Bu arada bugün bende kardiyoloğuma uğradım.. Bu ekstralarım ve çarpıntım sezeryanda sorun çıkarırmı dedi.. Hiçbir sorun çıkarmaaz, rahat ol dedi.. Bende buraaya yazayımda, bu durumda olanlar rahatlasınlar...
kızlar ben dün gece bi fena oldum kaburgalarıma battı resmen tosbiğimin ayacıkları ama çıkmıcam diyo başka bişi demiyo. aşağı ineceğine yukarımı gidiyo nedir.
bu arada bugün gene pelte gibi bişi geldi benden dünde gelmişti ama rengi şeffaf ne oldugunu anlamadım bi türlü.
arada bi de oramda batma oluyor. bişiler olsun artık ya bunlar hayra alemettir inşallah.
coyyness kız adın ne bilmiyorum.. niye doktorun en fazla 40+3 e kadar bekliyo benim kide öyle dedi de ben 41 bitene kadar bekleyelim dedim tmm dedi. açılman yoksa suni bi işe yaramayabilir. 3 4 gün beklesende kar bence. o arkadaşının açılması varmıymış ki? merak ettim şimdi suni işe yarıcak mı acaba? yazburaya e mi.
aynı sorun bendede var canım ya.kardiyolog bişey yok diyo ama ben dümdüz yatamıyorum çarpıntıdan.bugün nst çekildi zor yattım yarım saat.çatlıycaktım sanki.doğumda o yatakta nasıl yatıcam saatlerce onu düşünüyom valla.
Ay demek bu dertten muzdarip herkesin aklına geliyor aynı şeyler.. Bende doğumdan önce çaroıntım tutarsa, doğumdan sonra tutarsa, harekette edemem gibi senaryolar yazıp duruyorum.. Allah yardım etsin hepimize, neler olacağını bilmiyoruz.. Rabb'ime emanet her halimiz..
ayy en sonunda kendı kendımı doğurtcam zaten :) ya benım ılk cocukta böle gununde doğmustu buda mı öle olcak ne..aman gununu gecmesın bı terslık olmasında.. diorum ama sabırsızlanmamakta elde deıl kı yaaa
bıde anneme sinir oldum gelininin boynu tutulmus dr. amelıyat demıs de cok agrıomusda falan fılan kalkmıs taaa kemerburgaza gıtmıs bıkac gun orda kalcak..valla mıllette ne şans var ya..annemle evımız cok yakın hıc demıo kı kızım her an doğum yapabılır bana ıhtıyacı olabılır felan hiç yani..ayy Allah kocamı başımdan eksık etmesın valla okadar doluyum kı anlatamam mıllet kayınvalıdesınden dert yanar benımde annem ıste oof of...neyse kı kayınvalıdem gelıo bu aksam..kusura bakmayın valla ne alaka dıceksınız böle pat dıe patladm ama anlatcak kımsemde yok cok yalnızım çooooook...
kızlar benım erken dogum oldu 34+6 da dogum yaptım 2700 gram 45 cm dogdu sukur kuveze gırmedık bugun tam 33 gunluk olduk allah dogum yapmayanlarıda kurtarsın tek avazda....Eki Görüntüle 549769
ya valla cnm boşver sıkma canını bızde annmle bugun pazara gttık daha ortada fol yok yumurta yok daha kardeşmn sevgılısı bıle yok pazarda gordugu guzel şeylerden pijama takımı badı vs... ne gorse alıp kenara atıo olduğu zaman kıza hedıye verckmış eli boş gondermıcekmışş way bee bız bole kaynana gormedık dıorum bende bnce annen oglundan korkusuna gtmiştr heo kızındasın falan fılan yaptysa annene oda kalkıp gtmıştr takma cnm senınde kaynanan gelıomuş artık ıdare et ıyı kotu sallaa boşwerrr :))
cnm maaşallah allah analı babalı buyutsun erken dogm olmasına ragmen cok saglklı gozukoyr yavrucugunayyy bız niye hala doguramadıkk yaa buarada dogum hıkayenıde paylaşırsan bıze yardmı olur belkı
burası aylardır kasım başı annelerinin istilasındaydı şimdi kasım sonu annelerine kaldı :))
kızlar benım erken dogum oldu 34+6 da dogum yaptım 2700 gram 45 cm dogdu sukur kuveze gırmedık bugun tam 33 gunluk olduk allah dogum yapmayanlarıda kurtarsın tek avazda....Eki Görüntüle 549769
bugün kasımın kaçı be güzelim ?
ayy en sonunda kendı kendımı doğurtcam zaten :) ya benım ılk cocukta böle gununde doğmustu buda mı öle olcak ne..aman gununu gecmesın bı terslık olmasında.. diorum ama sabırsızlanmamakta elde deıl kı yaaa
bıde anneme sinir oldum gelininin boynu tutulmus dr. amelıyat demıs de cok agrıomusda falan fılan kalkmıs taaa kemerburgaza gıtmıs bıkac gun orda kalcak..valla mıllette ne şans var ya..annemle evımız cok yakın hıc demıo kı kızım her an doğum yapabılır bana ıhtıyacı olabılır felan hiç yani..ayy Allah kocamı başımdan eksık etmesın valla okadar doluyum kı anlatamam mıllet kayınvalıdesınden dert yanar benımde annem ıste oof of...neyse kı kayınvalıdem gelıo bu aksam..kusura bakmayın valla ne alaka dıceksınız böle pat dıe patladm ama anlatcak kımsemde yok cok yalnızım çooooook...
evet canım
oh maşalla cnm kaçyaşlarında diğerlerı
biri 10.diğeri 8 yaşında ablasııı
kız yok abim daha cok kızar nıe Neslihan ı bırakıp geldın dıe abim bıtanedır..annemın öncelıklerı farklı ıste..annemde gıtsın bıse demıorum gelını tabı ılgılenmesı guzel bıse ama ben bu durumdayken ki bılıo durumumu zar zor yuruyorum evın ıcınde bıle öncelıgı bana vermelıydı.amaaan valla sallıorum sallıorum herseyı ıcıme atıorum ama böle arada sinirlenıorm ıste.boşver:)dedıgım gıbı ne varsa kocalarımzda var valla Allah basımzdan eksık etmesin çolugumuzu cocugumuzu..
oo maşalla cnm buutmuşunuz baya bebk özledınız he tam sevmelık dıgerlerı kızmı erkek mı aa bu arada hep doğum apcam falan dedın de bebışın cınsıyetı nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?