2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy inşallahh :) kızımız mı olacak acaba :) kızda bulantı hemen başlamaz derler :))

ayy gelsin minik kokoş prensesler

eşimde her zaman dua ederken diyor ki , bu kadar yıl bekledik sağlıklı olsun ama bide kız olursa iyi olur diyor
bende kızda geç bulantı başlar diye duyuyorum , ailemizdede hep erkek var kızı özledik valla, şımarık bir prenses olur kız olursa,

fitil olarak kullanmak belki mideyi zorlamaması açısından daha kolay olur ama ben yapamıyorum o işi

luveyla oğlunun abi olması da yaradanın takdirinden geçiyordu.. demek bu görevi başarıyla yerine getirebilecek bi fıtrata sahip minik oğlun

iyi geceler canım sana..

biz sürekli yattığımızdan uyku tutmuyor beni artık.

haa, bu arda aslı arkadaşımızında tehlikesi var bebişi sürekli karnına yaslamaktan kesede yırtık oluşmuş. sende dikkat et.

bebişi öp benim için kokulu kokulu..

sanada iyi geceler canım, bebişinide öp benim için , iyi uykular

fitil olarak kullanmak belki mideyi zorlamaması açısından daha kolay olur ama ben yapamıyorum o işi

ben alıştığımdan artık zor gelmiyor, diğer fitiller gibi geride gelmiyor rahatsız etmiyor yani ama fitil olarak kullanıncada daha etkiliymiş mide içinde daha iyi tabiki bence sende alışırsın, dene derim ben

iyi geceler kızlar teşekkür ederim destekleriniz için eğer devam ederse sabah dr.a gitmeyi düşünüyorum ağrım olmasa bu kadar panik olmam ama ağrım da var.. dualarınızı bekliyorum öptüm hepinizi

iyi geceler kızlar teşekkür ederim destekleriniz için eğer devam ederse sabah dr.a gitmeyi düşünüyorum ağrım olmasa bu kadar panik olmam ama ağrım da var.. dualarınızı bekliyorum öptüm hepinizi

dualarımıız seninle inşallah en yakın zamanda geçicek. herşey yoluna girecek

iyi geceler tatlım.

alpellaa, smilet, GIYMATLIM sizede iyi geceler kızlar..
sizleride öpüyorum demin yoktunuz..
Luveyla kaçar :))

dualarımız seninle tatlım, yat dinlen iyice inşallah sabah kalktığında hiçbir şeyin kalmaz ama yinede doktora gitmeyi ihmal etme sen, iyi uykular canım

Aaa çok sağol canım.. Bu bilgiyide verdiğin iyi oldu.. Ben mama yediriyorum ve bebeğim sürekli karnımı tekmeliyor... Daha dikkat edeyim artık..
Aslı içinde tehlike geçer inşallah ya... Tehlike ciddi boyutta değildir inşalah..
Hadi iyi geceler canımmm.

ha bu arada kzılar laptop kullananlar laptopu dizlerinize koymayın tehlikeli bunuda söylim ve gideyim..
Görüşmek üzere..

git canım iyi geceler.

benim laptop yatakta duruyor yada masada..

kucağıma alıcağım zaman yastıkla alıyorum.

kendine iyi bak. ve sende dikkat et kendine. :) yarın görüşürüzz inşallahh

kızlar bende uyumaya gidiyorum artık, zaten yaptığım başka bişeyde yok ki
hepinize iyi geceler , öpüldünüz

Alpellaa'cım üzme kendini evelallah herşey güzel olacak..Yine de dr a gitmeyi ihmal etme,benim de karnımda gerilme tipi bi ağrı vardı bugün,yürüyüşümü yaptıktan sonra oldu..

Kızlar bi de dün kondüsyon bisikletine bindim yavaş yavaş 10 dk.kadar,herhangi bi sorun olmaz sanırım değil mi?
Çünkü dr lar normal bisikleti bile öneriyorlar...Bugün bacaklarım ağrımıştı valla

Merhaba arkadaslar,
İlk olarak hepimiz icin hayirli hamilelik ve dogum diliyorum. İnsallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.
Ben 3 ay evvel dusuk yaptim, 7 haftalik kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Simdi cok sukur yeniden hamileyim. SAT 4 subat, bugun itibariyle 8+3 gunluk olduk allahin izniyle :) 21 martta ilk muayenemizi olduk. İlk hamileligimden korktugum icin bu kez gec gittim doktora. İyiki de oyle yapmisim, hem keseyi gorduk hem de kalp atislarini duyduk hamdolsun:) ama yine bi problemim var; 5,5 cmlik bir kistim varmis. Bu da dusuk tehdidi olusturuyormus. Mudahale edilemiyor. Surekli dinlenerek bebisimin boyunun kisti gecmesini bekliycez. Bu kez bebisim kisti tehdit edecek :)

Benim merak ettigim boyle bir durum yasayan var mi? Ve bu arada benim cok fazla akinim oluyor, bazen acik renkli bazen de (yoruldugumda) koyulasiyor rengi. Dr gitmeden once camur gibi olmustu bir kere ama sonrasinda hemen gecti cok sukur. Simdi sadece koyu kivamli sari akintim oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?

Notrogestan ve folik asit kullaniyorum.

günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar

kızlar herkese günaydınlarrrr:
umarım güzel 1 gün olur..

günaydınnnn. inşallahh. ben iyi başladım güne :)

günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar

canımm ayy bizi haberdar et mutlaka. Dualarım seninle... Doktora gitme psikolojisindendir o. eminim pıtırcığın kalbi pıt pıt atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…