2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaaa nasıl yani , nasıl cinsiyet tahmin ediyor ? hızlı ise yavaş ise ?

allaha emanet ol canım

ya benim annem iyice garipleşti sayıyor ayın 5 de sebze yiyecek ayın 6 sında et diye planlamış yemek yaparken beni mutfağa almıyorlarlar tiksinir de yiyemem diye birde hergün arayıp soruyor özel bişey istiyor musun akşama diye ve en komiği de ne biliyor musunuz sen ne yersen ben de aynını yiycem onlar çok lezzetli geliyor diyo bereketli rüya gördüğümü tahmin ettim bende keçi gibi inatçı kızdı walla hayırlısı olsunda seçme hakkım olsa erkek isterim ama tek sağlıklı ve hayırlı ewlat olsunda cinsiyet çok geri planlarda iki gündür kötü haberler alıyoruz topicde nazenin den de ses yok merak ettim onu da riskliydi ya o da 1 hafta

Son düzenleme:
biraz önce aile hekimim aradı beni, telefonda bilgilerimi aldı, sisteme kaydetti, pazartesi kontrole gideceğimi söylediğimde yaptırmam gereken testleri söyledi, özelde pahalı gelirse gelin burda yapalım ücretsiz dedi, bi de 20. haftadan sonra tetanoz aşısı olmamız lazımmış, çarşamba tekrar arayacak gün ayarlicak, muayene detaylarını aktarıcam vs.

bu çok iyi oldu yaa aile hekimliği hizmeti böyle işliyosa bayıldım

Slm kızlar nasılsınz şu anda en çok merak ettiğim durum cinsiyeti

ne güzel elinden geliyor. ben hiç bilmem. bizimkinin herşeyi hazır olacak sanırım. Allah giydirmeyide nasip eder inşallah.

8+4 te 165 demişti doktor.

canım benim kız çocuğu senin çocuğun muydu değil miydi? rüyada senin çocuğun olduğunu görünce mi aynı cinsiyet oluyor? yoksa herhangi bir kız çocuğu görsen bile kız evlada mı yorumlanıyor?

hayır malesef hiç boşluk yok ayın 9. da gittigimde görüşeyim ozaman kendi doktorumlada. belki randevusuz bakar.

kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim

Benim değildi güya teyzemin kızıymış ama teyzdmin öyle bir kızı yok yüzünü göremedim çocuğun birde

Üzüleyimmi o polikliniktekilerin yaptığına yoksa seviniyim mi yaşadığına şaşırdım anlaşılan o ki bebişleri iyi hastanelere götürmek lazım. Adına çok sevindim topicte kötü şeyler olmasın herkes mutlu olsun

senin son mesajına ben cevap yazmıştım.okuduysan haklı olduğumu göreceksin. dedim yok yere paniklemeyin kızlar. bizim bu panik nedenimiz ya ilk anne olmak yada başından bi düşük- kürtaj geçirmiş olmak.
büyüyen karnımıza bakıp, hmm bugün biraz daha büyümüş bebişim deyip kendimizi motive etmek. böyle stres yaparsak bebektede stresin etkileri görülür.
daha durun 2li testi var 3lü var 4lü var renli si var 2.düzey usg si var, şeker yüklemesi var. varda vaaarrrrr.... bunları nası atlatıcaz bu kadar panik yaparsak.
hadi bakalımmmm aklımıza ii şeyler getirces

relaxxxxxx olucassssssss,

off canım ya, korktum valla okurken. kimbilir kaç bebek görünmediği için alındı?? çok geçmiş olsun. bir daha bir sıkıntı yaşamazsın inşallah.

kızlar doktordan geliyoruz. 1,7 cm olmuşuz. kalbimiz fabrika gibi çalışıo biraz çok geldi bana, 183 dakikada dedi doktor. 10 gün önce 117 idi, 183'e çıkmış normal mi sizce? 1 ay sonra diğer kontrolümüz.

kızlar bilen varsa cevap versin lütfen çok endişeliyiim.

çok geçmiş olsun canım ya çok sinir bozucu hakkaten, insan kime güveneceğini şaşırıyor, galiba çok irdelememek gerek :)

evet banada aynı şeyleri söylediler aşı için, bakalımm nasıl olcakk

140 ve üzerindeyse kız 140 ve altındaysa erkek oluyormuş canım birçok cinsiyet tahminiyle ilgili yazılardada görmüştüm bunu

hmm ama bu olay haftası arttıkça artıyor sanırım,

kaç haftalıkken bu rakamlar geçerli onu öğrenmek lazım. çünkü 6+5 teyken 140 tan düşüktü 8+4 te 165 oldu.

burcu arkadaşıma katılıyorum , haftası önemli

ayyyyy korktum canım yaa, aman kızlar dikkat edelim aferim gitmişsin kendi dr na,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…