canım ultrason yanıltıcı olabiliyor bazen
hem bizim büyüklük hesabımız son sat tarihine göre ama kasım ayında son beklenen doğum tarihine + 1 hafta verilecek eğer bir sıkıntı yoksa ve bebek gelmezse + 1 hafta daha verilecek doğum için
kızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..
cnm ne kadarlık senın bebegın hemen uzulme benımde 7+5 te anca goruldu gec dollenme oluyo bebekten bebege farklıda oluyo allaha bol bol dualar et korkma hayırlısıyla duyarsın ınş. on gunde neler degışıyo dr un ıyı bırıkı hemen alma falan dememişkızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..
kızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..
ağzımın tadı hiç yok. sürekli midem baylıyor. tam bir bulanmada değil. garip birşey. bir de bugün çok fazla sanıyor rahim kısmım.
acaba bir sorun mu var. yoksa genişlediği için mi?
sanki adet sancısı gibi bel ve çevresinden vajinal bölgeye doğru sancı var. korkuyorum çok
bir de ben devlet hastanesine bu akşam 6 ya rendavu almıştım. acaba gitsem mi gitmesem mi?
kötü birşey derse diye geriliyorum. ama bir taraftan da git birde o dr.un görüşünü al. bakalım cihazı nasılmış diyorum.
cihaz delisi oldum iyice..
ağzımın tadı hiç yok. sürekli midem baylıyor. tam bir bulanmada değil. garip birşey. bir de bugün çok fazla sanıyor rahim kısmım.
sanki adet sancısı gibi bel ve çevresinden vajinal bölgeye doğru sancı var. korkuyorum çok
bir de ben devlet hastanesine bu akşam 6 ya rendavu almıştım. acaba gitsem mi gitmesem mi?
kötü birşey derse diye geriliyorum. ama bir taraftan da git birde o dr.un görüşünü al. bakalım cihazı nasılmış diyorum.
seninle günümüz aynı canım, benimde içimde bişi kaynıyor gibi, vucudumu yokladığımda sorunun tam göğüs altında yani midede olduğunu anlıyorum, bişiler yemem lzım sanırım eziyet çektiriyorum kendimemeyve yicem zorlicam kendimi. dünden beri kesildim resmen.
bu arada sürekli ultrason cihazına girmek zararlı değil mi??
kardelen sabah doktora gidecektin kaçırdım orayı sanırım nasılsın neler oldu??? nasıl geçti???
gitmek de çok geliyor içimden ama içimde çok sıkılıyor.ligamentler genişlediği içindir muhtemelen ağrıların. bence git randevu almışsın ve ağrılar konusunda da tedirginsin belki başka bir şey vardır ve önlem alması gerekiyordur. ben olsam giderim :)
yok canım ultrason aletlerinde zararlı bir radyasyon yokmuş bebeğede zararı yok. elma ye,evde limonaata yap,tuzlu bisküvi ye. ben herşeyi yiyebiliyorum. tatlı tuzlu hiç farketmiyor. yalnız sürekli yersem iyi. yoksa midem tuhaflaşıyor.seninle günümüz aynı canım, benimde içimde bişi kaynıyor gibi, vucudumu yokladığımda sorunun tam göğüs altında yani midede olduğunu anlıyorum, bişiler yemem lzım sanırım eziyet çektiriyorum kendimemeyve yicem zorlicam kendimi. dünden beri kesildim resmen.
bu arada sürekli ultrason cihazına girmek zararlı değil mi??
kardelen sabah doktora gidecektin kaçırdım orayı sanırım nasılsın neler oldu??? nasıl geçti???
aç olmaya hiç tahammülüm yok. saat başı hatta daha sıklıkla sürekli bişiyler yemem lazım.canim ayni durumlar ben de var ama agrim yok arasira kasiklarima batma oluyor sanirim biraz rahatlasak iyi olur ozellikle sabah kalktigimda bel agrisi oluyor ac olunca bide midem bulanacak gibi oluyorum hemen kahvalti yapiyorum.
canımm saolasınn hem gördüm hem duydum yüreğinin pıt pıtını:))6+5 miş 7 mm geriden biraz sanıırmm ama çok güzeldii ya Rabbim hepimize sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu inşş.. bide ben bulantım yok diyordum açılışı yaptık bugunn herşeyden tiksiniyorum açlık duygum yok sanki...
sesini duymuşsun ne güzel gözün aydın senin. darısı başımıza. bebekler arayı çabuk kapatırlar. daha önümüzde koca bir 8 ay var içini ferah tut.
Selam güzel bayanlar, size birşey danışmam gerekiyor doktorum 16 nisanda gel dedi. Ama 16 nisan randevuları dolu. bende mecburen 27 nisana aldım. ayrıca birde başka bir doktora 9 nisana var acaba 9 nisana da alıp bebegimin sağlıgı hakkında bilgi alayımmı yoksa kendi doktorumu mu bekleyeyim karar veremedim... ona göre 9 nisana randevu alsammı almasammı bekliyorum bakalım
canımm saolasınn hem gördüm hem duydum yüreğinin pıt pıtını:))6+5 miş 7 mm geriden biraz sanıırmm ama çok güzeldii ya Rabbim hepimize sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu inşş.. bide ben bulantım yok diyordum açılışı yaptık bugunn herşeyden tiksiniyorum açlık duygum yok sanki...
hmmm... için rahat edecekse al. ama başka bir dr. kafanı karıştırabilir. ama yerinde olsam fikir amaçlı yinede alırdım gibi geliyor. dr.ların cihazlarıda bilgileri de genelde farklı oluyor. git onu da dene istersen.Selam güzel bayanlar, size birşey danışmam gerekiyor doktorum 16 nisanda gel dedi. Ama 16 nisan randevuları dolu. bende mecburen 27 nisana aldım. ayrıca birde başka bir doktora 9 nisana var acaba 9 nisana da alıp bebegimin sağlıgı hakkında bilgi alayımmı yoksa kendi doktorumu mu bekleyeyim karar veremedim... ona göre 9 nisana randevu alsammı almasammı bekliyorum bakalım
kızlar selam nasılsınız gıremıyorum pek meyve kontrolcusuyum ama
bı arkadas bebegını gorememıs sanırım ıns 10 gun sonra hayırlısıyla gorur gecmıs olsun dıyorum umudunu kaybetme
benım bulantılarım devam eıdyor ama yıyorum gene de bıseyler
ıstersen doktorunla telefonla gorus belkı aradan alabılır senı yada 27 sınde gel derse dıger doktorada gıdersın ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?