Ben Bugün Bebişimi Gördüm Kalbinin Sesini Duydumm...Allahımm ne güzelll bir duyguymuşş şükürler olsunnn...:) Allahh herkese nasipp Etsinnn Hepimise Sağlıkla Kucaklarımıza almayı nasip etsinnn Hayırlısıylaaaa:)))
Ben Bugün Bebişimi Gördüm Kalbinin Sesini Duydumm...Allahımm ne güzelll bir duyguymuşş şükürler olsunnn...:) Allahh herkese nasipp Etsinnn Hepimise Sağlıkla Kucaklarımıza almayı nasip etsinnn Hayırlısıylaaaa:)))
konu sahibimiz neden hiç konulara dahil olmuyor. mesela diğer topiklerde ki gibi sıkça güncellenmiyoruz. kese görüldü kalp atışı duyuldu gibi son haberler listemizde yok.
:26:
merhaba canım konu sahıbı benım ben de kasım annesıydım ama bebegımı kaybettım sonra devretmek ıstedım konuyu
ama alan cıkmadı yanı buraya yazan oldu ama sonucta ben bişey yapamma admine yazmaları lazımdı yazan olmadı sanırırm
listenın basında belirttiğim gibi özel mesajla durumunu belirtenleri güncellıyorum....ama kasım annesı de olsam yanı bebegımı kaybetmemeıs
olsam bile buradan takıp ile kayıt guncellemek mumkun değil cunku konu devamlı aktif ve takıp etmek zor iş yerınde hele :)
yalnız özel mesajla durumunu belirtenleri yazarım
çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun. ben şimdi hep evde olduğumdan gözüm burada. onun için takıldım. kusura bakma senin kaybettğini hatta hamile olduğunu bilmiyordum. Rabbim en iyi zamanda yüzünüzü tekrar güldürsün inşallah.
ben de ıs yerınde devamlı takıp edıyorum forum takıp kısmından fakat hem ayrıntılı not et yaz
mümkün olmaz hem de okuyup cevap yazmak fln inan gelmiyo içimden ister istemez kafama takılıyo bebek işi...
maalesef ama dediğim gibi bildirenler olursa eklerım durum kısmına ınsallahh
sağol canım 3. bebegımı de kaybetmıs oldum böylece bakalım kısmet hayırlı sağlıklı bi şekılde nasib olur
inşallah Allah ım tüm hamilelere ve bebeklerıne sağlık versin ınsallahh biz de yeniden deniycez ınsallahh sağol canım
:26: bende bir bebek kaybettim. 14 ay önce. ve ben pko hastasıyım tekrar hamile kalmam çok zor oldu. siz patalojiye falan gönderdiniz mi?
inşallah bu son olur. en azından çabuk hamile kalabiliyorsun. Allah bir daha yaşatmasın. bu benim ikinci gebeliğim şimdi düşük tehlikesiyle evde yatıyorum çok korkuyorum.
evet canım ne gerekiyorsa onu yap.
ben ilk bebeğimde çalışmıyordum da kendiliğinden kalbi durdu kürtajla alındı. çok üzücü yıpratıcı şeyler bunlar. Rabbim hiçbirimize yaşatmasın tekrarı olmasın inşallah.
Allah bir daha yaşatmasın hayırlısını versin rabbim.
merhaba canım konu sahıbı benım ben de kasım annesıydım ama bebegımı kaybettım sonra devretmek ıstedım konuyu
ama alan cıkmadı yanı buraya yazan oldu ama sonucta ben bişey yapamma admine yazmaları lazımdı yazan olmadı sanırırm
listenın basında belirttiğim gibi özel mesajla durumunu belirtenleri güncellıyorum....ama kasım annesı de olsam yanı bebegımı kaybetmemeıs
olsam bile buradan takıp ile kayıt guncellemek mumkun değil cunku konu devamlı aktif ve takıp etmek zor iş yerınde hele :)
yalnız özel mesajla durumunu belirtenleri yazarım
:26: bende bir bebek kaybettim. 14 ay önce. ve ben pko hastasıyım tekrar hamile kalmam çok zor oldu. siz patalojiye falan gönderdiniz mi?
inşallah bu son olur. en azından çabuk hamile kalabiliyorsun. Allah bir daha yaşatmasın. bu benim ikinci gebeliğim şimdi düşük tehlikesiyle evde yatıyorum çok korkuyorum.
miiin canım amiinevet canım cidden yıpratıcı ama hersey de bır hayr vardır olgunlasıyoruz böylece belkı de
Allah hepımızın hakkında hayırlsını versın.... :)
er_ca canım sende p.tesi doktordaydın, misafirlerim olduğu için giremedim ben ama aklımdasın ne oldu merak ettim hep seni ??
Canım çok üzüldüm... Rabbim en kısa zamanda tekrar nasibetsin inşallah..Bende merak ediyordum arada giriyorudm ve seni göremiyordum.. Gerçi bebeğim var çok giremiyorum girsemde yazamıyorum... Annenler haklı bencede evde stirahat ederk yeni gebelik sürecini geçir diyeceğim ama borcunuz varmış.. İnşallah borçlarınız en kısa zamanda kolaylanır..
Pozitif olmana da çok sevindim hamile kalabilmek bile büyük şans.. İnşallah sağlıklı bşr evlat nasibolur canım..
..
sağol canım çok teşekkür ederim. yeterki yine onu kaybetmiyim. ben 9 ay da yatarım.Canım çok üzüldüm... Rabbim en kısa zamanda tekrar nasibetsin inşallah..Bende merak ediyordum arada giriyorudm ve seni göremiyordum.. Gerçi bebeğim var çok giremiyorum girsemde yazamıyorum... Annenler haklı bencede evde stirahat ederk yeni gebelik sürecini geçir diyeceğim ama borcunuz varmış.. İnşallah borçlarınız en kısa zamanda kolaylanır..
Pozitif olmana da çok sevindim hamile kalabilmek bile büyük şans.. İnşallah sağlıklı bşr evlat nasibolur canım..
Erca canım dikkat et kendine çok geçmiş olsun.. Bende bundan önceki gebeliğimi düşük riskiyle geçirdim üç ay attım.. Düşük riski olanın erken doğum riskide oluyor gebeliğin boyu dikkat edeceksin artık.. Ben yolculuk falan yaptım beşimci aydan sonra sanırım kendimi iyi hissedince dikkat etmeyi de bıraktım oğlum erken doğdu..
Şimdide ilk erken doğunca ikincide erken doğma riski taşırmış çok dikkat ediyorum canım.
Sende çok dikkat et canım... Tecrübelerimi paylaşayım dedim..
dr.a gitmedin mi bugün? eğer gitmediysen aşk olsun sana.selam kızlar... benim kahverengi lekelenmem devam ediyor ayrıca sol kasığımda ağrı var bugün.. (bebeğim solda) bu gece progestan kullanmaya başlıcam çok korktum ya özellikle çilek de böyle kaybetmiş onu okuyunca çok korktum pofff
elbette alırızz ne demek. hoş geldin.
SAT ne zamandı tahmini ne zaman gelir bebiş anlat bakalım
miiin canım amiin
çok az bir kahve leke akıntı gibi birşey geldi. ben dr.umu aradım. o da başka bir dr.a yönlendirdi. gittim. iki tane iğne yapıldım 1 kilolukta serum takındım. progestan 100lük verdi günde 3 tane de onu içiyorum. düşük tehlikesi var dedi. ve sürekli yatak istirhati verdi. sadece wc için kalkmalıymışım.
Allahım bu sefer de kaybettim diye çok korktum .çok şükür benimle.
senin nasıl gidiyor bakaklım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?