2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah bin kez razi olsun

Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin

çoook geçmiş olsunn çok üzüldüm.

bende ilk bebeğimi aynı senin gibi kaybetmiştim. kahve akıntı ve ağrı sonra kslp atışları durduğu için alınmıştı 6+5dik bizde. rabbim tekrar yüzüme güldü bak yine hamileyim

inşallah sende tekrar güzel haberlerini paylaşıcaksın.

bu olaydaki dr a sinir oldum.Allahtan dahamı iyi düşünüyor o çocuğun bakımını yaşamını.Tabi herkesin kendi fikri ama inancı olan kıyamaz.Rabbim tercih yapmak zorunda bırakmasın inşallah.

çok şükür inancım var benim... dediğiniz gibi rabbim tercih yapmak zorunda bırakmasın.bırakınca çaresiz kalıyorsunuz.

Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin

canım benim yeni gördüm. valla 3 4 kere okudum anlayamadım. Allah acını hafifletsin sabır versin sana. İnşallah en kısa zamanda yeniden bebişin olur. çok mutlu olursunda bugünü hemen unutursun inş.

tatlım çok ama çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun allahım hemen sağlıklı ve güzel bir bebek göndersin sana inşallah

senin tebrik ederim.sabrından dolayı.sen çok güçlü bir anne olacaksın.şuan cevremde seninle aynı durumda olan cok sevdıgım bır yakınım var ama o bu testı yaptırmadı.hazıranda dogumu var inşallah rabbim kimseyi böyle sınamaz..

çilek7879 canım bak benim annem benden öncen turp gibi bir çocuk doğurmuş..bir heves cicilerini giydirip durmuş falan..beşiği süslemiş...neyse doğum yapmış her şey normal..sonra o bebek 14 gün yaşamış yanlış hatırlamıyorsam ...bir öksürük bir öksürük bebekle hastaneye gitmişler..yolda yengemin kucağında birden ölmüş hıkk diye sesi keslmiş....
inan böylesi çok daha iyi senin için ya sonradan bişeey olsaydı allah korusun yıklırdın... bak şimdi o sana bir umut oldu kendiliğinden düştü ve çok daha kolay hamile kalacaksın inan bana...

polypoly çok kötü oldum canım benim ya...allaha şükür içimizdeki allah inancı bize her zaman doğru yolu gösteriyor...çok duygulandım arkdaşım ya burnum direkleiri sızlar ya hani iç çekersin şuan öyle bir haldeyim

cnm benim çok qeçmiş olsun samimiyetime inan çok üzüldüm, allahtan qelene dicek bişey yok sabırlı ol ölede bitti mitti lafları etme

çok şükür inancım var benim... dediğiniz gibi rabbim tercih yapmak zorunda bırakmasın.bırakınca çaresiz kalıyorsunuz.

kesinlikle haklısın.
benim teyzemde 37 yaşında 5 düşükten sonra tekrar hamile kalmıştı. yaşı dolayısyla ve eniştemin ailesinde çok fazla down sendromlu erkek çocukları vardı. 3 lü ve 2 li test de riski çok yüksek çıktı.amniyosentez yapıldı. ve teyzem engel ihtimali yüksekde olsa doğurdu. ve o kadar tatlı bir oğlu var ki çok zeki 5 yaşında şimdi.

sizde çok şanslıymışsınız Allah size bağışlamış yavrunuzu.

öyle zor ki hamileyken bunları da yaşamak.

yine bir tanıdığımızın çocuğu sapsağlam doğdu. ama iki kere bebekken ateşli hastalık geçirdi ve otistik oldu. şimdi 19 yaşında annesiyle birbirine çok bağlılar.

Rabbim son kusurlarından korusun Cümlemize tüm evlatlara sağlıklı hayırlı ömürler versin rabbim.

allah kimseye yaşatmasın er-ca ve ayçacım. çok zor.hele o bir ay bekleme süreci.akşam çorba koyardım, gözyaşlarım 30 gün o çorbaya akardı , yiyemezdim... allah kimseye yaşatmasın...

tatlım yazını okurken göz yaşlarımı tutmakta okadar zorlandımki anlatamam sana..
inan işyerinde olmasam hüngür hüngür ağlamıştım..
alahıma çok şükürki bebeğini sana baışlamış sağ salim..

canım ya ne zor bir dönemden geçmişsin. okurken gözlerim doldu ki seni düşünemiyorum. Allah kimseye yaşatmasın. hamileyken bu kadar stresten insan çocuğunu düşürür bile. engelli bir çocuğa bakmak çok zor. işyerinden bir arkadşımın kızı engelli. ben test yaptırdım, sonuçları iyidi ama doktorlar anlamadı dedi. ben bu dediğinden tespit edilse idi onu aldıracaktı diye yorum yaptım. bu yaşına kadar bakmasına rağmen böyle düşünüyorsa demek ki bir anne olarak zorluğu belini bükmüş. çocuğu büyük olmasına rağmen bazen bakacak biri olmayınca işe gelemiyor. çok fazla zorluğu var. tek dileğim her çocuk sağlıklı olsun. eğer sağlıklı değilse bize tercihi bırakma Allahım. sen gönlümüzü bir şekilde razı eyle.

canım çok geçmiş olsun. oğluş biraz tosuncuk heralde. kaç kilo?

kendini koru canım dikkat et.
7kılo cnm tosuncugum daha dıkkatlıyız göbek ustu oyunları bıraktık:)
geçmiş olsun canım. karna baskı uygulamak keseye zarar veriyor öyle mi? çok şaşırdım ya. ben onu derinlerde uzakta diye düşünüyordum. artık daha dikkat ediyorsundur.

zarar verıyomus bende hıc düşünmemeıstım

Canım çok zor bir sınav vermişsin rabbim kimseyi evladı ile sınamasın hepimizin evlatlarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…