2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amin canım inş ilk ayların sıkıntısınıda beraber paylasacağız son ayların sıkıntılarınıda inşşş
sonrada gelsin teker teker bebişler bakalım kim kimle aynı gün doğum yapacak
dusununce bile cok heyecanlaniyorum o gunleri de gorur muyuz sahiden
evet bakalim hangilerimizin 40lari karisicak ama takvimler bizi yaniltmazsa en once ben dogururum gibi gorunuyo gerci hic belli olmaz ama ben yinede simdiden tirsiyorum walla:18::18:
hamilelikten sonra doğum heyecanımızı ve bebişlerimizi büyütürkende neler yaşadığımızı paylaşıcaz inşallah, uzun uzun bi arkadaşlık olucak bizimkisi
insaallah canim birbirmize destek olarak beraber ilerlicez senin de dedgin gibi nazar degmesin hicbirimizeeeee

neyse benim cikmam lazim fistiklar hepnizi opuyorum daha cok konusucaz ins burda simdilik hoscakalinnnnnnn

kızlar göğüslerimde ki acıma sızlama azaldı. acıyor ama dokununca.
acaba ters giden birşeyler mi var?
bir de akşam bir hapşurdum kasıklarım acıdı birkaç saniyede geçti ama ben çok korktum.:26:

bir de akşam bir hapşurdum kasıklarım acıdı birkaç saniyede geçti ama ben çok korktum.:26:
sakın hapsuğunu tutma canım
ani kasılmadan dolayı olan anlık bişey yasadığın
hiç bişey geçmiyor sadece biz öyle sanıyoruz bir kaç gündür rahattım gene basladı sıkıntılar

kizlar kesyi gorduk esimle gozyaslari icinde allh hepinize gormeyi ve kucagimiza almayi nasip etsin. minicikmis 2 milim.kalbinden emin olamadik cunki 6+3 tu 25inde rdv verdi heycanliyim.

bendede aynı şey oluyor canım, bazen çok hassas oluyor göğüslerim bazende acımıyorlar bile
hapşırma ve ani hareketlerde kasılmalar olması normal canım ama tabiki biz biraz daha pinpirikli olduğumuzdan herşeyi kötüye yoruyoruz,
herşey yolunda merak etme, stres , panik yok

slm kızlar ben sekız haftalıgım uc gun once sabah kusma egılımım oldu ama cıkaramadım sımmdı sabahları mıde bulantım var ama cok hafıf on dk da gecıyo inş. hersey yolundadır 17 nısanda kontrolum var

sakın hapsuğunu tutma canım
ani kasılmadan dolayı olan anlık bişey yasadığın
hiç bişey geçmiyor sadece biz öyle sanıyoruz bir kaç gündür rahattım gene basladı sıkıntılar
hmm peki o zaman. hağşurunca düşermi diye korkuyorum
Allahım kucağıma sağlıkla aldığım günü göstersin kurbanlar kesicem.

kizlar kesyi gorduk esimle gozyaslari icinde allh hepinize gormeyi ve kucagimiza almayi nasip etsin. minicikmis 2 milim.kalbinden emin olamadik cunki 6+3 tu 25inde rdv verdi heycanliyim.
çok sevindim canım Rabbim kalp sesini duymayıda yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallah.

haklısın canım sağol.Allah korusun bişeycik olmadan alalım kucağımıza

benim de pazartesi kontrolüm var. inşallah herşey yolundadır. Allah korusun yavrularımızı.

hmm peki o zaman. hağşurunca düşermi diye korkuyorum
Allahım kucağıma sağlıkla aldığım günü göstersin kurbanlar kesicem.

.
canım düşür mi hapsuruğunu tutma işte
bundan 7 -8 sene evvel bir bayan ilk çocuğu düşmüş ve ikinciye hamileyken hapsuruk gelmiş oda eliyle ağzını ve burnunu kapamış beyin felci geçirmişti ve anne komadayken bebeğin dünyaya gelmesini sağlamışlardı
haberlerde falan çok göstermişlerdi arastırsan bulursun bile zannımca
bu yüzden sakın yapma diyorum ayrıca niyetim gözünü korkutmak değil yanlış anlama beni ama dikkat et kendine oldu mu canım benim
annemin dediği gibi doğacak olan her sekilde doğar sen kendini kasma rahat ol rabbimden iste

kendime çok dikkat ediyorum
devamlı yatıyorum ve ilaçlarımı da kullanıyorum.
hapşuruk gelince elimle müdahele etmiyorum ama kendimi tutuyorum
bebei öğrendiğimden beri 1 haftada 3 kere ultrasona girdim. 3 farklı dr.la görüştüm hepsi sağlıklı ama yat dediler.
pzartesi yine kontrole gidicem

sevdiğim bir söz geldi aklıma...

kısmet etmiş ise MEVLA,el getirir,yel getirir, sel getirir,
kısmet etmemiş ise MEVLA, el götürür,yel götürür,sel götürür.

selam güzeller anne adayları nasılsınız bende durumlar iyi bugün kan degerleri sonucum çıktı göstermeye gittik doktoraa allahım keşke ultrasyonla bidaha bakabilsem die dua etmiştim ama doktor sadece tahlil sonucumuza baktıı..çok şükür bir sorun çıkmadı şimdilik iyi gibiyiz ee birde hafta sonu olunca keyiflerr iyice artıyorr tabiii:))kızlar bu arada ben bu yazı nasıl gecirecem merak ediyorum ben urfadayım ve urfa şimdiden yanıyoooo yazını hiç düşünemiyorumm keşke yazın bizede tatil olsa öğrenciler gibi:)))

çalışanlara elbette zor geçer ama Rabbim verir onun sabrını ben bilecik bozüyükde oturuyorum buralar çok sıcak olmuyor.

merhaba arkadaşlar bende inşallah sizler gibi kasım annesi olacağım.Benim ikinci bebeğim olacak 13 aylık bir kızım var peşpeşe oldu ama iyi oldu diye düşünüyorum Allahım inşallah hepimizi bebeklerimize kavuşştursun.Sat 23 şubat muhtemel doğum 29 kasım yaş 37 kilo 54 beni de eklerseniz sevinirim.Hepinize sevgiler

silkindim kalktım yemeğimi yaptım kendimi bayadır salmıştım kalktım bir de makyaj yaptım
hamilelik stresine ve sıkıntılarına tam adapte oldum ben galiba

sen de bol bol dinlen canım rabbim emeğinin karsılığını versin inşşş

insan özlüyor değil mi bebeğini tekrar tekrar görmek istiyor birde karnında bir sağ bir sol çamasır yıkarken baksak hiç kopamayacaz galiba

hosgeldin canım aramıza rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına almak nasip etsin inşşşş

silkindim kalktım yemeğimi yaptım kendimi bayadır salmıştım kalktım bir de makyaj yaptım
hamilelik stresine ve sıkıntılarına tam adapte oldum ben galiba

Oh ne güzel yapmışsın canım.Bu sıkıntılar yüzünden kadın olduğumuzu unuttuk neredeyse..
Ben de sabahın köründe dershane, sonrasında kocacıkla bahar temizliği derken anca şimdi oturabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…