2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hosbulduk canim AMINNN diyeyim duanacizelge yapmak istiyorum ama acemiyim biraz nerden yapiliyo bilmiyorum bide su altta bebgin gelisim takvimi varya onu da eklemek istiyorum bilenler az bi el atabilir mi acaba bana

CANIM ÇİZELGE ŞÖYLE BİŞEY HAZIRLADIM BEN SANA UMARIM BEĞENİRSİN:

http://lbdf.lilypie.com/cB4op3.png

PROFİLİNE GİR SAYFANIN EN ÜSTÜNDE...BİRAZ AŞAĞIDA ÇİZELGE DİYE BİŞEY YAZIYOR YANINDA KALEM İŞARETİ VAR..KALEME TIKLA GÖDNERİĞİM LİNKİ YAPIŞTIR VE KAYDET...

DEĞİŞİKLİK İSTERSEENN YAPARIM ÇİZELGENDE

TEKRAR HOŞGELDİN ARAMIZAAA

ay bunlara noluyo böyle, sanki onlar hamile kaprislere bak...
şimdiden böyleler ilerde hiç bir dediğimiz olmayacak herhalde.bide yengesiiiiii . gitsin ozaman yengesiyle, sende git filmine, izle. zaten bakacakki sen onların filmini izlemiosun, o gelcek senin filmini izleyecek....çok taviz vermeyin bu kocalara. bu dönemde pışpışlamıcaklarda menapoza girincemi pışpışlayacaklar bizi....

o filmi bende merak ediyorum canım. vakit bulursam gidicem. iki filmede gidin derim. iki gün arayla mesela. herkes saygı duysun diğerinin isteğine. ama sırf yengesi istiyor diye yapıyorsa ayıp tabi. o kimmiş yahu

MOONSUN88 yararlı bilgiler için teşekkür ederim. resmi yerlerde bu kurallar daha çok uygulanıyor. benim çalıştığım alan ağır ve tehlikeli işlere giriyor. Allahtan iş güvenliği konusunda bilgiliyim kendimi koruyabiliyorum. Patronumda sağolsun, ilgileniyor. şu tuvalet meselesini ne güzel yazmışlar. günde 5-6 kere gidiyorum. eski çalıştığım bir şirket vardı. işçiler çok tuvalete gidiyor diye amirler azarlardı. yazık hamile kadınlarda vardı. şimdi anlıyorum ne kadar zorluk çektiklerini. Allah yardımcısı olsun zor koşullarda çalışanların.

Moonsun bu eski sanırım. 6 aydan küçük bebeler için 3 saat; 6ay-1 yaş arası içide 1,5 saat süt izni veriliyor artık.

bizim iş yeride kurallara uygundur 1 yaşını doldurana kada 1,5 saat süt izni var ama istersen birleştirebiliyorsun 1,5 saatleri izin oluyor

kızlar size bişey soracağım ben bugün gittiğim hastaneden doğum ücretini öğrendim epiduralli normal ve epiduralli sezeryan fiyatı 1500 eğer doktorumu istersem 1800 tl imiş. ben de ben dormal doğum düşünüyorum ama epidural istemiyorum dedim. o da böyle bi secenegim olmadıgını söyledi. illa o parayı alacaklar yani. mesele paradanda ziyade ben o iğneyi belimden olmaktan daha cok ürküyorum. napsam bilemedim normal doğurmak cok mu zor acaba ya :18: rahim filmi cekilmiştim anestesi olmadan onun gibi bişeymiki? benim yengemin 8 aylıkken suyu geldi gecenin köründe hemde kurban bayramıydı. erken olmasına rağmen yarım saatte doğurdu sigortada. üstelikte cok nazlı biridir narindir şimdi kendime bakınca ben neden yapamıyım ki diyorum. bilmiyorum kafam karışık yani.

bi de ikili test için ekstra ücret alıyor mu her hastane acaba?

hmm anladım. evet şanlıyız gerçekten. iki yıl ücretsiz iznimi de kullanıcam sonuna kadar inşallahh

bizde ya bebeğini bırakacaksın yada işiii herhalde yaptıgım en büyük hata öğretmenlik yerine mühendisliği tercih etmek oldu işimi çok seviyorum ama şu özel firma sorunları beni çileden cıkarıyorrr

öğretmen olsaydım uğrasacağım sadece öğrenciler ve veliler olurdu hocalar hep sayılır çünkü elleri ona mahkumdur not acısından

bizde öyle birşey yok ki ne tatil ne duzgun calısma saatleri ne de değer görmek

bende ilk kez bu hafta telek hastanesine gideceğim şevki bey varmış çok bilgilendirci konuştuğunu söyledi ona giden bi arkadaş sende dene bakalım yorumlarını yazarsın banada

657 ye göre dediğiniz gibidir canım benim yazdıgım 4857 sayılı iş kanunu göre canım

ben anlamıyorum bu kanunları. işlerine gelen yerde 657 ye atıfta bulunurlar. halbuki en önemli şey sağlıklı bir aile kurabilmek. bana kalırsa 4 yıl ücretsiz izin ver. yada maaşın bir kısmını ver. gelişmiş ülkelerde hep böyle. bizim ülkemizde çocuk yapmaya kalkmak ayrı sorun, büyütmek sağlıklı birey olmasını sağlamak ayrı sorun

canım senin 2.bebek mi neden sezeryan olucaksın ve neden 15 gun oncesınden olucaksın canım ben bilemiyorumda ondan soruyorum tatlım:44:

sezaryanın hangi günü bir de sezeryanı 15 gün önceden mi yapıyorlar çünkü bende kas zayıflığı var normal olmayabilir...

üzüldüm yaaa. köle mi alıyorlar çalışan mı belli değil !

sezaryanın hangi günü bir de sezeryanı 15 gün önceden mi yapıyorlar çünkü bende kas zayıflığı var normal olmayabilir...

aynen yaa o kadar iyi geldi ki buraya dökmem,rahatladım en azından...akşama gideceğiz gitsin alsın biletleri arkadaş...
ayy sağlıklı doğsunlar da istedikleri zaman gelsinler minişlerimizzzz

canım sıkma canını. onun istediği filme de senin istediğin filme de gidin. Olmaz mı?

bulurum bi orta yolunu da işte,maksat o bana gıcıklık yaptı bende ona

Ya sorma çocuk doğarsa kısmet olur da ya yanaşmazlarsa diye korkularım da yok değil,benden çok hevesli çocuğa görücez bakalım..

Hakkaten yaa çok sinir bozucu,hamileyim ben biraz şımart beni ama di mi..Yok güya denge kurmaya çalışıyo ama batırıyo

Bu arada Çarş.gününe randevumu da aldırttım beyefendiye..İzin almış
Sağolun kızlar...

kızlr ben pek yazamıyorum fırsat buldukça yazıyorum ama..
1 muhabet okudum evet kesinlikle kocalarınızı pış pışlamayın
şuanda naz yapma sırası bizde hiç kusura bakmasınlar
biz ne dersek o okadar...
:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…