canım ben evlendiğimde boyum olduğu için çok zayıftım 50 kilodan hamile kaldım ve 120 den doğum yaptımbu yüzden eşim bana karpuz deme diyor tek karpuz yiyerek aldım ben bu kiloyu
2 çocukta kilo almadım bu hamileliktede 2 kilo verdim bile
ha 120 kilodan doğum yaptım ama senesi olmadan 55 kiloya geri düştüm doktor su toplamışsın demişti bana
o halimin olduğu resmi saklıyorum hala yürüyen top gibiydim
merhaba kızlar hepinize günaydın, bulantısız sancısız güzel bir gün
o tuhaf hisleri bazen bende yaşıyorum. acayip içim sıkılıyor. midemi taş gibi boğazımda hissediyorum. köütü şeyler oluyormuş gibi geliyor
tansiyon dalgalanması olabilir. kendini motive etmeye çalış. hamileyim mutluyum.:
:)) evt canim buna sukur zaten bunlar da olmasa hamile oldugumdan suphe duycaktim artik
canım ben evlendiğimde boyum olduğu için çok zayıftım 50 kilodan hamile kaldım ve 120 den doğum yaptımbu yüzden eşim bana karpuz deme diyor tek karpuz yiyerek aldım ben bu kiloyu
ha 120 kilodan doğum yaptım ama senesi olmadan 55 kiloya geri düştüm doktor su toplamışsın demişti bana
cnm bnde polikistik over hastasıyken hamile kaldım,ayrıca bi önceki doğumumda plasenta previa hastasıydım..polikistik overin hamileliği etkileyen yan etkileri oluyomu biliyomusun? Rabbim yardımcımız olsun cnm ..
peki bu 4. hamileliğiniz mi?
imrendim vallahi 70 kilo alıp aynen verebilmek büyük başarı
Daha cuma günü doktordaydım ama o zaman bu kadar fena değildi bulantılarım ve halsizliğim..
Şu an dayanamayacağım kadar fazla.. Hemşire seni hastaneye yatırabilirler, serum takabilirler dedi, halimi görünce..
Ne yapacağımı bilmiyorum.. İlaçta vermedi dr. 6. haftaya girmeden başladı bulantılarım.. Bittim ben şimdiden.. 1,5 ay bu şekilde nasıl olacak? Çok endişeleniyorum ben yaa..
Elimde sürekli vişne suyu var benim.. Yudum yudum içiyorum.. Biraz rahatlatıyor beni.. Dene istersen..
Bazı arkadaşlar süt demiş.. Vişne suyu ve çubuk kraker dışında hiçbirşey yiyemiyorum ben..
Süt aklıma gelince bile ..... Iığğğyyyy...
Hiç telaşlanma cnm..benimde 5. haftada başladı..sabahları yoğun olmak üzere devam ediyo..bide metal tadı kaybolmadı ağzımdan hala..tuzlu bişeyler yemek iyi geliyo bana..sıvı içecekleri yemek arası alıyorum..bide doktor bana gaviskon diye bi ilaç verdi bulantı giderici şurup,onunda faydasını gördüm doktoruna sorabilirsin..
canım ben büyük kızım da doktorun ve kaynanamın götürdüğü özel ebenin deyimi ile ertesi güne kesin düşük yapacaktım sosyal güvencem yoktu sürekli doktora gideyim
komsumuz bir abla vardı ver seyrimesini hissediyormusun dedi o ne ki dedim :)
kasık tarafın da seyrime olur damar atması gibi ve gözlede görebilirsin dedi
ben anlamam abla beraber bakalım bir dedim ve sırt üstü yattım ve kasık tarafımda tıp tıp attığını gördüm
tam göbeğinin olduğu yer değil ama göbek deliğinin atması ile karıstırabilirsin bu yüzden bakacağın yer tam kasık üstü olacak ordaki hafif seyrime ve titremeyi göreceğinden emin olabilirsin
ama daha için rahat etmezse uzmana git derim ben
Hepinizden allah razi olsun.kahve akintiyi onemsememezlik etmeyin once kahve oldu kasikta agri sabah muthis bi sanci ile uyandim kan golune dondum kesem dustu tuvalete cok aci cektim cok yikildim canlar coookk
Kizlar herkese mrb. Dun saat 4te yedigim 1 tabak makarnayla duruyorum. Kahvalti bile yapmadim. Noldu bana anlamiyorum. Bi arkadas daha yazmis 7. Haftadan sonra basladi belirtiler die. Galiba ben de oyle oldum. İstah yok midem bombos. Bi de bu sabah bulanti mi yanma mi tam anlam veremedigim bi sikintiyla uyandim. Kendimi cok kotu ve suclu hissediyorum
öğle yemeğinden önce istifra ettim.(( çorba ve yoğurt yiyebildim. yoğurda ekmek doğrayıp yemek kolay oldu. yine midem bulanıyor her an çıkarabilirim. torbayla dolaşıyorum.
geçmiş olsun burcux ya, içimizde en erken ve yoğun hisseden sensin anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun. tek ve en güçlü tesellin şu ki bebeğin iyi durumda.
poly dün yazdıklarından gözlerim doldu, çok şey atlatmışsın, imtihanın büyükmüş, Allah gücünü vermiş şükürler olsun. sağlıklı bebeklerin olsun
kızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..
kuzum kondisyon bisikletine fazla binme...bacakları ve ordaki kasları yoğun olarak çalıştırdığı için önerilmiyor diye biliyorum...ama çokda kesin bilgi değil benimkisi...günaydın buarada
[/B]
kızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..
çilek Allah sabır versin Rabbim üzüntünün yerini hemencecik sevinçle doldursun inşallah, çok çok üzüldümAllah kimseye yaşatmasın.
canım benim 7. haftadan itibaren başladı rahatsızlık. 2 gündür çok yemek yiyemiyorum, yaşayabilecek kadar işte, iştahsızım, mideme vuruyor yanma oluyor bi garibim yaaa. geçen haftaya kadar 1 kg almıştım şimdi 1/2 kg verdim bile. yemekler kokmaya başladı burnuma, inanılmaz hassaslaştım, sigara içmiyordum kokusunu da sevmiyordum, şimdi tiksiniyorum, köşe bucak kaçıyorum
geçmiş olsun burcux ya, içimizde en erken ve yoğun hisseden sensin anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun. tek ve en güçlü tesellin şu ki bebeğin iyi durumda.
poly dün yazdıklarından gözlerim doldu, çok şey atlatmışsın, imtihanın büyükmüş, Allah gücünü vermiş şükürler olsun. sağlıklı bebeklerin olsun
slm kızlarrrrrrnasıl gidiyor hamişlik,
yaa erkek mi kız mı belli olsa elimle çocuğuma bişi örmek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?