eşimde her zaman dua ederken diyor ki , bu kadar yıl bekledik sağlıklı olsun ama bide kız olursa iyi olur diyor
bende kızda geç bulantı başlar diye duyuyorum , ailemizdede hep erkek var kızı özledik valla, şımarık bir prenses olur kız olursa,
canım benim ilacım 200 lük ama fitil gibi kullanmamı söyledi doktorum öyle kullanıyorum ağır gelmiyo, aslında kullanma kılavuzunda ağız yoluyla alınır yazıyor ama takip eden doktorumda, tüp bebek uzmanımda fitil gibi kullanmamı söylediler , rahatsız etmiyo böyle kullanıncada
Serenica, Er ca iyi geceler sizlere kzılar sanırım sizler onlinesınız...
yormakyın kendinizi yatı uyuyun..
ben bütün gün bebeğimle beraber uyuyorum emerek uyuyor kerata bende yanıda uyuyorum zaten gündüz göz kapaklarım kalkmıyor hiç.. Hadi öpüyorum sizi....
ben alıştığımdan artık zor gelmiyor, diğer fitiller gibi geride gelmiyor rahatsız etmiyor yani ama fitil olarak kullanıncada daha etkiliymiş mide içinde daha iyi tabiki bence sende alışırsın, dene derim ben
iyi geceler kızlar teşekkür ederim destekleriniz için eğer devam ederse sabah dr.a gitmeyi düşünüyorum ağrım olmasa bu kadar panik olmam ama ağrım da var.. dualarınızı bekliyorum öptüm hepinizi
iyi geceler kızlar teşekkür ederim destekleriniz için eğer devam ederse sabah dr.a gitmeyi düşünüyorum ağrım olmasa bu kadar panik olmam ama ağrım da var.. dualarınızı bekliyorum öptüm hepinizi
dualarımız seninle tatlım, yat dinlen iyice inşallah sabah kalktığında hiçbir şeyin kalmaz ama yinede doktora gitmeyi ihmal etme sen, iyi uykular canım
Aaa çok sağol canım.. Bu bilgiyide verdiğin iyi oldu.. Ben mama yediriyorum ve bebeğim sürekli karnımı tekmeliyor... Daha dikkat edeyim artık..
Aslı içinde tehlike geçer inşallah ya... Tehlike ciddi boyutta değildir inşalah..
Hadi iyi geceler canımmm.
ha bu arada kzılar laptop kullananlar laptopu dizlerinize koymayın tehlikeli bunuda söylim ve gideyim..
Görüşmek üzere..
Alpellaa'cımüzme kendini evelallah herşey güzel olacak..Yine de dr a gitmeyi ihmal etme,benim de karnımda gerilme tipi bi ağrı vardı bugün,yürüyüşümü yaptıktan sonra oldu..
Kızlar bi de dün kondüsyon bisikletine bindim yavaş yavaş 10 dk.kadar,herhangi bi sorun olmaz sanırım değil mi?
Çünkü dr lar normal bisikleti bile öneriyorlar...Bugün bacaklarım ağrımıştı valla
Merhaba arkadaslar,
İlk olarak hepimiz icin hayirli hamilelik ve dogum diliyorum. İnsallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.
Ben 3 ay evvel dusuk yaptim, 7 haftalik kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Simdi cok sukur yeniden hamileyim. SAT 4 subat, bugun itibariyle 8+3 gunluk olduk allahin izniyle :) 21 martta ilk muayenemizi olduk. İlk hamileligimden korktugum icin bu kez gec gittim doktora. İyiki de oyle yapmisim, hem keseyi gorduk hem de kalp atislarini duyduk hamdolsun:) ama yine bi problemim var; 5,5 cmlik bir kistim varmis. Bu da dusuk tehdidi olusturuyormus. Mudahale edilemiyor. Surekli dinlenerek bebisimin boyunun kisti gecmesini bekliycez. Bu kez bebisim kisti tehdit edecek :)
Benim merak ettigim boyle bir durum yasayan var mi? Ve bu arada benim cok fazla akinim oluyor, bazen acik renkli bazen de (yoruldugumda) koyulasiyor rengi. Dr gitmeden once camur gibi olmustu bir kere ama sonrasinda hemen gecti cok sukur. Simdi sadece koyu kivamli sari akintim oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar