2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
oh ohh burası 2012 kasım babalarını çekiştirme topiği gibi olmuş. azıcık ben de dökeyim incilerimi madem;

valla benimde eşimden hiç umudum yok. hatta gecen haftalarda midemden rahatsızlandım gece falan uyuyamadım yatakta dön dön defalarca kalktım kustum ağladım vs. bikere kalkıp noluyoz kadın demedi valla. tek tesellim gürültüden rahatsız olmuyo ondan rahatsız olsa belki dönüp bi de kızacak adam ne cabalıyon diye öyle canımın isteği bişeyi akşamın bi vakti hayatta alıp gelmez. yoldayken niye sölemedin deyiverir.

ama iyi taraflarıda var hakkını yiyemem kaç gündür yemek yapmıyorum bi kere olsun sitem etmedi hatta kendi pişirip kendi yiyo sağolsun.
gecen gece ilk defa benim minik kesem napıyo diye göbüşü sevdi ki ben hep üzülüyodum insan hiç dokunmaz mı sormaz mı hayal kurma mı filan diye.

şimdi bazı erkekler (büyük çoğunluğu) biçok şeyi geç idrak ediyorlar. biz anneliği simdiden yaşamaya başladık ama onlar henüz bişey hissetmiyorlar ki hak vermek lazım. çoğu acıpta bebeğimin gelişimini okuyayımm du bakiyim diyomu ki sanki ya da hamile kadının psikolojiside ne oluyomuş ki diye merak ediyomu ki? şahsen benim ki gelir gelmez oyun acıyo, sözlük okuyo

bence onlara zaman verelim ben umutlu olmalıyım sanırım. neden derseniz evlendiğimiz yıl benim zorumla eve kuş almıştık eşim aylarca ona dokunmadı ilgilenmedi bile. hiç sevmezmiş. bi sene sonra bi gece yatıyoruz kuştan acayip sesler geliyor eşim hiç beklemediği bi şekilde kalktı hadi kuşu veterinere götürelim dedi kıyamam saate baktım 4:00. dedim şimdi olmaz yine de başında beklemişti kaç dakika çok şasırmıştım. şimdi 2.seneleri ve benden cok sevişiyolar valla eve gelir gelmez kuşun yanına gider hergün salar oynar. ben tutup sıkıştırınca bana kızıyo yapma kuşuma eziyet diyo. şimdi kuş nerde evlat nerde yani demek istediğim onlarda ergeç yavrularıyla ilgilenirler mutlaka korkmayın. benim tek tavsiyem asla cocugunuzu alıp ayrı odaya gidip yatmayın. bunu yapıp 4 5sene ayrı yatanlar var çocukta alışıyo cünkü o duruma o odaya. kötü olur o zaman.

Son düzenleme:
isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır demişler... Bahar hastanesini hiç duydun mu canım güler hanımı ?

fiyat iyi ama testler var onca hepsi özele giriyor maalesef

Aynen öyle testler cok pahali oluyo bende hicbir sigorta olmadigi icin bütün testleri cebimizden ödüyoruz.
Güler hanimi bilmiyorum canim ya.

ya yapmayın kızlar öle çiğ köfte falan of ama canım istedi eşimde yememi istemio zararlı dışarıda die uuufff ne olur öle ballandıra ballandıra anlatmayın

ben gebelikle ilgili her hafta hangi haftaya giriyorsam internetten bilgilerini gönderiyorum. sizdeki değişiklikler ya da bebek ne oldu bu hafta kısmını okuyor ve bana söylüyor. çok da alttan alıyor saolsun her türlü kaprisi yapıyorum, 6,5 ay var elimde iyi kullanayım sizde yapın. o hafta hafta resimleri görünce çok etkileniyorlar :)

slm kızlar hamılelık psıkolojısı yuzunden adamlar bızı boşar valla:)bende trip atıyom sabahtan berı zavallı adamım delırecek

aklıma gelmışken soylıyım bonıbon nıde bulantısına ıyı gelıyo ben aldım bes on tane sekerlıgımı doldurdum gırıp cıkıp bır ıkı atıyorum agzıma bugun ıyıyım sukur

hangi siteden bakıyorsun sen. benim ki öyle tıbbi şeylere falan bakamıyo işte. kana bile bakmaz yani henüz tam bi insan sureti yoksa bakamaz çok hassasızda

ya yapmayın kızlar öle çiğ köfte falan of ama canım istedi eşimde yememi istemio zararlı dışarıda die uuufff ne olur öle ballandıra ballandıra anlatmayın

aslında çok haklısın yiyecek şeylerden pek bahsetmesek iyi olur.
ben çiğ köfte hiç sevmem yemedim eşimin ailesi çok yaparlar ama ben hiç acı sevmiyorum.

aşerdiğimiz yada günlük yediğimiz şeyler kolay alınıp bulunmayacaksa anlatmamakta yarar var
sizce?

Kesinlikle katılıyorum yemek ile ilgili pek konuşmasak iyi

Seni çok iyi anlıyorum çünkü şu anda bile yatakta yazıyorum.
Yaklaşık 1 aydan fazla bir zamandır sürekli yatıyorum sürekli bir mide bulantısı öğürme ve banyoya koşmalar
Gece uykularını yitirdim.Mutfağıma adım atamıyorum neredeyse hiçbir kokuya ya da ekmek dahil hiçbir yiyeceği düşünmeye bile gelemiyorum.
Günde 3-4 litre su tüketen ben su içmek için can atıyorum ama gitmiyor bi türlü.
Geçen hafta hastanelik olup serumla kendime gelebildim.Doktoruma göre böyle giderse her gün almalıyım.
Günlerdir annemde kalıyordum iyileşmiştim biraz daha ama gece eve döndük şuan hala yataktayım.
Geçen gün ki yazılarında mide bulantısı için ilaç kullanan var mı diye sormuşsun.Ben ilaç içiyorum "dramamine" isminde.Reçete ile veriliyor ve inanılmaz bir şekilde yarım saat içinde uyutuyor.Ama doktorumunda dediği gibi ne ilaç içersen iç bu dönemde yapılabilecek hiçbir şey yok.Rabb'im çabuk atlatmayı nasip etsin.Başucunda çubuk kraker bulunsun sabah yataktan kalkmadan önce yiyebildiğin kadar ye ve yataktan hemen kalkma :)

merhaba canim gecmis olsun ya senin surecin biraz zor geciyo sanirim ayni donemdeyiz ama ben o kadar agir degilim Allah sifa versin bundan sonrasi guzel gecsin insaallahh

herkese iyi hafta sonları arkaadaşlaaar pazartesi görüşmek üzeree sizleri seviyorum...

merhaba misafirimi uğurladım hemen buraya damladım neler neler kaynatmışınız öyle
kasım babası olaraktan ben bizim babadan memnunum zira bekletim yok ama adam beni sasırtıyor bu çocuğu daha bir istiyor kesin
2 kızda iken hiç oralı olmazdı sankim 18 lik delikanlıydı hiç bir sıkıntıma ortak olmazdı ama bunda daha bir şevk var adamda
bunda geçen bulantım var dedim kendin kaşındın dedi bana:2:
bende öylemi doğduğunda sevme o zaman dedim
öylemi mal benim malım demez mi
kola makinesine para atarsan kola makinen mi yoksa parayı atanın mı olur diyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…