ben de bi dusuk yasadim canim seni cok iyi anliyorum... Allahim bi daha yasatmasin insaallah simdi sadece pozitife konsantre olma zamanimiz aklina hic getirme sende
Allah a emanet meleklerimiz insaalahh...............
merhaba herkeslere
pufff.. nefes alamıyorum aldığım her nefes midemi bulandırıyor öyle çıkarsan geçecek cinsten değil bu bulantı ev çocuklar hersey kokuyor bana üffffffff:120:
merhaba canimmm hg...
koku olayi cok fena ya ins atlatrsin kisa zamanda...
bende ara sira oluyo evde en cok bulasik makinasindan nefret ediyorum nasil kokuyo geliyo bana anlatamam deli gibi ilac dolduruyorum ne yapsam da o koku yuzunden o kapagi acmak izdirap oldu resmen banaa
ben de bi dusuk yasadim canim seni cok iyi anliyorum... Allahim bi daha yasatmasin insaallah simdi sadece pozitife konsantre olma zamanimiz aklina hic getirme sende
Allah a emanet meleklerimiz insaalahh...............
canım bulantıyı ve çıkarmayı çektim önceki günlerde 2-3 gündür rahattım ama bugun gene basladı ama koku üzerinden bir bulantı bu daha kötü nefes alamıyorum ben yaaaa:120:
cok sevindim bunu duydugumaaa
tanisalimmm evet sonucta hepimizin ayni heyecani paylasiyor olmasi cok guzell
daha once kk da takildigim tek bi topic vardi burasi da 2. oldu ins. sonuna kadar saglikla hep beraber burda oluruz hepimiz....
cok sevindim bunu duydugumaaa
tanisalimmm evet sonucta hepimizin ayni heyecani paylasiyor olmasi cok guzell
daha once kk da takildigim tek bi topic vardi burasi da 2. oldu ins. sonuna kadar saglikla hep beraber burda oluruz hepimiz....
amin canım inş ilk ayların sıkıntısınıda beraber paylasacağız son ayların sıkıntılarınıda inşşş
sonrada gelsin teker teker bebişler bakalım kim kimle aynı gün doğum yapacak
amin canım inş ilk ayların sıkıntısınıda beraber paylasacağız son ayların sıkıntılarınıda inşşş
sonrada gelsin teker teker bebişler bakalım kim kimle aynı gün doğum yapacak