2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım kayserılımısın bende :)benım canım hergun mantı yemek ıstıo bende bır kılo aldım gıbı vucum sıs gıbı sankı ama canım sureklı bıseler yemek ıstıo vucudun depoları yeter dıolar ılk uc ayda ben ucuncu aydan sonra yuklenmeyı dusunuorum

ya bu karışma stresi benide sardı. eşime şimdiden talimat verdim. ben doğurduktan sonra yanıma gelme git bebeği takip et dedim. işin ilginç tarafı gayet mantıklı karşılayıp tamam o görev benim dedi
emir erin görevi kabul etmiş demek ki burcu
yeni doğan bir bebeğin ayak iziyle annenin parmak izi aynışmış ve doğumdan hemen sonra bebğin ayak izini alıyorlar annenin de parmak izini eskisi gibi bir karışma söz konusu olmaz inş merak etme

Son düzenleme:
merhaba canim gecmis olsun ya senin surecin biraz zor geciyo sanirim ayni donemdeyiz ama ben o kadar agir degilim Allah sifa versin bundan sonrasi guzel gecsin insaallahh

Biraz zorlu geçiyor ama atlatıcam inşallah.Daha doğrusu herkes atlatacak inşallah.Rabb'im herkese şifa , hayırlı evlatlar , eli ayağı sağlam bebekler nasip etsin inşalah.Seni de tebrik ederim.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

maşallahhhh canımm Allah bağışlasınnnn,çok tatlıı hayırlı ömür versin Rabbim.. nazar boncuğumuzu takalım hemen

yesinn bu yakışıklıyı teyzoşlarıı...maaşallahh çok tatlıı allahh güzel günlerini göstersinn iki yavrunundaa

canım maşallah. gerçekten çok tatlı. yanımda olsada sevsem. oğlunun fotosu iyi oldu koyman. güzel bebeğe bakalımda bebeklerimiz güzel olsun. bizim içinde öp bebişini.

maşallah subanallah çok tatlı Allah nazardan saklasan

maşallahhhh allah uzun ömür versin.....

teşekkürler teyzeler.. sizin için öptüp oğluşumu..

Sağol canım bunu paylaşman çok iyi oldu.. Tecrübe konuşuyor bende hiç varis olmadı bel ağrısıda olmadı diğer gebeliğimde..

belki beraber doğururuz canım. 15 kasım benim. ama sezaryen olacam 15 gün önceden...yani 1-2 kasım beklenen doğum...(bi akksilik olmazsa.)bayrama denk gelmeyelimdeee

Canım mesele yengen için seni kırması değil... Erkekler için kenid izlemek istedikleri öncelikli genelde.. Seni incittiğini farketmemiştir bile..

Canım niye sezeryan oluyorsun.. Sağlığın için uygunsa bir sakıncası yoksa normal ol... İki dakika sonra hiçbirşeyin kalmıyor... Ben basur ve kabızdım doğumdan sonra ondan çektim.. Yine normal olacağım inşallah...

kayserili hatunların meşhur ev gezmeleri çok eğlenceli oluyor
yaa sormaaa Allahtan çalışıyorum...yoksa her gün gezmee bizim burda adına 'dünürlük'denen bi gezme var bide kızlar...size onu anlatayımm...ne çektiğimi görün dermişimm

nişanlılık döneminde kızın akrabaları tarafından oğlanın akrabaları davet ediliyor, pasta çaylı çörekli börekli kocaman oturmaa oluyor....ben diyim size 8 çeşit siz deyin 10 çeşitt pasta oluyorr abartıyaa bakk

evlendikten sonrada tam tersi sıra oğlan tarafının akrabalarına geliyorr...onlar kızın akrabalarını davet ediyorlar...benim 9 ay nişanlı durdum...7 ay boyunca dünürlüğüm oldu...evlendimm bi 7 ayda öyle...

tabikii herkes her gezmeye gelmek zorunda değil...annem yada kayınvalidemm her bi davete başkalarını götürdüler..herkes tanışşın karşı tarafla diyeee amaaaaaaaaaaaaa tabikii ben hepisnee gidiyorum...elbise giy,saç yaptır..makyaj yaptırrr..canım çıkıyordu....burdaki adete göre kayınvalide her gezmeye kıyafet alır...hatta bazen 2 elbise değiştirdiğim oluyorduu

kayserililer bilirde ben bilmeyenler için anlatayım dedim...yarınkide bi kızımızın dünürlüğü sevgilii arkadaşlar...kayınvalidem akrabalarından bi kızı çağırdı...allahtan artıkk gelin konumundaki ben değilimmmm

bizdenn geçtii dermişimm
evet canım kayseriliyimmm bende 2.5 ayda 2 kiloya yakın kilo almayı başaranlardanımmm hayırlısıylaa al kucağına bebeğinii hemşommmm

Canım çok geçmiş olsun.. sürecin baya zor ilerliyor.. En kısa zamanda rahatlarsın ve gebeliğinin tadını çıkarırısın.. Seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim benimde zor geçmişti ama 3. ayı bitirdim hepsi geçti şükür..

ben mide bulantıları ve gribim üst üste gelince yenik düştüm sabah sağlık ocağında serum yedim kendime geldim elim ayağım titriyordu bugün midem bulanmadı 3 gün hiç birşey yemedim diye bilirim zorlaakşamları greyfurt yedim onuda afedersiniz çıkartırken öldüm öldüm dirildim şimdi iyiyim Allaha şükür bi hap verdi dr. mide bulantısı için aranızda kullanan varmı bulantı için bişey:26:

Fatoşcuğum ben iyiyim kendi adıma söylim... çok geçmiş olsun canım... Şimdi nasılsın? Gebeyken gripte hiç çekilmiyor üstüne bulantılar.. Dikkat et kendine canım..
tekrar geçmiş olsun..

arkadaşlar,
bebeğimi kaybettim.önce lekelenmem oldu kese sönmeye başlamış sonra incelendiğinde bebeğin hala 4 haftalık olduğu gözüküyorddu yani hiç gelişmemiş.kürtajla alındı.1 ay sonra detaylı araştırma yapılacak.ne diyeceğimi bilemiyorum.burda birbirimizin dilinden,kalbinden anladık,çok güzel şeyler paylaştık,birbirimiz için dertlendik,heyecanlandık,meraklandık.o yüzden bunu size bildirmek istedim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ahmaklaştım,kelimeler kayboldu,duygularımı anlatamıyorum.bi süre girmeyeceğim toparlanmam lazım.teselli mesajlarınızı duyuyor gibiyim
,sağolun.
Allahım hepinizi korusun,gönlünüzdekiler sizlerle olsun.kötüyüm çok karmaşığım.hoşçakalın.

merhaba
ben ilk doğumumu epidural sezeryan yapmıştım , benle beraber etrafımdaki hemen hemen herkes epiduralli doğum yaptı sezeryan olsun normal doğum olsun kimsede herhangi bir sıkıntı olmadı herkes memnun kaldı , ben yine epidurali tercih edeceğim bakalım doktorumla konuşmadım henüz inşallah bu sefer epiduralli normal doğum yapabilirim

çok geçmiş olsun zor bir durum kelimeler kifayetsiz kalıyor , inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın

çok geçmiş olsun zor bir durum kelimeler kifayetsiz kalıyor , inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın

hoşbuldukk canımm inş.. hepimize hayırlı olsunn .bende bakacamm yatıncaa heyecanlandım bendeeee :)

çooook gerçekten çok üzüldüm. bunu daha önce yaşamış biri olarak hissettiklerini çok iyi anlıyorum. bunu yenilgi olarak bir ceza olarak görme sakın. İlahi takdir. hayırlısı buymuş.
hem ileride sorun çıkıp kaybetmeketense başında kaybetmek bir nebze olsun hafifleticidir.
bu yolda erken ayrılanlar,hayal kırıklığı yaşayanlar ,erken doğumlar sorunlar elbet yaşanacak... güçlü olmaya çalış.

çok geçmiş olsun. Rabbim sabırlar versin.

nazenin allah yardimcin olsun.ilk bebegini kucagina alip 1 gun opup kokladiktan sonra kaybeden biri olarak seni cok iyi anliyorum.ama inan gececek bide bakacaksinki yine hamilesin.allaha dua et ve hayirlisini iste,sakin isyan etme..

kizlar ben ilk dogumu epidural normal yaptim.muhtesem bise tavsiye ediyorum.aslinda dogumum zormus.acilisimda uzun surdu.10 saat sonra dogdum ama belimden igne yaptiklari icin ufakbi kasilmadan baska bise hissetmedim.belden yapilan ignede sinek isirigindan farksiz.benim 2 ablamda oyle oldu biz cok memnunuz 10 saatten sonra doguma girdim kasilmalarda ikindim.15 dk da dogurdum bi tek son cikarken zorlandigi!m icin bagirdim.yoksa oyle dayanilmayacak bi agri filan degil.uyusuk oldugu icin dikisleri en ufak hissetmedim.ama dogurma hissini anlatamam muthis bi duygu.onun ordan cikisini aglamasini gormen harika .herseye degiyo inanin.eskiden neden hep zorluklar kadinlara ne sanssiziz niye dusunuyordum.ama simdi tam aksi hamilelikte,dogumda erkeklerin bu dunyada tadamadiklari en guzel olaymis dogurduktan sonrada yaklasik 2 3 igne dozun kaliyo sancin oldukca epidurali yapin diyon valla keyfinebakiyon o gece
ama bu kadar guzel bi dogum oykusu ne yazikki 2. gununde husranla bitti.rabbim bebegimi kendine melek olarak aldi.2.gunden sonra biraz dikislerin acir dediler.demekki bebege icim oyle acidiki inanin en ufak dikis agrisi hissetmedim.
en zorlanacaginiz sey muhtemelen kabizlik ve ardindanda ,basur olacak.onleminizi unutmadan alin.kabizlik baslamadan sabahlari kayisibide kuru erik tuketin.

başınız sağolsun acı bir tecrube yaşamışsınız. rabbim aynı acıları bir daha göstermesin.

inşallah doğumlarımızı bebeklerimizi paylaşırız. sonra ilk adımlarını.........

kızlar benim bir sürü sivilcem çıktı. ve acıyan sivilce:26:

sizde nasıl cildiniz?

hekese günaydın ve hayırlı hafta sonları;

canım öncelikle sana sabırlar diliyorum. hakkında böylesi hayırlı olsa gerekmiş. Rabbim seni daha fazla üzmeden bekletmeden tekrar hamile kalırsın inşallah ve bu kez çok tatlı, sağlıklı bi bebeğin olur inşallah. herşey Allah tan diye düşün ki öyle de zaten. verende alanda o isyan etme sakın. tekrar geçmiş olsun. sen burada olmasanda iyi dileklerimiz seninle.

ben zaten normal istiyorum canım epidural istemiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…