2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım gözün aydın. 7+2 bebekte birşey anlaşılmıyor zaten. sadece orada bir beyazlık görüyorsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben makine mühendisiyim. Atatürk organizede çalışıyorum. Moonsun88 sen ne mühendisisin?

canım sen hangi hastaneye gittin? hem nasıl epiduralsiz seçenek olmazmış ki? bilmiyorum iğne işi aklıma yatmazsa acıda çeksem normal doğurmak istiyorum. analarımız ninelerimiz nasıl doğurdu dimi ?

şirinyerdeyim canım ben buca tıpa gittim tınaztepede yeni hastaneleri var bunların çok güzel doğum orada oluyormuş. valla öyle dediler. acıkcası ben korkmuyorum o kadar tek korkum yavruma bişey olması yani korkum ondan yana. zaten normal doğumda en 4 cm acılma olduktan sonra epidural oluyormuş. zaten acının büyük kısmını cekicem. çok dayanamayıpta o anda epidural isteyenlerde oluyormuş en azından böyle bi secenek varken baştan epidural olsun demem herhalde.

Bence erkekler artık bizzat kendileri öyle çok nazlı, kaprisli ki hamilelik dönemindeki kadınları bile geçiyorlar. Alttan alayım, anlayışlı olayım falan yok yani. Eşleri öyle olanlar nadir ve çok şanslı. Geçen hafta gripten kırıldım, malum ilaç alamıyorum ve işe geliyorum mecbur.. Gün boyu bir kez arayıp nasıl oldun demez mi, merak etmez mi insan? Paylaştığım hamile olmayan arkadaşlarım da aramaz normal takma vs demişti gerçi...

bende ilk kez bu hafta telek hastanesine gideceğim şevki bey varmış çok bilgilendirci konuştuğunu söyledi ona giden bi arkadaş sende dene bakalım yorumlarını yazarsın banada

himm orayi da duydum evet ama bizim sigortamiz park hastanesinde gectigi icin orayi tercih ettim orda metin bey varmis bnada onu onerdi bi kac kisi
bilmiyorum yaaa bakicam iste artik biraz kisisel sanirim doktor hasta iliskisi isim yapmis tek bi doktor yok burda..
yazarim tabiki sen de yaz doktor konusunda hassasim cunku ben baya bi dusuk yapmistim doktor bilememisti felan ondan beridir guvenemiyorum iste..
geldgim sehirdeki doktorum cok profesyonel arada ona goruncenm yine burda da bilmiyorum simdilik
Allah isini bilmeyen "doktor cuk" lara dusurmesin kimseyii...

demek ki hamile baba psikolojisine giriyorlar onlar da... şimdiden ikinci planda kalma korkusuyla destek olmaları gerekirken daha çok şımarıyorlar evet evet böyle bence.

annesininbirtanesi, esraa86+, family, liklik, ukalady, burcuxxx, polypoly+, sahinus, kardelen10, plasebo+, coyness, er_ca, aselnazz, niltt

waowwww hepimiz kasim annesi miyiz kizlar baya cok musuz hakikatennn

ay yok izleyemem. valla siz de izlemeyin kızlar. ne gerek var. 20 dk da olcak bitcek hayırlısıyla... hem doğumda sen o görüntüyü görmüyosun kiii.

haklısınız kızlar. birbirimize destek olalım. annem sancının çok acı verdiğini söylerdi ama sezeryanı tercih etme derdi. elbette bu işin zorluğu var ama bir sorun çıkmazsa Allah izin verirse ben gerçekten normal doğum istiyorum. dediğin gibi son anda dayanamayıp epidurale geçebiliyorsak bu güzel birşey. acaba benim hastanemde de öyle mi? bir dahaki gidişimde bu doğum konusunu açayım diyorum doktoruma. tek korkum yırtılmak onun içinde bir arkadaşımız yazmıştı. perine masajı yapın diye. birde kegel egzersizi varmış onuda yapalım.

kızlar merak ediyorum eskiden herkes normal doğum yapıyormuşş şimdilerde yok suda dogum, epudural dogum sezeryan vs gibi doğum çeşitleri var para tuzagı gibi geliyor bana o yüzden dürüst bir doktorum olsun istiyorummm

geçen de telefonda konuşuyoruz konuşma aynen şöyle:

ben: ne yedin akşam aşkım?
o: çiğköfteeeeee!!
ben: bana söylenir mi bu????
o: offf hem de nasıl yedimm. limon sıktımmm bol bol bi de ayran içiyorummm
ben: canım ben hamileyim bana anlatma böyle yaaa
o: ay ben de baba olarak bebek bekliyorum. babalar aşeremez mi

düşünnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim halimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :18::18::18:

canım bulgur zararlımı ki bebeğe baharat vs ben antepliyim mesela çiğköftesiz yapamam etsiz olduktan sonra zararı olacagını sanmıyorum ki biizm ailede maşallah herkes yemiş herseyi bir sorun yok

yırtılmak derken canım anlamadım zaten kesik atmıyolar mı?

benim annemde bi sorun olmassa normal doğur bırak sezeryanı filan diyor ki kendisi ikiz doğuran bi kadın şahzen bi ikizim var. lafını bile ettirmiyor kadın. burada okumuştum bi arkadaş normal doğum yapıcakmış ama bebek içerde kakasını yaptıgı için sezeryana almışlar öyle yazmıştı. işin doğrusu ne bilemem ama annem bize hamileyken ben de kakamı yapmışım içerde ve zavallı kardeşim bunu yemiş o zamanlar böyle sezeryana teşvik olmadıgından normal doğurmuş bizi. kardeşimi 3 gün ölecek diye beklemiş doktorlar ama eşek kadar adam oldu valla.

canım bulgur zararlımı ki bebeğe baharat vs ben antepliyim mesela çiğköftesiz yapamam etsiz olduktan sonra zararı olacagını sanmıyorum ki biizm ailede maşallah herkes yemiş herseyi bir sorun yok

yok canım etsiz zararı yok ama eşim başka şehirde benim. kime aldırabilirim akşam vakti çiğköfteyi

bende senin gibi dusunuyorum canim yani geleneksel dusunuyorum eskiden nasil oluyomus sanki dmi?walla o gun geldiginde ne hissederim bilmiyorum ama ALLAH nasip ederse normal dogum istiyorum ins durust bi doktor esliginde...
bende sizdenim kizlar normal dogum konusunda ama su yirtilma konusu benim de uykularimi kaciran tek ayrinnti tabii:18::18::18:

ay kıyamam ben sana amaa yaaa siparişle çalışan bir yer yok mu ki acaba ya :44:

vardır da canım benim kastettiğim şey eşimin şımarıklığııı benim canımın isteyeceğini bildiği halde ballandıra ballandıra anlatıyor lavaşından limonuna kadar

vardır da canım benim kastettiğim şey eşimin şımarıklığııı benim canımın isteyeceğini bildiği halde ballandıra ballandıra anlatıyor lavaşından limonuna kadar

esrammm susss biraz daha söylersen akşaama bende sipariş vericeemmm offff naar ekşilii şöyleee bol yeşillikli yanında buz gibi ayrannn offff amaaa yaaa

Kizlar beni de araniza alirmisiniz? :)) 6+5 hamisim.Sukurler olsun rabbime.Hesaplara gore Kasim 25 dogum.Allah hepimizin sagliklar bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin.Isteyen herkesede versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…