valla sen bendensın canım, korkmayalım ve bırbırımızı cesaretlendırelım de normal doguralım, valla ben netten bakıyorum normal dogum vıdeolarına ama sezeryana bakamıyorum, sonucta dogum falan degıl arkadaslar karından amelıyat, ayrıca epiduralsiz dogum yapan yerler var benım gıttıgım yerde normal secenegı de mevcut, ayrıca epidural dogum ile lokal anestezi sezeryanı karıstırmayalım. epidural adı üzerinde ağrı kesici gibi birşey, sadece ağrı merkezimizi etkiliyor, agrı hıssetmıyorsun, halk arasındakı adı prenses dogummus :) ama lokal anestezi öyle değil, iğneden sonra bir anda felç gibi belden aşağısı uyusuyor
bu arada burcuxx sen ne muhendısısın merak ettim bir de nerde calısıyorsun ızmırdeydın sen de :)
bizde dün doktora gittik kalp atışı dinledik, eşim bebeği çok net görmüş de ben bi halt göremedimgenelde erkekler görmez böyle şeyleri, gelişimi güzel dedi, ultrasona gore 7+2 mıs 20 kasım dogum zamanı dıyordu sanırım degısıyor bu, 1 ay sonra gıdıcem kontrole, su bulantılar bı gecse valla reklamlar bile bulandırıyor beni pess artık, doktor 3 aylıkken gecer dedı ama bazılarının 9 aya kadar suruyorumus gebelık kategorısı b olan bır hap yazdı ama almadım daha sonucta agzımın tadını yerıne getırecegını sanmıyorum, çekiyoruz bakalım
canım sen hangi hastaneye gittin? hem nasıl epiduralsiz seçenek olmazmış ki? bilmiyorum iğne işi aklıma yatmazsa acıda çeksem normal doğurmak istiyorum. analarımız ninelerimiz nasıl doğurdu dimi ?
olduğu gibi gösterdiler kadın yani anne sanki bir sandaldayım diyordu
niltt ayy ben burada neler neler döktümmm. ama çok iyi oluyor burda konuşmak. mantıklı çözümlere varmak kolaylaşıyor. tekrar sağolun kızlaRR İYİKİ VARSINIZZZ
ben de o şımartılmayı istiyorummmmmnaz yaptırmıyor adam bana yaaa.
bende ilk kez bu hafta telek hastanesine gideceğim şevki bey varmış çok bilgilendirci konuştuğunu söyledi ona giden bi arkadaş sende dene bakalım yorumlarını yazarsın banada
Bence erkekler artık bizzat kendileri öyle çok nazlı, kaprisli ki hamilelik dönemindeki kadınları bile geçiyorlar. Alttan alayım, anlayışlı olayım falan yok yani. Eşleri öyle olanlar nadir ve çok şanslı. Geçen hafta gripten kırıldım, malum ilaç alamıyorum ve işe geliyorum mecbur.. Gün boyu bir kez arayıp nasıl oldun demez mi, merak etmez mi insan? Paylaştığım hamile olmayan arkadaşlarım da aramaz normal takma vs demişti gerçi...
valla sen bendensın canım, korkmayalım ve bırbırımızı cesaretlendırelım de normal doguralım, valla ben netten bakıyorum normal dogum vıdeolarına ama sezeryana bakamıyorum, sonucta dogum falan degıl arkadaslar karından amelıyat, ayrıca epiduralsiz dogum yapan yerler var benım gıttıgım yerde normal secenegı de mevcut, ayrıca epidural dogum ile lokal anestezi sezeryanı karıstırmayalım. epidural adı üzerinde ağrı kesici gibi birşey, sadece ağrı merkezimizi etkiliyor, agrı hıssetmıyorsun, halk arasındakı adı prenses dogummus :) ama lokal anestezi öyle değil, iğneden sonra bir anda felç gibi belden aşağısı uyusuyor
ay yok izleyemem. valla siz de izlemeyin kızlar. ne gerek var. 20 dk da olcak bitcek hayırlısıyla... hem doğumda sen o görüntüyü görmüyosun kiii.
Abimin eşi 10 gün önce epidural sezaryen oldu. Normal sezaryen olacaktı ama aniden suyu geldi ve kahvaltı sonrası yani karnı tok olduğu için narkoz veremediler, epidural oldu. Şimdi çok fazla baş ağrısı çekiyor. Bana sakın epidural olma, mahvetti beni diyor. Benim kistten dolayı normal imkansız olduğu için sezaryenlerden birini seçmem gerekecek ya narkozlu ya epiduralli sezaryen..
Bence erkekler artık bizzat kendileri öyle çok nazlı, kaprisli ki hamilelik dönemindeki kadınları bile geçiyorlar. Alttan alayım, anlayışlı olayım falan yok yani. Eşleri öyle olanlar nadir ve çok şanslı. Geçen hafta gripten kırıldım, malum ilaç alamıyorum ve işe geliyorum mecbur.. Gün boyu bir kez arayıp nasıl oldun demez mi, merak etmez mi insan? Paylaştığım hamile olmayan arkadaşlarım da aramaz normal takma vs demişti gerçi...
geçen de telefonda konuşuyoruz konuşma aynen şöyle:
ben: ne yedin akşam aşkım?
o: çiğköfteeeeee!!
ben: bana söylenir mi bu????
o: offf hem de nasıl yedimm. limon sıktımmm bol bolbi de ayran içiyorummm
ben: canım ben hamileyim bana anlatma böyle yaaa
o: ay ben de baba olarak bebek bekliyorum. babalar aşeremez mi
düşünnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim halimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18::18::18:
haklısınız kızlar. birbirimize destek olalım. annem sancının çok acı verdiğini söylerdi ama sezeryanı tercih etme derdi. elbette bu işin zorluğu var ama bir sorun çıkmazsa Allah izin verirse ben gerçekten normal doğum istiyorum. dediğin gibi son anda dayanamayıp epidurale geçebiliyorsak bu güzel birşey. acaba benim hastanemde de öyle mi? bir dahaki gidişimde bu doğum konusunu açayım diyorum doktoruma. tek korkum yırtılmak onun içinde bir arkadaşımız yazmıştı. perine masajı yapın diye. birde kegel egzersizi varmış onuda yapalım.
canım bulgur zararlımı ki bebeğe baharat vs ben antepliyim mesela çiğköftesiz yapamam etsiz olduktan sonra zararı olacagını sanmıyorum ki biizm ailede maşallah herkes yemiş herseyi bir sorun yok
yok canım etsiz zararı yok ama eşim başka şehirde benim. kime aldırabilirim akşam vakti çiğköfteyi
bende senin gibi dusunuyorum canim yani geleneksel dusunuyorum eskiden nasil oluyomus sanki dmi?walla o gun geldiginde ne hissederim bilmiyorum ama ALLAH nasip ederse normal dogum istiyorum ins durust bi doktor esliginde...kızlar merak ediyorum eskiden herkes normal doğum yapıyormuşş şimdilerde yok suda dogum, epudural dogum sezeryan vs gibi doğum çeşitleri var para tuzagı gibi geliyor bana o yüzden dürüst bir doktorum olsun istiyorummm
bende sizdenim kizlar normal dogum konusunda ama su yirtilma konusu benim de uykularimi kaciran tek ayrinnti tabii:18::18::18:haklısınız kızlar. birbirimize destek olalım. annem sancının çok acı verdiğini söylerdi ama sezeryanı tercih etme derdi. elbette bu işin zorluğu var ama bir sorun çıkmazsa Allah izin verirse ben gerçekten normal doğum istiyorum. dediğin gibi son anda dayanamayıp epidurale geçebiliyorsak bu güzel birşey. acaba benim hastanemde de öyle mi? bir dahaki gidişimde bu doğum konusunu açayım diyorum doktoruma. tek korkum yırtılmak onun içinde bir arkadaşımız yazmıştı. perine masajı yapın diye. birde kegel egzersizi varmış onuda yapalım.
ay kıyamam ben sana amaa yaaasiparişle çalışan bir yer yok mu ki acaba ya :44:
vardır da canım benim kastettiğim şey eşimin şımarıklığıııbenim canımın isteyeceğini bildiği halde ballandıra ballandıra anlatıyor lavaşından limonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?