2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet hepimizin korkusu bu. senin kötü bir tecrübende var. çok daha tedirginsin. bebekleri kucağımıza alana kadar bu böyle devam edecek. bizden evvelki eylül annelerine baktım. ne güzel göbişleri çıkmış. herkes fotosunu koymuş. hele mart anneleri doğuranlar, doğurmayı bekleyenler. o günleride görecez inşallah canım.

kardelencim sen zaten 7 haftalık değilmisin. 6+5 te 2 gün geriden gelio demek.neresi eksik anlamadım.2 günü mü dert ediyorsun canım.yoksa benmi yanliş hesapladım. ne kadar fark var arada.
1 hafta 10 gün geriden gelen bebekler var.10. haftada diğerleri gibi olur.endişelenme

canım tüm dualarım seninle duymak isteyen tüm arkadaşlarla... aaaa tüh ya bak ben onu unuttum sormayı heyecandan...Muayeneye girmeden önce sıralamıştım soracaklarımı ama o an unutmuşum....Neyse bidahaki sefer inş..

bence gene 16 nisan da git ve doktora durumu söyle randevu çok doluydu diye o zaman bir hak tanıyor doktorlar ve sıra alabilmen için kaşe veriyorlar veya direk kendileri kayır ediyorlar

ay ne bilim canım ya doktor öyle dedi diye bende tutturdum türkü gibi onun dediğini söylüyorum.. sorun olmaz dedi ama sizinle de paylaşım dedim.. inanın doktorlar kadar bilgi sahibi oluyorz burada paylaşarak:))Haklısın bebekler hemen arayı kapatıyoo.. sağlıklı olsunlar da sorun değil aslında..

ultrasonun verdiği tarihe çok güvenmemek lazım benim büyük kızım tam 1 ay ilerden gösteriyordu ama 10 gün bekletti beni sat hesabına göre

EFULM ben diğerleri gibi olamayacağım. inş herkesin dediği gibi geç döllenmedir. ama 8. haftadasın.kese var, içinde embrio yoksa büyük ihtimal boş gebelik olabilir.çünkü alttan baktılar diyorsun.10 gün neden bekletiyormuş dr'un. bence zaman kaybı.
eğer iyi bi dr a gitseydin sana hcg testi yapardı. aynı yerde 2 gün sonra tekrar test yapardı değerde düşme gördüğü anda zaten o bebeğin oluşma imkanı hiç yok demek. direk gereken yapılırdı.10 gün sana neden eziyet ediyor dr, anlamış değilim. 10 gün sen ölüp ölüp dirilirsin.stresi çeken bilir.birde belirli süre sonra bu boş gebelik anneye zarar veriyor. bence araştırılacak süre çok uzun.10 gün
eğer boş gebelikse ondan parça alınıyor, sonuç boş çıkarsa 3 ay
mol gebelik çıkarsa 1 sene korunuyorsun.
tavsiyem bence başka bir dr a daha görün, oda benzer şeyler söylerse direk kan testi yaptır.2 gün sonra testi tekrarla.gereken artış varsa gebeliğe devam.yani değerlerine göre 3 günde sonucu kesin öğren canım.sende rahat et,geçmiş olsun.inş geç döllenmedir.

ooyyyy oyyy ne güzelll arkadaşımaaa pozitif enerji verebildiysemmmm....'duydunmu annemmmmmmmmm teyzoşaaaa enerjimizi yansıtmışızzz'
bizimkilerde ördüler, örüyorlar, ördürüyorlar ama ben bide kendi emeğim olsun istedimmm...geçen sene çalışmıyorken evde sıkıntıdan tığ işi patik yapmayı öğrenmiştim...fotolarını eklerim buarayaa yaaa evet laci-kırmızı-beyazz bence gayet uyumlu oluyorrr
biz 7+4 te duyduğmuzda 140-150 atıyor dedi doktorumuzz

Bende seninkini canım yaa,hayırlısı bakalım.Haftaya gidersek gösterir mi acaba..Valla acaip meraka soktu bizi bu bebişler..:)

ayyy bilmemkii inşallahh gösterirrrr kuzucuklarrrrrr bende çok merak ediyorum...şu okunan ezanlar hürmetine rabbim hepimizee sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi, güzel günlere büyüdüğünü görebilmemizi nasip etsinnn inşallahhh:26:

Bende seninkini canım yaa,hayırlısı bakalım.Haftaya gidersek gösterir mi acaba..Valla acaip meraka soktu bizi bu bebişler..:)

ben ikinizi de erkek tahmin ediyorum ama nil sen kustun kusanlarınki kız oluyormuş neyseki bikerelikten bozulmaz çok böğürenlere kız diyorlar hep ben öyle ahim şahım midem bulanmadı kokuya da çok çok duyarkı değilim onun da erkek olduğunu söylüyorlar bir de sağ kasığımda seğirme var o da erkekler çabuk hareketlenir diyorlar ama bugün rüyamda doğurmuşum ama bebiş yoktu yanımda akrabalar tebriğe geliyordu yerde sini sini yemekler vardı ve arkası dönük 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu yemek dolu tepsinin içinde yürüyordu hayırdır inş kızmı oluyor dedim sabah aman neyse ne eşim de söylemiyor ama kız istiyor aslında. bu arada ben de senin gibi lalık lalık bakıyorum olaylara kalbi atınca gülümsedim sadece o bile bana göre aşırı iyi bir tepkidir yani cuma dr a gidicem hiiiç heyecan fln yok niyeyse

canlarımm benimm anne ve kuzusu ,ayy evet fotolarını at, bayılırım öyle şeylere, bende çok iyi anlamam ama örgü örmeyi biliyorum, sanırım bir yelek örürüm annemlerden rica edicem gösterecekler, hem örneklik alırız kızz

inş. canım iyi dileklerin için bebeklerimizin görecek günleri varsa hayırlısı ile alalım kucağımıza, herşey Allahtan

hayırlara çıksın canımmm rüyan bence çok güzel...kısmetiyle gelecek inşallahh bebeğin...sini sini yemekler bana onu çağrıştırdı allah hepimizin gönül muradını versinn:26:

Ya ilk defa oldu o da süt içtim aç aç şekersiz,neyime güveniyosam,hamile olmasam da midem bulanırdı şekersiz sütten..
Ama şimdi iyiyim,hatta gidip ıspanak yemeği yiyeceğim

canım o zaman senin bereketi ve rızkıyla gelecek bir kızın olacak galiba,rüyanda kız gördüysen eğer..Bi de yemeklerin içinde geziyor he :))

Ya evet ne zaman normale döneriz sence? dediğin gibi alık alık ekrana baktım bende :)))

canım ultrasondan kalp atışını gösteren bir fotoğraf verdiyse doktorun orada yazıyor kalp atış hızı oradan bakabilrsiniörn fetal HR 154 bpm yazıyodu benimkinde.buarada daha önce yazdım ama kimse görmedi sanırım kalp atışına görede cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş hatta.

kızlar doktordan geliyoruz. 1,7 cm olmuşuz. kalbimiz fabrika gibi çalışıo biraz çok geldi bana, 183 dakikada dedi doktor. 10 gün önce 117 idi, 183'e çıkmış normal mi sizce? 1 ay sonra diğer kontrolümüz.

kızlarr hepinize iyi akşamlar...bizim mesai bitti elhamdülillahh akşam girebilirsem kaynatmaya devam ederiz...yoksa yarın sabah görüşürüz inşallah...ER-CA güzel haberlerini bekliyorummmmmm kuzummm

kuzummmm meleklerinizi öpüyormuşşş....bende sizi öpüyorummmmm annişlerrrrrrr

kasım annişlerı sıze sorum var begenılere bakmak ıstıyorum ama tekrar sayfaya donemıyorum gerı tuşuu yok ana sayfadan gırmek zorunda kalıyorum nasıl yapcam deyverım bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…