2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen canım unuttum valla adam da ses etmiyor allahtan hiç sevmez bakımsız kadını ama şimdi ses etmiyor hamilelik beni güzelleştirdi oda bakımsız olduğumu fark etmiyor galiba
aman canım temizlik yapmışsın bol bol dinlen

(((((((((((hamilelik beni çok çirkinleştirdi hatta gecen gün bir arkadaş dediki sana ne oldu böylee nasıl ne oldu yani dedimm böle tuhaflaşmışın yaa felan yaptı hamile oldumu bilmiyo:))yyüüzüm sivilcelendi bi çirkin oldumm yaaa yoksa kızım mı olacakk.derler ya kız bebek anneyi çirkinleştirirmiş diee

Süper ya hamilelik güzelleştirmiş seni. Ben aynı şeyi söyleyemiycem canım yaa sanki cildim bozuldu, saçlarım bi acayip oldu gibime geliyor. Makyaj da yapıyorum ama eski güzelliğim kalmadı

benim iki kızım var ve onlara hamileyken hiç çirkinleşmedim sivilcede görmedim makyaj yapmadığım halde sorarladı ne sürdün yüzüne parlıyor diye
ama bu hamilelikte sivilceler aldı basını gidiyor nolmalde hiç olmaz oysa
yok canım ne güzelleşmesi

Aynen canım yaa..Ben de kızım mı olacak diye düşünmüyor değilim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun, olsun daa,,gönlümde de hep kız çocuk var benimm

ya aslında herhalde bu kız erkek belirtileri kişiden kişiyee değişiyorr

aynen canım
eşime diyorum erkek bebek olacağın baba da anneyle kilo alırmış diye duyduğundan beri her akşam oda tartlıyor
bizde iki kız olunca rabbim birde erkek evlat versin istiyoruz ikimizde ama sağlıklı olması daha mühim en önemlisi sağlıklı olsun rabbim tatlısıyla tuzlusuyla herkese gönlünün muradını sağlıklı bir şekilde versin inşşş

Aynen canım yaa..Ben de kızım mı olacak diye düşünmüyor değilim. Sağlıklı hayırlı evlat olsun, olsun daa,,gönlümde de hep kız çocuk var benimm

rabbim hayırlı olanı versin herseyden önce saglıklı olsun ve hayırlı bir evlat olsun.kız erkekk hiç önemli değil bebeğin kokusu bile bir başkaa evimiz şenlenecek inşallaahh sabırsızlıklaa bebeğimi bekliyorummmm onun için herseyin en iyisi olsun istiyorummm en güzel isim onun olsun istiyorumm ahhh ahhh neler nelerrr varrr aklımda alllah inşallaa nasip ederrr kucamıza almayı koklamayııı.

Acaba havayla mı alakalı ki canım? Ama vücudumuza da akıl sır ermiyor ki her bir hamilelikte farklı özellikler gösteriyor. Bu arada maşallah üçüncü bebişin olacakmış,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh,, hi hi ben bu ilki bi yapsaydım başka yapar mıyım hiç bilmiyorum

canım çin takvimi diye bir şey var tutuyo diyorlar baksana ben bakmıyorum çünkü benimm ilk bebek oldugu için bakmak istemedim sen bir bakkk isterseenn

amin canım hepizin kucağına sağlıklı bir şekilde gelsin bebekler inş kızlar büyüdüler birde onlarda yeni evliydik artık zamanıydı bir bebeğin yani

canım çin takvimi diye bir şey var tutuyo diyorlar baksana ben bakmıyorum çünkü benimm ilk bebek oldugu için bakmak istemedim sen bir bakkk isterseenn
biliyorum canım benim iki kızım çin takvimine uyuyor buna da erkek diye gözüküyor içimede öyle doğuyor ama bakalım ya nasip

inşallah içine doğan olsun canım. Aslında çin takviminden başka bir şey daha var kromozom yenilenmesine göre bir hesaplama yapılıyor buna göre eşlerden hangisinin kromozomları daha önce yenilenmişse onun cinsiyeti daha baskın oluyor.

kızlar ben geldim kimsecikler yokk

yaa canım acayip çiğköfte çekmişti bol acılı narekşili limonlu bol yeşillikli iki dürüm yedim umarımm zararı yokturdur etsiz bu arada

yaa canım acayip çiğköfte çekmişti bol acılı narekşili limonlu bol yeşillikli iki dürüm yedim umarımm zararı yokturdur etsiz bu arada

afiyet olsun canım heralde olmaz zararı ben ağzıma bile sokamıyorum acı ve ekşiyi.

Ohh sifa olun sana da bebisine de :) bence de bisi olmaz ama bulgur belki biraz gaz yapabilir:) ben zaten kilolu hamile kaldim, naapcam bilmiyorum. Doguma yuvarlanarak giderim artik :)) gerci bebegim saglikli olsun da umurumda degil hicbisey

canım benimde acayip canım istediği için üstüne bol limon sıkıpta yiyiyorum etsiz old. için bir zararı olmaz merak etme.

kızlar ben 10 önce 7+5 ken doktorum bebeğin 6+5 olduğunu söylemişti. yani 1 hafta geriden geliyordu.kaç mm olduğunu söylememişti.

şimdi bugün başka bir doktora daha gittim. bundada bebeğin SAT ile uyumlu 8+6 günlük olduğunu söyledi.18mm miş.

şimdi acaba her cihaz farklımı gösteriyor yoksa benim bebeğim hızla büyüyüp aradaki farkı kapatmışmı?oluyor

maşallah annesi ona , kocaman olmuş canım cihazlara görede değişiyor dediğin gibi, eski cihazlarda çok doğru çıkmıyor sonuç ama birde çokta doğru ölçemiyorlar suyun içinde olduğu için yiğenimde sezeryana hazırlarken 3,600 kg demişti doktor normal olmaz mecburen sezeryan olucak dedi ama doğduğunda 3,100 doğdu baya bi fark ediyor işte

cnm ölçum yaparken ufacık bi oynama bikaç gun ileri yada geri atıyo ondan olmalı maşalla herşey yolunda gözukuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…