2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya sanki beni anlatmışsın arkadaşım.bu arada hoşgeldin. evet ilk hamileliğimde kese göründü yanında bi kis.dr sürekli ölccez, eğer kis büyürse bebğin gelişimi durur, düşük yaparsın yada kürtajla alırız dedi. sürekli gittiğimde önce bebeği ölçüyorlar,sonrada bol su içirip kisti. ilk önce kis büyüdü, sonra bebiş ona sert bi manevra yaparak katladı farkı.derken düşük tehlikem devam edinceeeee, bebişim o kiste yaslanıp düşmedi.kis önce moral bozdu, sonra destek oldu, doğumla o kistide aldılar canım... bebişimde iyi gelişmişti. 4 kilo doğdu, gelişmez diye düşünme her şerde bi hayır vardır... unutma.

herkese günaydınnnn... dr a gidecekler, inş hayırlı haberlerle dönersiniz....

Rezillik olarak gorme canim benim, hamilelik allahin bir lutfu. Evet stresli bir donem ama hersee deger bence :) ilk kez anne olacagimiz icin tecrubesiziz belki de. Rabbim bunlari kaldiracak kuvvet versin. Hep dua et ve aklina olumsuz seyler getirme. Yurekten hayirlisi olsun diye dua edince sonuc ne olursa olsun rabbim kaldiracak metanet veriyor insana. Gonlunu ferah tut

elimde değilki takıyorum işte.bir anksiyete hastası olarak hamile olmak iyice beni pimpirikli yaptı.ilaçlarımı özledim valla.ne güzel kafam boşalıyodu.ben çocuk doğurursam herkes doğurur valla

inş canım sağol.bugün heyecan ve stresten gerildim,sizide gerdim kusura bakmayın artık.öğleden sonraya kadar bana azcık katlanacaksıznız napiyim

dr u ara acil git bence 2 hafta geçer mi böyle

kardelen seni atlamışım. canım inşallah duyacaksın gelip bizimle paylaşacaksın. korku heyecan yok böyle bir duygu karışımı. sonu güzel olunca herşeye değiyor.

benimde ara ara sancım oluyor. olur o kadar diyorum. hatta iki kere göbeğimin kenarından içerden asılıyorlrmış gibi acı çektim. önemsemedim. doktorda herşey normal dedi. canım ne güzel ikizlerin olacak. Allah sana bağışlasın onları.

Cok sukur ya, guzel bir orneksin benim icin:) peki birsey sorucam, benim sat 4 subat, bugun goguslerimdeki sislik ve aci yok sanki. Bi anda kesilmesi normal mi? Ama gogus uzerindeki damarlar hala cok belirgin. Zaten baska da belirti yasamiyordum. Akintim devam ediyor ve hafif bel agrisi.

günaydın annelerrr

bir kaç gündür yani 7. haftanın başından beri kendimi pek iyi hissetmiyorum, başından beri halsizdim ama şimdi daha fazla, sabahları midem yanıyor, sabahları bulantım oluyor sabahları yetmiyormuş gibi bir de dün akşama sıçradı, sürekli bir rahatsızlık hissi var içimde, elimi sokup midemi alıp kenara koyasım var, ne olduysa 7. haftayla birlikte başladı, daha kötü olmaması için dua ediyorum. ne var yani bu 7. haftada?? herkesin bu dönemde mi rahatsızlıkları başlıyor genelde?

evet 7.haftada basladı bende de bulantı sabah çıkarmasam olmuyor gün boyuna yayıldı her an mide bulantısı tuzlu kraker dediler ama yok faydası çözum bulan varsa yazsın ne iyi geliyor?

ya kızlar o olay bendede var hatta geçen akşam sağ tarafımda karnımın üzerinde resmen bişey battı sanki bide 1 saat falan sürdü şimdide ara ara olup geçiyor bende rahimin genişlemesine bağladım ama..
sercinyo çok haklı bu 1 ay ara bencede çok uzun benimde randevum 28 nisanda ama sanki çatlıyacam..
bide benim doktorum biraz sert öyle şimdi ben korktum falan desem eminim kale bile almaz beni ofyaaa:
zaman gerçekten geçmiyo...

aynen kuzum ya aynı his bende de var midemi ve bağırsaklarımı bi yere koymak istiyorum. midemdeki şişlik, hazımsızlık üzerine bağırsaklarımdaki gaz eklneiyor ve midemi sıkıştırıyorlar öleceğim sanıyorum. bazen o kadar kötü oluyorum ki sinir basıyor ve saçlarımı bile yolasım geliyor. ilk 3 ayın dolmasını bekliyorum geçmesi için genelde geçiyor diyorlar, zaten doktor kontrolümde o döneme denk gelecek söyleyeceğim.

günaydın arkadaşlar
dün akşam 9 haftadır yaşamadığım baş ağrısı çektim akşam 5 gibi başladı ve gece 5 e kadar devam etti saat 8 de bi yattım sabah 7 e kadar yattım tabi saat başı wc e giderek geçti sabah .ok şükür uyandığımda geçmişti ama kötü bir gece idi

günaydın canım geçmiş olsun.bazen baş ağrısı bende çekiyorum ama uyuyarak geçiyor Allahtan

ben bebeğin varlığına alıştım. endişelerim eskisi kadar fazla değil. benimde 1 ay arayla kontrolüm bence bu normal. zaten 7. aydan sonra 15 günde 1 kere gidicez. belki haftada 1.
içimizde bir bebek büyüyor. ağrılar sancılar olacaktır elbet. ilk hafta çok karnım ağırmıştı ve ben hamile olduğumu bilmiyordum. o kadar ağırdı ki gece acile gittik. doktor hamile olabilirsin dedi. o gece öğrendim bebeğimi. ağrı normal demişti. şimdiki doktorum ağrım var diyince çok normal karşılıyor. hatta bazı ağrılarımın gebelikle ilgisi olmadığını söylüyor. sanırım psikolojik demek istiyor.

benim 5. haftadan beri var ama 9 haftaya giererken çok arttı. ben artık dayanamıyorum. sürekli boğazımda bir düğüm. bulantımı orada hissediyorum. bu sabah itibariyle verdiğim kilo 2 ye yaklaştı. biraz daha sabredicem olmadı doktorun yazdığı ilacı alıcam

günaydın canım geçmiş olsun.bazen baş ağrısı bende çekiyorum ama uyuyarak geçiyor Allahtan

hemşire bana; hormonların enseden salgılandığını ve hormonlarda en üst seviyede çalıştığı için ara sıra baş ağrısı çekebilirsin demişti
belki sizinkide bundan kaynaklanıyordur

bendede belirti olarak kasık ağrısı, keskin koku alma vardı.hepsi 6 hafta sonunda bitti.
şimdi sadece uyku hali - halsizlik var... zaten ilk 3 aydan sonra son aya kadar rahatlıyoruz artık. güzel bi hamileliğin en güzel aylarına gireceğiz 3. ayın bitimiyle.öyle eski sorunları yaşamıyoruz.
tabi kabus son ay geri dönecek.son ayda bebek hareket ettikce bası uyguluo organlara o zaman biraz daralıyorsunuz hele bide son ay hareket ettikçe , reflü oluyorsunuz, uykusuzluk.
veeeee mutlu sonnnnnn

benim 5. haftadan beri var ama 9 haftaya giererken çok arttı. ben artık dayanamıyorum. sürekli boğazımda bir düğüm. bulantımı orada hissediyorum. bu sabah itibariyle verdiğim kilo 2 ye yaklaştı. biraz daha sabredicem olmadı doktorun yazdığı ilacı alıcam [/QUOTE]

canım niye şimdiye kadar almadın ilacını..iyi olmak varken kendine eziyet ediyosun.önce sen iyi olki karnındaki de iyi olsun.kendine eziyet etme al ilacı rahatla.bence önce kendimizi düşünmeliyiz.biz iyi olursak çevremzdeki herkeste ve bebeklerimizde iyi olur.haksızmıyım bilmiyorum:44:

benim iş arkadaşım doğumuna 15 gün kalaya kadar çalıştı.çalışınca zorlansanda çabuk geçiyor diyodu.işten ayıldı 15 gün evdeydi kafayı yedim diyo 15 gün geçene kadar.geçen perşembe doğum yaptı maşallah 4 klo bebek doğurdu bende yaz okulunda çalışınca ağustos sonunu bulurum.sonra napıcam bilmiyorum.son ay beni korkutuyo.

Yani goguslerimin agrisinin kesilmesinde problem yoktur diyorsun dimi canim ?
Hakikaten zor bir surec, allah hepimize sabir ve kolaylik versin insallah :44:

evet 7.haftada basladı bende de bulantı sabah çıkarmasam olmuyor gün boyuna yayıldı her an mide bulantısı tuzlu kraker dediler ama yok faydası çözum bulan varsa yazsın ne iyi geliyor?

mrb, öncelikle rahat bi hamilelik ve doğum, tanıdığım bulantısı olan arkadaşlar hep tuzlu kraker yiyor ama sana fayda etmemiş anladıqım kadarıyla qeçmiş olsun cnm. bu arada allah nasip ederse aynı tarihlerde kucağımıza alıcaz bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…