çilek Allah sabır versin Rabbim üzüntünün yerini hemencecik sevinçle doldursun inşallah, çok çok üzüldümAllah kimseye yaşatmasın.
canım benim 7. haftadan itibaren başladı rahatsızlık. 2 gündür çok yemek yiyemiyorum, yaşayabilecek kadar işte, iştahsızım, mideme vuruyor yanma oluyor bi garibim yaaa. geçen haftaya kadar 1 kg almıştım şimdi 1/2 kg verdim bile. yemekler kokmaya başladı burnuma, inanılmaz hassaslaştım, sigara içmiyordum kokusunu da sevmiyordum, şimdi tiksiniyorum, köşe bucak kaçıyorum
Canim ya bende tam bulanti olmasa da yemeklere tahammulsuzluk var hele et iykkkk yaaaa... Hic biseyi tam anlamiyla icime sinerek yemiyorum yedikten sonra nasil yedim acaba die dusunup yedigimden igreniyorum falan. Neyse bunlar normal belirtiler neyseki sikmayalim canimizi..
öğle yemeğinden önce istifra ettim.(( çorba ve yoğurt yiyebildim. yoğurda ekmek doğrayıp yemek kolay oldu. yine midem bulanıyor her an çıkarabilirim. torbayla dolaşıyorum.
geçmiş olsun burcux ya, içimizde en erken ve yoğun hisseden sensin anladığım kadarıyla, Allah yardımcın olsun. tek ve en güçlü tesellin şu ki bebeğin iyi durumda.
poly dün yazdıklarından gözlerim doldu, çok şey atlatmışsın, imtihanın büyükmüş, Allah gücünü vermiş şükürler olsun. sağlıklı bebeklerin olsun
Canimkızlar dr dan şimdi geldim ve üzgünüm bebeğin kalp atışlarını ne karından ne de alttan duyamadık.tekrar tekrar baktı yok.hatta kese var ama bebeğe dair bişey göremiyorum dedi.10 gün sonra tekrar bakıcaz dedi bazen geç duyulabilir vs dedi ama dün gece tuhaf rüyalar görmüştüm.sanırım bende yolun sonuna geliyorum.10 gün sonrada duyulmaz ve görülmezse boş gebelik sayılacaküzgünüm size güzel haberler veremedim.moralim çok kötü.13 martta tekrar sonucu yazarım.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.Rabbim sizleri sevindirsin.. dua etcem bol bol. Ve kizlarin dediklerini dikkate al. Daha once yasayan olmus baksana. Ve baska doktora da gorun derim ben, sikma canini moralini yuksek tutmaya calis. Rabbim yardimcin olsun...
aynen canim bende de var yanma mi baska bisey mi anlam veremedigim bi mide sikintisi. Yanliz degilsin. Kendime nazar ettim belirtim yok die. Basladi bakalim ne kadar surcekben de iki hafta önce pzt normal kontrole gittim 35 tl ödedim sonra cuma lekem geldi gittim ama bu sefer para ödemedim:)
kızlar benim midem yanıyor sanki sizde de var mı böyle bişey?
çilek Allah sabır versin Rabbim üzüntünün yerini hemencecik sevinçle doldursun inşallah, çok çok üzüldümAllah kimseye yaşatmasın.
canım benim 7. haftadan itibaren başladı rahatsızlık. 2 gündür çok yemek yiyemiyorum, yaşayabilecek kadar işte, iştahsızım, mideme vuruyor yanma oluyor bi garibim yaaa. geçen haftaya kadar 1 kg almıştım şimdi 1/2 kg verdim bile. yemekler kokmaya başladı burnuma, inanılmaz hassaslaştım, sigara içmiyordum kokusunu da sevmiyordum, şimdi tiksiniyorum, köşe bucak kaçıyorum
Canim ya bende tam bulanti olmasa da yemeklere tahammulsuzluk var hele et iykkkk yaaaa... Hic biseyi tam anlamiyla icime sinerek yemiyorum yedikten sonra nasil yedim acaba die dusunup yedigimden igreniyorum falan. Neyse bunlar normal belirtiler neyseki sikmayalim canimizi..
Canimdua etcem bol bol. Ve kizlarin dediklerini dikkate al. Daha once yasayan olmus baksana. Ve baska doktora da gorun derim ben, sikma canini moralini yuksek tutmaya calis. Rabbim yardimcin olsun...
aynen canim bende de var yanma mi baska bisey mi anlam veremedigim bi mide sikintisi. Yanliz degilsin. Kendime nazar ettim belirtim yok die. Basladi bakalim ne kadar surcek
Ben az önce biraz dondurma yedim o kadar
kızlar benımde ılk kusma eğilimim bu sabah oldu cok kotu bı gundu
kızlar başıma neler geldi bilmiyosunuz.. lekelenme ve ağrıdan dolayı içim rahat etmedi gittim bizim burda ufak bir poliklinik var muayene oldum hem karından hem vajinal dr kese boş hiç bir canlı kalıntı yok dedi bebek ölmüş yani çok kötü oldum kendim de gördüm ekranda bomboş kocaman bir kese.. sonra kendi dr.dan rica minnet muayene randevusu aldım acil gittim yattım masaya %1 bile umudum yoktu bir baktık bebek orda kalp atışı var bir problem yokmuş hatta sata göre 6+2 ama ultrasona göre 7+1 iyice sinirlerim boşaldı ağladım şu an her şey normalmiş maşallah nazar değmesin ama çektiğimi bi ben bilirim
Geçecek hayırlısıyla bu günler de, umarım kötüleşmeden atlatıverirsin...Kaçıncı haftandasın canım???
Slm kızlar aranıza yenı geldım bende kısmetse kasım annesı olucam 6+1 heycanlıyım cuma gunu dr a gıdıcez keseyı gorcez .
ben acıbademe gidiyorum canımcımm...10 gün içinde gidince kontrol oluyor ve muayene parası almıyorlar yeniden. 1 martta kan tahlili ile öğrenmiştim gebeliğimi...ve muayene parası vermiştim. 10'unda keseyi görmeye gittik ve para ödemedik...arkadaşlar size önemli bir sorum var, hani böyle her hafta muayeneye çağırıyor ya doktor bizi, örneğin ilk muayeneye gittin keseyi gördün 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi bu kalp atışı için gidişte de ödeme yapılıyor mu? yani her muayenede kayıt açılıp ödenecek mi? yoksa belli bir muayene belli bir zamanı kapsıyor mu? ay anlatabildim miiiiiiiiii
Slm kızlar aranıza yenı geldım bende kısmetse kasım annesı olucam 6+1 heycanlıyım cuma gunu dr a gıdıcez keseyı gorcez .
canım sakin ol. yalnız değilsin. meyve suyu içmek iyi değil diye biliyorum. sütü ısıt balla karıştır. tadı değişiyor. ben öyle içebiliyorum. bana bir hap yazdı doktor adını bile okumadım almayacağım için. reçeteyi bulursam sana yazarım ismini.
Canım sağol.. Yazarsan sevinirim.. Ayağa kalkıp doktora gidecek halim bile yok.. Bütün gün evde yatıyorum..
Ay canım benim, ballı süt iç demişsin de... Ben su bile içemiyorum kii.. Suyu o kadar seven ben, su bile içemiyorum, tadı bir tuhaf geliyor.. Sütü aslaaaaaaaaaa içememmmmm.. Off yazarken bile midem alt üst olduuu..
Birde benim ara ara gelmiyor bulantım.. Sürekli var.. Her saniye.. O beni mahvediyor işte.. Çıkaramıyorumda.. Sadece öğür öğür dur.. Hayır ara ara olsa, bulantım olmadığuında yerim birşeyler.. Ama yiyemeemmmm.. Off.. Neyse.. Değiştirelim bu yemek konusunu.. Doktorumu da arayamadım bugün yaa.. Arasaydım o da ilaç ismi verirdi bana...
Canım sağol.. Yazarsan sevinirim.. Ayağa kalkıp doktora gidecek halim bile yok.. Bütün gün evde yatıyorum..
Ay canım benim, ballı süt iç demişsin de... Ben su bile içemiyorum kii.. Suyu o kadar seven ben, su bile içemiyorum, tadı bir tuhaf geliyor.. Sütü aslaaaaaaaaaa içememmmmm.. Off yazarken bile midem alt üst olduuu..
Birde benim ara ara gelmiyor bulantım.. Sürekli var.. Her saniye.. O beni mahvediyor işte.. Çıkaramıyorumda.. Sadece öğür öğür dur.. Hayır ara ara olsa, bulantım olmadığuında yerim birşeyler.. Ama yiyemeemmmm.. Off.. Neyse.. Değiştirelim bu yemek konusunu.. Doktorumu da arayamadım bugün yaa.. Arasaydım o da ilaç ismi verirdi bana...
kızlar bende duygusallık,sinirlilik hepsi karışık duygular yaşıyorum ,bebeğime nasıl bakıcam?,işimi bırakamam ikisini idare edebilecekmiyim? akşamdan akşama bebeğime nasıl doyucam, offff ben bu bebeği çok istedimm şimdi neden böyle düşünceler beynimi kemiriyor,bugünlerimin tadını çıkaramıyorum
arkadaşlar ilk 3 ayımızın içindeyken mide bulantısından birşey yiyemedim bebişim gelişmeyecek diye sakın endişelenmeyin. ilk 3 ay bebek vücuttaki depolardan alacağını alıyor.
3. aydan sonra bebişi beslemek bizim elimizde. inşallah dua edelimde bulantılar 3-4 hafta sürüp geçsin. bulantılar geçince yemek yemek çok keyifli hale gelecek diye ümit ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?