kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
kızlar bilen varsa cevap versin lütfen çok endişeliyiim.
kızlar bilen varsa cevap versin lütfen çok endişeliyiim.
ya benim annem iyice garipleşti sayıyor ayın 5 de sebze yiyecek ayın 6 sında et diye planlamış yemek yaparken beni mutfağa almıyorlarlar tiksinir de yiyemem diye birde hergün arayıp soruyor özel bişey istiyor musun akşama diye ve en komiği de ne biliyor musunuz sen ne yersen ben de aynını yiycem onlar çok lezzetli geliyor diyobereketli rüya gördüğümü tahmin ettim bende keçi gibi inatçı kızdı walla hayırlısı olsunda seçme hakkım olsa erkek isterim ama tek sağlıklı ve hayırlı ewlat olsunda cinsiyet çok geri planlarda iki gündür kötü haberler alıyoruz topicde nazenin den de ses yok merak ettim onu da riskliydi ya o da 1 hafta
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
aradaşlar şükürler olsun Yaradanıma..kan sonuçlarım iyi çıkmış..
arkadaşlar size önemli bir sorum var, hani böyle her hafta muayeneye çağırıyor ya doktor bizi, örneğin ilk muayeneye gittin keseyi gördün 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bu kalp atışı için gidişte de ödeme yapılıyor mu? yani her muayenede kayıt açılıp ödenecek mi? yoksa belli bir muayene belli bir zamanı kapsıyor mu? ay anlatabildim miiiiiiiiii
10 gün içinde yapılan muayeneler kontrole girer ve ücretsizdir normalde canım
işte bu süper bu her yerde özellerde geçerli di mi? 10 gün sonra gel demişti 10. gün gideceğim demek ödemeyeceğim ay şu özel limitim dolmasın :)
işte bu süper bu her yerde özellerde geçerli di mi? 10 gün sonra gel demişti 10. gün gideceğim demek ödemeyeceğim ay şu özel limitim dolmasın :)[/QUOTE
Ben 10. gün gittiğim halde tekrardan muayene parası aldılar özelde, bir daha da gitmiycem sanırm oraya :26: bir de ben tam 6 haftalıkken gittim kalp atışlarını gösterdi dr. o kadar, tekrar ne zaman gidicem kızlar doktor şu zaman gel gibi bir şey söylemedi bana. Ben yine görmek, nasıl olduğunu bilmek istiyorum bebişiminnn. çünkü bebişin bulunduğu sağ taraf arada sırada ağrı yapıyo batar gibi oluyo normal mi ki :18:
bildiğim kadarıyla geçerli özel başkent üniversitesi hastanesine gitmiştim orada öyleydi ve ekrana kocaman yazmışlardı, her yerde öyle olmalı diye düşünüyorum:)
işte bu süper bu her yerde özellerde geçerli di mi? 10 gün sonra gel demişti 10. gün gideceğim demek ödemeyeceğim ay şu özel limitim dolmasın :)[/QUOTE
Ben 10. gün gittiğim halde tekrardan muayene parası aldılar özelde, bir daha da gitmiycem sanırm oraya :26: bir de ben tam 6 haftalıkken gittim kalp atışlarını gösterdi dr. o kadar, tekrar ne zaman gidicem kızlar doktor şu zaman gel gibi bir şey söylemedi bana. Ben yine görmek, nasıl olduğunu bilmek istiyorum bebişiminnn. çünkü bebişin bulunduğu sağ taraf arada sırada ağrı yapıyo batar gibi oluyo normal mi ki :18:
doktor ne zaman geleceğini söylemeliydi canım bence ilgisizmiş ben olsam değiştiririm o doktoru.
ben de iki hafta önce pzt normal kontrole gittim 35 tl ödedim sonra cuma lekem geldi gittim ama bu sefer para ödemedim:)
kızlar benim midem yanıyor sanki sizde de var mı böyle bişey?
doktor ne zaman geleceğini söylemeliydi canım bence ilgisizmiş ben olsam değiştiririm o doktoru.
Haklısın canım değiştiricem kesin.özel diye gittim ama hem beklettiler bir sürü, hem de ilgilenilmedi hiç.
Merhaba arkadaslar,
İlk olarak hepimiz icin hayirli hamilelik ve dogum diliyorum. İnsallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.
Ben 3 ay evvel dusuk yaptim, 7 haftalik kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Simdi cok sukur yeniden hamileyim. SAT 4 subat, bugun itibariyle 8+3 gunluk olduk allahin izniyle :) 21 martta ilk muayenemizi olduk. İlk hamileligimden korktugum icin bu kez gec gittim doktora. İyiki de oyle yapmisim, hem keseyi gorduk hem de kalp atislarini duyduk hamdolsun:) ama yine bi problemim var; 5,5 cmlik bir kistim varmis. Bu da dusuk tehdidi olusturuyormus. Mudahale edilemiyor. Surekli dinlenerek bebisimin boyunun kisti gecmesini bekliycez. Bu kez bebisim kisti tehdit edecek :)
Benim merak ettigim boyle bir durum yasayan var mi? Ve bu arada benim cok fazla akinim oluyor, bazen acik renkli bazen de (yoruldugumda) koyulasiyor rengi. Dr gitmeden once camur gibi olmustu bir kere ama sonrasinda hemen gecti cok sukur. Simdi sadece koyu kivamli sari akintim oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Notrogestan ve folik asit kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?