günaydın kızlar..
ben daha dün öğrendim tam olarak gebeliği.
henüz daha çok yeni..
ama aralık ayı anneleri bomboş..
sizi ziyaret edeyim dedim
RABBİm bebeklerimize kavuşmayı sağ salim nasip etsin inşallahhhhhhh
hayırlı olsun canımm :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. aralık sayfasını sen açabilirsinya da takıl bizimle ne güzel bir günde doğuyor bebeğin 12.12.12
arkadaşlar bende taksit taksit yazıyorum ama aklıma geldi kızkardeşim mayısın ilk haftası doğum yapacak inşallah.
görümcemde benle beraber hamile yani günü gününe aynıyız muhtemel doğum tarihlerimiz son adet tarihlerimiz hep aynı bu nasıl birşeydir bizim ailenin nüfusu bu yıl +3 olacak
OYY maşallahhh...bi anda +3 gelecek aileye...benimde eltim hamile. haziran sonuna doğum yapacak kısmetse...görümcemde 8 yıl sonra 2 kızın üstüne oğlan doğurduay öyle gözüküyor wallahi ben pazartesi gittim doktora oda yarın gidecek. benim 2. bebiş, görümcemin 4. bebiş yolda
günaydın kızlar ve melekleri nasılsınız biz bugün idare ederiz işte dün gece ananemiz ve dedemiz umreye gittiler onların vardık haberini almadan rahat olamıyacaz hayırlısıyla seslerini bir duysam çok iyi olacam :18:
çok şükür az önce aradılar sağ salim varmışlar şimdide artık vazifelerini yerine getirmek için kabeye gidiyorlarmış .. Allahım sağ salim döndüklerinide görmeyi nasip etsin inşallah
yaa böyle demeyin nolurrr...benim hiç bulantım olmadıyaaa sonraa bende psikopata bağlayıpp, niye bulantımm olmuyorrr diyeee kafaya takıyorum...Günaydın kızlar. dün gece bebişim annesini hiç üzmedi. midesini bulandırmadı. annesi çok güzel yemek yedi :)))
sabahta bulantım olmayınca yine eşime sardım. bebeğe bişi mi oldu diye. akşama kadar bulanmazsam acile gidelim dedim. neyseki başladı bulantım ama az. tamam bulantılarım geçsinde yavaş yavaş geçsin. yoksa bu ani değişiklikler beni delirtecek.
.
hoşgeldin canımmm...hayırlı olsun bebeğinn...maşallahhh maşallahhh...sen takıll bizleegünaydın kızlar..
henüz daha çok yeni..
yaa böyle demeyin nolurrr...benim hiç bulantım olmadıyaaa sonraa bende psikopata bağlayıpp, niye bulantımm olmuyorrr diyeee kafaya takıyorum...
hoşgeldin canımmm...hayırlı olsun bebeğinn...maşallahhh maşallahhh...sen takıll bizleeben seni başka bi topikten tanıyor olabilirmiyimm oflu yaa? :44: pek tanıdık geldi adınn:44:
kızlar bende duygusallık,sinirlilik hepsi karışık duygular yaşıyorum ,bebeğime nasıl bakıcam?,işimi bırakamam ikisini idare edebilecekmiyim? akşamdan akşama bebeğime nasıl doyucam, offff ben bu bebeği çok istedimm şimdi neden böyle düşünceler beynimi kemiriyor,bugünlerimin tadını çıkaramıyorum
Canım sağol.. Yazarsan sevinirim.. Ayağa kalkıp doktora gidecek halim bile yok.. Bütün gün evde yatıyorum..
Ay canım benim, ballı süt iç demişsin de... Ben su bile içemiyorum kii.. Suyu o kadar seven ben, su bile içemiyorum, tadı bir tuhaf geliyor.. Sütü aslaaaaaaaaaa içememmmmm.. Off yazarken bile midem alt üst olduuu..
Birde benim ara ara gelmiyor bulantım.. Sürekli var.. Her saniye.. O beni mahvediyor işte.. Çıkaramıyorumda.. Sadece öğür öğür dur.. Hayır ara ara olsa, bulantım olmadığuında yerim birşeyler.. Ama yiyemeemmmm.. Off.. Neyse.. Değiştirelim bu yemek konusunu.. Doktorumu da arayamadım bugün yaa.. Arasaydım o da ilaç ismi verirdi bana...
arkadaşlar ilk 3 ayımızın içindeyken mide bulantısından birşey yiyemedim bebişim gelişmeyecek diye sakın endişelenmeyin. ilk 3 ay bebek vücuttaki depolardan alacağını alıyor.
3. aydan sonra bebişi beslemek bizim elimizde. inşallah dua edelimde bulantılar 3-4 hafta sürüp geçsin. bulantılar geçince yemek yemek çok keyifli hale gelecek diye ümit ediyorum.
arkadaşlar bende taksit taksit yazıyorum ama aklıma geldi kızkardeşim mayısın ilk haftası doğum yapacak inşallah.
görümcemde benle beraber hamile yani günü gününe aynıyız muhtemel doğum tarihlerimiz son adet tarihlerimiz hep aynı bu nasıl birşeydir bizim ailenin nüfusu bu yıl +3 olacak
maşallahh. inşallah yavaş yavaş gider tüm bulantıların. bir anda bulantının kesilmesi normal birşey değil mi canım? yoksa senin mi için rahat etmiyor?
günaydın kızlar..
henüz daha çok yeni..
canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir, sağlıklı bir bebek sahibi olursun.
günaydın günaydın....kızlar çok şükür benim bulantım ilk başlardaki gibi çok değil..yani bu kötü bişey mi ki:26: tövbe tövbe yarabbim..bir arkadaşımız öyle yazınca korktum birden..ama benim ayakta çok durunca falan kasık kısmımda ağrı hissediyorum..hahh işte burda benim bebeğim diyorum..mesala daha kahvaltı yapmadım kızımın kalkmasını bekliyorum birden midem kazındı dünden kalma ufak bir simit vardı yiyiverdim
ben geçen hafta cumartesi gitmiştim bebişimizin kesesini falan görmüştük..doktorum alttan baktığı için çok utanıyorumbana 12 gün içinde kalp atımını net görürüz demişti..gelirsen bakarız yine alttan dedi eğer alttan istemiyorsan 3 hafta sonra da gelebilirisn dedi..bende ben en iyisi biraz daha beklerim dedim büyür daha iyi olur dedim..napayım sizce kızlar?
teşekkür ederiz teyzesiiii :)
Aminn cümlemize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah..
konu açılmış ama kimsecikler yok..
sıkıcı geldi şimdilik orası.
yeni hamişler olunca dolar belki.
bende burda takılayım..
aynen canım 12.12.12
eşime diyorum güzel tutturmuşuzz
yaa böyle demeyin nolurrr...benim hiç bulantım olmadıyaaa sonraa bende psikopata bağlayıpp, niye bulantımm olmuyorrr diyeee kafaya takıyorum...
hoşgeldin canımmm...hayırlı olsun bebeğinn...maşallahhh maşallahhh...sen takıll bizleeben seni başka bi topikten tanıyor olabilirmiyimm oflu yaa? :44: pek tanıdık geldi adınn:44:
günaydın günaydın....kızlar çok şükür benim bulantım ilk başlardaki gibi çok değil..yani bu kötü bişey mi ki:26: tövbe tövbe yarabbim..bir arkadaşımız öyle yazınca korktum birden..ama benim ayakta çok durunca falan kasık kısmımda ağrı hissediyorum..hahh işte burda benim bebeğim diyorum..mesala daha kahvaltı yapmadım kızımın kalkmasını bekliyorum birden midem kazındı dünden kalma ufak bir simit vardı yiyiverdim
ben geçen hafta cumartesi gitmiştim bebişimizin kesesini falan görmüştük..doktorum alttan baktığı için çok utanıyorumbana 12 gün içinde kalp atımını net görürüz demişti..gelirsen bakarız yine alttan dedi eğer alttan istemiyorsan 3 hafta sonra da gelebilirisn dedi..bende ben en iyisi biraz daha beklerim dedim büyür daha iyi olur dedim..napayım sizce kızlar?
gunayıdn kızlar nbr?ben şimdi sutumu içtim mıde bulantımm olmasın dıye faydasını goruyodum ama bugun şiddetli gibi midem agzımda resmen
hoşbulduk canım teşekkür ederizz
sabredenler kulübünden tanıyosundur belkim
anammmm tamammm tamamm buldum senii....çok tanıdıkkk bi yerdennn geldinn oflumm kuzumm yaaaaaaaaaçok sevindiimmm...sen hep burda kall gitmeee aralık annelerineeee
evett kızz..hemen orayı açtım baktım zatenn...maşallahh canımm çok ama çokkk sevindimm...gözün aydınnnn
GÜNAYDIN kızlar bi kaç gündür işlerim çok yoğun giremiyorum buraya aksamda eve gidince yorgunluktan uyuya kalıyorum....nasılsınız var bi gelişmeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?