bizde ya bebeğini bırakacaksın yada işiiiherhalde yaptıgım en büyük hata öğretmenlik yerine mühendisliği tercih etmek oldu işimi çok seviyorum ama şu özel firma sorunları beni çileden cıkarıyorrr
öğretmen olsaydım uğrasacağım sadece öğrenciler ve veliler olurdu hocalar hep sayılır çünkü elleri ona mahkumdur not acısından
bizde öyle birşey yok ki ne tatil ne duzgun calısma saatleri ne de değer görmek
kızlar size bişey soracağım ben bugün gittiğim hastaneden doğum ücretini öğrendim epiduralli normal ve epiduralli sezeryan fiyatı 1500 eğer doktorumu istersem 1800 tl imiş. ben de ben dormal doğum düşünüyorum ama epidural istemiyorum dedim. o da böyle bi secenegim olmadıgını söyledi. illa o parayı alacaklar yani. mesele paradanda ziyade ben o iğneyi belimden olmaktan daha cok ürküyorum. napsam bilemedim normal doğurmak cok mu zor acaba ya :18: rahim filmi cekilmiştim anestesi olmadan onun gibi bişeymiki? benim yengemin 8 aylıkken suyu geldi gecenin köründe hemde kurban bayramıydı. erken olmasına rağmen yarım saatte doğurdu sigortada. üstelikte cok nazlı biridir narindir şimdi kendime bakınca ben neden yapamıyım ki diyorum. bilmiyorum kafam karışık yani.
bi de ikili test için ekstra ücret alıyor mu her hastane acaba?
bizde ya bebeğini bırakacaksın yada işiiiherhalde yaptıgım en büyük hata öğretmenlik yerine mühendisliği tercih etmek oldu işimi çok seviyorum ama şu özel firma sorunları beni çileden cıkarıyorrr
öğretmen olsaydım uğrasacağım sadece öğrenciler ve veliler olurdu hocalar hep sayılır çünkü elleri ona mahkumdur not acısından
bizde öyle birşey yok ki ne tatil ne duzgun calısma saatleri ne de değer görmek
kızlr ben pek yazamıyorum fırsat buldukça yazıyorum ama..
1 muhabet okudum evet kesinlikle kocalarınızı pış pışlamayın
şuanda naz yapma sırası bizde hiç kusura bakmasınlar
biz ne dersek o okadar...
:):):)
aynen yaa o kadar iyi geldi ki buraya dökmem,rahatladım en azından...akşama gideceğiz gitsin alsın biletleri arkadaş...
bulurum bi orta yolunu da işte,maksat o bana gıcıklık yaptı bende ona
Ya sorma çocuk doğarsa kısmet olur da ya yanaşmazlarsa diye korkularım da yok değil,benden çok hevesli çocuğa görücez bakalım..
Hakkaten yaa çok sinir bozucu,hamileyim ben biraz şımart beni ama di mi..Yok güya denge kurmaya çalışıyo ama batırıyo
Bu arada Çarş.gününe randevumu da aldırttım beyefendiye..İzin almış
Sağolun kızlar...
kızlar size bişey soracağım ben bugün gittiğim hastaneden doğum ücretini öğrendim epiduralli normal ve epiduralli sezeryan fiyatı 1500 eğer doktorumu istersem 1800 tl imiş. ben de ben dormal doğum düşünüyorum ama epidural istemiyorum dedim. o da böyle bi secenegim olmadıgını söyledi. illa o parayı alacaklar yani. mesele paradanda ziyade ben o iğneyi belimden olmaktan daha cok ürküyorum. napsam bilemedim normal doğurmak cok mu zor acaba ya :18: rahim filmi cekilmiştim anestesi olmadan onun gibi bişeymiki? benim yengemin 8 aylıkken suyu geldi gecenin köründe hemde kurban bayramıydı. erken olmasına rağmen yarım saatte doğurdu sigortada. üstelikte cok nazlı biridir narindir şimdi kendime bakınca ben neden yapamıyım ki diyorum. bilmiyorum kafam karışık yani.
bi de ikili test için ekstra ücret alıyor mu her hastane acaba?
canım sen hangi hastaneye gittin? hem nasıl epiduralsiz seçenek olmazmış ki? bilmiyorum iğne işi aklıma yatmazsa acıda çeksem normal doğurmak istiyorum. analarımız ninelerimiz nasıl doğurdu dimi ?
canım bende öğretmen olmamak için mühendisliği seçtim. şimdiki aklım olsa yine bu mesleği seçerdim. öğretmenlik hiç bana uymuyor, çocuklar, veliler, birşeyler öğretmek bana zor geliyor. küçükken kardeşime ders anlatmak bile çok zor gelirdi. evet çalışma koşullarım ağır ve yorucu ama mesleğimi seviyorum. ayrıca tayin sorunu var. ailemden uzakta yaşayamam.
kızlr ben pek yazamıyorum fırsat buldukça yazıyorum ama..
1 muhabet okudum evet kesinlikle kocalarınızı pış pışlamayın
şuanda naz yapma sırası bizde hiç kusura bakmasınlar
biz ne dersek o okadar...
:):):)
niltt ayy ben burada neler neler döktümmm. ama çok iyi oluyor burda konuşmak. mantıklı çözümlere varmak kolaylaşıyor. tekrar sağolun kızlaRR İYİKİ VARSINIZZZ
ben de o şımartılmayı istiyorummmmmnaz yaptırmıyor adam bana yaaa.
çarşamba günü kanal d de epidural doğumu gösterdiler canlı yayonda bebek çıkarken neye uğradığını şaşırdı sonra birt ter bir popaya dayak ağladı dünyaya geldi bebiş
çarşamba günü kanal d de epidural doğumu gösterdiler canlı yayonda bebek çıkarken neye uğradığını şaşırdı sonra birt ter bir popaya dayak ağladı dünyaya geldi bebiş
canım sen hangi hastaneye gittin? hem nasıl epiduralsiz seçenek olmazmış ki? bilmiyorum iğne işi aklıma yatmazsa acıda çeksem normal doğurmak istiyorum. analarımız ninelerimiz nasıl doğurdu dimi ?
canım bende öğretmen olmamak için mühendisliği seçtim. şimdiki aklım olsa yine bu mesleği seçerdim. öğretmenlik hiç bana uymuyor, çocuklar, veliler, birşeyler öğretmek bana zor geliyor. küçükken kardeşime ders anlatmak bile çok zor gelirdi. evet çalışma koşullarım ağır ve yorucu ama mesleğimi seviyorum. ayrıca tayin sorunu var. ailemden uzakta yaşayamam.
ayy ben izleyemem yaaaa canlı canlı mı gösterdilerr yuhhhh
belki beraber doğururuz canım. 15 kasım benim. ama sezaryen olacam 15 gün önceden...yani 1-2 kasım beklenen doğum...(bi akksilik olmazsa.)bayrama denk gelmeyelimdeee
ilk doğumsa önce normali dene, zaten olmazsa sezaryen oluyorsun.epuduraldende korkma, eğer fıtık falan yoksa, devlet hastaneleri bu konuda çok tecrübeli.önce eğik dur diyorlar. kambur oluyorsun. onlar yerini bilior.hemen ilacı veriolar. zaten 2 dakikaya karıncalanıyor elllerin .hemen uyuşuyor. önüne perde çekilior. 5 dakikada çok hızlı davranıyorlar. bebğini kucağına veriyorlar. sen ona bakana kadar çoktan dikip biçiolar.
eğer genel anestezi düşünüorsan onda biraz ağrın oluyor.doğum sonrası uyandırılıyorsun, hiç biyerin uyuşuk olmadığı için dikilen yerin acısı hemen hissediliyor. epuduralde 6 saat ayaklarını hissetmediğin için ağrınıda hissetmiyorsun.epudural bence en iyisi. tabi normal düşünüyorsan epudurali önermem. çünkü ıkındığını , çiş yaptığını hissetmiyorsun. sen ıkındığını sansanda ıkınmıyorsun. doğum daha gecikiyor. o acıyla birden ıkınıp doğum yapmak en güzeli bence. tavsiyem
ilk önce epuduralsiz normal doğum olmazsa
epuduralli sezaryen...
canım bende mesleğimi çok seviyorummm ama rahat bir mesleğimiz yok orası kesin
canım seninde dikkatini çektimi cok aceleci davrandılar sanırım o tür dogumlarda bebeği kısa surede çıkarmak gerekiyormus riskli Allah korusun hepimizii
ayy ben izleyemem yaaaa canlı canlı mı gösterdilerr yuhhhh
eşim de haberlerde görmüşş deliler mi onlar göstermişler diyoorrr korktum diyorumm korkma aşkım birşey olmaz diyor sankiii o doğuracakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?