2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
SLM KIZLAR BEN BUGUN BIRAS FARKLI BI KONUDAN BAHSETMEK ISTIYORUM PSIKOLOJIK mı bılmıyorum ama bu ara kaynanamla aram kotu aslında var olan bişi yok ben nefret etmeye basladım ondan benzerı durumu yasayan varmı

önyargılı olabilir misin acaba?

benim aramçok iyidir, hatta bu sabah benim için uyanıp gelmiş. birlikte gidip hastaneye kan verdik. evlerimizin arası 20 dk falan. orada da elimi tuttu. destek oldu.
dün akşamda bendeydi işim varsa diye iş yapmaya gelmiş. ben hakikaten çoooook severim
hatta bir de küçük altın verdi. müjde hediyesiiii

Son düzenleme:
cnmm merak etme kafayı falan bozmadın o hareket bebegın yada kalbı degıl ama bebekten kaynaklanan bagırsak ve gaz hareketlerı bebegın anne karnında ılk hareketı 10 11 .haftalarda baslıyo bızım hıussetmemız 15 16 yı buluyo kalnını dısardan gormemız cok ılerkı asamalar 5 6 aylıkken falan ....ama genede o gordugun hareket bebegınden kaynaklanıyo yanı onun varlığının canlılıgının işaretıdır

kızlar cok ozel olmazsa kaynanalarla aralar nasıl benım hamılelıktenmı bılmıyorum ıyıce nefret etmeye basladım

kaynanayla ara güzel oluyomuki:44: benimki yarım saat yakında ama bi kere gelmedi hamile olduğumu duyduda.kendi annemden başkası yalan.uzak olsun iyi olsun.

keşke herkesin kaynanası senin gibi olsa cnm :) kıymetini bill şekerim

ben seni kızdıracak bişey yazmadım ki..neden alındın böyle...allaha şükür evet internet kullanan bilinçli anneleriz hamileliğin her bünyede farklılık gösterdiğini de şuanda 1 çocuk annesi olarak biliyorum ben espiri gır gır olsun diye yazdım(eğer tövbe tövbe dememden alındıysan) hatta dikkatli oku yada bak simgesi koyduğumu göreceksin..bence böyle bir cevap yazmana hiç gerek yoktu

işte benım nefret etmemın sebebı ben rısklı bı gebeyım canım bu ıkıncı bebegım aramızda hıcbı sorun olmamasına ragmen benım yardıma muhtac oldugum gunler yok oluyo kapılarımız karsı karsıya ama daha bı gun bıle gelmedı ıyı mısın hamıle olmadan once her allahın gunu bendeydı bıkıyordum

keşke herkesin kaynanası senin gibi olsa cnm :) kıymetini bill şekerim

aynen kızlar gecen hamılelıgımde kırk kıloya dustum hep kanamalıydım yemek bıle yapamıyordum bı gun olsun bı kerecık bıle kapımı calmadı işte şimdide aynı kızlar benı aptal yerıne koyuyo ben ıyıyken gelıp evıne cagırır her işine yardım isterdı benden ama şimdi tek basımayım kımsemde yok burda

gunaydin kizlar benim bugun sag tarafimda hafif batmalar oluyor ne olabilir acaba solda olsa suphelenirimde sagda oluyor ya

boşver cnm üzülüp bebeginide üzmee takma kafana herkes ektini biçerr

benimde ikinci gebeliğim ve riskli.
belki sen dinlen diye gelmiyordur. ama bir uğrayıp sitem edin. yada geçip onun evinde istirhat edin. ısrarcı gelin olun bazen bir adım fazla atmak, sevimli görünmek,içten olmak lazım
kimi insan ilgisini sevgisini vermeyi beceremez siz almasınıı bilin.

kaynanayla ara güzel oluyomuki:44: benimki yarım saat yakında ama bi kere gelmedi hamile olduğumu duyduda.kendi annemden başkası yalan.uzak olsun iyi olsun.

aynı durumdayız senınle cnm benı sen anlarsın kızlar benım evde bekar ıkı gorumcem ıkı kaynım oldugu halde ev temızlıgıne benı cagırırdı hıc gocunmadan gıderdım ama ben bebegımi kaybettım o gun bıle yanıma gelmedı basın saolsun demedı bıle

benım yanımda sıgara ıcılmesı zararlı ama kendı odada ıcer bana sen ıkı dk dısarı cık der bunun yanına mı gıdeyım gorumceme nbı bardak su ıstesem kafama carpar gıbı verır

canım sende ona göre davranırsın bundan böyle.benim ailem kaynanam yalnız diye ona her konuda yardım ettiler.babam onu arabasıyla günlerce antalyada gezdirdi ev alalım diye.ziyaret ettler sürekli.ama o hanımefendi yazın kızı damadı ve azman torunuyla bana geldi.evim 1+1 olmasına rağmen aldırmadılar günlerce tatil yaptılar.ben yazında çalışıyorum çok yoruluyorum ama eve geliyodum rahat uzanamıyodum bile.ama bi kerecik ailemi ziyaret etmediler.babam annem görüşmeyi istediler hep ama bunlar biz misafiriz gitmek zorunda değiliz vs dediler..neyse sineye çektim ama hiç ilgilenmedim bidaha.gittiler arkasından kaynanamla konuştum içimi döktüm.bidaha tatilinizi kendi evinizde yapın dedim.madenm ailemi önemsemiyorsunuz benim evimide benide kullanmayın dedim.iyice soğudum.aramıyoumda.ara ara kendi arıyo oda açarsam iki kelam ediyorum kapatıyorum.sinirimi bozuyo.

senin kaçıncı bebiş canım?

o kadar da olmaz. resmen terbiyesizlik. yüz vermeyin sizde.

canım benim eğer böyle yapıyorsa kırılman sinir olman çok doğal..

boşver cnm üzülüp bebeginide üzmee takma kafana herkes ektini biçerr

oyle tabı o da düşüe elbet bana işin kotu yanı eşimi doldurup uzerıme salar bana merdıven ınmek yasak eşimde kaynanada bunu bılıyo eşime senın karın gelıp gıtmıyo saygısız bılmem ne daha esimin soylemedıklerı sonra evde bı kavga gurultu eşim cıkar gıder anasının yanına ben yanlız otururum

arkadaşlar 2. hamilelik ilki gibi olmuyor yine çok güzel, heyecanlı sevgi sevinç dolu ama ilki gibi değil. ilkinde insan daha bi coşku dolu oluyor.

arkadaşlar eşim yüzünden dün beni bir korku sardı o hep bana bişey olacak diye korkar trafikte yolda vs vs.çünkü onun annesi o küçükken ölmüş. dün bana arabadayken sordu korkuyor musun diye ben de hayır dedim ama sen korkuyorsun değil mi bana bişey olacak diye dedim. o da başını salladı geçti gittiii. gece saat 3 gibi yarı kabusla uyandım doğumda bişey olacakmış güya bana öyle bir hisle uyandım saat 3 ten beri hiiç uyumadım.. bilinç altıma yerleştirdi herhalde.sonra nefesim daraldı sabahı ettim. nerdeyse Allah 'ım affetsin hamile kaldığıma üzüldüm.kendimi avutmaya çalıştım bir hastalıkta bile ölüm her an gelir kaderin önüne geçilmez , hoop kızım hangi devirde yaşıyorsun artık anne ölümü mü var? gece kesin kararımı verdim bu çocuk tek olacak bu stresle yaşanmaz keşke tavuklar gibi yumurtlasaydık da bu sorunları hiiiiiç yaşamasaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…