2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Mrb kızlar ah bide ben kullansam o ilaçlarıı (( kullanamıyom sevmiyomm nolcaksa benim halim yaa kaşıntı bendede varrr krem kullanıyorum yinede kaşınıyo nefret ediyom bu kaşıntıdan usandım ya

hayırlı haberlerini bekliyoruz,bak şimdi ben daha da heyecan yaptım:18:

evet 7.haftada basladı bende de bulantı sabah çıkarmasam olmuyor gün boyuna yayıldı her an mide bulantısı tuzlu kraker dediler ama yok faydası çözum bulan varsa yazsın ne iyi geliyor?

Bulantı için bende çok şey denedim en son nane şekerini keşfettim.Ben sabahları bulantı ilacı da kullanmaya başladım çok kötüyüm çünkü.geceleri de nane şekeri.Doktoruma sordum olumsuz bir şey söylemedi.

canım gözün aydın. belki geç döllenme olmuştur ondan haftasını az söylemiştir. ne önemi var ki yeter ki sağlıklı olsunlar. inşallah hep yolunda gider herşey.

ben cok sık zıyaret edemıyorum etsemde fazla yazamıyorum sayfaya. sıze kendımdekı gelısmelerden bahsedeyım dedım.9 martta ögrendım bebegımı 1 aylıktı.ben hem polıkıstık over hastasıyım hem 103 kıloyla hamıle kaldım o yuzden normal bır gebeye göre daha fazla endıselenıyorum.kendımdekı anormallıkler bebegı etkıler dıye.kılo oldugu ıcın bebek 4 haftalıkken karnımdan göremedım ve vajınal usg ıle hem keseyı hem bebegı görebıldık.7 haftalıkken doktrun bırı karnımdan kalp atısını duydu 2 gun snra gttgım dr kalp atısı zayıf dedı dayanamadım en son 1 nısanda acıle gıttım karnımdan yıne net anlasılamadı kılodan dolayı.vajınal usg ıle baktıgında cok sukur hem görduk hem duyduk kalp atısını.suan bebegım 8 haftayı doldurdu.bebegım 7+3ken boyumuz 12.5 mm idi.

folbıol ve progestan kullanıyorum ılac olarak.mıde bulantısı ve kusmaları yasamıyorum sadece halsızlık ve uyku halı var sımdılık.allah hepımızın bebegını saglıkla kucagımızza almayı nasıp etsın kendınıze ve bebıslere ıyı bakın:)

Son düzenleme:
Kızlar 3 gündür çok kötüyüm yaa.. Sabah gözümü açar açmaz bulantı bir başlıyor, gece uyuyana kadar.. Hiçbirşey yiyemez haldeyim.. Ayakta duramıyorum, halsizlikten.. Midem sürekli ayakta.. Sürekli bayılacak gibiyim.. Ne kadar erken başladı benim bulantılarım yaa.. Benim gibi erken başlayan var mı? Neler yapıyorsunuz? Çok kötüyüüüüm.......... Iğğğğyyy.............

kızlarrrr ben çıkıyorum gariii....1 de dr olmam gerek.kendinize iyi bakın,dua edin emiii...heyecan ve stresten bayılcam ya

kızlarrrr ben çıkıyorum gariii....1 de dr olmam gerek.kendinize iyi bakın,dua edin emiii...heyecan ve stresten bayılcam ya

canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz dualaraımız seninle....

çok çok sağolun kızlarrr hepinize teker teker tşk ediyorumm... İnş hepimizin melekleri bizimle olur..bende ilk şaşırdım 6+5 olmasına ama napalım sağlıklı olsunda geç olsunn:))

ahh canım ya. senin için zor olacak tabi. artık yediklerine dikkat edersin. veremezsen bile kilonu korumaya çalış. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

var canım var. 5. haftadan beri 7 gün 24 saat non stop devam ediyor. son günlerde çok arttı. ilaç vermedi mi doktor? bana yazdı direniyorum almamak için.

sana söylüyorumda ben daha doktora giderken yolda ağlamaya başladım. artık meraktan sinirlerim bozulmuştu. inşallah herşey yolunda gider.

haydi gözün aydın canım inş en kısa zamanda tekme attığını da görürsün ultrasonda :)

rabbim sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşş canım

var canım var. 5. haftadan beri 7 gün 24 saat non stop devam ediyor. son günlerde çok arttı. ilaç vermedi mi doktor? bana yazdı direniyorum almamak için.
.

Daha cuma günü doktordaydım ama o zaman bu kadar fena değildi bulantılarım ve halsizliğim..
Şu an dayanamayacağım kadar fazla.. Hemşire seni hastaneye yatırabilirler, serum takabilirler dedi, halimi görünce..
Ne yapacağımı bilmiyorum.. İlaçta vermedi dr. 6. haftaya girmeden başladı bulantılarım.. Bittim ben şimdiden.. 1,5 ay bu şekilde nasıl olacak? Çok endişeleniyorum ben yaa..

slm kızlar herkes iyidir umarım... ben dün biraz belirtilerini yaşamıştım ama sabah feci şekilde boğaz ağrısıyla uyandım grip oldum bende faranjit var nezaman yutkunmada sıkıntım başlasa antibiyotik olmadangeçmiyor ama bu kez faranjit değil anladığım kadarıyla grip geniz akıntım var burnum tıkalı öksürürken canım bir yanıyor sormayın öksürük sonrası genelde wc de alıyorum soluğu çıkarıyorum çoğu kez bugün sağlık ocağına uğrıycam ilçede birtek o var oda iyi değil ama napıyım şuan okuldayım izin alamıyorum kolay kolay dr.uma gidemem ne yapmalıyım acaba ilaç kullanmadan

evet 7.haftada basladı bende de bulantı sabah çıkarmasam olmuyor gün boyuna yayıldı her an mide bulantısı tuzlu kraker dediler ama yok faydası çözum bulan varsa yazsın ne iyi geliyor?

Elimde sürekli vişne suyu var benim.. Yudum yudum içiyorum.. Biraz rahatlatıyor beni.. Dene istersen..
Bazı arkadaşlar süt demiş.. Vişne suyu ve çubuk kraker dışında hiçbirşey yiyemiyorum ben..
Süt aklıma gelince bile ..... Iığğğyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…