2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ben Bugün Bebişimi Gördüm Kalbinin Sesini Duydumm...Allahımm ne güzelll bir duyguymuşş şükürler olsunnn...:) Allahh herkese nasipp Etsinnn Hepimise Sağlıkla Kucaklarımıza almayı nasip etsinnn Hayırlısıylaaaa:)))

aminnn inşallahhh canımmm.bende gecen hafta duydumm hala kulagımda cok etkilendimm rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin kasım kaç senin

gözünüzaydın çok sevindim. benim bebeiğiminde kalp atışları görüdü ama çok küçük olduğu için duyulmadı. siz ne güzel duymuşsunuz :) ohh darısı başımıza kaç günlük?

konu sahibimiz neden hiç konulara dahil olmuyor. mesela diğer topiklerde ki gibi sıkça güncellenmiyoruz. kese görüldü kalp atışı duyuldu gibi son haberler listemizde yok.

:26:

konu sahibimiz neden hiç konulara dahil olmuyor. mesela diğer topiklerde ki gibi sıkça güncellenmiyoruz. kese görüldü kalp atışı duyuldu gibi son haberler listemizde yok.

:26:

merhaba canım konu sahıbı benım ben de kasım annesıydım ama bebegımı kaybettım sonra devretmek ıstedım konuyu

ama alan cıkmadı yanı buraya yazan oldu ama sonucta ben bişey yapamma admine yazmaları lazımdı yazan olmadı sanırırm

listenın basında belirttiğim gibi özel mesajla durumunu belirtenleri güncellıyorum....ama kasım annesı de olsam yanı bebegımı kaybetmemeıs

olsam bile buradan takıp ile kayıt guncellemek mumkun değil cunku konu devamlı aktif ve takıp etmek zor iş yerınde hele :)

yalnız özel mesajla durumunu belirtenleri yazarım

çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun. ben şimdi hep evde olduğumdan gözüm burada. onun için takıldım. kusura bakma senin kaybettğini hatta hamile olduğunu bilmiyordum. Rabbim en iyi zamanda yüzünüzü tekrar güldürsün inşallah.

ben de ıs yerınde devamlı takıp edıyorum forum takıp kısmından fakat hem ayrıntılı not et yaz

mümkün olmaz hem de okuyup cevap yazmak fln inan gelmiyo içimden ister istemez kafama takılıyo bebek işi...

maalesef ama dediğim gibi bildirenler olursa eklerım durum kısmına ınsallahh

sağol canım 3. bebegımı de kaybetmıs oldum böylece bakalım kısmet hayırlı sağlıklı bi şekılde nasib olur

inşallah Allah ım tüm hamilelere ve bebeklerıne sağlık versin ınsallahh biz de yeniden deniycez ınsallahh sağol canım

:26: bende bir bebek kaybettim. 14 ay önce. ve ben pko hastasıyım tekrar hamile kalmam çok zor oldu. siz patalojiye falan gönderdiniz mi?
inşallah bu son olur. en azından çabuk hamile kalabiliyorsun. Allah bir daha yaşatmasın. bu benim ikinci gebeliğim şimdi düşük tehlikesiyle evde yatıyorum çok korkuyorum.

çok gecmıs olsun canım benım ılkı 10 haftalık fln kalbide atıyodu ıyıydı birden kalbi durdu kürtajla aldıalr

ıkıncısı 28 haftalıkken gene hıcbısorun yokken birden kalbi durdudoğum yaptım kızım olucaktı ..

1.5 sene ara verdım işte..ucuncusu 5+4 iken düştü kendılıgınden

ıkıncıden sonra arastırma yapıldı kan pıhtılaşması var bende canım 677 mthfr heterozigot yani sorun anlaşıldı

3. de önlemı almsıtık ama dr bu hastalıkla alakalı değil talihsiz bi düşük kaygılanmaya gerek yok dedi...

evet canım cok şükür hamıle kalıyorum ya ınsallah tekrar nasib olur....kızkardeesımm annem fln da bi dahakıne

çalışmaan evde mı kalsan acaba dediler bencede ii olur öyle ama ev kredımız var borcumuz fln mecbur napalımm

hayırlısı ınsallahh bir daha hamile kalırsam ınsallah daha cok dınlenıcemm yormuycam kendımı

evet canım ne gerekiyorsa onu yap.
ben ilk bebeğimde çalışmıyordum da kendiliğinden kalbi durdu kürtajla alındı. çok üzücü yıpratıcı şeyler bunlar. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın tekrarı olmasın inşallah.

Allah bir daha yaşatmasın hayırlısını versin rabbim.

evet canım cidden yıpratıcı ama hersey de bır hayr vardır olgunlasıyoruz böylece belkı de

Allah hepımızın hakkında hayırlsını versın.... :)

er_ca canım sende p.tesi doktordaydın, misafirlerim olduğu için giremedim ben ama aklımdasın ne oldu merak ettim hep seni ??

Canım çok üzüldüm... Rabbim en kısa zamanda tekrar nasibetsin inşallah..Bende merak ediyordum arada giriyorudm ve seni göremiyordum.. Gerçi bebeğim var çok giremiyorum girsemde yazamıyorum... Annenler haklı bencede evde stirahat ederk yeni gebelik sürecini geçir diyeceğim ama borcunuz varmış.. İnşallah borçlarınız en kısa zamanda kolaylanır..
Pozitif olmana da çok sevindim hamile kalabilmek bile büyük şans.. İnşallah sağlıklı bşr evlat nasibolur canım..

Erca canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun.. Bende bundan önceki gebeliğimi düşük riskiyle geçirdim üç ay attım.. Düşük riski olanın erken doğum riskide oluyor gebeliğin boyu dikkat edeceksin artık.. Ben yolculuk falan yaptım beşimci aydan sonra sanırım kendimi iyi hissedince dikkat etmeyi de bıraktım oğlum erken doğdu..
Şimdide ilk erken doğunca ikincide erken doğma riski taşırmış çok dikkat ediyorum canım.
Sende çok dikkat et canım... Tecrübelerimi paylaşayım dedim..

selam kızlar... benim kahverengi lekelenmem devam ediyor ayrıca sol kasığımda ağrı var bugün.. (bebeğim solda) bu gece progestan kullanmaya başlıcam çok korktum ya özellikle çilek de böyle kaybetmiş onu okuyunca çok korktum pofff

evet canım cidden yıpratıcı ama hersey de bır hayr vardır olgunlasıyoruz böylece belkı de

Allah hepımızın hakkında hayırlsını versın.... :)
miiin canım amiin

er_ca canım sende p.tesi doktordaydın, misafirlerim olduğu için giremedim ben ama aklımdasın ne oldu merak ettim hep seni ??

çok az bir kahve leke akıntı gibi birşey geldi. ben dr.umu aradım. o da başka bir dr.a yönlendirdi. gittim. iki tane iğne yapıldım 1 kilolukta serum takındım. progestan 100lük verdi günde 3 tane de onu içiyorum. düşük tehlikesi var dedi. ve sürekli yatak istirhati verdi. sadece wc için kalkmalıymışım.
Allahım bu sefer de kaybettim diye çok korktum .çok şükür benimle.

senin nasıl gidiyor bakaklım?

canım benım cok sağol :) amin aminnn inşallahhh :) baska yerlerede borcumuz vardı

kapadık onalrı cok sukur bi banka kaldı ama ınsallah onunda kolay bi yolunu bulursak hamıle kalınca dinlenırım tabıı evde

ama hamıleykende calısp 5-6 aydan sonra raporla devam edip para biriktirmek cok isterım malum lazım oalbilir..

hayırlısı olsun ya bebıs gelsınde maddi durumlar bi şekılde hallolur napalım.. :)

sınav canım bunlar hep sınav ben cidden Allah a güvenıyorum sıgınıyorum sağlıkla hayırlsıyla nasib olucak inşallah

umudum hep bu yönde çok şükür huzurum yerınde iyiyiz hoşuzz bebiş de gelirse katmerli olur

hayırlısı olsun hakkımızda :)

sağol canım çok teşekkür ederim. yeterki yine onu kaybetmiyim. ben 9 ay da yatarım.

canım geçen de sen sormuştun değil mi benim gibi bebeği olupta yine hamile kalan var mı topikte diye?

dr.a gitmedin mi bugün? eğer gitmediysen aşk olsun sana.
progestana başla ama yarın yine de dr.a git.

elbette alırızz ne demek. hoş geldin.

SAT ne zamandı tahmini ne zaman gelir bebiş anlat bakalım

hoşbuldummm efenimm..bu sıcak karşılama için teşekkür ederim :)
benim son adet 30 ocak ama benim bulantılarım adet tarihinden önce başladı ve bunun üzerine tüp bebek hakkın da uzman bir dr gittim ve durumu anlattım erken gebelik olabilir mi dedim
dr namzeti kan testi bile yapmadan ultrasonda baktı ve bir kese var ama galiba idrar kesesi dedi... soğuk alğınlığı için ilaç al dedi
günüm gelmeden önce idrar testin de çıktı bebeğim 29 subatta ki kan testin de ise 5 haftalıktı :)
10 kadar önce de kalp atışını dinletti bana doktorum
kafa kaldıramıyacak sekilde olan asermemden baska sıkıntım yok şükür
bu arada bu bebekten başka 2 kızım daha var bu bebekle aile tam olacak inşş

çok sevindim canım ,allah sana bağışlasın on iyi koru meleğini çalışmıyorsan birde yat sürekli dinlen ilk üç ay zorlama kendini, bende progestan 200 lük kullanıyorum günde 3 tane benimde düşük riskim devam ediyormuş, iki tane transferim olmuştu ya bir tanesi tutunmuş, tek kese gördük şimdi bende çok dikkat ediyorum , 10 gün daha uzattı raporumu daha sonra işbaşı yapacam mecburen

hayırlı geceler arkadaşlar
bakıyorum hepimizde düşük tehlikesi var Allahım yavrularımızı korusun inşallah.. bende progestan kullanıyorum zaten midem hazımsız bide o baymıyor mu mahfoluyorum

erca geçmiş olsun inşallah istirahatla atlatırsın

serenica senin 200 lğkmüş ilacın. daha ağırdır dimi o

luveyla avatarındaki oğlunsa onu her görmemde seviyorum çok tatlı Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…