SLM KIZLAR BEN BUGUN BIRAS FARKLI BI KONUDAN BAHSETMEK ISTIYORUM PSIKOLOJIK mı bılmıyorum ama bu ara kaynanamla aram kotu aslında var olan bişi yok ben nefret etmeye basladım ondan benzerı durumu yasayan varmı
cnmm merak etme kafayı falan bozmadın o hareket bebegın yada kalbı degıl ama bebekten kaynaklanan bagırsak ve gaz hareketlerı bebegın anne karnında ılk hareketı 10 11 .haftalarda baslıyo bızım hıussetmemız 15 16 yı buluyo kalnını dısardan gormemız cok ılerkı asamalar 5 6 aylıkken falan ....ama genede o gordugun hareket bebegınden kaynaklanıyo yanı onun varlığının canlılıgının işaretıdırBu arada Günaydınnnnnnnn güzel anneler ve bebişleriiii:) iyisinizdir umarım.....
Ya kızlar bişey diyeceğim.. Dün bi arkadaşımız yazmıştı akşam bende denedim sizede anlatayım.. eve gittim uzandım yatağa ayaklarımı uzattım falan.. sonra göbeğimi inceledim ve kızlar önce bana psikolojik geldi ama ben bebişimin kalp atışlarını hissettim..sanki göbeğim hızlı hızlı yükselip alçalıyordu.. sonra eşim geldi onada bak dedim ben mi deliriyorumm yoksa baktı oda gördü pıt pıt :)) inanamadık ikimizde.. akşam arkadaşım geldi bana ona da gösterdim inanamadık ya sağ tarafıma yakın böle göbek hızlı hızlı yükselip alçalıyo:))
ben kafayı bozdum herhaldee kızlarrr:)))
kızlar cok ozel olmazsa kaynanalarla aralar nasıl benım hamılelıktenmı bılmıyorum ıyıce nefret etmeye basladım
önyargılı olabilir misin acaba?
benim aramçok iyidir, hatta bu sabah benim için uyanıp gelmiş. birlikte gidip hastaneye kan verdik.evlerimizin arası 20 dk falan. orada da elimi tuttu. destek oldu.
dün akşamda bendeydi işim varsa diye iş yapmaya gelmiş.ben hakikaten çoooook severim
hatta bir de küçük altın verdi. müjde hediyesiiii
bende sizi anlamıyorum. 5. haftadan beri kesintisiz bulantı yaşıyorum. aniden kesilmesi tabiki beni endişelendirir. sizin zaten bulantınız yok yada zamanla geçmiş. benim kaygım sizi neden kaygılandırıyor. burda herkes sıkıntılarını yazıyor. benimde kasık ağrım yok. e benim bebeğimde büyüyor bu normal ağrı neden bende olmuyor? siz yazınca ben diyor muyum yaaa illa olması mı gerek, benide endişelendiriyorsunuz diye. internet kullanan, çalışan bilinçli anneleriz. hamilelik belirtilerinin her bünyede farklılık gösterdiğini artık 2 aylık anneler olarak biliyoruz. lütfen anlayışlı olun.
önyargılı olabilir misin acaba?
benim aramçok iyidir, hatta bu sabah benim için uyanıp gelmiş. birlikte gidip hastaneye kan verdik.evlerimizin arası 20 dk falan. orada da elimi tuttu. destek oldu.
dün akşamda bendeydi işim varsa diye iş yapmaya gelmiş.ben hakikaten çoooook severim
hatta bir de küçük altın verdi. müjde hediyesiiii
keşke herkesin kaynanası senin gibi olsa cnm :) kıymetini bill şekerim
aynen kızlar gecen hamılelıgımde kırk kıloya dustum hep kanamalıydım yemek bıle yapamıyordum bı gun olsun bı kerecık bıle kapımı calmadı işte şimdide aynı kızlar benı aptal yerıne koyuyo ben ıyıyken gelıp evıne cagırır her işine yardım isterdı benden ama şimdi tek basımayım kımsemde yok burda
işte benım nefret etmemın sebebı ben rısklı bı gebeyım canım bu ıkıncı bebegım aramızda hıcbı sorun olmamasına ragmen benım yardıma muhtac oldugum gunler yok oluyo kapılarımız karsı karsıya ama daha bı gun bıle gelmedı ıyı mısın hamıle olmadan once her allahın gunu bendeydı bıkıyordum
kaynanayla ara güzel oluyomuki:44: benimki yarım saat yakında ama bi kere gelmedi hamile olduğumu duyduda.kendi annemden başkası yalan.uzak olsun iyi olsun.
gunaydin kizlar benim bugun sag tarafimda hafif batmalar oluyor ne olabilir acaba solda olsa suphelenirimde sagda oluyor ya
benimde ikinci gebeliğim ve riskli.
belki sen dinlen diye gelmiyordur. ama bir uğrayıp sitem edin. yada geçip onun evinde istirhat edin.ısrarcı gelin olun bazen bir adım fazla atmak, sevimli görünmek,içten olmak lazım
kimi insan ilgisini sevgisini vermeyi beceremez siz almasınıı bilin.
aynen kızlar gecen hamılelıgımde kırk kıloya dustum hep kanamalıydım yemek bıle yapamıyordum bı gun olsun bı kerecık bıle kapımı calmadı işte şimdide aynı kızlar benı aptal yerıne koyuyo ben ıyıyken gelıp evıne cagırır her işine yardım isterdı benden ama şimdi tek basımayım kımsemde yok burda
aynı durumdayız senınle cnm benı sen anlarsın kızlar benım evde bekar ıkı gorumcem ıkı kaynım oldugu halde ev temızlıgıne benı cagırırdı hıc gocunmadan gıderdım ama ben bebegımi kaybettım o gun bıle yanıma gelmedı basın saolsun demedı bıle
boşver cnm üzülüp bebeginide üzmee takma kafana herkes ektini biçerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?