2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hazır almışken randevu git derim. için rahat eder.

canım sen kaç haftalıktın? bebeğini görmüş müydün ?

Kendime nazar ettim galiba hiç midem bulanmıyordu seviniyordum,az önce çıkardımama aç karnına sadece süt içmiştim,sanırım midemi o mahfetti...Giriştim çubuk krakere şimdi

verirdi neden vermesin ki.

ben geldim kızlar
nasılsınız varya nete giremiyeli belkji iki hafta olmuşturbir sorun vardı kayınım saolsun düzeltti gibi
nasıl gidiyo hamişlkik benim iyi gibi
geçen hafta 27 martta bebişimi gördüm tekrar minnacik oralarda büyümeye çalışıyo artık iyice başı falan oluşmaya başlamışbebişim,i görünce çok sevindim doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi
birdahakine nisanın sonlarına doğru gelmemi söyledi ozaman ikili testi yani zeka testini yapıcağını söyledi sizinde doktorlarınız söledimi hangi testi yapıcanı birde bana iki poşet ilaç verdi yaa kan şurupları aranızda başlayan varmı kan ilaçlarına

evet bebegi gördüm kalp atışo felan oluşmuş dedi ama dinlettirmedi. valla benim işler çok karışık benim hesabıma göre 8+6 doktoruma göre 10+4 bugün itibarı ile

canım ne güzel bebeğine kavuşmuşsun, bloguna göz attım çok güzel eline sağlık, faydalı bilgiler var.

evet bebegi gördüm kalp atışo felan oluşmuş dedi ama dinlettirmedi. valla benim işler çok karışık benim hesabıma göre 8+6 doktoruma göre 10+4 bugün itibarı ile

bende duymadım canım sadece pıtpıt atarken gördüm

ben de başladım demir değerim sınırdaydı ve demir bağlama kapasitem çok artmıştı. ferplex kullanıyorum ama değişecek 16 nisana gittiğimde, sen ne kullanıyorsun?

canımm inşallah geç döllenmedir...bol bol dua et...10 gün sonra güzel haberlerle gelirsinn inşallahh canımm:26:

ben en baştan beri seninkini erkek hissediyorum..hayırlısı inşallahh...o yüzden erkenden gösterecek bence cinsiyetini...

slm kızlarrrrrr nasıl gidiyor hamişlik,
yaa erkek mi kız mı belli olsa elimle çocuğuma bişi örmek istiyorummm

selammm hayatımm güzelimmm bende başladım bişeyler örmeye, içime erkek gibi doğuyor...beyaz-lacivert-kırmızı bi yelek başladım...bunun takım atkısını, patiğini ve şapkasını öreceğim inşallahhh

randevu almışın madem git görün doktora kuzummm hem bebeğini gör hasret gider hemde bize yeğenizmile ilgili güzel haberler getirrrr

evet gideyim... aslında tek korkum kalbi durmuş demesi....

ben sadece progestan ve folbiol kullanıyorum. demirim oldukça yüksek benim.

ultrasona göre de öyle gidiyordur o yüzden dr. öyle demiştir. SAT a göre hesaplanıyor canım.

canım bazen ultrason cihazlarıda hata yapabiliyormuşş kızlar daha önce söylemişlerdi.sanıırm bebek satı geriden takip ediyorsa ki benimki öyle tahmini doğuma göre geç oluyormuş. Çalışitığım odada yeni doğum yapmış arkadaş var oda aynısını söyledi..

Allah korusun canımm sakın aklına öyle olumsuz şeyler getirme... Hiçbi sorun yoktur inş..Hayırlısıyla git sen ve bize küçük melekten slmlar getir :))

ben de başladım demir değerim sınırdaydı ve demir bağlama kapasitem çok artmıştı. ferplex kullanıyorum ama değişecek 16 nisana gittiğimde, sen ne kullanıyorsun?

canım bende ferplex fol kullanıyorum allahtan tadı güzel birde folik asit ve progestan kullanıyorum sende folik asit kullanıyomusun

arkadaşlar benim sanki karnım çıkmaya başladı
kızımda 4 aylıkken karnım çıkmıştı
akşam halama oturmaya gittik halam yüzüme bir güzellik geldiğini ve oğlum olucanı söyledi
sizlerede böle söyleyen varmı:44:

arkadaşım doktor 10 haftalık diyorsa demek seni 2 li teste çağırdı. 14. haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. 27 sinde de belki olabilirsin ama aradaki bir haftada hiç mi boşluk bulamadın randevu için? ayın 9 unda yine bebeğini görürsün kalp sesini duyarsın. test için erken olur.

benım doktorumunda cebı yok bende muayenehaneden ulasıyorum kendısıne olmasada yanıdnakı hemsıre ıletıyor durumu ya da musaıtse kendı gorusuyor cok kısa cok merak edıyorsan o zaman 9 unda da dgıt bı doktora ama farklı seyler soylerse etkılenme ben cok etkılenırım cunku

ayy ayy enerjin süperrrr bi tanemmm bana da yansıdı, ay bende böyle turuncu gibi ip aldım ama başlayamadım, bende örmek istiyorum kuzucuğuma yaa, aslında anneannesi ve babaannesi bir sürü örecek ama olsun bir tanede elimden olsun, erkeğe kızada giydirilir aslında demi, beyaz-lacivert-kırmızı , hımm :26:

bebek ileriden takip ederse önceden kucişe alınacak geriden takip ederse biraz daha özlenilecek demek kiiii :)) benim ki 2 gün geriden takip ediyordu en son bu durumda 25 i değil 27 i gibi gelir yani :) pazartesi doktora gideceğim dua et bende o arika pıtpıtları duyayımmm

kalp atışını duyanlar kalbi kaçla atıyor bebişlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…