ben cok sık zıyaret edemıyorum etsemde fazla yazamıyorum sayfaya. sıze kendımdekı gelısmelerden bahsedeyım dedım.9 martta ögrendım bebegımı 1 aylıktı.ben hem polıkıstık over hastasıyım hem 103 kıloyla hamıle kaldım o yuzden normal bır gebeye göre daha fazla endıselenıyorum.kendımdekı anormallıkler bebegı etkıler dıye.kılo oldugu ıcın bebek 4 haftalıkken karnımdan göremedım ve vajınal usg ıle hem keseyı hem bebegı görebıldık.7 haftalıkken doktrun bırı karnımdan kalp atısını duydu 2 gun snra gttgım dr kalp atısı zayıf dedı dayanamadım en son 1 nısanda acıle gıttım karnımdan yıne net anlasılamadı kılodan dolayı.vajınal usg ıle baktıgında cok sukur hem görduk hem duyduk kalp atısını.suan bebegım 8 haftayı doldurdu.bebegım 7+3ken boyumuz 12.5 mm idi.
folbıol ve progestan kullanıyorum ılac olarak.mıde bulantısı ve kusmaları yasamıyorum sadece halsızlık ve uyku halı var sımdılık.allah hepımızın bebegını saglıkla kucagımızza almayı nasıp etsın kendınıze ve bebıslere ıyı bakın:)
canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz dualaraımız seninle....
çok çok sağolun kızlarrr hepinize teker teker tşk ediyorumm... İnş hepimizin melekleri bizimle olur..bende ilk şaşırdım 6+5 olmasına ama napalım sağlıklı olsunda geç olsunn:))
Kızlar 3 gündür çok kötüyüm yaa.. Sabah gözümü açar açmaz bulantı bir başlıyor, gece uyuyana kadar.. Hiçbirşey yiyemez haldeyim.. Ayakta duramıyorum, halsizlikten.. Midem sürekli ayakta.. Sürekli bayılacak gibiyim.. Ne kadar erken başladı benim bulantılarım yaa.. Benim gibi erken başlayan var mı? Neler yapıyorsunuz? Çok kötüyüüüüm.......... Iğğğğyyy.............
Hiç telaşlanma cnm..benimde 5. haftada başladı..sabahları yoğun olmak üzere devam ediyo..bide metal tadı kaybolmadı ağzımdan hala..tuzlu bişeyler yemek iyi geliyo bana..sıvı içecekleri yemek arası alıyorum..bide doktor bana gaviskon diye bi ilaç verdi bulantı giderici şurup,onunda faydasını gördüm doktoruna sorabilirsin..
slm kızlar herkes iyidir umarım... ben dün biraz belirtilerini yaşamıştım ama sabah feci şekilde boğaz ağrısıyla uyandım grip oldum bende faranjit var nezaman yutkunmada sıkıntım başlasa antibiyotik olmadangeçmiyor ama bu kez faranjit değil anladığım kadarıyla grip geniz akıntım var burnum tıkalı öksürürken canım bir yanıyor sormayın öksürük sonrası genelde wc de alıyorum soluğu çıkarıyorum çoğu kez bugün sağlık ocağına uğrıycam ilçede birtek o var oda iyi değil ama napıyım şuan okuldayım izin alamıyorum kolay kolay dr.uma gidemem ne yapmalıyım acaba ilaç kullanmadan
Aaa.. Evde de 3 kutu gaviskon var.. Dur bir sorayım doktoruma bende.. Çok sağol canım yaa..İnşaAllah birazda olsa rahatlatır..
kızlarrrr ben çıkıyorum gariii....1 de dr olmam gerek.kendinize iyi bakın,dua edin emiii...heyecan ve stresten bayılcam ya
sırf karpuzla günümü geçirebilirim :)
gerçi eşim yememi istemiyor büyük kızım da sırf karpuz yiyerek 120 olmuştum alacan kiloları gene sen karpuz yeme sakın diyor
selam kızlar... benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi az ama bilmiorum napsam.. tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim Allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var Allah korusun bişey olursa zehirler mi beni
ben cok sık zıyaret edemıyorum etsemde fazla yazamıyorum sayfaya. sıze kendımdekı gelısmelerden bahsedeyım dedım.9 martta ögrendım bebegımı 1 aylıktı.ben hem polıkıstık over hastasıyım hem 103 kıloyla hamıle kaldım o yuzden normal bır gebeye göre daha fazla endıselenıyorum.kendımdekı anormallıkler bebegı etkıler dıye.kılo oldugu ıcın bebek 4 haftalıkken karnımdan göremedım ve vajınal usg ıle hem keseyı hem bebegı görebıldık.7 haftalıkken doktrun bırı karnımdan kalp atısını duydu 2 gun snra gttgım dr kalp atısı zayıf dedı dayanamadım en son 1 nısanda acıle gıttım karnımdan yıne net anlasılamadı kılodan dolayı.vajınal usg ıle baktıgında cok sukur hem görduk hem duyduk kalp atısını.suan bebegım 8 haftayı doldurdu.bebegım 7+3ken boyumuz 12.5 mm idi.
folbıol ve progestan kullanıyorum ılac olarak.mıde bulantısı ve kusmaları yasamıyorum sadece halsızlık ve uyku halı var sımdılık.allah hepımızın bebegını saglıkla kucagımızza almayı nasıp etsın kendınıze ve bebıslere ıyı bakın:)
güzel haberlerle dönmeni dilerim canım.kızlarrrr ben çıkıyorum gariii....1 de dr olmam gerek.kendinize iyi bakın,dua edin emiii...heyecan ve stresten bayılcam ya
o tuhaf hisleri bazen bende yaşıyorum. acayip içim sıkılıyor. midemi taş gibi boğazımda hissediyorum. köütü şeyler oluyormuş gibi geliyorKizlar herkese mrb. Dun saat 4te yedigim 1 tabak makarnayla duruyorum. Kahvalti bile yapmadim. Noldu bana anlamiyorum. Bi arkadas daha yazmis 7. Haftadan sonra basladi belirtiler die. Galiba ben de oyle oldum. İstah yok midem bombos. Bi de bu sabah bulanti mi yanma mi tam anlam veremedigim bi sikintiyla uyandim. Kendimi cok kotu ve suclu hissediyorum
sırf karpuzla günümü geçirebilirim :)
gerçi eşim yememi istemiyor büyük kızım da sırf karpuz yiyerek 120 olmuştum alacan kiloları gene sen karpuz yeme sakın diyor
selam kızlar... benim bu sabah lekelenmem olmadı şu saate kadar hala ağrım var gibi az ama bilmiorum napsam.. tecrübelilere bi sorum var benim bebeğim Allah korusun karnımda ölse kalbi dursa ben bunu anlar mıyım?? kanama vs ağrı olur mu yoksa ultrasona girene kadar anlamaz mıyım diğer dr randevuma 10 gün var Allah korusun bişey olursa zehirler mi beni
http://lbdm.lilypie.com/PYjap3.png canım bu linki kullanıcı kontrol paneli/profil düzenle kısmından çizelge yazan yere yapıştır ve kaydetumarım beğenirsin
:18: toplamda kaç kilo almıştın pekiiii .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?