Yani goguslerimin agrisinin kesilmesinde problem yoktur diyorsun dimi canim ?
Hakikaten zor bir surec, allah hepimize sabir ve kolaylik versin insallah :44:
kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
benim iş arkadaşım doğumuna 15 gün kalaya kadar çalıştı.çalışınca zorlansanda çabuk geçiyor diyodu.işten ayıldı 15 gün evdeydi kafayı yedim diyo 15 gün geçene kadar.geçen perşembe doğum yaptı maşallah 4 klo bebek doğurdubende yaz okulunda çalışınca ağustos sonunu bulurum.sonra napıcam bilmiyorum.son ay beni korkutuyo.
bence yoktur canım benim göğüslerim bu haftaya kadar hiç belirti bile vermemişti daha yeni yeni başlıyor yani herkeste farklı oluyor belirtiler canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz ne kadar yakın :)
merhaba arkadaşlar bende şubat hamişiyim 7 haftalığım benide aranıza alın:)birde şu bebek haftası nasıl yapılıyor.altta resim şeklinde
son adet tarihlerimiz aynı canım seninle...hoşgeldin aramıza..benimde adetime 2 gün kala, yediğim yemek burnumda geldi resmen. beklenen adetim 29 şubattaydı. 1 mart gecesi 04:00'te idrar tahliliyle öğrendim...15:00'de kan tahlilim 410 çıktı. 3 martta 910'a yükseldi. 10 martta keseyi gördük(5+5iken) 23 marttada 7+4 iken kalp atışını duyduk elhamdülillahhhoşbuldummm efenimm..bu sıcak karşılama için teşekkür ederim :)
benim son adet 30 ocak ama benim bulantılarım adet tarihinden önce başladı ve bunun üzerine tüp bebek hakkın da uzman bir dr gittim ve durumu anlattım erken gebelik olabilir mi dedim
dr namzeti kan testi bile yapmadan ultrasonda baktı ve bir kese var ama galiba idrar kesesi dedi... soğuk alğınlığı için ilaç al dedi
günüm gelmeden önce idrar testin de çıktı bebeğim 29 subatta ki kan testin de ise 5 haftalıktı :)
10 kadar önce de kalp atışını dinletti bana doktorum
kafa kaldıramıyacak sekilde olan asermemden baska sıkıntım yok şükür
bu arada bu bebekten başka 2 kızım daha var bu bebekle aile tam olacak inşş
kuzum kondisyon bisikletine fazla binme...bacakları ve ordaki kasları yoğun olarak çalıştırdığı için önerilmiyor diye biliyorum...ama çokda kesin bilgi değil benimkisi...günaydın buaradaAlpellaa'cım üzme kendini evelallah herşey güzel olacak..Yine de dr a gitmeyi ihmal etme,benim de karnımda gerilme tipi bi ağrı vardı bugün,yürüyüşümü yaptıktan sonra oldu..
Kızlar bi de dün kondüsyon bisikletine bindim yavaş yavaş 10 dk.kadar,herhangi bi sorun olmaz sanırım değil mi?
Çünkü dr lar normal bisikleti bile öneriyorlar...Bugün bacaklarım ağrımıştı valla
oyyy kuzummm rüyalar hepimizinn derdi....sakınn aldırış etme...hayırlısıyla güzel haberlerlee geleceksin öğleden sonra...gümbürr gümbürr duyacaksın allahın izniylee bebeğinin kalbinin atışlarını...günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
canımmm bence bekleme 21 nisanaa kadar..seninkisi bide ikiz gebelik...daha çok dikkat etmen lazım...çok stresde yapma am tedbiride elden bırakma derim..allah korusunn bebeklere birşey olmamaıştırr allahın izniylee ama sen yinede doktoruna git...hem kendine zehir etme önümüzdeki 2 haftayıııgünaydın kızlar, dün gece ve bu sabah tam karnımın aşağısından orta yerinde sürekli anlık vurup geçen sancı gibi bişeyler hissettim. ayrıca sanki başağrısı ve tuhaf bir bulantı durumu vardı. BEnim hamilelik epey ilerledi. hiç böyle şeyler yoktu. acaba diyorum , Allah korusun, bebeklere birşey oldu da vücudum sinyal mi veriyor. Ayrıca bizim kontroller genelde ayda bir yapılıyor. eğer ki, bebeklere birşey olmuşsa, bu bir ay içinde vücudum da kalmaları bana zarar vermez mi ? yani zehirlenme gibi şeyler duymuştum. Allahım bu korkular ne zaman son bulacak ? ne dersiniz ? öyle şeyler olabilir mi ? ya da bunun başka belirtileri olduğunu bileniniz varmı ? ya sabah sabah böyle tatsız konularla canınızı sıkmak istemem arkadaşlar ama napayım çok korkuyorum. daha kontrolüm 21 nisanda 2 haftadan çok var. zaman nasıl geçicek bilmiyorm .....
merhaba kızlar
bi sorum olacak bende aşırı akıntı var ve bu akıntıyla birlikte kaşıntı ve yanma oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum bunun için doktoruma gittim tahliller yaptı sadece idrarda çok az mikrop görüldü mantar falan yok dedi bunun için ilaç kullanmana gerek yok temizleme jeli vericem bununla yıka dedi adı numis kendinde numune varmış onu verdi 1 ay oldiu yıkadığım zaman iyiyim günde 1 kere kullanıyorum ama unutuyum fena oluyorum yine benim gibi durum yaşayan varmı dr ne önerdi
merhaba kızlar
bi sorum olacak bende aşırı akıntı var ve bu akıntıyla birlikte kaşıntı ve yanma oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum bunun için doktoruma gittim tahliller yaptı sadece idrarda çok az mikrop görüldü mantar falan yok dedi bunun için ilaç kullanmana gerek yok temizleme jeli vericem bununla yıka dedi adı numis kendinde numune varmış onu verdi 1 ay oldiu yıkadığım zaman iyiyim günde 1 kere kullanıyorum ama unutuyum fena oluyorum yine benim gibi durum yaşayan varmı dr ne önerdi
ben bebeğin varlığına alıştım. endişelerim eskisi kadar fazla değil. benimde 1 ay arayla kontrolüm bence bu normal. zaten 7. aydan sonra 15 günde 1 kere gidicez. belki haftada 1.
içimizde bir bebek büyüyor. ağrılar sancılar olacaktır elbet. ilk hafta çok karnım ağırmıştı ve ben hamile olduğumu bilmiyordum. o kadar ağırdı ki gece acile gittik. doktor hamile olabilirsin dedi. o gece öğrendim bebeğimi. ağrı normal demişti. şimdiki doktorum ağrım var diyince çok normal karşılıyor. hatta bazı ağrılarımın gebelikle ilgisi olmadığını söylüyor. sanırım psikolojik demek istiyor.
ya normal bencede burcucum ama daha çok küçük hissetmiyoruzya onları acaba iyilermi kalpleri atıyomu içimizde sürekli bu düşünce var oyüzden..
bikere haraketlenseler..
benim 5. haftadan beri var ama 9 haftaya giererken çok arttı. ben artık dayanamıyorum. sürekli boğazımda bir düğüm. bulantımı orada hissediyorum. bu sabah itibariyle verdiğim kilo 2 ye yaklaştı. biraz daha sabredicem olmadı doktorun yazdığı ilacı alıcam
canım niye şimdiye kadar almadın ilacını..iyi olmak varken kendine eziyet ediyosun.önce sen iyi olki karnındaki de iyi olsun.kendine eziyet etme al ilacı rahatla.bence önce kendimizi düşünmeliyiz.biz iyi olursak çevremzdeki herkeste ve bebeklerimizde iyi olur.haksızmıyım bilmiyorum:44:
günaydın hanımlar herkesin bulantılarıyla başı dertte galiba midesini çıkarmak isteyen ben değilim benim kusma nöbetlerim var ama kızlarım da benim başım da korkuyla beklemeleri beni daha da üzüyor
bulantı hapının da faydası olmadı bana daha çok tetikledi sanki ben de ilaç almayı bıraktım artık
benim daha hamile olduğumumdan haberimiz yokken ve bulantım varken küçük kızım babasına
baba baba koş annnemin içine bir sey kaçmış çıkaramıyor demişti
kasık ağrılarına gelince rahim tamamen bir kastan ibaret olduğu için gün gün de büyüdüğü için kasılmalardan doğan ağrı normaldir
ayaklarınızı karnızından yüksege kaldırın ve bu sekilde dinlenin
ben kızlarım da hep düşük tehlikesi yaşadım kasık ağrıları beni öldürürdü bulantılar da cabası
kızlarla kıyaslayınca bu hamilelikte bulantı çekmeye razıyım ağrı çok kötü birsey çünkü
rabbim yardımcınız olsun
36 yaşındayım birsürü denemelerden sonra doğal yolla kaldım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun endişelerim çok RAbbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin bebişlerimizin folik asit verdi doktor hatta neden daha önceden başlamadın diyede kızdı verseydeniz başlardık diyemedim:)bir de elevit diye bir vitamin ilacı kullanıyorum.kese görundü 5 haftalıkken ama bebk yok diye ağladım bayağı doktorda şaşırdı demediki daha gözukmez:)hayırlısıyla şu mide bulantılarını atlatırız inşallah ...
merhaba kızlar
maşallahhh maşallahhh...gözün aydın canım...sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin rabbim...mucizeni göndermiş sana hamdolsun...kese zaten 5 haftalıkken gözüküyor ama bebeğin gözükmesi biraz daha büyümeniz gerekiyor..5+5de kesemizi gördük bizde...7+4te kalp atışmızı hem gördük hemde pı pıtt duydukkk çok şükür....darısı sanaa inşallahhh36 yaşındayım birsürü denemelerden sonra doğal yolla kaldım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun endişelerim çok RAbbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin bebişlerimizin folik asit verdi doktor hatta neden daha önceden başlamadın diyede kızdı verseydeniz başlardık diyemedim:)bir de elevit diye bir vitamin ilacı kullanıyorum.kese görundü 5 haftalıkken ama bebk yok diye ağladım bayağı doktorda şaşırdı demediki daha gözukmez:)hayırlısıyla şu mide bulantılarını atlatırız inşallah ...
akıntıyla beraber kaşıntı olması ve yanma yapması iyi değilmiş canım...bol bol su iç...kızların dediği gibi temzi tut o bölgeyi...ılık suyla taharatlen...ve taharatlanırken arkadan öne doğru değilde,, önden arkaya doğru götür elini...merhaba kızlar
evet canım hemen hemen aynı durumdayız 22 martta duydum ben de kalp atışını doktorum 8 haftalık kalbi tan canlı bir bebek dedi:)son adet tarihlerimiz aynı canım seninle...hoşgeldin aramıza..benimde adetime 2 gün kala, yediğim yemek burnumda geldi resmen. beklenen adetim 29 şubattaydı. 1 mart gecesi 04:00'te idrar tahliliyle öğrendim...15:00'de kan tahlilim 410 çıktı. 3 martta 910'a yükseldi. 10 martta keseyi gördük(5+5iken) 23 marttada 7+4 iken kalp atışını duyduk elhamdülillahh
çileğimmm kuzummmm inşallahhh biraz daha iyisindir....:26:
evet canım hemen hemen aynı durumdayız 22 martta duydum ben de kalp atışını doktorum 8 haftalık kalbi tan canlı bir bebek dedi:)
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?