hosbulduk canim AMINNN diyeyim duanacizelge yapmak istiyorum ama acemiyim biraz nerden yapiliyo bilmiyorum bide su altta bebgin gelisim takvimi varya onu da eklemek istiyorum bilenler az bi el atabilir mi acaba bana
canım bu iş kanununa tabii olanlar için mi? ben 657 ye tabiyim ve 6 aya kadar 3 saat süt iznimiz var.
Bugün bir çoğumuzun eşleri tersinden kalkmışlar herhalde,bir tane de bende var..:113:Tartıştığımız konu ise "sinema"
Biz 2 haftada bir mutlaka sinemaya gideriz,kuzenlerle,genç yengelerle falan..
Benim de ne zamandır istediğim bi film var(titanların öfkesi)ona gitmek istiyorum.Ama yok yengesi başka filme gitmek istiyomuş ta kendisi de o filme gitmek istiyomuş ta muş,muş,muş.....Ben 1 haftadır söylüyorum bari başbaşa şu filme gidelim"gideriz,bakarız vs"
Ama yengesinin istediği film için bana danışma gereği bile duymadı,bende tek başıma gidip izlicem o filmi,o da gitsin yengesiyle izlesin...
Ay içimi döktüm kusura bakmayın,bu da sorun mu dersiniz şimdi tabi ki değil,ama iş başka işte.Sinir oldum bi kere....
iş kanunundaki yönetmeliklere göre canım söyledim 657 devlet memurları içinse olabilir memurlar çok şanslı bu konularda
ayy sağlıklı doğsunlar da istedikleri zaman gelsinler minişlerimizzzz
inşallah canım, inşallah hepimizin ki :)
657 ye göre dediğiniz gibidir canım benim yazdıgım 4857 sayılı iş kanunu göre canımcanım bende 657 ye tabiyimm doğum izni bittiği tarihten itibaren 6 ay süt izni 3 saat, diğer 6 ay 1,5 saat..
Bugün bir çoğumuzun eşleri tersinden kalkmışlar herhalde,bir tane de bende var..:113:Tartıştığımız konu ise "sinema"
Biz 2 haftada bir mutlaka sinemaya gideriz,kuzenlerle,genç yengelerle falan..
Benim de ne zamandır istediğim bi film var(titanların öfkesi)ona gitmek istiyorum.Ama yok yengesi başka filme gitmek istiyomuş ta kendisi de o filme gitmek istiyomuş ta muş,muş,muş.....Ben 1 haftadır söylüyorum bari başbaşa şu filme gidelim"gideriz,bakarız vs"
Ama yengesinin istediği film için bana danışma gereği bile duymadı,bende tek başıma gidip izlicem o filmi,o da gitsin yengesiyle izlesin...
Ay içimi döktüm kusura bakmayın,bu da sorun mu dersiniz şimdi tabi ki değil,ama iş başka işte.Sinir oldum bi kere....
Moonsun bu eski sanırım. 6 aydan küçük bebeler için 3 saat; 6ay-1 yaş arası içide 1,5 saat süt izni veriliyor artık.
canım senin 2.bebek mi neden sezeryan olucaksın ve neden 15 gun oncesınden olucaksın canım ben bilemiyorumda ondan soruyorum tatlım:44:
hmm anladım. evet şanlıyız gerçekten. iki yıl ücretsiz iznimi de kullanıcam sonuna kadar inşallahh
657 ye göre dediğiniz gibidir canım benim yazdıgım 4857 sayılı iş kanunu göre canım
hosbulduk canim AMINNN diyeyim duanacizelge yapmak istiyorum ama acemiyim biraz nerden yapiliyo bilmiyorum bide su altta bebgin gelisim takvimi varya onu da eklemek istiyorum bilenler az bi el atabilir mi acaba bana
hosbuldukk sorma cok zor oldu ve tam tasinirken ogrendim ole bi zamanda geldi ki melegim tebdil i mekanda bereket vardr derlerdi tamam da bu kadarini beklemiyodum walla
merhaba canim saol.. evet afyonda yim ve daha 1 ay oldu tasinali..
doktor konusunu hic sorma bilmedigim yer oldugunda etrafa soruyorum herkes ayri bi isim veriyo ne yapcagimi sasirdim
geldigimiz yerdeki kendi doktoruma gorundum bu surecte ama burda bi doktor belirleyip ona devam etmem lazim park hastanesinde
zeynep hanim var ya ona ya da ismail bey e devam edicem henuz karar veremedim bildigin iyi biri varsa onerebilirsin
657 ye göre dediğiniz gibidir canım benim yazdıgım 4857 sayılı iş kanunu göre canım
canım senin 2.bebek mi neden sezeryan olucaksın ve neden 15 gun oncesınden olucaksın canım ben bilemiyorumda ondan soruyorum tatlım:44:
bizde ya bebeğini bırakacaksın yada işiiiherhalde yaptıgım en büyük hata öğretmenlik yerine mühendisliği tercih etmek oldu işimi çok seviyorum ama şu özel firma sorunları beni çileden cıkarıyorrr
öğretmen olsaydım uğrasacağım sadece öğrenciler ve veliler olurdu hocalar hep sayılır çünkü elleri ona mahkumdur not acısından
bizde öyle birşey yok ki ne tatil ne duzgun calısma saatleri ne de değer görmek
ay bunlara noluyo böyle, sanki onlar hamilekaprislere bak...
şimdiden böyleler ilerde hiç bir dediğimiz olmayacak herhalde.bide yengesiiiiii . gitsin ozaman yengesiyle, sende git filmine, izle. zaten bakacakki sen onların filmini izlemiosun, o gelcek senin filmini izleyecek....çok taviz vermeyin bu kocalara. bu dönemde pışpışlamıcaklarda menapoza girincemi pışpışlayacaklar bizi....
ahh canım şu erkeklerrr sanıırm bizi hiçbir zaman anlamayacaklar....ne kusuru canım yaaa tabikide burda deşarj oluyoruz biz..sen yine çok takma canım yaa bebişin canı ne izlemek istiyorsa sen onu izel ..biletler alındı mı bilmiyorum ama her an film değişebilir..
ayy sağlıklı doğsunlar da istedikleri zaman gelsinler minişlerimizzzz
canım sıkma canını. onun istediği filme de senin istediğin filme de gidin. Olmaz mı?
ay bunlara noluyo böyle, sanki onlar hamilekaprislere bak...
şimdiden böyleler ilerde hiç bir dediğimiz olmayacak herhalde.bide yengesiiiiii . gitsin ozaman yengesiyle, sende git filmine, izle. zaten bakacakki sen onların filmini izlemiosun, o gelcek senin filmini izleyecek....çok taviz vermeyin bu kocalara. bu dönemde pışpışlamıcaklarda menapoza girincemi pışpışlayacaklar bizi....
üzüldüm yaaa. köle mi alıyorlar çalışan mı belli değil !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?