2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok sağol canımm evet haklısınn son haftalara bakıcaz artıkkk sağlıkla olsunlar da napalım...

canım benim sakın hemen moralini bozmaa ,güçlü ol.. İnşş Bebeğin sizinlee olacakk ve sürpriz yapacak size.. Her zaman erkenden duyulamıyo olabilir senin dediğin gibi dularımız seninle canım...Ama sakın üzme kendini..Rabbim hayırlısını versin inş..

cnm ne kadarlık senın bebegın hemen uzulme benımde 7+5 te anca goruldu gec dollenme oluyo bebekten bebege farklıda oluyo allaha bol bol dualar et korkma hayırlısıyla duyarsın ınş. on gunde neler degışıyo dr un ıyı bırıkı hemen alma falan dememiş

ağzımın tadı hiç yok. sürekli midem baylıyor. tam bir bulanmada değil. garip birşey. bir de bugün çok fazla sanıyor rahim kısmım.
acaba bir sorun mu var. yoksa genişlediği için mi?
sanki adet sancısı gibi bel ve çevresinden vajinal bölgeye doğru sancı var. korkuyorum çok

bir de ben devlet hastanesine bu akşam 6 ya rendavu almıştım. acaba gitsem mi gitmesem mi?

kötü birşey derse diye geriliyorum. ama bir taraftan da git birde o dr.un görüşünü al. bakalım cihazı nasılmış diyorum.
cihaz delisi oldum iyice..

canım benim üzüldüm ya inş. geç gebeliktir hayırlısı olsun canım

ligamentler genişlediği içindir muhtemelen ağrıların. bence git randevu almışsın ve ağrılar konusunda da tedirginsin belki başka bir şey vardır ve önlem alması gerekiyordur. ben olsam giderim :)

seninle günümüz aynı canım, benimde içimde bişi kaynıyor gibi, vucudumu yokladığımda sorunun tam göğüs altında yani midede olduğunu anlıyorum, bişiler yemem lzım sanırım eziyet çektiriyorum kendime meyve yicem zorlicam kendimi. dünden beri kesildim resmen.

bu arada sürekli ultrason cihazına girmek zararlı değil mi??

kardelen sabah doktora gidecektin kaçırdım orayı sanırım nasılsın neler oldu??? nasıl geçti???

bütün anne adaylarına merhabalar, geçmiş sayfalara az da olsa baktım, hep aynı sorunlar, bulantı bulantı bulantı, saglıklı olmayı unuttum gibi ben, sankı hep böyleymısım ve böyle olacakmısım gıbı gelıyor, tat ve koku duygularımı kaybettım, herşey kokuyor herşey midemi bulandırıyor. acıkma duygum da yok hiç, ama acıkmıyoruz diye mideyi boş bırakmayın. mide bos kalınca daha cok bulanıyor mıdemız. kendımce onerılerım, kızarmıs ekmek, beyaz leblebı, ev yapımı limonata, tuzlu krakerler. şu 12 haftayı bi tamamlasak azalacağını ümid ediyorum, yoksa 9 ay geçmez yani böyle, yarın doktor kontrolum var insallah kalp atıslarını duycaz, gavısconu bi sorucam doktoruma

geç dölenme olabilir canım üzülme
cihaz da önemli değil bu konuda doktor görmedi mi göremiyor ben yasadım gittiğim hastane ve doktoru elle gösteriyorlardı tüp bebekte uzmandı ama benim bebek kesesisi göremedi zavallım bir de idrar kesen galiba o demez mi
doğal yolla olan gebeliklere alışık değil ya ondan göremedi diyor eltim

ben de zamana bıraktım kötü bir sıkıntı olmadıktan sonra gitmeyecem dedim devlet hastanesine gidiyorum şimdi ve doktorumdan ve hastanemden memnunum
leken ve ağrın olmadıktan sonra sakin sakin bekle canım haftaya cumaya duyarsın inş kalp atışını

canim ayni durumlar ben de var ama agrim yok arasira kasiklarima batma oluyor sanirim biraz rahatlasak iyi olur ozellikle sabah kalktigimda bel agrisi oluyor ac olunca bide midem bulanacak gibi oluyorum hemen kahvalti yapiyorum.

canim insallah gec dollenmedir.dua et insallah bir problem yoktur.

canımm saolasınn hem gördüm hem duydum yüreğinin pıt pıtını:))6+5 miş 7 mm geriden biraz sanıırmm ama çok güzeldii ya Rabbim hepimize sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu inşş.. bide ben bulantım yok diyordum açılışı yaptık bugunn herşeyden tiksiniyorum açlık duygum yok sanki...

ligamentler genişlediği içindir muhtemelen ağrıların. bence git randevu almışsın ve ağrılar konusunda da tedirginsin belki başka bir şey vardır ve önlem alması gerekiyordur. ben olsam giderim :)
gitmek de çok geliyor içimden ama içimde çok sıkılıyor.
yok canım ultrason aletlerinde zararlı bir radyasyon yokmuş bebeğede zararı yok. elma ye,evde limonaata yap,tuzlu bisküvi ye. ben herşeyi yiyebiliyorum. tatlı tuzlu hiç farketmiyor. yalnız sürekli yersem iyi. yoksa midem tuhaflaşıyor.
günümüzün aynı olduğu arkadaşlarımızın olması ne kadar güzel. inşallah aynı günlerde de bebeklerimizi kucağımıza alırız.

canim ayni durumlar ben de var ama agrim yok arasira kasiklarima batma oluyor sanirim biraz rahatlasak iyi olur ozellikle sabah kalktigimda bel agrisi oluyor ac olunca bide midem bulanacak gibi oluyorum hemen kahvalti yapiyorum.
aç olmaya hiç tahammülüm yok. saat başı hatta daha sıklıkla sürekli bişiyler yemem lazım.
daha 3 saate yakın vaktim var. biraz daha kendimi dinliyim bakalım olmazsa giderim. düşük tehlikem vardı geçmiş mi acaba. yada bu dr. ne diyecek çok merak ediyorum. bir taraftan da moralimi bozarsa diye korkuyorum.

sesini duymuşsun ne güzel gözün aydın senin. darısı başımıza. bebekler arayı çabuk kapatırlar. daha önümüzde koca bir 8 ay var içini ferah tut.

sesini duymuşsun ne güzel gözün aydın senin. darısı başımıza. bebekler arayı çabuk kapatırlar. daha önümüzde koca bir 8 ay var içini ferah tut.

canım benimm çok sağol İnşş darısı herkesin başınaa inşş sende en kısa zamanda duyarsınnn pıt pıtlaları:) doktorda aynı şeyi dedi hayırlısı bakalım..

Selam güzel bayanlar, size birşey danışmam gerekiyor doktorum 16 nisanda gel dedi. Ama 16 nisan randevuları dolu . bende mecburen 27 nisana aldım. ayrıca birde başka bir doktora 9 nisana var acaba 9 nisana da alıp bebegimin sağlıgı hakkında bilgi alayımmı yoksa kendi doktorumu mu bekleyeyim karar veremedim... ona göre 9 nisana randevu alsammı almasammı bekliyorum bakalım

kızlar selam nasılsınız gıremıyorum pek meyve kontrolcusuyum ama
bı arkadas bebegını gorememıs sanırım ıns 10 gun sonra hayırlısıyla gorur gecmıs olsun dıyorum umudunu kaybetme

benım bulantılarım devam eıdyor ama yıyorum gene de bıseyler

ıstersen doktorunla telefonla gorus belkı aradan alabılır senı yada 27 sınde gel derse dıger doktorada gıdersın ıstersen

ay maaşallah :)))) minik minik kulaklar oluşmaya başlamış mı :)))
dün 2 tane tatlı yedim yerken çok lezzetliydi 2 tanenin sonuna geldim baymaya başladı nasıl yedim ben bunu falan oldum :))
senin bebişte 6+5 ise demek sende 7 haftadasın demek iştahsizlık bulantılar rahatsızlıklar vs. genelde 7. haftada başlıor.

eğer bebek satı geriden takip ediyorsa bu, doğumun sata göre belirlenen doğum tarihinden daha geç doğacağını mı gösterir?

hmmm... için rahat edecekse al. ama başka bir dr. kafanı karıştırabilir. ama yerinde olsam fikir amaçlı yinede alırdım gibi geliyor. dr.ların cihazlarıda bilgileri de genelde farklı oluyor. git onu da dene istersen.

meyve bitti evde kocacık bugün gidip alıcak:)

aç bırakma kendini ye.

ıstersen doktorunla telefonla gorus belkı aradan alabılır senı yada 27 sınde gel derse dıger doktorada gıdersın ıstersen

doktorumun telefon numarası yok malesef devlet hastanesi oldugu için vermez diye düşündüm. ama çok merak ediyorum. bir yanım git diyor bir yanım sabret bakalım diyor pfff... doktora gitmek için hiç bukadar can atmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…