2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar bende taksit taksit yazıyorum ama aklıma geldi kızkardeşim mayısın ilk haftası doğum yapacak inşallah.

görümcemde benle beraber hamile yani günü gününe aynıyız muhtemel doğum tarihlerimiz son adet tarihlerimiz hep aynı bu nasıl birşeydir bizim ailenin nüfusu bu yıl +3 olacak

haha hem supermiş cnm artık görumcenle bi araya geldimmi senin kese benim kalp atışı seninki bu gram benimki şu cm konu bitmez ahahah

haha hem supermiş cnm artık görumcenle bi araya geldimmi senin kese benim kalp atışı seninki bu gram benimki şu cm konu bitmez ahahah

ay öyle gözüküyor wallahi ben pazartesi gittim doktora oda yarın gidecek. benim 2. bebiş, görümcemin 4. bebiş yolda

Canım çok sağol.. Şu an ekşi elma da, beyaz leblebide itici geliyor bana ama bir deneyeyim bakayım..
Belki ağzımı değdirince yiyebilirim..

Ah be yaren, herkese soruyorum benim gibi olan varmı, bir çaresi varmı diye ama
kimse benim gibi değil sanırım.. Aman aman olmayında zaten.. Öyle böyle değil..
Yatalak gibi yatıyorum bütün gün..

Kız bulantıya sevinilirmi, Allah iyiliğini versin.. Siz şanslı gurupsunuz..
Benim hormonlarım güzel çalışıyorda, sizin çalışmıyor mu?

Korkuyorum oğlumdaki gibi hastanelik olacağım diye..
Gerçi asm de halimi pek iç açıcı bulmadılar benim..
Böyle devam ederse hastaneye yatmalısın, serum almalısın dediler..

Benim hamileliklerim zor geçiyor hep böyle yaa.. Oysa bunda belki öyle olmaz diye umut etmiştim..
Yinede halimize hamdolsun.. Rabb'im beterinden korusun..

cnm ben kızımda öleydim tam 7.aya kadar durmayısıya kustum tamam cok zor gunlerdi benim içinde ama sadece enfazla 9 ay dedim yok çaresi çunku dr um hapta versem bu bi surec dedi ki hiç kullanmadım baygınlık gecirene kadar kustumu bilirım bulancak die endişelenip kendini kurarsan daha çok bulnırmış bebişimize feda olsun bak kolaymı yaptık biz onları

evet benim 2. bebiş yolda. kızım var teyzesi 20 aylık ellerinden öper :) allah nasip ederse kardeşi doğunca 2,5 yaşına yakın olacak.

oh ohb arkadaş olcaklar desene benim kızım 5 yaşında tam abla olucak yani nasıl 2 gebelik arasında farkların varmı

oh ohb arkadaş olcaklar desene benim kızım 5 yaşında tam abla olucak yani nasıl 2 gebelik arasında farkların varmı

benimki daha 5+5 bugun. çok yeni olduğundan şuan birşey anlayamadım. gün içinde kızımın peşinde koşturmaktan hamile olduğumu unutuyorum desem yeridir.
ilerleyen zamanlarda belli olur. bakalım inşallah herşey güzel olur :) hepimiz için

sabahtan beri benim özellikle sol tarafımda var.bende endişelendim.yarın allahtan dr gidicem,umarım bişi yoktur.ya bu hamilelik cidden zor.hep böyle endişelenecekmiyiz:44:
ahh canım yaa bende aynı soruyu soruyorum.ünv.deyken kapıya sınav zamanı BİTSEDE GİTSEK yazardım.şimdide DOĞSADA YENİDEN DOĞSAK yazalım.
Dun kahve akintiyla basladi sonra agri sonra kaybettim onu hastaneden geldim Bitti benim icin bebeklerinize iyi bakin hoscakalin
aynı şeyi 2 kasım da yaşadım.ne desem bilemiyorum çünkü yıkılıyosun ama canım bak ben 3 ay sonra hamile kaldım ümidimi yitirmiştim.ama folik asidi hiç kesmedim buna dikkat et.çok kötüydüm,isyan ettim,kazık yediğimi düşündüm,aklımda hep bu cümle vardı ve ardı arkası kesilmeyen ağıtlar.sonra bi gece eşim internetten bi sayfa bulmuş.o benim için dur noktasıydı.bunu oku dedi.okudum ve ağladım,ağladık,ağladığımız şey bu defa kaybettiğimiz bebeğimizin cennette bize şefaatçi olmasıydı.lütfen bunu oku ve sakinleş,bu sana farklı yerden bakmayı gösterecek ve sakinleştirecek.kendine ve eşine zulmetme.ne zaman istersen paylaş,rahatla...
kızlar bu arada ben taktım düşük tehlikem var diye şu kürtaj olayına:26: aranızda daha önce kürtaj olanlar varmı?yani acı veren bir işlemmi?rüyamda hep kütaj oluyorum.
ben kürtaj oldum.acı falan hissetmiyosun.tabi anestezi aldım.sadece ruhsal acı.hiç bişey yok 1 saat sonra herşey yeniden başladı.
süper ikili gönlün kadar güzel evladın olsun inş.canım.ben bugün antalya ya gezmeye gittim eve döndüğümde ayaklarımı hissetmiyordum cuma sendromunu gezerek takmamaya çalışıyorum
bunlar ne yaa nasıl ilim sahibi insanlar anlayamıyorum bende yaşadım onu hala bi yanım uyuşuk gibi.neyse sonu güzelmiş en sonuna kadar güzel gider inş.

bazısı alıyor bazısı almıyor ama konuşmakta fayda var bence gitmeden ara ve sor

Bende ilk sıralar öyleydim,ilk öğrendiğimde...Kafamda soru işaretleri doluydu sevinememiştim bile..
Çünkü çok güzel bir iş görüşmesine gidecektim torpilim de vardı.Aylardır işsizdim...
Ama hamile kaldığımı ve işle ilgili bütün planlarımın suya düştüğünü öğrendiğimde günlerce ağladım...

Üniv.mezunu işsiz bi kadın olarak bebekle eve tıkılcam diye ağlayıp durdum.
Ama sağolsunlar eşim,ailem,kayınvalidemler çok destekçi oldular..Telkin ettiler beni...

Kalp atışlarını da gördükten sonra bir silkindim ve kendime geldim.
Artık tadını çıkarıyorum,bebişimle sohbet bile ediyorum
İyi düşünüyorum ki iyi olsun diyorum hep,sende öyle yapmaya çalış.
Allah'ım rızkıyla,sağlıkla gönderir inşallah miniklerimizi...

günaydın kızlar ve melekleri nasılsınız biz bugün idare ederiz işte dün gece ananemiz ve dedemiz umreye gittiler onların vardık haberini almadan rahat olamıyacaz hayırlısıyla seslerini bir duysam çok iyi olacam :18:

çok şükür az önce aradılar sağ salim varmışlar şimdide artık vazifelerini yerine getirmek için kabeye gidiyorlarmış .. Allahım sağ salim döndüklerinide görmeyi nasip etsin inşallah

kızlar ben ona nasıl baka bilirimi değilde ben onun iyi olması için neler yapa bilirimi düşünürseniz çokdaha iyi hisedeceksiniz kendinizi..
size kağan kocatepenin yazılarını okumanızı öneriyorum..

beysalcım allah kavuştursuncanım allahım sağsalim gidip döbnmelerini ibetlerini yapmalarını nasip etsin..
bizim içinde dua etsinler olurmu..

herkese günaydınnnn kızlarrrr umarım güzel 1 gün olur...

çok şükür az önce aradılar sağ salim varmışlar şimdide artık vazifelerini yerine getirmek için kabeye gidiyorlarmış .. Allahım sağ salim döndüklerinide görmeyi nasip etsin inşallah

amin canım amin

allahım bizlerede nasip etsin inşallah..

amin canım amin

allahım bizlerede nasip etsin inşallah..

Amin hepimize inşallah...

Günaydınnn
çok şükür fena başlamadık güne. Ne şanslılar kutsal topraklardalar şuan... Ben de geçen sene gitmiştim. Nasıl burnumda tütüyor anlatamam. İnşallah Rabbim bizlere de nasip etsin oraları görmeyi...

Günaydın kızlar. dün gece bebişim annesini hiç üzmedi. midesini bulandırmadı. annesi çok güzel yemek yedi :)))

sabahta bulantım olmayınca yine eşime sardım. bebeğe bişi mi oldu diye. akşama kadar bulanmazsam acile gidelim dedim. neyseki başladı bulantım ama az. tamam bulantılarım geçsinde yavaş yavaş geçsin. yoksa bu ani değişiklikler beni delirtecek.

canım Allah kavuştursun. Allah ibadetlerini kabul etsin.

maşallahh. inşallah yavaş yavaş gider tüm bulantıların. bir anda bulantının kesilmesi normal birşey değil mi canım? yoksa senin mi için rahat etmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…