2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim göbek çevremde bir atış normalde de var o yüzden yattığımda hamile değilken de aynı atışı görüyordum.baktım ama bir farklılık göremedim.
göbek değil canım o göbek deliğinin seyrimesi bu farklı kasık bölgende görüyorsun seyrime

düşük tehlikem olduğu için işe gidesim hiç yok zaten. ilki düşmüştü. bu sefer bişiy olmasın 9 ay yatmaya razıyım

ben de bi dusuk yasadim canim seni cok iyi anliyorum... Allahim bi daha yasatmasin insaallah simdi sadece pozitife konsantre olma zamanimiz aklina hic getirme sende
Allah a emanet meleklerimiz insaalahh...............

merhaba herkeslere
pufff.. nefes alamıyorum aldığım her nefes midemi bulandırıyor öyle çıkarsan geçecek cinsten değil bu bulantı ev çocuklar hersey kokuyor bana üffffffff:120:

merhaba canimmm hg...
koku olayi cok fena ya ins atlatrsin kisa zamanda...
bende ara sira oluyo evde en cok bulasik makinasindan nefret ediyorum nasil kokuyo geliyo bana anlatamam deli gibi ilac dolduruyorum ne yapsam da o koku yuzunden o kapagi acmak izdirap oldu resmen banaa

göbek değil canım o göbek deliğinin seyrimesi bu farklı kasık bölgende görüyorsun seyrime

kasık bölgeme şimdi baktım. evet çok hafif görülen bir atış var.

ben de bi dusuk yasadim canim seni cok iyi anliyorum... Allahim bi daha yasatmasin insaallah simdi sadece pozitife konsantre olma zamanimiz aklina hic getirme sende
Allah a emanet meleklerimiz insaalahh...............

amiin canım inşallah. bu sefer herşey güzel olacakk

canım bulantıyı ve çıkarmayı çektim önceki günlerde 2-3 gündür rahattım ama bugun gene basladı ama koku üzerinden bir bulantı bu daha kötü nefes alamıyorum ben yaaaa:120:

o bebek işte canım ben şimdi o atışı oturur vaziyette iken de hissedebiliyor ve görebiliyorum hatta eşime de gösteriyorum

3. bebeği bekleyen ben ve baska bir arkadaş var bildiğim ama genellikle kasım annelerin çoğun da ilk bebek

ama benim orası tam göbek deliimin orası. doktor oraya tutuyor cihazı. kasığıma değil. neyse çıkıyorum ben. iyi haftasonları dilerim. öptüm hepinizi.
yumutalık bölgesi dediğimiz yere bak o zaman burcu
sana da iyi haftasonları canım kendine iyi bak allaha emanet ol

tanışacaz canım hatta önümüzdeki uzun zaman da kaynacacagız
cok sevindim bunu duydugumaaa
tanisalimmm evet sonucta hepimizin ayni heyecani paylasiyor olmasi cok guzell
daha once kk da takildigim tek bi topic vardi burasi da 2. oldu ins. sonuna kadar saglikla hep beraber burda oluruz hepimiz....

cok sevindim bunu duydugumaaa
tanisalimmm evet sonucta hepimizin ayni heyecani paylasiyor olmasi cok guzell
daha once kk da takildigim tek bi topic vardi burasi da 2. oldu ins. sonuna kadar saglikla hep beraber burda oluruz hepimiz....

hamilelikten sonra doğum heyecanımızı ve bebişlerimizi büyütürkende neler yaşadığımızı paylaşıcaz inşallah, uzun uzun bi arkadaşlık olucak bizimkisi

amin canım inş ilk ayların sıkıntısınıda beraber paylasacağız son ayların sıkıntılarınıda inşşş
sonrada gelsin teker teker bebişler bakalım kim kimle aynı gün doğum yapacak

amin canım inş ilk ayların sıkıntısınıda beraber paylasacağız son ayların sıkıntılarınıda inşşş
sonrada gelsin teker teker bebişler bakalım kim kimle aynı gün doğum yapacak

doğumun düşüncesi bile heyecanlandırıyor bizi baksanıza, son günler daha bi heyecanlı geçicek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…