kızlar siz benden fenasınızzeşinizle ayrı olsanız kök söktürürsünüz adamlara vallahi
Faruk bey bulvar da canim.özel muaynehane oldugu icin bende de ssk yok malesef.
Ahmet yılmaz nerdeydi medical park tami.
ahhh şu erkeklerr...amannn sen hiç aldırma kuzum...yarın al yanına bi arkadaşını git gündüz seansınaa...
süpermiş bu...demek baba olarak aşereceğini düşünen tek şahıs benimki değilmişş
geçen diyorki: (ben uzanmıştım işten geldimm yoruldum zaten)
hatun yaaa meyve falanda getirmez oldunn, hiç düşünmüyonn bu bebek nasıl beslenecek(o sırada göbeğini tutmuş)
dünde kayınvalidemlere gitmiştik.asansörde göbekleri karşılaştırıyoruz...
(göbek zaten 12 aylık gibi duruyorr kocişiminnn).beyefendi sizin bebek ne kadarlık oldu? dedim.
diyorki: ahhhh kardeş benimmki doğduda bunlar doğumdan sonra kalan kilolarrr
ölürmüsün öldürürmüsünn....
hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebeğinn
ay canım ben hakkımı yarına saklamak istiyorumm aksama ablamlara gidicezz çiğkofte yersem yeemek yiiyemem yarın acılı durum artı yayık ayran isiiyorum
onu ben de duydum canım çok yararlı bişi değil nar ekşisi. aksine düşük riskini artıırabilirmiş. Allah korusun.
amannnn. seninki de fenaymışşşonlar bizden daha çabuk hamile moduna giriyolar demek
afiyet olsunn şimdidennn. yarasın bebişeeee
hahaaa öldürdün beni gülmektenn. maraş dondurması da istiyim ben.....
ben şu koca durumuna el koymuş durumundayım. kızlar böle herşeye zırt pırt ğlayan darılan biri olmayalımda bu kadarda alttan almayalım. valla ben hep eşime veriodum bebeği .ben bakamam , sıkıldım falan die , benden çok o büyüttü. gece ağlayınca kalkar o alır getirirdi.çünkü bende çalışıodum. çalışmasamda böle yapardım.oda biraz bu zorluğu çeksin. eğer rahata alışırsa bebeklemi ilgilences onunlamı.valla taviz vermeyin, yok çalışmış, yok yorgun falan demeyin. atın üstüne .oda baksın.şimdi su içecekse gece kalkıp babayı kaldırıo baba su ver dio benimki beni bile kaldırmaz, ben çok sinirli oluyorum uykum bölününce bir iki trip yapın.baştan yaptınız yaptınız .sonra istesende olmuyor. dün banyo yaptırdık. hala ikimiz yaptırıyoruz ilk günden beri.o giydirir, kurutur saçları. annemde kızıo . kızın kocaman oldu, ayıp babası giydirmesin .kim takar. ben yapıosam oda yapsın. onunda kızı diorum.biraz asabi takılın. hep cicim derseniz önüne geçilmio...bide bebek gazlıysa vay halinize.
şimdi bundada hayırlısıyla doğsun eşim işten gelir gelmez ikisini üzerine bırakıp çıkıp bir saat yürüyüş yapıcam.şimdiden söledim bile. tamam dedi .....
evet canım acaba toplam da kaç milyara mal olurdoktorun iyi olması da şart ama maddi durumda cok sarsmasa iyi olur
ay deme kız benimde canım istedi,
bende bi kayseriye gönderim .... mantı kapta gel bana bi tabak diyim.... benimki hemen gider, BİM den alır hazır mantı gelir. uyanıkkk
ahhh şu erkeklerr...amannn sen hiç aldırma kuzum...yarın al yanına bi arkadaşını git gündüz seansınaa...
süpermiş bu...demek baba olarak aşereceğini düşünen tek şahıs benimki değilmişş
geçen diyorki: (ben uzanmıştım işten geldimm yoruldum zaten)
hatun yaaa meyve falanda getirmez oldunn, hiç düşünmüyonn bu bebek nasıl beslenecek(o sırada göbeğini tutmuş)
dünde kayınvalidemlere gitmiştik.asansörde göbekleri karşılaştırıyoruz...
(göbek zaten 12 aylık gibi duruyorr kocişiminnn).beyefendi sizin bebek ne kadarlık oldu? dedim.
diyorki: ahhhh kardeş benimmki doğduda bunlar doğumdan sonra kalan kilolarrr
ölürmüsün öldürürmüsünn....
hoşgeldin canım..hayırlı olsun bebeğinn
Ahmet yilmazi neden sordum biliyomusun.bursa hamişleri buraya diye bi topik var.orda okudum onunla ilgili yazilari.belki sende okumussundur.ahmet bey den çok şikayet vardi bi cogu degistirmisti doktorunu.sen memnunsan ayri tabi.
Benim dogum allah nasip kismet ederse medicabil de olur diye düsünüyorum.kuzenim orda yapti faruk beydi onunda doktoru.yine bursa hamileleri topiginde yazmisti bi bayan epidural sezeryanla dogum yapmis medicabil de 1600 demisti.normal daha uygundur demisti.
Kismet olursa normal istiyorum bende.fiyatta iyi gibi geldi.
kızlarrr biz gidiyoruzz mesaimiz bitti akşama ananemiz,teyzemiz geliyooo bize hafta sonu içinn çok mutluyusss:))))) hepinizee mutlu güzell bir hafta sonu diliyorum.. Bol bol dinlenelim,gezelim yiyelim içelim hopaaaaaaPtesiii yeni bir haftaya mutlu umutlu başlayalım inş....Hepinizi öperizzzz iyi bakınn kendinize tabikide bebişlerinize...
sizeee anneanne ve teyzoşla bol keyifli haftasonlarıı canımmm...
kayınvalidemde gezme var yarın, benimde bi çeşit pasta yapmam gerekiyordu...banada saray sarması kaldııakşam onu yapıcamm...
bizim mesaimiz bitti gidiyoruzz kuzumla...yarın sabah uyuruz inşallahh güzelcee....sefiyoruzzz sizi teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
görüşürüzzz...kendinize ve kuzularınızaaa iyi bakınnn anacımmmmmmmmmmmmmmm
Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (17 üye ve 8 ziyaretçi)
1. er_ca,
2. esraa86,
3. lavinya27,
4. Esra1,
5. eLiFGiBioLMaK,
6. emaya,
7. polypoly,
8. annesininbirtanesi,
9. kardelen10,
10. moonsun88,
11. aslan35,
12. burcuxxx,
13. hayatbanaguzell,
14. ukalady,
15. tarcin10,
16. jasminum,
17. family
kalabalık buralar ohhh
hepimiz bir avazda doğururuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?