2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

uzman doktorun görmesi her zamn için önemli
büyük korku yasamışsın geçmiş olsun canım

kızlar bilen varsa cevap versin lütfen çok endişeliyiim.

herşey normal canım sorun yapma, yeni yemek falan yediysen, heyecanlıysan yada yürüyüş falan yaptıysan ondan daha hızlı atıyor olabilir. sorun yok .1 ay sonrayı bekle canım. sağlıklı bi hamilelik dilerimm.. bide kız sa hızlı atar derler...

of Alpella yüreğimi ağzıma getirdin, burda okuduğumuz şeyler bizleri etkiliyor ve boşu boşuna stres oluyoruz, her an aklımız bebekte olmasa çok daha rahat geçecek aslında hamilelik, sonuçta herşey Allahtan değil mi, biz ne yaparsak yapalım iş olacağa varmaz mı neden kendimizi strese sokuyoruz

arkadaşlar size önemli bir sorum var, hani böyle her hafta muayeneye çağırıyor ya doktor bizi, örneğin ilk muayeneye gittin keseyi gördün 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bu kalp atışı için gidişte de ödeme yapılıyor mu? yani her muayenede kayıt açılıp ödenecek mi? yoksa belli bir muayene belli bir zamanı kapsıyor mu? ay anlatabildim miiiiiiiiii

ayy ne sinir bozucu yaa,yerinde olsam ilk gittiğin polikliniğe gidip ağzıma geleni sayardım..
Geçmiş olsun canım.
Nasıl dr bunlar yaa...

10 gün içinde yapılan muayeneler kontrole girer ve ücretsizdir normalde canım

işte bu süper bu her yerde özellerde geçerli di mi? 10 gün sonra gel demişti 10. gün gideceğim demek ödemeyeceğim ay şu özel limitim dolmasın :)

bildiğim kadarıyla geçerli özel başkent üniversitesi hastanesine gitmiştim orada öyleydi ve ekrana kocaman yazmışlardı, her yerde öyle olmalı diye düşünüyorum:)

bildiğim kadarıyla geçerli özel başkent üniversitesi hastanesine gitmiştim orada öyleydi ve ekrana kocaman yazmışlardı, her yerde öyle olmalı diye düşünüyorum:)

ben de iki hafta önce pzt normal kontrole gittim 35 tl ödedim sonra cuma lekem geldi gittim ama bu sefer para ödemedim:)
kızlar benim midem yanıyor sanki sizde de var mı böyle bişey?

Son düzenleme:

ben de iki hafta önce pzt normal kontrole gittim 35 tl ödedim sonra cuma lekem geldi gittim ama bu sefer para ödemedim:)
kızlar benim midem yanıyor sanki sizde de var mı böyle bişey?

mide yanması, bulantı, istifra,tüm kokulardan iğrenme,halsizlik...

9. gün aynı doktora muayene olursanız özel ve devlet hastaneleri doktor parası almıyorlar ama 10 . gün hastaneye giderseniz yeni muayene olarak gözüküyor arkadaşlar

tatlım boyutlarını bilmiyorum ama eltim ve cok yakın arkadaşım hamileleğini kistleriyle surdurdu ve normal doğum yoluyla kistleride kayboldu korkma tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…