah yardimcimiz olsun.

sen de cok agir seyler yasamissin gecmis olsun.ben gecen bebegimdede yaptirmamistim testleri,bu bebektede yaptirmayacam.cavremde yaptiran 5 kisinin kotu cikti tabi anneler aylarca mahvoldu ama bebekleri sapasaglam simdi.forumda bi arkadasinda kotu cikmis sivi aldirmislar bebegin kalbi durmus ustelikte sonuclar temiz cikmis.allaha emanet ediyorum ben bebisimi .insallah oyle bise yasamayiz.ama oyle bir cocugun dunyada rizki varsada buna kimse engel olamaz.yaptirirsin testi 300000 de 1 cikar allah onu sana rastlatir isterse,hicbirseyde yapamazsin.benim bebegimi kaybetmem bendeki bi mikrobun onun kanina girmesinden ve bu cok dusuk bi ihtimalmis ama bana rastladi.ustelik ozele gidiyorum her tahlilim yapildi.nasip boyleymis.Bilinki kimse kimseyi koruyamaz tek koruyan allahtir.ona emanet edin ve birakin gerisini....

canım ne denir ki içim parcalandı yaa rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın o doktora ne denir ya sinir oldum hiç mi allah korkusu yok

haklısınn gercekten canımm ya insan dayanamıyo ben cok duygulandımm hele bi anne nasıl dayanırr .rabbim onu verdiyse vardır bi bildiği aldrmaya ne hakkımız varki daha küçüçük bi nokta kalbi nasıl atıyo doktrlar bundan da mı ibret almazlarr

haklısınn gercekten canımm ya insan dayanamıyo ben cok duygulandımm hele bi anne nasıl dayanırr .rabbim onu verdiyse vardır bi bildiği aldrmaya ne hakkımız varki daha küçüçük bi nokta kalbi nasıl atıyo doktrlar bundan da mı ibret almazlarr

haklısınn canımm doktorları da anlamıyırum o mucizeye ilk onlar tanık oluyo küçüçük bi noktadan nasıl kkalp atışı cıkıyo hiç mi ibret akmazlarr rabbim veriyorsa vardır bi hikmeti aldrmaya ne hakkımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…