hmmm... için rahat edecekse al. ama başka bir dr. kafanı karıştırabilir. ama yerinde olsam fikir amaçlı yinede alırdım gibi geliyor. dr.ların cihazlarıda bilgileri de genelde farklı oluyor. git onu da dene istersen.
alacam inşaallah numara kalp atışlarını dinletiyorlarmı bilginiz varmı ? bana kalp atışları oluşmuş dedi doktor ama henüz dinlemedim.
ağzımın tadı hiç yok. sürekli midem baylıyor. tam bir bulanmada değil. garip birşey. bir de bugün çok fazla sanıyor rahim kısmım.
acaba bir sorun mu var. yoksa genişlediği için mi?
sanki adet sancısı gibi bel ve çevresinden vajinal bölgeye doğru sancı var. korkuyorum çok
bir de ben devlet hastanesine bu akşam 6 ya rendavu almıştım. acaba gitsem mi gitmesem mi?
kötü birşey derse diye geriliyorum. ama bir taraftan da git birde o dr.un görüşünü al. bakalım cihazı nasılmış diyorum.
cihaz delisi oldum iyice..
Selam güzel bayanlar, size birşey danışmam gerekiyor doktorum 16 nisanda gel dedi. Ama 16 nisan randevuları dolu. bende mecburen 27 nisana aldım. ayrıca birde başka bir doktora 9 nisana var acaba 9 nisana da alıp bebegimin sağlıgı hakkında bilgi alayımmı yoksa kendi doktorumu mu bekleyeyim karar veremedim... ona göre 9 nisana randevu alsammı almasammı bekliyorum bakalım
doktorumun telefon numarası yok malesef devlet hastanesi oldugu için vermez diye düşündüm. ama çok merak ediyorum. bir yanım git diyor bir yanım sabret bakalım diyor pfff... doktora gitmek için hiç bukadar can atmamıştım
hazır almışken randevu git derim. için rahat eder.
canım sen kaç haftalıktın? bebeğini görmüş müydün ?
2012 mart annesi gibi duran ocak annesiyim :)
yoğun istek üzerine bir blog açtım
LeGa-Be-Be
bizim kızlar çok faydalanıyor , fayda sağlamanız dileğiyle...
çatlaklar-alış veriş listeleri ve daha neler neler :)))
verirdi neden vermesin ki.
evet bebegi gördüm kalp atışo felan oluşmuş dedi ama dinlettirmedi.valla benim işler çok karışık benim hesabıma göre 8+6 doktoruma göre 10+4 bugün itibarı ile
ben geldim kızlar
nasılsınız varya nete giremiyeli belkji iki hafta olmuşturbir sorun vardı kayınım saolsun düzeltti gibi
nasıl gidiyo hamişlkik benim iyi gibi
geçen hafta 27 martta bebişimi gördüm tekrar minnacik oralarda büyümeye çalışıyo artık iyice başı falan oluşmaya başlamışbebişim,i görünce çok sevindim doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi
birdahakine nisanın sonlarına doğru gelmemi söyledi ozaman ikili testi yani zeka testini yapıcağını söyledi sizinde doktorlarınız söledimi hangi testi yapıcanı birde bana iki poşet ilaç verdi yaa kan şuruplarıaranızda başlayan varmı kan ilaçlarına
canımm inşallah geç döllenmedir...bol bol dua et...10 gün sonra güzel haberlerle gelirsinn inşallahh canımm:26:kızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin..
Selam canımcım
Ay haklısın aslında ya dedim yürüyüşün yanında ek olarak yapiim ama yine de bi dr a sorayım haftaya kısmetse dr a gideceğim,bebişin ellerini ayaklarını görürsün bi dahakine demişti,bakalım belki cinsiyetini de gösterir benim gibi aceleciyse
slm kızlarrrrrrnasıl gidiyor hamişlik,
yaa erkek mi kız mı belli olsa elimle çocuğuma bişi örmek istiyorummm
ağzımın tadı hiç yok. sürekli midem baylıyor. tam bir bulanmada değil. garip birşey. bir de bugün çok fazla sanıyor rahim kısmım.
acaba bir sorun mu var. yoksa genişlediği için mi?
sanki adet sancısı gibi bel ve çevresinden vajinal bölgeye doğru sancı var. korkuyorum çok
bir de ben devlet hastanesine bu akşam 6 ya rendavu almıştım. acaba gitsem mi gitmesem mi?
kötü birşey derse diye geriliyorum. ama bir taraftan da git birde o dr.un görüşünü al. bakalım cihazı nasılmış diyorum.
cihaz delisi oldum iyice..
evet gideyim... aslında tek korkum kalbi durmuş demesi....hazır almışken randevu git derim. için rahat eder.
canım sen kaç haftalıktın? bebeğini görmüş müydün ?
ben sadece progestan ve folbiol kullanıyorum. demirim oldukça yüksek benim.ben geldim kızlar
nasılsınız varya nete giremiyeli belkji iki hafta olmuşturbir sorun vardı kayınım saolsun düzeltti gibi
nasıl gidiyo hamişlkik benim iyi gibi
geçen hafta 27 martta bebişimi gördüm tekrar minnacik oralarda büyümeye çalışıyo artık iyice başı falan oluşmaya başlamışbebişim,i görünce çok sevindim doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi
birdahakine nisanın sonlarına doğru gelmemi söyledi ozaman ikili testi yani zeka testini yapıcağını söyledi sizinde doktorlarınız söledimi hangi testi yapıcanı birde bana iki poşet ilaç verdi yaa kan şuruplarıaranızda başlayan varmı kan ilaçlarına
ultrasona göre de öyle gidiyordur o yüzden dr. öyle demiştir. SAT a göre hesaplanıyor canım.evet bebegi gördüm kalp atışo felan oluşmuş dedi ama dinlettirmedi.valla benim işler çok karışık benim hesabıma göre 8+6 doktoruma göre 10+4 bugün itibarı ile
ay maaşallah :)))) minik minik kulaklar oluşmaya başlamış mı :)))
dün 2 tane tatlı yedim yerken çok lezzetliydi 2 tanenin sonuna geldim baymaya başladı nasıl yedim ben bunu falan oldum :))
senin bebişte 6+5 ise demek sende 7 haftadasın demek iştahsizlık bulantılar rahatsızlıklar vs. genelde 7. haftada başlıor.
eğer bebek satı geriden takip ediyorsa bu, doğumun sata göre belirlenen doğum tarihinden daha geç doğacağını mı gösterir?
evet gideyim... aslında tek korkum kalbi durmuş demesi....
ben sadece progestan ve folbiol kullanıyorum. demirim oldukça yüksek benim.
ultrasona göre de öyle gidiyordur o yüzden dr. öyle demiştir. SAT a göre hesaplanıyor canım.
ben de başladım demir değerim sınırdaydı ve demir bağlama kapasitem çok artmıştı. ferplex kullanıyorum ama değişecek 16 nisana gittiğimde, sen ne kullanıyorsun?
evet bebegi gördüm kalp atışo felan oluşmuş dedi ama dinlettirmedi.valla benim işler çok karışık benim hesabıma göre 8+6 doktoruma göre 10+4 bugün itibarı ile
doktorumun telefon numarası yok malesef devlet hastanesi oldugu için vermez diye düşündüm. ama çok merak ediyorum. bir yanım git diyor bir yanım sabret bakalım diyor pfff... doktora gitmek için hiç bukadar can atmamıştım
canımm inşallah geç döllenmedir...bol bol dua et...10 gün sonra güzel haberlerle gelirsinn inşallahh canımm:26:
ben en baştan beri seninkini erkek hissediyorum..hayırlısı inşallahh...o yüzden erkenden gösterecek bence cinsiyetini...
selammm hayatımm güzelimmmbende başladım bişeyler örmeye, içime erkek gibi doğuyor...beyaz-lacivert-kırmızı bi yelek başladım...bunun takım atkısını, patiğini ve şapkasını öreceğim inşallahhh
canımm saolasınn hem gördüm hem duydum yüreğinin pıt pıtını:))6+5 miş 7 mm geriden biraz sanıırmm ama çok güzeldii ya Rabbim hepimize sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu inşş.. bide ben bulantım yok diyordum açılışı yaptık bugunn herşeyden tiksiniyorum açlık duygum yok sanki...
canım bazen ultrason cihazlarıda hata yapabiliyormuşş kızlar daha önce söylemişlerdi.sanıırm bebek satı geriden takip ediyorsa ki benimki öyle tahmini doğuma göre geç oluyormuş. Çalışitığım odada yeni doğum yapmış arkadaş var oda aynısını söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?