canım ultrasondan kalp atışını gösteren bir fotoğraf verdiyse doktorun orada yazıyor kalp atış hızı oradan bakabilrsiniörn fetal HR 154 bpm yazıyodu benimkinde.buarada daha önce yazdım ama kimse görmedi sanırım kalp atışına görede cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş hatta.
kızlarr hepinize iyi akşamlar...bizim mesai bitti elhamdülillahhakşam girebilirsem kaynatmaya devam ederiz...yoksa yarın sabah görüşürüz inşallah...ER-CA güzel haberlerini bekliyorummmmmm kuzummm
kuzummmm meleklerinizi öpüyormuşşş....bende sizi öpüyorummmmm annişlerrrrrrr
Ya ilk defa oldu o da süt içtim aç aç şekersiz,neyime güveniyosam,hamile olmasam da midem bulanırdı şekersiz sütten..
Ama şimdi iyiyim,hatta gidip ıspanak yemeği yiyeceğim
canım o zaman senin bereketi ve rızkıyla gelecek bir kızın olacak galiba,rüyanda kız gördüysen eğer..Bi de yemeklerin içinde geziyor he :))
Ya evet ne zaman normale döneriz sence?dediğin gibi alık alık ekrana baktım bende :)))
canımm inşallah geç döllenmedir...bol bol dua et...10 gün sonra güzel haberlerle gelirsinn inşallahh canımm:26:
selammm hayatımm güzelimmmbende başladım bişeyler örmeye, içime erkek gibi doğuyor...beyaz-lacivert-kırmızı bi yelek başladım...bunun takım atkısını, patiğini ve şapkasını öreceğim inşallahhh
randevu almışın madem git görün doktora kuzummmhem bebeğini gör hasret gider hemde bize yeğenizmile ilgili güzel haberler getirrrr
bebek ileriden takip ederse önceden kucişe alınacak geriden takip ederse biraz daha özlenilecek demek kiiii :)) benim ki 2 gün geriden takip ediyordu en son bu durumda 25 i değil 27 i gibi gelir yani :) pazartesi doktora gideceğim dua et bende o arika pıtpıtları duyayımmm
kalp atışını duyanlar kalbi kaçla atıyor bebişlerin?
aaaa nasıl yani, nasıl cinsiyet tahmin ediyor ? hızlı ise yavaş ise ?
140 ve üzerindeyse kız 140 ve altındaysa erkek oluyormuş canım birçok cinsiyet tahminiyle ilgili yazılardada görmüştüm bunu
evet mantıklı,Allah izin verirse inşallah yapacağım bende o masajı..
ya benim annem iyice garipleşti sayıyor ayın 5 de sebze yiyecek ayın 6 sında et diye planlamış yemek yaparken beni mutfağa almıyorlarlar tiksinir de yiyemem diye birde hergün arayıp soruyor özel bişey istiyor musun akşama diye ve en komiği de ne biliyor musunuz sen ne yersen ben de aynını yiycem onlar çok lezzetli geliyor diyobereketli rüya gördüğümü tahmin ettim bende keçi gibi inatçı kızdı walla hayırlısı olsunda seçme hakkım olsa erkek isterim ama tek sağlıklı ve hayırlı ewlat olsunda cinsiyet çok geri planlarda iki gündür kötü haberler alıyoruz topicde nazenin den de ses yok merak ettim onu da riskliydi ya o da 1 hafta
arkadaşım doktor 10 haftalık diyorsa demek seni 2 li teste çağırdı. 14. haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. 27 sinde de belki olabilirsin ama aradaki bir haftada hiç mi boşluk bulamadın randevu için? ayın 9 unda yine bebeğini görürsün kalp sesini duyarsın. test için erken olur.
canım benim kız çocuğu senin çocuğun muydu değil miydi? rüyada senin çocuğun olduğunu görünce mi aynı cinsiyet oluyor? yoksa herhangi bir kız çocuğu görsen bile kız evlada mı yorumlanıyor?
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
kızlar doktordan geliyoruz. 1,7 cm olmuşuz. kalbimiz fabrika gibi çalışıo biraz çok geldi bana, 183 dakikada dedi doktor. 10 gün önce 117 idi, 183'e çıkmış normal mi sizce? 1 ay sonra diğer kontrolümüz.
biraz önce aile hekimim aradı beni, telefonda bilgilerimi aldı, sisteme kaydetti, pazartesi kontrole gideceğimi söylediğimde yaptırmam gereken testleri söyledi, özelde pahalı gelirse gelin burda yapalım ücretsiz dedi, bi de 20. haftadan sonra tetanoz aşısı olmamız lazımmış, çarşamba tekrar arayacak gün ayarlicak, muayene detaylarını aktarıcam vs.
bu çok iyi oldu yaa aile hekimliği hizmeti böyle işliyosa bayıldım
140 ve üzerindeyse kız 140 ve altındaysa erkek oluyormuş canım birçok cinsiyet tahminiyle ilgili yazılardada görmüştüm bunu
kaç haftalıkken bu rakamlar geçerli onu öğrenmek lazım. çünkü 6+5 teyken 140 tan düşüktü 8+4 te 165 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?