2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar..
ben daha dün öğrendim tam olarak gebeliği.
henüz daha çok yeni..
ama aralık ayı anneleri bomboş..
sizi ziyaret edeyim dedim
RABBİm bebeklerimize kavuşmayı sağ salim nasip etsin inşallahhhhhhh

hayırlı olsun canımm :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. aralık sayfasını sen açabilirsin ya da takıl bizimle ne güzel bir günde doğuyor bebeğin 12.12.12

hayırlı olsun canımm :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. aralık sayfasını sen açabilirsin ya da takıl bizimle ne güzel bir günde doğuyor bebeğin 12.12.12

teşekkür ederiz teyzesiiii :)
Aminn cümlemize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah..
konu açılmış ama kimsecikler yok..
sıkıcı geldi şimdilik orası.
yeni hamişler olunca dolar belki.
bende burda takılayım..

aynen canım 12.12.12
eşime diyorum güzel tutturmuşuzz

ay öyle gözüküyor wallahi ben pazartesi gittim doktora oda yarın gidecek. benim 2. bebiş, görümcemin 4. bebiş yolda
OYY maşallahhh...bi anda +3 gelecek aileye...benimde eltim hamile. haziran sonuna doğum yapacak kısmetse...görümcemde 8 yıl sonra 2 kızın üstüne oğlan doğurdu onunda doğum hatıraları taze sayılır..biz ne zaman biaraya gelsek, hamilelik bebek doğum sezeryan epudral folik asit beşiği odası zıbını şunu bunu hep bebiş konuşuyoruzz

çok şükür az önce aradılar sağ salim varmışlar şimdide artık vazifelerini yerine getirmek için kabeye gidiyorlarmış .. Allahım sağ salim döndüklerinide görmeyi nasip etsin inşallah

maşallahhh canımmm darısı bizlere olsun inşallahh....anneciğinle babacığında hayırlısıyla gitsin gelsinler....rabbim kabul etsin...dualarını, ibadetlerini inşallah...

sana doğumu kolaylaştıran 'fadime anamızıın eli' denen ottan getirsinlerr...
allah kavuştursun sağ salimm inşallahhh

buaradaaa tüm annişlere ve kuzucuklarınaa GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

yaa böyle demeyin nolurrr...benim hiç bulantım olmadıyaaa sonraa bende psikopata bağlayıpp, niye bulantımm olmuyorrr diyeee kafaya takıyorum...

hoşgeldin canımmm...hayırlı olsun bebeğinn...maşallahhh maşallahhh...sen takıll bizlee ben seni başka bi topikten tanıyor olabilirmiyimm oflu yaa? :44: pek tanıdık geldi adınn:44:

günaydın günaydın....kızlar çok şükür benim bulantım ilk başlardaki gibi çok değil..yani bu kötü bişey mi ki:26: tövbe tövbe yarabbim..bir arkadaşımız öyle yazınca korktum birden..ama benim ayakta çok durunca falan kasık kısmımda ağrı hissediyorum..hahh işte burda benim bebeğim diyorum.. mesala daha kahvaltı yapmadım kızımın kalkmasını bekliyorum birden midem kazındı dünden kalma ufak bir simit vardı yiyiverdim
ben geçen hafta cumartesi gitmiştim bebişimizin kesesini falan görmüştük..doktorum alttan baktığı için çok utanıyorum bana 12 gün içinde kalp atımını net görürüz demişti..gelirsen bakarız yine alttan dedi eğer alttan istemiyorsan 3 hafta sonra da gelebilirisn dedi..bende ben en iyisi biraz daha beklerim dedim büyür daha iyi olur dedim..napayım sizce kızlar?

hoşbulduk canım teşekkür ederizz
sabredenler kulübünden tanıyosundur belkim

ilk ayrılışlarımız tabiki çok acı verici ve ağlamaklı olacak. ama onun geleceği için çalışmamız gerekiyor. insan herşeye alışır kaygılanma bu kadar.

ben reçeteyi bulamıyorum ki. senin durumun baya kötü. meraklanma ama doktor bana yemesende olur dedi. 12. haftaya kadar bebeklere vücudumuzdakiler yetiyormuş.

inşallah.

inşalla görümcenle iyi geçiniyorsundur. yoksa baya cümbüş olacak senin için

maşallahh. inşallah yavaş yavaş gider tüm bulantıların. bir anda bulantının kesilmesi normal birşey değil mi canım? yoksa senin mi için rahat etmiyor?

ani değişiklik kafamı krıştırıyor. herşey alıştıra alıştıra olsun.

canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir, sağlıklı bir bebek sahibi olursun.

gunayıdn kızlar nbr?ben şimdi sutumu içtim mıde bulantımm olmasın dıye faydasını goruyodum ama bugun şiddetli gibi midem agzımda resmen

canım bana da ilk gittiğimde alttan bakalım istersen dedi, ben de gerek yok haftaya gelirim demiştim. Nitekim de öyle oldu. Çok gerekmedikçe oramı buramı açmak istemiyorum Sonuçta orda bebek var, kalp atışlarını minicikte olsa görmüştü doktor. Ama için rahat edecekse utanmaya gerek yok

anammmm tamammm tamamm buldum senii....çok tanıdıkkk bi yerdennn geldinn oflumm kuzumm yaaaaaaaaa çok sevindiimmm...sen hep burda kall gitmeee aralık annelerineeee

bende sizi anlamıyorum. 5. haftadan beri kesintisiz bulantı yaşıyorum. aniden kesilmesi tabiki beni endişelendirir. sizin zaten bulantınız yok yada zamanla geçmiş. benim kaygım sizi neden kaygılandırıyor. burda herkes sıkıntılarını yazıyor. benimde kasık ağrım yok. e benim bebeğimde büyüyor bu normal ağrı neden bende olmuyor? siz yazınca ben diyor muyum yaaa illa olması mı gerek, benide endişelendiriyorsunuz diye. internet kullanan, çalışan bilinçli anneleriz. hamilelik belirtilerinin her bünyede farklılık gösterdiğini artık 2 aylık anneler olarak biliyoruz. lütfen anlayışlı olun.

gunayıdn kızlar nbr?ben şimdi sutumu içtim mıde bulantımm olmasın dıye faydasını goruyodum ama bugun şiddetli gibi midem agzımda resmen

ben süt içemiyorum yaa . daha kötü yapıyor midemi.cacaık yoğurt yiyiorum, ayran içiyorum bol bol

GÜNAYDIN kızlar bi kaç gündür işlerim çok yoğun giremiyorum buraya aksamda eve gidince yorgunluktan uyuya kalıyorum....nasılsınız var bi gelişmeler...

herkese günaydın

BEYSAL, Ne mutlu onlara, allah herkese nasip eder inş...

CVR Ben kızım 56 günlüktü anneme bırakıp işe devam ettiğimde.ilk gün çok kötü geçior.hatta onun kokusu gelio burnuna,ilk günü atlatınca , birde emin ellerde olduğunu bilince zamanla alışıyorsun.kim bakacak bebeğine??? süt olayı insanı çok sıkıyor.sağıp, dolaba koymak, onları numaralandırmak, ben 2 sene anne sütü verdim, usanmadan sürekli sağdım.sıkıcı oldu zaman zaman ama vazgeeçmedim. bu arada eğer çalışacaksan doğar doğmaz bi yalancı meme bi biberon bide sağma aleti al, 2 3 günlük olunca bebek önce emzir, bidahaki acıkmasına önce yalancı memeyi ver onu emerken çekip sağdığın sütü biberonla ver, sonraki acıkmada meme , sonra biberon. böylece hem biberonla içer hem memeni bırakmaz, eğer baştan böyle yapmazsan ilerde asla yapamazsın. aklında bulunsun, nasıl alışırsa öyle gider.

TARÇIN son olarak şu konntrol olayına değincem. Ben ilk muayneye gittiğin gün dahil 9 güne kadar kontrol kapsamına girdiği için bedava. mesela salı gittin.diğer hafta çarşambaya kadar bedava.10. gün çoğu yer para alır. 1 günle tekrar para ödeme.hastaneni ara sor.

bana gelince inanılmaz bi gaz var.ateşle yaklaşma die tabela ascam boynuma

oflum hoşgeldin, bak bu ay hamile kalmışsın, gözün aydın, sağlıklı hamilelikler dilerim canım . çok sevindim, darısı diğer isteyenlere inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…