Kizlar beni de araniza alirmisiniz? :)) 6+5 hamisim.Sukurler olsun rabbime.Hesaplara gore Kasim 25 dogum.Allah hepimizin sagliklar bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin.Isteyen herkesede versin.
esrammm susss biraz daha söylersenakşaama bende sipariş vericeemmm offff naar ekşilii şöyleee bol yeşillikli yanında buz gibi ayrannn offff amaaa yaaa
Kizlar beni de araniza alirmisiniz? :)) 6+5 hamisim.Sukurler olsun rabbime.Hesaplara gore Kasim 25 dogum.Allah hepimizin sagliklar bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin.Isteyen herkesede versin.
sanırım ben deeee :37 hep benim kocamın yüzündenn
moonsun, acı sos ta koyduralım mı
kızlar merhaba topiğimiz hayırlı olsun inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlarr kucagımıza almak nasip olur
canlar bursada oturan yada bursada doktora giden hamişler var mı
kizlar cigkofte dediniz agzim sulandi walla benim aksam yemegi menu mu de belirlediniz saolunesrammm susss biraz daha söylersenakşaama bende sipariş vericeemmm offff naar ekşilii şöyleee bol yeşillikli yanında buz gibi ayrannn offff amaaa yaaa
yok canım etsiz zararı yok ama eşim başka şehirde benim. kime aldırabilirim akşam vakti çiğköfteyi
Canim merhaba.
Bugün gec girebildim topige simdi gördüm yazini.
Cok aktif degilim ama okuyarak takip ediyorum burayi.
Ben bursa dayim.doktorun faruk dincsahin.
Senin ilk gebeligin mi sen doktor kime gidiyorsun.
ay canımmmm süüpeerrr olur şöyle bol acılı bu arada acı zararllı mı bizeee
hmm nasılsa bu akşam gelecek.
-canım brüksel lahanası istio git brüksele alda gel deeeebu kocalara en olmadık ezietleri yapmamız gerekio artık
Hoş geldin ccanımm hayırlı olsun bebişinn hep birlikte kucagımıza alırız inşAllah
eşine çok canın istettiğini söyle bulsun bir çaresini yollasın evevardır da canım benim kastettiğim şey eşimin şımarıklığıııbenim canımın isteyeceğini bildiği halde ballandıra ballandıra anlatıyor lavaşından limonuna kadar
sanırım ben deeee :37 hep benim kocamın yüzündenn
moonsun, acı sos ta koyduralım mı
Bugün bir çoğumuzun eşleri tersinden kalkmışlar herhalde,bir tane de bende var..:113:Tartıştığımız konu ise "sinema"
Biz 2 haftada bir mutlaka sinemaya gideriz,kuzenlerle,genç yengelerle falan..
Benim de ne zamandır istediğim bi film var(titanların öfkesi)ona gitmek istiyorum.Ama yok yengesi başka filme gitmek istiyomuş ta kendisi de o filme gitmek istiyomuş ta muş,muş,muş.....Ben 1 haftadır söylüyorum bari başbaşa şu filme gidelim"gideriz,bakarız vs"
Ama yengesinin istediği film için bana danışma gereği bile duymadı,bende tek başıma gidip izlicem o filmi,o da gitsin yengesiyle izlesin...
Ay içimi döktüm kusura bakmayın,bu da sorun mu dersiniz şimdi tabi ki değil,ama iş başka işte.Sinir oldum bi kere....
geçen de telefonda konuşuyoruz konuşma aynen şöyle:
ben: ne yedin akşam aşkım?
o: çiğköfteeeeee!!
ben: bana söylenir mi bu????
o: offf hem de nasıl yedimm. limon sıktımmm bol bolbi de ayran içiyorummm
ben: canım ben hamileyim bana anlatma böyle yaaa
o: ay ben de baba olarak bebek bekliyorum. babalar aşeremez mi
düşünnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim halimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18::18::18:
eşine çok canın istettiğini söyle bulsun bir çaresini yollasın eve
kabızlık sorunun yoksa zararlı değil canımm. Bi de acı bağırsakları çalıştırırrrAyyyy hemen mesai bitsindeee birer dürüm yaptırıp yiyelim afiyetleeee
hosgeldin tatlımmben ahmet yılmaza gidiyordum ssk ile anlasmayı bırakmıs canım faruk bey nerede
ay napıyonuz siz ya valla canım cekti zaten mide hassas yesek mi acaba? ama bişi dicem o çiğköftecilerin verdikleri nar ekşisini yemeyin kızlar onlar nar ekşili sos diye satılıyor zaten gercek nar ekşisi değil. marketten alırkende gercek nar ekşisi ve katkısız olmasına dikkat edin. bi de nar ekşisini fazla abartmayın e mi? iyi değil diye duymustum. yiyin ama cok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?