2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

waawwwwwww 70 kilo mu hepsini vermişin nerdeyse bravo ilk aylardan mı kilo almaya başladın peki?

Son düzenleme:

2 .aydan itibaren kilo aldığımı söylemeye başlamışlardı önce çok seviniyordum kilo alıyorum diye sonra tartılara küstüm ama

Son düzenleme:

peki bu 4. hamileliğiniz mi?

imrendim vallahi 70 kilo alıp aynen verebilmek büyük başarı

cnm bnde polikistik over hastasıyken hamile kaldım,ayrıca bi önceki doğumumda plasenta previa hastasıydım..polikistik overin hamileliği etkileyen yan etkileri oluyomu biliyomusun? Rabbim yardımcımız olsun cnm ..

hıc bılmıyorum yan etkısı olup olmadıgını.doktor henuz bu konuyla ılgılı bısey demedı.

peki bu 4. hamileliğiniz mi?

imrendim vallahi 70 kilo alıp aynen verebilmek büyük başarı

3. bebeğim canım bu ama yaş otuz artık kilo alırsam veremem diye korkuyorum elimde olan bişey de yok bakalım ya nasip ....

öğle yemeğinden önce istifra ettim. (( çorba ve yoğurt yiyebildim. yoğurda ekmek doğrayıp yemek kolay oldu. yine midem bulanıyor her an çıkarabilirim. torbayla dolaşıyorum.

canım sakin ol. yalnız değilsin. meyve suyu içmek iyi değil diye biliyorum. sütü ısıt balla karıştır. tadı değişiyor. ben öyle içebiliyorum. bana bir hap yazdı doktor adını bile okumadım almayacağım için. reçeteyi bulursam sana yazarım ismini.

evet benimde ağzımın tadı bozuk. her yediğim bozuk acı gibi geliyor.

buna eve gidince mutlaka bakıcam. umarım görebilirim.

gertçekten çok fazla.ama dediğin gibi bunun hepsi kilo olamaz. su toplamış yani şişmişsin.zaten çok kilo almanın en kötü yanı doğum yaklaştıkça artık ezziyet çekmen. yürümek eziyet,uyumak eziyet,
eller ayaklar davul gibi.bende tuzlu yiyorum... tuzda buna etken tabi.

Hepinizden allah razi olsun.kahve akintiyi onemsememezlik etmeyin once kahve oldu kasikta agri sabah muthis bi sanci ile uyandim kan golune dondum kesem dustu tuvalete cok aci cektim cok yikildim canlar coookk

çilek Allah sabır versin Rabbim üzüntünün yerini hemencecik sevinçle doldursun inşallah, çok çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.

canım benim 7. haftadan itibaren başladı rahatsızlık. 2 gündür çok yemek yiyemiyorum, yaşayabilecek kadar işte, iştahsızım, mideme vuruyor yanma oluyor bi garibim yaaa. geçen haftaya kadar 1 kg almıştım şimdi 1/2 kg verdim bile. yemekler kokmaya başladı burnuma, inanılmaz hassaslaştım, sigara içmiyordum kokusunu da sevmiyordum, şimdi tiksiniyorum, köşe bucak kaçıyorum

kızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacak üzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..

tatlım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm dikkat et kendine ve hayırlısı olması için dua et

kuzum kondisyon bisikletine fazla binme...bacakları ve ordaki kasları yoğun olarak çalıştırdığı için önerilmiyor diye biliyorum...ama çokda kesin bilgi değil benimkisi...günaydın buarada

[/B]

Selam canımcım

Ay haklısın aslında ya dedim yürüyüşün yanında ek olarak yapiim ama yine de bi dr a sorayım haftaya kısmetse dr a gideceğim,bebişin ellerini ayaklarını görürsün bi dahakine demişti,bakalım belki cinsiyetini de gösterir benim gibi aceleciyse

2012 mart annesi gibi duran ocak annesiyim :)

yoğun istek üzerine bir blog açtım

LeGa-Be-Be

bizim kızlar çok faydalanıyor , fayda sağlamanız dileğiyle...

çatlaklar-alış veriş listeleri ve daha neler neler :)))

canım belki geç döllenme olmuştur hem biliyosunn bi arkadaşımız vardı onada benbeği böyle bişey yaptı ve sonra kalp atışnduymuştu
umarım senikide öyle olur...
güzel haberler alırız ..
bekliyorum...
dualarım seninle...canım..

canım kıyamam sana umudunu yitirme rabbime dua et iyice dinlen kendine dikkat et Allaha emanet ol dualarımız seninle

umudunu yitirme. belki cihazı çok iyi değildi. 10 gü sonra gidince duyarsın. syrıca eğer bebeğin kalp atışı olmasa şimdiyee kadar düşük sinyalleri verirdi. kahverengi akıntı , kan gelirdi. bak ben 5+5 ken bebeğide atışını da gördüm. ama pazartesi akıntı için acıbadem hastanesine başka bir dr.a gittim. adam yok bulamadı bebeği. karından baktı yok,alttan bak kese var bebek yok, sonra başka bir odaya geçtik bir de o aletle baktı aradı taradı epeyce tuşlara bastı çok uğraştı zoraki buldu. eğer ben ona bebeği 3 gün önce gördüğümüzü söylemesem. adam yok diyip yollayabilirdi beni.
bol bol dua et. bizim de dualarımız senine. az önce okudum Yasin-i Şerifi tüm gebeler bebek isteyenler için dedim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

canım sağol. benden daha kötüsü var. bir arkadaş yeni geldi. belki onu hastaneye yatırbilirlermiş, çok fena durumu. çoğumuzun son dönemde arttı mide problemleri. bak seninkide başlamış. inşallah en kısa zamanda geçer.

canım benim ya. sen bunu hissettin demek, çok tedirgindin giderken. ama ben bu sitede çok duydum kalp atışı sonradan duyulan bebek. dua edicez inşallah 10 gün sonra sende duyacaksın. sabırlı ol. hakkında hayırlısı olsun.

slm kızlarrrrrr nasıl gidiyor hamişlik,
yaa erkek mi kız mı belli olsa elimle çocuğuma bişi örmek istiyorummm

Evet yaa bende şu testleri yaptıralım temiz çıksın hayırlısıyla,cinsiyeti belli olsun diye meraklardayım.Seninle aynıyız neredeyse aramızda 1 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…