2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
7kılo cnm tosuncugum daha dıkkatlıyız göbek ustu oyunları bıraktık:)

zarar verıyomus bende hıc düşünmemeıstım

maşallah senin tosuna :)

o da tam kucak çocuğu ama naparsın işte ikisini de kollayıp devam etmen gerek annelik hakikaten zor yaa

iyi akşamlar kızlar. bulantısız rahat bir gece dilerim.

bugün üzgün kapattık ama herşeyin hayırlısı. kendinize iyi bakın.

iyi akşamlar burcuxx hakkımızda hayırlısı olsun.

sende kendine iyi bak

Canim cok zor bi sinavi basariyla atmatmissin. Herkeste bu yurek olamayabiliyo. Cunku hayattaki en zor sinavlardan bi tanesi. Allah im burda ve nerde olursa olsun bebek bekleyen annelere saglikla yavrularina kavusup, saglikla buyutmeyi nasip etsin. AMİN

Çilekcim öncelikle yaşadıklarını tam 1 yıl önce yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.İletini okurken gözyaşlarımı tutamadım.Benim bebeğim de 12 haftalık olmuştu.Büyümüştü baya düştüğünde wc ye gitmiştim elime geldi tam bir avuç hemşireler incelediler erkek bu dediler.Herşeyi belli olmuştu.Ben o travmayı atlatmak için 1 sene antidepresan kullandım.ozamanlar hep şunu dedim keşke 5-6 haftalık olsaydı da kanamayla hissettirmeden düşseydi.Canım tüm bunlar seni belki teselli etmez ama biraz da olsa acını hafifletir.Daha sonra tam bir sene sonra ilk denememizde hamile kaldım tekrar.Arkadaşların dediği çok doğru düşükten sonra kolay hamile kalınıyor.Gerçi benim bu bebeğimde de düşük tehlikem var kahverengi kanamam var ama Allahımın dediği olur diyorum.Tevekkül ediyorum.Bol bol dua ediyorum ama onun dünyaya gelişini biz tayin edemiyoruz.

Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin

canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum ayni aciyi iki kere yasamis biri olarak.kendini yipratma Allah herseyin hayirlisini bilir.kendine dikkat et

ben de 12 haftalikken kaybetmistim cok zordu Allah kimseye vermesin bu aciyi.belkide erken dusukler bu kadar yipratmiyor insani.rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallah bir daha kotu haber almayiz.

Akşam vakti eve gitmeden foruma bi gireyim dedim ama altüst oldum.Polypoly sonu mutlulukla sonuçlansa da yaşadıklarını okurken inan ağladım.Ve Çilek içinde aynı şekilde..
Allah kimseyi evladıyla sınamasın, Allah kimseyi tercih yapmak zorunda bırakmasın.Umarım bundan sonra hep mutluluk haberleri olur forumumuzda.Herkese sağlıklı güzel akşamlar diliyorum (

merhaba ben de bir kasım annesi olacağım inş
benide aranıza alırmısınız :)

cnm sendede benımkı gıbı rahım yetmezlığı var galıba dr a sor mutlakaaa

merhaba arkadaşlar bende şubat hamişiyim 7 haftalığım benide aranıza alın:)birde şu bebek haftası nasıl yapılıyor.altta resim şeklinde

Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
canım çok çok üzüldüm gerçekten seninle konuşmuştuk sende heyecanlıdın kıyamam sana,inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın ,düşükten sonra çok kolay hamile kalınıyor

Allahım bunları yaşarken seni düşünemiyorum kim bilir ne hallerdeydin canım yaa okurken ağlattın beni ,çok şükür Rabbim snei sağlıklıl bir evlatla ödüllendirmiş.ama doktor gerçekten çok tuhafmış ne demek bencil filan tavrı bencede çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…