2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yani goguslerimin agrisinin kesilmesinde problem yoktur diyorsun dimi canim ?
Hakikaten zor bir surec, allah hepimize sabir ve kolaylik versin insallah :44:

bence yoktur canım benim göğüslerim bu haftaya kadar hiç belirti bile vermemişti daha yeni yeni başlıyor yani herkeste farklı oluyor belirtiler canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz ne kadar yakın :)

bende kızımda resmi tatilime ayrıldım 8 hafta kala,,, gerçekten zor evde durmak.zaman geçmior.çalışınca meşgul oluyoruz ya, aklımıza çok gelmio

günaydın hanımlar herkesin bulantılarıyla başı dertte galiba midesini çıkarmak isteyen ben değilim benim kusma nöbetlerim var ama kızlarım da benim başım da korkuyla beklemeleri beni daha da üzüyor
bulantı hapının da faydası olmadı bana daha çok tetikledi sanki ben de ilaç almayı bıraktım artık
benim daha hamile olduğumumdan haberimiz yokken ve bulantım varken küçük kızım babasına
baba baba koş annnemin içine bir sey kaçmış çıkaramıyor demişti
kasık ağrılarına gelince rahim tamamen bir kastan ibaret olduğu için gün gün de büyüdüğü için kasılmalardan doğan ağrı normaldir
ayaklarınızı karnızından yüksege kaldırın ve bu sekilde dinlenin
ben kızlarım da hep düşük tehlikesi yaşadım kasık ağrıları beni öldürürdü bulantılar da cabası
kızlarla kıyaslayınca bu hamilelikte bulantı çekmeye razıyım ağrı çok kötü birsey çünkü
rabbim yardımcınız olsun

merhaba kızlar
bi sorum olacak bende aşırı akıntı var ve bu akıntıyla birlikte kaşıntı ve yanma oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum bunun için doktoruma gittim tahliller yaptı sadece idrarda çok az mikrop görüldü mantar falan yok dedi bunun için ilaç kullanmana gerek yok temizleme jeli vericem bununla yıka dedi adı numis kendinde numune varmış onu verdi 1 ay oldiu yıkadığım zaman iyiyim günde 1 kere kullanıyorum ama unutuyum fena oluyorum yine benim gibi durum yaşayan varmı dr ne önerdi

bence yoktur canım benim göğüslerim bu haftaya kadar hiç belirti bile vermemişti daha yeni yeni başlıyor yani herkeste farklı oluyor belirtiler canım bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz ne kadar yakın :)

Evetttt, insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza teyzesi :) cok mutlu ama ziyadesiyle tedirgin durumdayim. Keske onlari bu 3-4 aylik donemde de icimizde hissetmenin bi yolu olsa sonrasinda zaten tekmelerle burdayiz diyorlar allahin izniyle:)

36 yaşındayım birsürü denemelerden sonra doğal yolla kaldım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun endişelerim çok RAbbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin bebişlerimizin folik asit verdi doktor hatta neden daha önceden başlamadın diyede kızdı verseydeniz başlardık diyemedim:)bir de elevit diye bir vitamin ilacı kullanıyorum.kese görundü 5 haftalıkken ama bebk yok diye ağladım bayağı doktorda şaşırdı demediki daha gözukmez:)hayırlısıyla şu mide bulantılarını atlatırız inşallah ...

merhaba arkadaşlar bende şubat hamişiyim 7 haftalığım benide aranıza alın:)birde şu bebek haftası nasıl yapılıyor.altta resim şeklinde

tatlım arkadaşlardan biri yapmış çizelgeni...güle güle kullan

son adet tarihlerimiz aynı canım seninle...hoşgeldin aramıza..benimde adetime 2 gün kala, yediğim yemek burnumda geldi resmen. beklenen adetim 29 şubattaydı. 1 mart gecesi 04:00'te idrar tahliliyle öğrendim...15:00'de kan tahlilim 410 çıktı. 3 martta 910'a yükseldi. 10 martta keseyi gördük(5+5iken) 23 marttada 7+4 iken kalp atışını duyduk elhamdülillahh

kuzum kondisyon bisikletine fazla binme...bacakları ve ordaki kasları yoğun olarak çalıştırdığı için önerilmiyor diye biliyorum...ama çokda kesin bilgi değil benimkisi...günaydın buarada

günaydın herkeseee...bugün benim heyecanım hat safhada,saat 1'de dr gidiyoum kalp atışları için ama gece garip rüyalar gördüm.hayırlısı inşallah.dualarınızı bekliyoruz teyzoşlar
oyyy kuzummm rüyalar hepimizinn derdi....sakınn aldırış etme...hayırlısıyla güzel haberlerlee geleceksin öğleden sonra...gümbürr gümbürr duyacaksın allahın izniylee bebeğinin kalbinin atışlarını...

canımmm bence bekleme 21 nisanaa kadar..seninkisi bide ikiz gebelik...daha çok dikkat etmen lazım...çok stresde yapma am tedbiride elden bırakma derim..allah korusunn bebeklere birşey olmamaıştırr allahın izniylee ama sen yinede doktoruna git...hem kendine zehir etme önümüzdeki 2 haftayııı hemde içini rahatlat git bebişlerini gördeee

herkeseee günaydıınnn canımmm kardeşleriiööö

çileğimmm kuzummmm inşallahhh biraz daha iyisindir....:26:

tatlım plastik bir bardak ayır kendine ve böyle hisettiğin zamanlarda vereceğim tarifi yap. bardağa 2 3 çorba kaşığı üzüm sirkesi koy ve üzerine ılık su ekle 3-4 dakika beklet ve bununla taaret al. bazen o bölgenin florası bozulduğu için florayı düzenlemek gerekiyor, sirkede de yararlı bakteriler olduğundan sana faydası olur. bazen de gece yatarken yoğurt sürebilirsin, onun da çalışma prensibi aynıdır. çok faydasını görürsün, jeller beni daha çok tetikledi. doğal olanı en güzeli:) geçmiş olsun..

Bence sadece cok temiz ve kuru tutmaya calis tatlim. Surekli camasir degistir ve muhakkak pamuklu camasir tercih et. Kizgin utulenmis minik pamuklu bezlerle koy ve sık sık degistir. Hem sicak tutmus olursun hemde kuru ve temiz kalir. Eskiler bu islerde uzmanlar, bosuna soylemiyorlar

kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

bende sadece folbiyol kullanıyorum canım..
doktorum özelikle uyarmıştı ağrı kesici konusunda..

ilaç içemeyen, ilaçlardan nefret eden biriyim, hatta hastalandığımda ilaç içemediğim için tedavileri yarım bırakıp tam iyileşemeyen bir insanım. ilaçların zararları var. doktor zaten kısıtlama getirdi. demek ki var ki 2 den fazla içme dedi. o laf bana yetti. 12 haftaya kadar yemesen olur dedi. bende ay sonunu bekliyorum. dayanabilirsem tabi.

sadece folik asit. 12 haftadan sonra gerekirse vitamin veririz dedi doktor. dedim arkadaşlar kullanıyor. 12 haftaya kadar olmaz dedi.

2 çocukla daha zor. halimize şükretmeliyiz. canım ne güzel 3 yavrun olacak. bende bu bebeğim biraz büyüsün hemen ikinciyi düşünüyorum. ne kadar bulansamda hamilelik çok güzel.

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. annelerimiz folik ait mi kullanmış? maşallah hepimiz iyiyiz. sıkma canını.

çok geçmiş olsun canım bilirim sıkıntını ben ikinci kızım da o kaşıntıdan ne çekmiştim kulakları cınlesın teyzem kızın olacak demişti çıktı da :)

yapmadığım sey kalmamıştı ama malesefdoğuma kadar yasadım ben bu olayı inş senin ki hemen geçer

ben şuanda sadece folidoce (folik asit ) kullanıyorum. hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım. son bi haftalık kaldı folik asidim. elevit'e geçeceğiz ondan sonrada

maşallahhh maşallahhh...gözün aydın canım...sağlıklaa kucağına almayı nasip etsin rabbim...mucizeni göndermiş sana hamdolsun...kese zaten 5 haftalıkken gözüküyor ama bebeğin gözükmesi biraz daha büyümeniz gerekiyor..5+5de kesemizi gördük bizde...7+4te kalp atışmızı hem gördük hemde pı pıtt duydukkk çok şükür....darısı sanaa inşallahhh

akıntıyla beraber kaşıntı olması ve yanma yapması iyi değilmiş canım...bol bol su iç...kızların dediği gibi temzi tut o bölgeyi...ılık suyla taharatlen...ve taharatlanırken arkadan öne doğru değilde,, önden arkaya doğru götür elini... geçmişş olsuunn kuzuu

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. annelerimiz folik ait mi kullanmış? maşallah hepimiz iyiyiz. sıkma canını.[/QUOTE] tesekkurler burcucuğum yani eskiden folikasitmi vardı? ben uzun süre kaldım pc basında kaçayım yarın okurum yazılarınızı kalın sağlıcakla bebişlerinizle..

evet canım hemen hemen aynı durumdayız 22 martta duydum ben de kalp atışını doktorum 8 haftalık kalbi tan canlı bir bebek dedi:)
rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşşş

gunaydın kızlar bakıyorum herkesın malum sorunları başlamıl şükür ki bende sabah bulantısı iştahsızlık dışında pek bişi yok dun kalp atışlarını gordum cook mutlu oldum ben folidose kullanıyorum bıde progestan kullanıyorum kızlar mıde bulantısı aşırrı olanlara süt tavsiye edıyorum zorunlu tutun kendınızı ve için goreceksınız faydasını ıdrar yolları enfeksıyonu yuzunden akıntısı olanlar var galıba dr gebeliğe zarar vermeyen antıbıyotıkler verıyoakıntıyı kesıyo dr a bı soyleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…