2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım niye 10 gün bekletiyor seni doktorun 2 gün ara ile beta hcg ne bakılması lazım. düzenli yükseliyorsa zaten bebek var demektir.benim ilk bebeğimde öyle olmuştu beni ayrıntılı ultrasona soktular görünmüştü bebek ama gelişimi geri olduğu için kalp atışları durmuştu. yani bu durumda seni 10 gün bekletmesi çok saçma ya ayrıntılı ultrsona göndermesi lazım yada dediğim gibi kan değerlerine bakması lazım.bence başka doktora git.yaşamış biri olarak üzüntünü çok iyi anlıyorum hakkında Hayırlısı olsun canım

yaa işte diyorum canım her doktorun kullandığı cihaz farklı cihaz da çok önemli onun aleti göremediği için böyle demiş. bu tür durumlarda asla tek dr.la kalmamalıyız.
çok geçmiş olsun. neyse ki bebeğiniz sağlıklı kendine çok iyi bak.

bende bugün devlet hastanesine dr.a gittim. zaten daha önceden de gittiğim bir dr.du. çok güzel geçti. karından baktı göremedi ama vajinal baktı gördü. kalp atışı var dedi.
ilaçlarımı sordu. çok güzel ilgilendi. yapılan testlerimi sordu. yarın sabah aç karınla gel test yapalım dedi. bebe aspirini başlayalım dedi. bu ne için bilmiyorum tabi..
köpeklerimin nasıl olduğunu sordu. ve köpeklerinden sakın vazgeçme dedi. :) çok mutlu oldum. zaten asla da vazgeçmem :)

ya kızla 6+3 olması gerekiyordu ama 6+4 çıktı benim bebiş hep bir gün önden gidiyor. bu arada kese 7+1e uyumluymuş.

Son düzenleme:
Slm kızlar aranıza yenı geldım bende kısmetse kasım annesı olucam 6+1 heycanlıyım cuma gunu dr a gıdıcez keseyı gorcez .

kızlar bende duygusallık,sinirlilik hepsi karışık duygular yaşıyorum ,bebeğime nasıl bakıcam?,işimi bırakamam ikisini idare edebilecekmiyim? akşamdan akşama bebeğime nasıl doyucam, offff ben bu bebeği çok istedimm şimdi neden böyle düşünceler beynimi kemiriyor,bugünlerimin tadını çıkaramıyorum

ben acıbademe gidiyorum canımcımm...10 gün içinde gidince kontrol oluyor ve muayene parası almıyorlar yeniden. 1 martta kan tahlili ile öğrenmiştim gebeliğimi...ve muayene parası vermiştim. 10'unda keseyi görmeye gittik ve para ödemedik...

Slm kızlar aranıza yenı geldım bende kısmetse kasım annesı olucam 6+1 heycanlıyım cuma gunu dr a gıdıcez keseyı gorcez .

hoşgeldinnn canımmm..gözün aydınn

Canım sağol.. Yazarsan sevinirim.. Ayağa kalkıp doktora gidecek halim bile yok.. Bütün gün evde yatıyorum..
Ay canım benim, ballı süt iç demişsin de... Ben su bile içemiyorum kii.. Suyu o kadar seven ben, su bile içemiyorum, tadı bir tuhaf geliyor.. Sütü aslaaaaaaaaaa içememmmmm.. Off yazarken bile midem alt üst olduuu..
Birde benim ara ara gelmiyor bulantım.. Sürekli var.. Her saniye.. O beni mahvediyor işte.. Çıkaramıyorumda.. Sadece öğür öğür dur.. Hayır ara ara olsa, bulantım olmadığuında yerim birşeyler.. Ama yiyemeemmmm.. Off.. Neyse.. Değiştirelim bu yemek konusunu.. Doktorumu da arayamadım bugün yaa.. Arasaydım o da ilaç ismi verirdi bana...

mide bulantısı için ilaç var arkadaşım ama %100 sonuç bekleme olurmu yani tamamen kabolur diye beklenti içine girme. birde sabahki mide bulantılarını en iyi ekşi yeşil elma ve beyaz leblebi bastırıyor akılınızda bulunsun. şmdi bunu yazdım ama çekinerek yazdım aramızda aşeren yoktur umarım henüz kimsenin canı istemesin gece gece...

arkadaşlar ilk 3 ayımızın içindeyken mide bulantısından birşey yiyemedim bebişim gelişmeyecek diye sakın endişelenmeyin. ilk 3 ay bebek vücuttaki depolardan alacağını alıyor.
3. aydan sonra bebişi beslemek bizim elimizde. inşallah dua edelimde bulantılar 3-4 hafta sürüp geçsin. bulantılar geçince yemek yemek çok keyifli hale gelecek diye ümit ediyorum.

cqanım nasılsın kasım ayı annem benim caım bana dr halsizlik için b 12 verdi biraz daha iyi geldi tatım bulantılara sevinmelisin dmekki horonların guzel çalışıyo benim pek bulantım olmadı 3 4 kere falan ondada sevşşndim

cqanım nasılsın kasım ayı annem benim caım bana dr halsizlik için b 12 verdi biraz daha iyi geldi tatım bulantılara sevinmelisin dmekki horonların guzel çalışıyo benim pek bulantım olmadı 3 4 kere falan ondada sevşşndim

canım bu kaygıları yaşamann senin çok iyi bir anne olacağının göstergesidir. bunlar şeytanın vesvesesi...
sende bende bebe kaybedince nasıl üzüldük,kahrolduk..
aylarca pko ile uğraştık. pozitif sonuç almayı iple çektik. şanslıyız yine de mücedelemize çok da geç almadık cevabı.
içini ferah tut. zaten yasal iznin epeyce iyi bir süre. ondan sonra bebeğine sütünü sağıp bırakırsın. hem önemli olan kaliteli vakit geçirmek.

karnımızın şişip o güzel elbiselerden giymemizi hayal et
mutlu ol. bebeklerimizin doğacağı günü hayal et,
onlara alacağımız bambu beşiği süslü odayı süper bebek arabasını hayal et

offf Rabbim nasip etsin sağlıkla alalım onları. bolca dua et. geçecek bu günler. 3 ayımız dolsun bir daha rahatlarız

cok doğru cnm meselaq benim arkadaşım 9 ay kustu 12 kg verdi 3500 gr sağlıklı bebek doğurdu bebek ihtiyacını anneden alırmış ama sadece kendi guccuz kalırmış

en son doğum yapacak olan benim gibi gözüküyor bebişimin muhtemel doğum tarihi 30 kasım.

kızımında 31 temmuzdu. off hep en sonlara ben kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…