evet gideyim... aslında tek korkum kalbi durmuş demesi....
ben sadece progestan ve folbiol kullanıyorum. demirim oldukça yüksek benim.
ultrasona göre de öyle gidiyordur o yüzden dr. öyle demiştir. SAT a göre hesaplanıyor canım.
canım bazen ultrason cihazlarıda hata yapabiliyormuşş kızlar daha önce söylemişlerdi.sanıırm bebek satı geriden takip ediyorsa ki benimki öyle tahmini doğuma göre geç oluyormuş. Çalışitığım odada yeni doğum yapmış arkadaş var oda aynısını söyledi..
bebek ileriden takip ederse önceden kucişe alınacak geriden takip ederse biraz daha özlenilecek demek kiiii :)) benim ki 2 gün geriden takip ediyordu en son bu durumda 25 i değil 27 i gibi gelir yani :) pazartesi doktora gideceğim dua et bende o arika pıtpıtları duyayımmm
kalp atışını duyanlar kalbi kaçla atıyor bebişlerin?
Selam güzel bayanlar, size birşey danışmam gerekiyor doktorum 16 nisanda gel dedi. Ama 16 nisan randevuları dolu. bende mecburen 27 nisana aldım. ayrıca birde başka bir doktora 9 nisana var acaba 9 nisana da alıp bebegimin sağlıgı hakkında bilgi alayımmı yoksa kendi doktorumu mu bekleyeyim karar veremedim... ona göre 9 nisana randevu alsammı almasammı bekliyorum bakalım
ben en baştan beri seninkini erkek hissediyorum..hayırlısı inşallahh...o yüzden erkenden gösterecek bence cinsiyetini...
kardelencim sen zaten 7 haftalık değilmisin. 6+5 te 2 gün geriden gelio demek.neresi eksik anlamadım.2 günü mü dert ediyorsun canım.yoksa benmi yanliş hesapladım. ne kadar fark var arada.
1 hafta 10 gün geriden gelen bebekler var.10. haftada diğerleri gibi olur.endişelenme
ultrasonun verdiği tarihe çok güvenmemek lazım benim büyük kızım tam 1 ay ilerden gösteriyordu ama 10 gün bekletti beni sat hesabına görebebek ileriden takip ederse önceden kucişe alınacak geriden takip ederse biraz daha özlenilecek demek kiiii :)) benim ki 2 gün geriden takip ediyordu en son bu durumda 25 i değil 27 i gibi gelir yani :) pazartesi doktora gideceğim dua et bende o arika pıtpıtları duyayımmm
ooyyyy oyyy ne güzelll arkadaşımaaa pozitif enerji verebildiysemmmm....'duydunmu annemmmmmmmmm teyzoşaaaa enerjimizi yansıtmışızzz'ayy ayy enerjin süperrrr bi tanemmmbana da yansıdı, ay bende böyle turuncu gibi ip aldım ama başlayamadım, bende örmek istiyorum kuzucuğuma yaa, aslında anneannesi ve babaannesi bir sürü örecek ama olsun bir tanede elimden olsun, erkeğe kızada giydirilir aslında demi, beyaz-lacivert-kırmızı , hımm :26:
biz 7+4 te duyduğmuzda 140-150 atıyor dedi doktorumuzzbebek ileriden takip ederse önceden kucişe alınacak geriden takip ederse biraz daha özlenilecek demek kiiii :)) benim ki 2 gün geriden takip ediyordu en son bu durumda 25 i değil 27 i gibi gelir yani :) pazartesi doktora gideceğim dua et bende o arika pıtpıtları duyayımmm
Bende seninkini canım yaa,hayırlısı bakalım.Haftaya gidersek gösterir mi acaba..Valla acaip meraka soktu bizi bu bebişler..:)
Bende seninkini canım yaa,hayırlısı bakalım.Haftaya gidersek gösterir mi acaba..Valla acaip meraka soktu bizi bu bebişler..:)
ooyyyy oyyy ne güzelll arkadaşımaaa pozitif enerji verebildiysemmmm....'duydunmu annemmmmmmmmm teyzoşaaaa enerjimizi yansıtmışızzz'
bizimkilerde ördüler, örüyorlar, ördürüyorlar ama ben bide kendi emeğim olsun istedimmm...geçen sene çalışmıyorken evde sıkıntıdan tığ işi patik yapmayı öğrenmiştim...fotolarını eklerim buarayaayaaa evet laci-kırmızı-beyazz bence gayet uyumlu oluyorrr
biz 7+4 te duyduğmuzda 140-150 atıyor dedi doktorumuzz
ayyy bilmemkii inşallahh gösterirrrr kuzucuklarrrrrrbende çok merak ediyorum...şu okunan ezanlar hürmetine rabbim hepimizee sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi, güzel günlere büyüdüğünü görebilmemizi nasip etsinnn inşallahhh:26:
ben ikinizi de erkek tahmin ediyorum ama nil sen kustun kusanlarınki kız oluyormuş neyseki bikerelikten bozulmaz çok böğürenlere kız diyorlar hep ben öyle ahim şahım midem bulanmadı kokuya da çok çok duyarkı değilim onun da erkek olduğunu söylüyorlar bir de sağ kasığımda seğirme var o da erkekler çabuk hareketlenir diyorlar ama bugün rüyamda doğurmuşum ama bebiş yoktu yanımda akrabalar tebriğe geliyordu yerde sini sini yemekler vardı ve arkası dönük 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu yemek dolu tepsinin içinde yürüyordu hayırdır inş kızmı oluyor dedim sabah aman neyse ne eşim de söylemiyor ama kız istiyor aslında. bu arada ben de senin gibi lalık lalık bakıyorum olaylara kalbi atınca gülümsedim sadece o bile bana göre aşırı iyi bir tepkidir yani cuma dr a gidicem hiiiç heyecan fln yok niyeyse
ben ikinizi de erkek tahmin ediyorum ama nil sen kustun kusanlarınki kız oluyormuş neyseki bikerelikten bozulmaz çok böğürenlere kız diyorlar hep ben öyle ahim şahım midem bulanmadı kokuya da çok çok duyarkı değilim onun da erkek olduğunu söylüyorlar bir de sağ kasığımda seğirme var o da erkekler çabuk hareketlenir diyorlar ama bugün rüyamda doğurmuşum ama bebiş yoktu yanımda akrabalar tebriğe geliyordu yerde sini sini yemekler vardı ve arkası dönük 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu yemek dolu tepsinin içinde yürüyordu hayırdır inş kızmı oluyor dedim sabah aman neyse ne eşim de söylemiyor ama kız istiyor aslında. bu arada ben de senin gibi lalık lalık bakıyorum olaylara kalbi atınca gülümsedim sadece o bile bana göre aşırı iyi bir tepkidir yani cuma dr a gidicem hiiiç heyecan fln yok niyeyse
canım tüm dualarım seninle duymak isteyen tüm arkadaşlarla... aaaa tüh ya bak ben onu unuttum sormayı heyecandan...Muayeneye girmeden önce sıralamıştım soracaklarımı ama o an unutmuşum....Neyse bidahaki sefer inş..
bayanlar bakın ne buldum
Doğum Meleği: Perine Masajı
perine masajı diye bişey ama bu masajı yapanlarda yırtık ve dikiş olmuyormuş zaman uzun ama araştırılması gerekiyor bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?