2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kizlar beni de araniza alirmisiniz? :)) 6+5 hamisim.Sukurler olsun rabbime.Hesaplara gore Kasim 25 dogum.Allah hepimizin sagliklar bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin.Isteyen herkesede versin.

Hoş geldin ccanımm hayırlı olsun bebişinn hep birlikte kucagımıza alırız inşAllah

Kizlar beni de araniza alirmisiniz? :)) 6+5 hamisim.Sukurler olsun rabbime.Hesaplara gore Kasim 25 dogum.Allah hepimizin sagliklar bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin.Isteyen herkesede versin.

hoşgeldiniz canımmm hayırlı olsunn...Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn RAbbim..

Adaşımmm hoşgeldinnnn hayırlı olsun bebeişinnn

aminnn inşallahh. Ne çok istedik biz bu bebeği... Rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh.

günleriz aynı canım burda 4 kişi falanız 25 kasımı bekleyen

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

kızlar merhaba topiğimiz hayırlı olsun inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarr kucagımıza almak nasip olur

canlar bursada oturan yada bursada doktora giden hamişler var mı

Canim merhaba.
Bugün gec girebildim topige simdi gördüm yazini.
Cok aktif degilim ama okuyarak takip ediyorum burayi.
Ben bursa dayim.doktorun faruk dincsahin.

Senin ilk gebeligin mi sen doktor kime gidiyorsun.

esrammm susss biraz daha söylersen akşaama bende sipariş vericeemmm offff naar ekşilii şöyleee bol yeşillikli yanında buz gibi ayrannn offff amaaa yaaa
kizlar cigkofte dediniz agzim sulandi walla benim aksam yemegi menu mu de belirlediniz saolun
moonsun88 antepli misin sen ??benimde abim ve ablamlar orda oturuyorlar bende bi sure orda yasadim bnde antepli sayiliyorum yanieger bi sorun cikmazsa gelicem bu ayin sonuna dogru antep e canim nasil oranin yemeklerini cekiyo anlatamam

Canim merhaba.
Bugün gec girebildim topige simdi gördüm yazini.
Cok aktif degilim ama okuyarak takip ediyorum burayi.
Ben bursa dayim.doktorun faruk dincsahin.

Senin ilk gebeligin mi sen doktor kime gidiyorsun.

hosgeldin tatlımm ben ahmet yılmaza gidiyordum ssk ile anlasmayı bırakmıs canım faruk bey nerede

vardır da canım benim kastettiğim şey eşimin şımarıklığııı benim canımın isteyeceğini bildiği halde ballandıra ballandıra anlatıyor lavaşından limonuna kadar
eşine çok canın istettiğini söyle bulsun bir çaresini yollasın eve

sanırım ben deeee :37 hep benim kocamın yüzündenn

moonsun, acı sos ta koyduralım mı

ay napıyonuz siz ya valla canım cekti zaten mide hassas yesek mi acaba? ama bişi dicem o çiğköftecilerin verdikleri nar ekşisini yemeyin kızlar onlar nar ekşili sos diye satılıyor zaten gercek nar ekşisi değil. marketten alırkende gercek nar ekşisi ve katkısız olmasına dikkat edin. bi de nar ekşisini fazla abartmayın e mi? iyi değil diye duymustum. yiyin ama cok değil.

ahhh şu erkeklerr...amannn sen hiç aldırma kuzum...yarın al yanına bi arkadaşını git gündüz seansınaa...

süpermiş bu...demek baba olarak aşereceğini düşünen tek şahıs benimki değilmişş

geçen diyorki: (ben uzanmıştım işten geldimm yoruldum zaten)

hatun yaaa meyve falanda getirmez oldunn, hiç düşünmüyonn bu bebek nasıl beslenecek(o sırada göbeğini tutmuş)

dünde kayınvalidemlere gitmiştik.asansörde göbekleri karşılaştırıyoruz...

(göbek zaten 12 aylık gibi duruyorr kocişiminnn).beyefendi sizin bebek ne kadarlık oldu? dedim.
diyorki: ahhhh kardeş benimmki doğduda bunlar doğumdan sonra kalan kilolarrr

ölürmüsün öldürürmüsünn....

hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebeğinn

kabızlık sorunun yoksa zararlı değil canımm. Bi de acı bağırsakları çalıştırırrr Ayyyy hemen mesai bitsindeee birer dürüm yaptırıp yiyelim afiyetleeee

ay canım ben hakkımı yarına saklamak istiyorumm aksama ablamlara gidicezz çiğkofte yersem yeemek yiiyemem yarın acılı durum artı yayık ayran isiiyorum

onu ben de duydum canım çok yararlı bişi değil nar ekşisi. aksine düşük riskini artıırabilirmiş. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…