2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

artık öğretmenlik eskisi gibi değil çok bilmiş velilerden geçilmiyor. öğrencilerde saygızlaştı eskiye göre

canım sen hangi hastaneye gittin? hem nasıl epiduralsiz seçenek olmazmış ki? bilmiyorum iğne işi aklıma yatmazsa acıda çeksem normal doğurmak istiyorum. analarımız ninelerimiz nasıl doğurdu dimi ?

canım bende öğretmen olmamak için mühendisliği seçtim. şimdiki aklım olsa yine bu mesleği seçerdim. öğretmenlik hiç bana uymuyor, çocuklar, veliler, birşeyler öğretmek bana zor geliyor. küçükken kardeşime ders anlatmak bile çok zor gelirdi. evet çalışma koşullarım ağır ve yorucu ama mesleğimi seviyorum. ayrıca tayin sorunu var. ailemden uzakta yaşayamam.

ben bunu sonuna kadar kullanıyorum kullanıcamdaaaa yaşasınnn 2012 kasım anneleriiiii :113::113::113::113::113:

niltt ayy ben burada neler neler döktümmm. ama çok iyi oluyor burda konuşmak. mantıklı çözümlere varmak kolaylaşıyor. tekrar sağolun kızlaRR İYİKİ VARSINIZZZ

ben de o şımartılmayı istiyorummmmm naz yaptırmıyor adam bana yaaa.

ilk doğumsa önce normali dene, zaten olmazsa sezaryen oluyorsun.epuduraldende korkma, eğer fıtık falan yoksa, devlet hastaneleri bu konuda çok tecrübeli.önce eğik dur diyorlar. kambur oluyorsun. onlar yerini bilior.hemen ilacı veriolar. zaten 2 dakikaya karıncalanıyor elllerin .hemen uyuşuyor. önüne perde çekilior. 5 dakikada çok hızlı davranıyorlar. bebğini kucağına veriyorlar. sen ona bakana kadar çoktan dikip biçiolar.
eğer genel anestezi düşünüorsan onda biraz ağrın oluyor.doğum sonrası uyandırılıyorsun, hiç biyerin uyuşuk olmadığı için dikilen yerin acısı hemen hissediliyor. epuduralde 6 saat ayaklarını hissetmediğin için ağrınıda hissetmiyorsun.epudural bence en iyisi. tabi normal düşünüyorsan epudurali önermem. çünkü ıkındığını , çiş yaptığını hissetmiyorsun. sen ıkındığını sansanda ıkınmıyorsun. doğum daha gecikiyor. o acıyla birden ıkınıp doğum yapmak en güzeli bence. tavsiyem
ilk önce epuduralsiz normal doğum olmazsa
epuduralli sezaryen...

canım bende mesleğimi çok seviyorummm ama rahat bir mesleğimiz yok orası kesin

o naza bi de katlansalarr çoook iyi olcak ta naz yaparken birden kavga moduna giriyoruz

Gerçekten öyle yaa ben burası sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum.Eşim bile kıskanıyor arada ordakilerle benden daha çok şey paylaşıyorsun diye...Diyorum demek ki dilimden anlıyorlar

Yok kızlar yok el birliğiyle şımaracağız..Yılmadan :)))

çarşamba günü kanal d de epidural doğumu gösterdiler canlı yayonda bebek çıkarken neye uğradığını şaşırdı sonra birt ter bir popaya dayak ağladı dünyaya geldi bebiş

çarşamba günü kanal d de epidural doğumu gösterdiler canlı yayonda bebek çıkarken neye uğradığını şaşırdı sonra birt ter bir popaya dayak ağladı dünyaya geldi bebiş

canım seninde dikkatini çektimi cok aceleci davrandılar sanırım o tür dogumlarda bebeği kısa surede çıkarmak gerekiyormus riskli Allah korusun hepimizii

valla sen bendensın canım, korkmayalım ve bırbırımızı cesaretlendırelım de normal doguralım, valla ben netten bakıyorum normal dogum vıdeolarına ama sezeryana bakamıyorum, sonucta dogum falan degıl arkadaslar karından amelıyat, ayrıca epiduralsiz dogum yapan yerler var benım gıttıgım yerde normal secenegı de mevcut, ayrıca epidural dogum ile lokal anestezi sezeryanı karıstırmayalım. epidural adı üzerinde ağrı kesici gibi birşey, sadece ağrı merkezimizi etkiliyor, agrı hıssetmıyorsun, halk arasındakı adı prenses dogummus :) ama lokal anestezi öyle değil, iğneden sonra bir anda felç gibi belden aşağısı uyusuyor

bu arada burcuxx sen ne muhendısısın merak ettim bir de nerde calısıyorsun ızmırdeydın sen de :)

bizde dün doktora gittik kalp atışı dinledik, eşim bebeği çok net görmüş de ben bi halt göremedim genelde erkekler görmez böyle şeyleri, gelişimi güzel dedi, ultrasona gore 7+2 mıs 20 kasım dogum zamanı dıyordu sanırım degısıyor bu, 1 ay sonra gıdıcem kontrole, su bulantılar bı gecse valla reklamlar bile bulandırıyor beni pess artık, doktor 3 aylıkken gecer dedı ama bazılarının 9 aya kadar suruyorumus gebelık kategorısı b olan bır hap yazdı ama almadım daha sonucta agzımın tadını yerıne getırecegını sanmıyorum, çekiyoruz bakalım

Son düzenleme:
ayy ben izleyemem yaaaa canlı canlı mı gösterdilerr yuhhhh

evet çok göstermemeye calıstılar ama tam doktor bebeği çıkartırken gösterdi kamera kat kat kesmişler kadını offfffffff içim kabardı sonra bende ağladım aammaa Dua ettim Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin aminnnn

Ya evet çok ses getirmiş izleyemedim,netten falan bulup izleyeceğim onu..

belki beraber doğururuz canım. 15 kasım benim. ama sezaryen olacam 15 gün önceden...yani 1-2 kasım beklenen doğum...(bi akksilik olmazsa.)bayrama denk gelmeyelimdeee

hadi yaaa kismet bakalim canim belli mi olur kirklar karisicak burda bu gidisle zaten

sen ve bulemsu. iyiki varsınız. sizin gibi tecrubeli annelerle yazışmak bana çok iyi geliyor. teşekkür ederim tavsiyeleriniz önerileriniz için.

canım bende mesleğimi çok seviyorummm ama rahat bir mesleğimiz yok orası kesin

canım birazda çalıştığın yere bağlı. onun bunun dediğini yapmıyoruz en azından. lafımız sayılıyor ve belirli bir itibarımız var. kardeşim bana çok özendiği için oda bu mesleği seçti. ama ben mühendis olmadan önce subay olmayı istiyordum. sınavı kazandım, gözlerim bozuk diye almadılar. belliymiş benim erkek işi yapacağım. ama içimde birşey kalmadı. kayınpederim subay ve bende tüm olanaklardan faydalanabiliyorum. merak ettiğim herşeyi kayınpederime soruyorum.

eşim de haberlerde görmüşş deliler mi onlar göstermişler diyoorrr korktum diyorumm korkma aşkım birşey olmaz diyor sankiii o doğuracakkkk

canım seninde dikkatini çektimi cok aceleci davrandılar sanırım o tür dogumlarda bebeği kısa surede çıkarmak gerekiyormus riskli Allah korusun hepimizii

o arada bebiş nefessiz kalıyor ağlayana kadar hemen çekmeleri lazım yoksa beyin felci olur Allah korusun ya da ölür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…