sağol canım çok teşekkür ederim. yeterki yine onu kaybetmiyim. ben 9 ay da yatarım.
canım geçen de sen sormuştun değil mi benim gibi bebeği olupta yine hamile kalan var mı topikte diye?
dr.a gitmedin mi bugün? eğer gitmediysen aşk olsun sana.
progestana başla ama yarın yine de dr.a git.
geçmiş olsun canım rabbim sabrını derecesini yeni bir bebekle taçlandırsın inşmerhaba canım konu sahıbı benım ben de kasım annesıydım ama bebegımı kaybettım sonra devretmek ıstedım konuyu
ama alan cıkmadı yanı buraya yazan oldu ama sonucta ben bişey yapamma admine yazmaları lazımdı yazan olmadı sanırırm
listenın basında belirttiğim gibi özel mesajla durumunu belirtenleri güncellıyorum....ama kasım annesı de olsam yanı bebegımı kaybetmemeıs
olsam bile buradan takıp ile kayıt guncellemek mumkun değil cunku konu devamlı aktif ve takıp etmek zor iş yerınde hele :)
yalnız özel mesajla durumunu belirtenleri yazarım
süpermiş sizinki aileye 3. bebek katılıyor Allah bağışlasın. Allah kucağına almayı nasip etsin. cümlemizin inşallahhoşbuldummm efenimm..bu sıcak karşılama için teşekkür ederim :)
benim son adet 30 ocak ama benim bulantılarım adet tarihinden önce başladı ve bunun üzerine tüp bebek hakkın da uzman bir dr gittim ve durumu anlattım erken gebelik olabilir mi dedim
dr namzeti kan testi bile yapmadan ultrasonda baktı ve bir kese var ama galiba idrar kesesi dedi... soğuk alğınlığı için ilaç al dedi
günüm gelmeden önce idrar testin de çıktı bebeğim 29 subatta ki kan testin de ise 5 haftalıktı :)
10 kadar önce de kalp atışını dinletti bana doktorum
kafa kaldıramıyacak sekilde olan asermemden baska sıkıntım yok şükür
bu arada bu bebekten başka 2 kızım daha var bu bebekle aile tam olacak inşş
ben çalışıyorum. ama bebeği öğrenince yıllık izine çıktım 10 günlük. cumartesi başlayacaktım. ama dr. rapora bağlıycak. sanıyorum sonra ben işi bırakırım herhalde.çok sevindim canım ,allah sana bağışlasın on iyi koru meleğini çalışmıyorsan birde yat sürekli dinlen ilk üç ay zorlama kendini, bende progestan 200 lük kullanıyorum günde 3 tane benimde düşük riskim devam ediyormuş, iki tane transferim olmuştu ya bir tanesi tutunmuş, tek kese gördük şimdi bende çok dikkat ediyorum , 10 gün daha uzattı raporumu daha sonra işbaşı yapacam mecburen
geçmiş olsun canım rabbim sabrını derecesini yeni bir bebekle taçlandırsın inş
peki bakalım canım dr.un öyle diyorsa öyledir. vardır muhakkak bir bildiği. ben çok panik olduğumdan dr.ları da acayip strese soktum en üst seviyede önlem aldıkcanım benim ilk kahverengi akıntı 25 martta geldi hemen acile gittik dr risk yok dedi olabilir dedi.. 30 martta kontrole gittim kalp atışını fln gördük işte yine risk yok dedi dr. dün başladı tekrar lekelenme ben bugün 2 dr.u da aradım progestana başlıcam işte dr bulantıları fln takip et dedi gebelik belirtilerinde ani bir kesilme olursa hemen gel dedi ama lekelenme sürekli devam ederse gidicem iyice korktum yaa bugün baya bulantım vardı ama bakalım 1-2 gün takip edicem
kızlar ben kacıyorumm haydı hayırlı gecelerr :)
düşük tehlıkesi yaşayan hamışlerımız varmış çokana :26: çok üzüldüm ama korkmaya gerek yok
kahverengı lekeyse soru yok öyle de devam edıyo yanı stres yok stres yok gelecek sıpalar
süpermiş sizinki aileye 3. bebek katılıyor Allah bağışlasın. Allah kucağına almayı nasip etsin. cümlemizin inşallah
oyy
ben çalışıyorum. ama bebeği öğrenince yıllık izine çıktım 10 günlük. cumartesi başlayacaktım. ama dr. rapora bağlıycak. sanıyorum sonra ben işi bırakırım herhalde.
belki tek kese içinde de iki bebek olabilir. :) Allah bir tane de olsa güldürsün yüzümüzü yeter. inan ne cinsiyeti, nee alacağım kilolar,ne de oluşacak çatlaklar umrumda değil. yeter ki bir bebeğim olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.
kızlar ben kacıyorumm haydı hayırlı gecelerr :)
düşük tehlıkesi yaşayan hamışlerımız varmış çokana :26: çok üzüldüm ama korkmaya gerek yok
kahverengı lekeyse soru yok öyle de devam edıyo yanı stres yok stres yok gelecek sıpalar
hayırlı geceler arkadaşlar
bakıyorum hepimizde düşük tehlikesi var Allahım yavrularımızı korusun inşallah.. bende progestan kullanıyorum zaten midem hazımsız bide o baymıyor mu mahfoluyorum
erca geçmiş olsun inşallah istirahatla atlatırsın
serenica senin 200 lğkmüş ilacın. daha ağırdır dimi o
luveyla avatarındaki oğlunsa onu her görmemde seviyorum çok tatlı Allah bağışlasın
selam kızlar... benim kahverengi lekelenmem devam ediyor ayrıca sol kasığımda ağrı var bugün.. (bebeğim solda) bu gece progestan kullanmaya başlıcam çok korktum ya özellikle çilek de böyle kaybetmiş onu okuyunca çok korktum pofff
canım benım cok sağol :) amin aminnn inşallahhh :) baska yerlerede borcumuz vardı
kapadık onalrı cok sukur bi banka kaldı ama ınsallah onunda kolay bi yolunu bulursak hamıle kalınca dinlenırım tabıı evde
ama hamıleykende calısp 5-6 aydan sonra raporla devam edip para biriktirmek cok isterım malum lazım oalbilir..
hayırlısı olsun ya bebıs gelsınde maddi durumlar bi şekılde hallolur napalım.. :)
sınav canım bunlar hep sınav ben cidden Allah a güvenıyorum sıgınıyorum sağlıkla hayırlsıyla nasib olucak inşallah
umudum hep bu yönde çok şükür huzurum yerınde iyiyiz hoşuzzbebiş de gelirse katmerli olur
hayırlısı olsun hakkımızda :)
sağol canım çok teşekkür ederim. yeterki yine onu kaybetmiyim. ben 9 ay da yatarım.
canım geçen de sen sormuştun değil mi benim gibi bebeği olupta yine hamile kalan var mı topikte diye?
dr.a gitmedin mi bugün? eğer gitmediysen aşk olsun sana.
progestana başla ama yarın yine de dr.a git.
hayırlı geceler arkadaşlar
bakıyorum hepimizde düşük tehlikesi var Allahım yavrularımızı korusun inşallah.. bende progestan kullanıyorum zaten midem hazımsız bide o baymıyor mu mahfoluyorum
erca geçmiş olsun inşallah istirahatla atlatırsın
serenica senin 200 lğkmüş ilacın. daha ağırdır dimi o
luveyla avatarındaki oğlunsa onu her görmemde seviyorum çok tatlı Allah bağışlasın
canım benim ilk kahverengi akıntı 25 martta geldi hemen acile gittik dr risk yok dedi olabilir dedi.. 30 martta kontrole gittim kalp atışını fln gördük işte yine risk yok dedi dr. dün başladı tekrar lekelenme ben bugün 2 dr.u da aradım progestana başlıcam işte dr bulantıları fln takip et dedi gebelik belirtilerinde ani bir kesilme olursa hemen gel dedi ama lekelenme sürekli devam ederse gidicem iyice korktum yaa bugün baya bulantım vardı ama bakalım 1-2 gün takip edicem
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. İnşallah düşük riski değildir...
Evet canım bende düşük riski yaşayonca öyle demiştim keşke dokuz ay yatsaydım da oğlum zamanında doğsaydı.. Gerçi kilosu ve haftası risk gurubunda değildi şükür 34. haftada doğdu..
Evet ercacığım bir kasım 2011 de doğum yapan anne var diye okudum.. Ondan merak ettim. Sonra geçmişi okuyamadım tekrar sayfalar süratli ilerliyor ve bebeğimle geçmişi okuma fırsatım yokk..
:
korkma tatlım stres daha çok etkiliyo bizi, moralimizi yüksek tutucaz ki bebeklerimizde iyi olsunlar
bulantı başlamış herkezde bende hamileliğin hiçbir belirtisi yok daha, sadece baş dönmelerim ve kasık ağrılarım var keseyi görmesem inanmıycaktım hamile olduğuma, lekelenmemde iki gündür kesildi ama başka bir sorun mu var acaba bulantım neden yok ki
benim de yok. sadece midem bayılıyor. ekşiyip kaynıyor ama ciddi anlamda bulanmıyor. baş dönmesi de az var. belki o da çok yatmaktan.
aynı şeyleri yaşıyoruz, bünyemiz sağlam demek ki bulantısız geçiririz inşallah
canım benim ilk kahverengi akıntı 25 martta geldi hemen acile gittik dr risk yok dedi olabilir dedi.. 30 martta kontrole gittim kalp atışını fln gördük işte yine risk yok dedi dr. dün başladı tekrar lekelenme ben bugün 2 dr.u da aradım progestana başlıcam işte dr bulantıları fln takip et dedi gebelik belirtilerinde ani bir kesilme olursa hemen gel dedi ama lekelenme sürekli devam ederse gidicem iyice korktum yaa bugün baya bulantım vardı ama bakalım 1-2 gün takip edicem
aslı_1981 4.5 aylıkmış bebeği
şu linkteki msjını oku bak o da kasım annesiymiş 2011 :) sana arkadas bullduuum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani-480.html
2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?