hosbulduk canim AMINNN diyeyim duanacizelge yapmak istiyorum ama acemiyim biraz nerden yapiliyo bilmiyorum bide su altta bebgin gelisim takvimi varya onu da eklemek istiyorum bilenler az bi el atabilir mi acaba bana
hosbuldukk sorma cok zor oldu ve tam tasinirken ogrendim ole bi zamanda geldi ki melegim tebdil i mekanda bereket vardr derlerdi tamam da bu kadarini beklemiyodum walla
merhaba canim saol.. evet afyonda yim ve daha 1 ay oldu tasinali..
doktor konusunu hic sorma bilmedigim yer oldugunda etrafa soruyorum herkes ayri bi isim veriyo ne yapcagimi sasirdim
geldigimiz yerdeki kendi doktoruma gorundum bu surecte ama burda bi doktor belirleyip ona devam etmem lazim park hastanesinde
zeynep hanim var ya ona ya da ismail bey e devam edicem henuz karar veremedim bildigin iyi biri varsa onerebilirsin
merhaba kızlar bu hafta çok yoğundu işlerim derken dün gece kasık agrım basladı bu sabahda bel agrısı ve kasık agrısı olunca bizim hastanedeki uzmana göründüm o da kan ve idrar tahlili yaptı hepsi temiz çıktı içimiz rahat etsin dedi ultrasonla bakalım dedi..7+4 de bir hafta geriden gelen miniğim bugün ultrasonda bir gün ilerde çıktı 9+2 çıktı...arayı kapatmış çok şükür 7+4 de 7 mm boyu şimdi 20 mm olmuş...dr da bu hafta hep aykta kaldıysan o yüzden agrıların olmuş olabilir dedi bide bu haftadan itibaren rahim yukarı çıkmaya baslıyormuş ve rahimini büyümesi arttığı için bel agrıları artabilirmiş kızlar bilgilerinize...bende artık bir an önce mesainin bitipte eve gitmeyi bekliyrum :)
merhaba kızlar bu hafta çok yoğundu işlerim derken dün gece kasık agrım basladı bu sabahda bel agrısı ve kasık agrısı olunca bizim hastanedeki uzmana göründüm o da kan ve idrar tahlili yaptı hepsi temiz çıktı içimiz rahat etsin dedi ultrasonla bakalım dedi..7+4 de bir hafta geriden gelen miniğim bugün ultrasonda bir gün ilerde çıktı 9+2 çıktı...arayı kapatmış çok şükür 7+4 de 7 mm boyu şimdi 20 mm olmuş...dr da bu hafta hep aykta kaldıysan o yüzden agrıların olmuş olabilir dedi bide bu haftadan itibaren rahim yukarı çıkmaya baslıyormuş ve rahimini büyümesi arttığı için bel agrıları artabilirmiş kızlar bilgilerinize...bende artık bir an önce mesainin bitipte eve gitmeyi bekliyrum :)
sanırsam benim bebeişim en büyükkk (abla yazıcaktım nedense) :26:
ayy evet ya heyecanlandim simdi bak senin altta dokuz hafta gorunuyo ben 10 haftalik oldum bgun bu durumda ilk ben mi dogaracagim bu durumda ayyy annecimmmmsen bizden dee büyüksünnnnn
cok saol canim yapayim hemencanım benim mesajımın altında han çizelge var bak onun en alt satırında "Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın" yazısı var pembe onu tıkla acılan pencerede anlatıyor sonra oradaki linki tıkla doğması muhtemel olan tarihi yaz ve kaydet bu kadar fıstık
Bugün bir çoğumuzun eşleri tersinden kalkmışlar herhalde,bir tane de bende var..:113:Tartıştığımız konu ise "sinema"
Biz 2 haftada bir mutlaka sinemaya gideriz,kuzenlerle,genç yengelerle falan..
Benim de ne zamandır istediğim bi film var(titanların öfkesi)ona gitmek istiyorum.Ama yok yengesi başka filme gitmek istiyomuş ta kendisi de o filme gitmek istiyomuş ta muş,muş,muş.....Ben 1 haftadır söylüyorum bari başbaşa şu filme gidelim"gideriz,bakarız vs"
Ama yengesinin istediği film için bana danışma gereği bile duymadı,bende tek başıma gidip izlicem o filmi,o da gitsin yengesiyle izlesin...
Ay içimi döktüm kusura bakmayın,bu da sorun mu dersiniz şimdi tabi ki değil,ama iş başka işte.Sinir oldum bi kere....
ayy evet ya heyecanlandim simdi bak senin altta dokuz hafta gorunuyo ben 10 haftalik oldum bgun bu durumda ilk ben mi dogaracagim bu durumda ayyy annecimmmm:18:
cok saol canim yapayim hemen
bu arada benim muhtemel dogum tarihi bazi hesaplayicilarda 1kasim bazilarinda 2 kasim cikiyo hangisini dikkate almaliyim sizce??:26:
Moonsun bu eski sanırım. 6 aydan küçük bebeler için 3 saat; 6ay-1 yaş arası içide 1,5 saat süt izni veriliyor artık.
sanırsam benim bebeişim en büyükkk (abla yazıcaktım nedense) :26:
Allahım yaaa yengesi için mii seni kırıyor? benimkinin annesi içindi, şükretmem gerek sanırımYok erkekler gerçekten anlamıyor, destek olduklarını sanıyorlar kendi çaplarında...
hayır canım yönetmelikleri takip ediyorum yasal sartlardan sorumluyum firmada yönetmelik değiştirilmedi daha canım şimdilik geçerli olan bu tatlım Resmi gazetede ve lebib yalkında da bu yönetmelik geçerli görunuyor
belki beraber doğururuz canım. 15 kasım benim. ama sezaryen olacam 15 gün önceden...yani 1-2 kasım beklenen doğum...(bi akksilik olmazsa.)bayrama denk gelmeyelimdeee
Bugün bir çoğumuzun eşleri tersinden kalkmışlar herhalde,bir tane de bende var..:113:Tartıştığımız konu ise "sinema"
Biz 2 haftada bir mutlaka sinemaya gideriz,kuzenlerle,genç yengelerle falan..
Benim de ne zamandır istediğim bi film var(titanların öfkesi)ona gitmek istiyorum.Ama yok yengesi başka filme gitmek istiyomuş ta kendisi de o filme gitmek istiyomuş ta muş,muş,muş.....Ben 1 haftadır söylüyorum bari başbaşa şu filme gidelim"gideriz,bakarız vs"
Ama yengesinin istediği film için bana danışma gereği bile duymadı,bende tek başıma gidip izlicem o filmi,o da gitsin yengesiyle izlesin...
Ay içimi döktüm kusura bakmayın,bu da sorun mu dersiniz şimdi tabi ki değil,ama iş başka işte.Sinir oldum bi kere....
ben 10+1'im :) 1 kasım muhtemeln doğum tarihi :)
Ay sorma neymiş efendim kendisi de o filme gitmek istiyormuş.
Gerçekten yaa dediğin gibi destek olduklarını sanıyorlar ama yok nafile...İşte yengesini de çok severim sevmediğim biri de değil ama kendisi bilir,akşama görür beyefendi..
canım bu iş kanununa tabii olanlar için mi? ben 657 ye tabiyim ve 6 aya kadar 3 saat süt iznimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?