2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kusura bakma canım, kızdırdım sanırım seni...öyle bi niyetim yoktu bunu yazarken...hepimiz elbette sorunlarımızı paylaşacağız, kaygılarımızı dile getireceğiz...bazen çalışan bilinçli anne olmak, belirtilerimizin farklı olacağını bilmek kafaya bazı şeyleri takmamızı önleyemiyor orası ayrı...neysee tekrar pardon...

seninde inşallahh seni telaşa düşürmeyecek şekilde azalır mide bulantılarında rahatlarsın...eşinede sarma kız kafayı yazık adama o napsın...

benim kadar uyuyor musun yaa :) akşam 07:30 sabah 06:30 oohh missssss

ewet CANIM ya evdeysem hemen uyuyorum artık rüyada yasıyor gibi hissediyorum kendimi aksama kadar işyerinde aykaüstündeyim ya sanırım ondanda çabuk yoruluyorum...eşim bu sabah diyor ki bu aksamda uyama da azıcık sohbet edelim diyor

günaydın güzel anneler...ben düne göre daha iyiyim.bu arada yorum yapan arkadaşlar olmuş.kısaca cevap vereyim...arkadaşlar ben dr uma çok güveniyorum,tavsiye üzerine buldum onu,çok bilgili ve başarılı.yinede tavsiyelerinize uyarak başka dr danıştım ama kendi dr umdan farklı bişi yok.10 gün sonraki randevumdada kalp atışı bebek yoksa kürtaj olucam.ben rüyaların kılavuz olduğuna inananlardanı.rüyalarım hep sıkıntılıydı.bişiler olacağını seziyordum.Ayrıca bu iş nasip meselesi.boş gebelikse yapacak bişeyim yok.
Ayrıca hazırlıksız ilaç kullandığım döneme denk gelen bi gebelikti ve ben psikolojik olarakta hazır değildim.bundada bi hayır vardır.belki bebeği kabullenemeyecektim...o yüzden bir dahaki hamileliğimi planlayarak yapacağım,isteyerek.sizlerin duacısıyım her zaman.sizler çok istediniz yorumlarınızdan anladığım kadarıyla.Rabbim sizlere sağlıklı bebekler versin.bende artık haftaya cuma görürüm ne olacak..Allahın dediği olur...

yazık adamaa, özlemiş seni benim eşim başka şehirde. Yoksa ben de senin gibi olurdum heralde Allahtan işyerinde hep masabaşındayım.Gelen giden de yok. Dosya üzerinden işlerim hep. Hareket olmayınca da tembelleşiyorum uyukluyorum arasıra

canım ben konunun başını kaçırdım sanırım. Sorun nedir tam olarak?

burcux sanırım biraz daha iyisin. mide bulantının azalmasına çok sevindim.demiştim zaten artık inişe geçer diye.endişelenme, bebeğin sağlıklı sadece hormonların düzene giriyor.bu andan itibaren artık ara ara miden bulanıcan, ama aniden, aklına mide bulantısı getirmemeye çalış. birde endişeni anlıyorum ya bebeğe bişey olduysa ondan mı kesildi mide bulantım diye düşünüyorsun. hayır.senin şu an kanda hcg değerin çok yüksek, kaldıki allah korusun öyle bişey oldu, o değer hiçte öyle çabucak inmior. inmeyince olacak bulantı yine oluyor yani.normal değere düşmesi için o bebeğin içinden temizlenmesi aradan da 1 kaç hafta geçmesi gerekiyor. kürtaj olduğumda bile 2 ay gfeçti, değerim anca sıfırlandı. ve değer sıfırlanana kadar halsizliğim devam etti.aklına kötü şeyler getirme, bira z büyüyünce tekmeleriyle anlıcaz sağlıklı olduklarını. hadi bakalım , güzel bir gün olsun...

canım ben dün kalp atışı için dr gittim ama kalp atışı duyamadık ne karından ne alttan.hatta kese var ama içinde bebeğe dai bişi göremedi dr.10 gün sonra tekrar bakacak yoksa boş gebelik sayılacak ve kürtaj olacağım.durum bu işte

oflum hoşgeldin, bak bu ay hamile kalmışsın, gözün aydın, sağlıklı hamilelikler dilerim canım . çok sevindim, darısı diğer isteyenlere inşş

hoşbulduk canım...
çokşükür hamd olsun.
RABBİm isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu...
bişey sorucam kese görmeye ne zaman gidebilirimmm ??

canım ben dün kalp atışı için dr gittim ama kalp atışı duyamadık ne karından ne alttan.hatta kese var ama içinde bebeğe dai bişi göremedi dr.10 gün sonra tekrar bakacak yoksa boş gebelik sayılacak ve kürtaj olacağım.durum bu işte

hoşbulduk canım...
çokşükür hamd olsun.
RABBİm isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu...
bişey sorucam kese görmeye ne zaman gidebilirimmm ??

canımm ben 5+5de gördüm kesemizi ama vajinal ultrasonla...bazı arkadaşlar abdominal ultrasonla daha erken gördüler...ama en erken 5. haftanın doldurduğunda git derim ben sana

anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Alpella'da dün yazmış: bir doktor boş kese görmüş, kalp atışı yok bebek yok demiş. Başka bir doktor ise bebeği ve kalp atışını göstermiş. Bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim.

canımm ben 5+5de gördüm kesemizi ama vajinal ultrasonla...bazı arkadaşlar abdominal ultrasonla daha erken gördüler...ama en erken 5. haftanın doldurduğunda git derim ben sana

bende 6. haftaya girerken giderim artık
istiyorum ki karından bakınca görünsün kese
vajinal istemiyorm

günaydın kasımın güzel anneler efulm üzüldüm senin adaına hakkında hayırlısı olsun cnm (

kızlar bende çok uyuyom eşim halime bırakmıyo tabi uyutmuyoo

çok rahatım bazen kasık agrımdan başka bi sorunum yok bide iştahım çok kapalıı hapta içmiyorum sonum nolcaksa

canım çok geçmişler olsunn İnş bidaha böyle olumsuzluklar yaşamazsın...o doktora da ne diyeyim ben....

çok güzel bi haberr hayırlı olsun annesiii... Sağlıkla kucağımıza alırız inş..

canım Allah kavuştursun ne güzel bize de nasip olsun inş.... Bol bol dua iste bizim içinde...

merhaba beni de listeye eklermisiniz...yaş 27 sat:23 Şubat tahmini dopum 30 kasım,ilk bebeğimmm....

SLM KIZLAR BEN BUGUN BIRAS FARKLI BI KONUDAN BAHSETMEK ISTIYORUM PSIKOLOJIK mı bılmıyorum ama bu ara kaynanamla aram kotu aslında var olan bişi yok ben nefret etmeye basladım ondan benzerı durumu yasayan varmı

canım çok teşekkür ederim. okurken gözlerim doldu. aynen dediğin gibi düşünmüştüm. içime su serptin. dediğin gibi biz tekmeleri hissetmeden rahat edemicez. doktordan doktora haberdar oluyoruz bebeklerimizden, o kadar küçükler ki kendilerini belli edemiyorlar. en küçük bir belirti bizim için ışık kaynağı. sağol canım Allah bebeğini sana bağışlasın.

canım hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Allah gönlüne göre versin, gönlündeki hayırlı değilse gönlünü razı eylesin. çok mantıklı yazmışsın. kendini her iki olasılığada hazırlamışsın. dualarımız seninle. (ben yineden bebeğin olsun diye dua edicem)

kızlar cok ozel olmazsa kaynanalarla aralar nasıl benım hamılelıktenmı bılmıyorum ıyıce nefret etmeye basladım

Bu arada Günaydınnnnnnnn güzel anneler ve bebişleriiii:) iyisinizdir umarım.....

Ya kızlar bişey diyeceğim.. Dün bi arkadaşımız yazmıştı akşam bende denedim sizede anlatayım.. eve gittim uzandım yatağa ayaklarımı uzattım falan.. sonra göbeğimi inceledim ve kızlar önce bana psikolojik geldi ama ben bebişimin kalp atışlarını hissettim..sanki göbeğim hızlı hızlı yükselip alçalıyordu.. sonra eşim geldi onada bak dedim ben mi deliriyorumm yoksa baktı oda gördü pıt pıt :)) inanamadık ikimizde.. akşam arkadaşım geldi bana ona da gösterdim inanamadık ya sağ tarafıma yakın böle göbek hızlı hızlı yükselip alçalıyo:))

ben kafayı bozdum herhaldee kızlarrr:)))

teşekkür ederim canım güzel duan için.Rabbim seninde sıkıntılarına en kısa zamanda derman versin.tatlı bebeişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…