günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
günaydınnnn. inşallahh. ben iyi başladım güne :)
canımm ayy bizi haberdar et mutlaka. Dualarım seninle... Doktora gitme psikolojisindendir o. eminim pıtırcığın kalbi pıt pıt atıyor
arkadaşlar ben yeniyimde şu doğum çizelgesini nasıl yapıyorsunuz
günaydın cnm heyecan olması mümkün..çünkü gerçekten insan hiç heyecanlanmadığı kadar heyecan yaşıyor..inşallah bebeişin iyidir..bugün bendede heyecan var..hormn tahliilimide bugün alıcam aile hkimliğine kan sayımları için çağırdılar..
vallahi ii olur çok teşekkür ederm caım:)
hayırlı haberlerle geliriz inşallah
11 şubat son regl günüm 18 kasım 2012 bebişimin inşallah geleceği gün:)
kızlar bu arada ben taktım düşük tehlikem var diye şu kürtaj olayına:26: aranızda daha önce kürtaj olanlar varmı?yani acı veren bir işlemmi?rüyamda hep kütaj oluyorum.
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz bakalım.... ben birazdan doktora gdeceğimm kalp atışları için çok çok heyecanlıyım dua edin kızlar banaa inşş duyaym o sesi.. bi yandan korku bi yandan heyecann:18:
güzel haberlerle gelirim inşş iyi bakın kendinizeee
kızlar bu arada ben taktım düşük tehlikem var diye şu kürtaj olayına:26: aranızda daha önce kürtaj olanlar varmı?yani acı veren bir işlemmi?rüyamda hep kütaj oluyorum.
İlk olarak insallah boyle birsey yasamazsin, aklina getirme. Ben 3 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim, islem sirasinda uyutuluyorsun ve birsey hissetmiyorsun. Max. 20-30 dk suruyor. Sonrasinda hafif agri oluyor o da kisa surede geciyor.
İnsallah bu deneyimi yasamazsin ama olursa da allah hayirlisini nasip etsin hic korkma. Bi kez regl oldum tekrar hamileyim hamdolsun
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz bakalım.... ben birazdan doktora gdeceğimm kalp atışları için çok çok heyecanlıyım dua edin kızlar banaa inşş duyaym o sesi.. bi yandan korku bi yandan heyecann:18:
güzel haberlerle gelirim inşş iyi bakın kendinizeee
günaydın kızlar, dün gece ve bu sabah tam karnımın aşağısından orta yerinde sürekli anlık vurup geçen sancı gibi bişeyler hissettim. ayrıca sanki başağrısı ve tuhaf bir bulantı durumu vardı. BEnim hamilelik epey ilerledi. hiç böyle şeyler yoktu. acaba diyorum , Allah korusun, bebeklere birşey oldu da vücudum sinyal mi veriyor. Ayrıca bizim kontroller genelde ayda bir yapılıyor. eğer ki, bebeklere birşey olmuşsa, bu bir ay içinde vücudum da kalmaları bana zarar vermez mi ? yani zehirlenme gibi şeyler duymuştum. Allahım bu korkular ne zaman son bulacak ? ne dersiniz ? öyle şeyler olabilir mi ? ya da bunun başka belirtileri olduğunu bileniniz varmı ? ya sabah sabah böyle tatsız konularla canınızı sıkmak istemem arkadaşlar ama napayım çok korkuyorum. daha kontrolüm 21 nisanda 2 haftadan çok var. zaman nasıl geçicek bilmiyorm .....
günaydın kızlar, dün gece ve bu sabah tam karnımın aşağısından orta yerinde sürekli anlık vurup geçen sancı gibi bişeyler hissettim. ayrıca sanki başağrısı ve tuhaf bir bulantı durumu vardı. BEnim hamilelik epey ilerledi. hiç böyle şeyler yoktu. acaba diyorum , Allah korusun, bebeklere birşey oldu da vücudum sinyal mi veriyor. Ayrıca bizim kontroller genelde ayda bir yapılıyor. eğer ki, bebeklere birşey olmuşsa, bu bir ay içinde vücudum da kalmaları bana zarar vermez mi ? yani zehirlenme gibi şeyler duymuştum. Allahım bu korkular ne zaman son bulacak ? ne dersiniz ? öyle şeyler olabilir mi ? ya da bunun başka belirtileri olduğunu bileniniz varmı ? ya sabah sabah böyle tatsız konularla canınızı sıkmak istemem arkadaşlar ama napayım çok korkuyorum. daha kontrolüm 21 nisanda 2 haftadan çok var. zaman nasıl geçicek bilmiyorm .....
merhaba ben de bir kasım annesi olacağım inş
benide aranıza alırmısınız :)
merhaba arkadaşlar bende şubat hamişiyim 7 haftalığım benide aranıza alın:)birde şu bebek haftası nasıl yapılıyor.altta resim şeklinde
merhaba hanımlar bende aranıza katıldım 16 subat başlangıç tahmini doğum günüm 22 kasım görünüyor allahtan bi mani çıkmazsa allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah bu arada benide eklerseniz sevinirim...
Ben Bugün Bebişimi Gördüm Kalbinin Sesini Duydumm...Allahımm ne güzelll bir duyguymuşş şükürler olsunnn...:) Allahh herkese nasipp Etsinnn Hepimise Sağlıkla Kucaklarımıza almayı nasip etsinnn Hayırlısıylaaaa:)))
Merhaba arkadaslar,
İlk olarak hepimiz icin hayirli hamilelik ve dogum diliyorum. İnsallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.
Ben 3 ay evvel dusuk yaptim, 7 haftalik kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Simdi cok sukur yeniden hamileyim. SAT 4 subat, bugun itibariyle 8+3 gunluk olduk allahin izniyle :) 21 martta ilk muayenemizi olduk. İlk hamileligimden korktugum icin bu kez gec gittim doktora. İyiki de oyle yapmisim, hem keseyi gorduk hem de kalp atislarini duyduk hamdolsun:) ama yine bi problemim var; 5,5 cmlik bir kistim varmis. Bu da dusuk tehdidi olusturuyormus. Mudahale edilemiyor. Surekli dinlenerek bebisimin boyunun kisti gecmesini bekliycez. Bu kez bebisim kisti tehdit edecek :)
Benim merak ettigim boyle bir durum yasayan var mi? Ve bu arada benim cok fazla akinim oluyor, bazen acik renkli bazen de (yoruldugumda) koyulasiyor rengi. Dr gitmeden once camur gibi olmustu bir kere ama sonrasinda hemen gecti cok sukur. Simdi sadece koyu kivamli sari akintim oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Notrogestan ve folik asit kullaniyorum.
günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?