2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım benim ilk kahverengi akıntı 25 martta geldi hemen acile gittik dr risk yok dedi olabilir dedi.. 30 martta kontrole gittim kalp atışını fln gördük işte yine risk yok dedi dr. dün başladı tekrar lekelenme ben bugün 2 dr.u da aradım progestana başlıcam işte dr bulantıları fln takip et dedi gebelik belirtilerinde ani bir kesilme olursa hemen gel dedi ama lekelenme sürekli devam ederse gidicem iyice korktum yaa bugün baya bulantım vardı ama bakalım 1-2 gün takip edicem

geçmiş olsun canım rabbim sabrını derecesini yeni bir bebekle taçlandırsın inş

süpermiş sizinki aileye 3. bebek katılıyor Allah bağışlasın. Allah kucağına almayı nasip etsin. cümlemizin inşallah
oyy

ben çalışıyorum. ama bebeği öğrenince yıllık izine çıktım 10 günlük. cumartesi başlayacaktım. ama dr. rapora bağlıycak. sanıyorum sonra ben işi bırakırım herhalde.

belki tek kese içinde de iki bebek olabilir. :) Allah bir tane de olsa güldürsün yüzümüzü yeter. inan ne cinsiyeti, nee alacağım kilolar,ne de oluşacak çatlaklar umrumda değil. yeter ki bir bebeğim olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.

kızlar ben kacıyorumm haydı hayırlı gecelerr :)

düşük tehlıkesi yaşayan hamışlerımız varmış çokana :26: çok üzüldüm ama korkmaya gerek yok

kahverengı lekeyse soru yok öyle de devam edıyo yanı stres yok stres yok gelecek sıpalar

amin canım rabbim hepimizin evladını sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşş..
düşük tehlikesi olan bayanlar kendinize dikkat edin bol bol dinlenin oldu mu:)
uzun ve mesakkatli bir yoldayız ama meyvesi çok ama çok tatlı

peki bakalım canım dr.un öyle diyorsa öyledir. vardır muhakkak bir bildiği. ben çok panik olduğumdan dr.ları da acayip strese soktum en üst seviyede önlem aldık
ama nasibi varsa her koşulda gelir bebek. yoksa da yatağa bağlasak kendimizi boş

hadi bakalım sana da iyi geceler

Evet tatlım, bende 20 gündür raporluyum 8 günüm kaldı bende işi bırakmayı düşünüyorum ama bellide olmaz iki gündür iyiyim sanki pembe akıntım kalmadı inşallah olmazda bir daha sürekli dinlendim bende dediğin gibi sadece tuvalete kalktım o kadar allaha şükür iyiyim şimdi sende kalma sakın
gerçekten olabiliyor mu tek kese içinde iki bebiş, ilk defa duydum bunu pekte bilgim yok zaten ikizlerle ilgili etrafımdada hiç olmadı ki ikiz bebeişi olan, heyecanlandım bi an ama tekte olsa ikizde olsa allahım bebişlerimizi bize bağışlasın yeter ,
şimdiden anne olduk bile onun eline diken batsa bize parmağı kopmuş gibi gelir onlara bişiy olmasında biz razıyız çatlaklara ,sarkmalara ,kilolara

benim pembeydi lekem ama geçti şimdi ,
sanada iyi uykular canım

tek yumurta ikizi diyorlar ya onla aynı kesede oluyorsa diye dedim. benimde çok bilgim yok. yinede ümitlendirmiyim seni. bu konularad bilgisi olan arkadas mutlak vardır bakalım yazarlar inşallah bende merak ettim.

düşük riski olanların erken doğum riski de oluyormuş. dikkat etmek lazım bundan sonrasına da

canım benim ilacım 200 lük ama fitil gibi kullanmamı söyledi doktorum öyle kullanıyorum ağır gelmiyo, aslında kullanma kılavuzunda ağız yoluyla alınır yazıyor ama takip eden doktorumda, tüp bebek uzmanımda fitil gibi kullanmamı söylediler , rahatsız etmiyo böyle kullanıncada

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. İnşallah düşük riski değildir...

İnşallah anim canım.. Böyle dirayetli olman çok güzel.. Rabbim bu sabrını ödüllendirsin ve
en güzelini naibetsin sana..

Evet canım bende düşük riski yaşayonca öyle demiştim keşke dokuz ay yatsaydım da oğlum zamanında doğsaydı.. Gerçi kilosu ve haftası risk gurubunda değildi şükür 34. haftada doğdu..
Evet ercacığım bir kasım 2011 de doğum yapan anne var diye okudum.. Ondan merak ettim. Sonra geçmişi okuyamadım tekrar sayfalar süratli ilerliyor ve bebeğimle geçmişi okuma fırsatım yokk..

Canım sende çok dikkat et kendine bol bol dinlen.. Tek çözümü istirahat umarım sende bunu yapıyorsun..

Evet benim bebeğim.. Abi olacak teyzesiii..

korkma tatlım stres daha çok etkiliyo bizi, moralimizi yüksek tutucaz ki bebeklerimizde iyi olsunlar
bulantı başlamış herkezde bende hamileliğin hiçbir belirtisi yok daha, sadece baş dönmelerim ve kasık ağrılarım var keseyi görmesem inanmıycaktım hamile olduğuma, lekelenmemde iki gündür kesildi ama başka bir sorun mu var acaba bulantım neden yok ki

aslı_1981 4.5 aylıkmış bebeği
şu linkteki msjını oku bak o da kasım annesiymiş 2011 :) sana arkadas bullduuum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani-480.html

benim de yok. sadece midem bayılıyor. ekşiyip kaynıyor ama ciddi anlamda bulanmıyor. baş dönmesi de az var. belki o da çok yatmaktan.

Dikkat et ve takip et canım.. Birşey olmaz Allahın izniyle.. Benim kanamam baya olmuştu.. 10 gün kadar hastanede ve 3 ay evde yattım.. Evladım sağsalim doğdu şükür biraz erken geldi ama olsun süreci tamamladık..
Sende içini ferah tut..

aslı_1981 4.5 aylıkmış bebeği
şu linkteki msjını oku bak o da kasım annesiymiş 2011 :) sana arkadas bullduuum :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani-480.html

Süpersin erca... Canım yordun kendini.. Tesadüfe bak kasım annesi olmuş yine.. bizim aralık anneleri kızdılar bana valla aralığı yine tutturamadım diye... Oğlum 8 aralıkda doğacaktı 25 ekimde doğdu... Takdri işte erken doğmasaydı şuan hamile değildim belkide..

Aslıya bir selam vereyim bakim... Onunki benimkindende küçükmüş.. Ben 3.5 aylıken hamile kalmışım... Şimdi beş ayı geçtik...

2011 /17 kasım annesıyım:)) bebegım 4.5 aylık ve yıne kasım annesı olacagım ılkı kadar bende heyecanlıyım

Aslıcığım merhaba... Mesajımı görürüsün umarım.. Canım sende minik bebeğinle hamile kalanlardanmışsın benim gibi.. Senin bebiş daha küçük Allah seninde yardımcın olsun..
Bebeğin uysaldır inşallah. yanında kimse varmı yardımcı olacak gerçi gebeliğin normal seyrindeyse ilk etapta gerek yok ama bebek insana sürekli ani hareketler yaptırıyor bu da iyi değil..
Dikkat et canım..
herkesin bana söylediğini söylim "Ah ne güzel ikiz gibi büyüyecekler"

Serenica, Er ca iyi geceler sizlere kzılar sanırım sizler onlinesınız...
yormakyın kendinizi yatı uyuyun..
ben bütün gün bebeğimle beraber uyuyorum emerek uyuyor kerata bende yanıda uyuyorum zaten gündüz göz kapaklarım kalkmıyor hiç..
Hadi öpüyorum sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…