2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar...
nazenini durumunu okudum ve çok üzüldüm Allah sana bol bol sabir versin umarım en kısa zamanda bu acını unutacak mutlullukalr yasrsın canım...
benim iki gündir olan siddetli bel ve kasık agrım çok şükr bu sabah uyandıgımda yoktu..kızlar size tavsiyem fırsat buldukça bol bol dinlenin..bu arada bu sabah tartılıdım 2 kilo vermişm zaten bulantılardan bişey yiyemiyorumki...
dün sahinus sen sezaryenin gününü sormuşsun canım eger bebek sağlıklıysa 38.haftada alınıyor sezaryende...benimde ilki sezaryendi buda sezaryen olacak 40 hafta 8 kasımda doluyor demekki 25 ekimi gibi beni alırlar sezaryena ....

canım benim çok üzüldüm..şimdi ne söylesek sana tesellisi olmaz biliyorum.. inşallah tekrar sağlıklı sıhhatli hamile kalırsın

kızlar benim bir sürü sivilcem çıktı. ve acıyan sivilce:26:

sizde nasıl cildiniz?

canım arada bir çıkıyor. 5. hafta kocaman ağrılı sivilce mi çıban mı öyle bişi çıktı yanağımda. bütün yüzüm ağırdı. daha tam geçmedi.

canım ne kadar acı birşey yaşamışsın. Allah kimseye yaşatmasın. hamile kaldıktan sonra hayata bakış açım değişti resmen. ne kadar çok şey kaçırmışım. bir bebek ne kadar önemliymiş. eskiden düşük yapanlara ne olacak yine hamile kalırsın der teselli ederdim. ama şimdi? bu laf çok saçma. o bebeği içimizde daha birkaç günlükken bile sevdik alıştık. daha görmeden aşık olduk ona. onun yokluğu bu kadar şeyi hissettikten sonra ne kadar acı. hele onu doğurduktan sonra. Allahım yaşatma kimseye, herkes karnındakini kucaklasın.

canım benim çok acı yaşadığın. Allahın dediği olur. onlar o kadar küçükki Allaha emanet ediyoruz. İnşallah sabrınıda verecek. inşallah tekrar güzel haberlerle geleceksin. sen çok iyi bir insansın. mukafatını er geç alırsın. kendini yıpratma.

benim bebek 27 ocak satlı çıktı 3.13 boyu var herşey yolunda :))

maşallah canım. çok iyi bebeğinin boyu. inşallah hiç sorun çıkmaz.

hıı böyle bir fıkra var. hatta o parayla neler neler alınır. yalnız o kola makinesi yoksa o paraları nereye atsa boş. bilmem anlatabildim mi.

nazenin özel mesajla bir süre topiğe giremeyeceğini söylemiş özel mesaj dan okurum demiş hepimizden dua istiyor. Benim keratanın eli ayakları belli oluyor dr da öyle dedi ayaklarını karnına çekmiş el sallıyordu baban kafasını kendine benzetti ikisi de kelmiş :))

geçmiş olsun canım acın büyük ama sabret ve en kısa zaman da rabbim duranından sağlıklı bir şekilde doğanını versin inşşşş

ne güzel ya. ellerini ayaklarını gördün yani. maşallah.

dualarımız nazeninle. inşallah acısını hemen unutur, hemen hamile kalır. amin.

günaydınlar merhabalarrr nasılsınız
ben yorgun bir günün ardından ancak uyanabildim gündüzden baska akşamda misafirim vardı ve yanların da uyukladım resmen
hıı böyle bir fıkra var. hatta o parayla neler neler alınır. yalnız o kola makinesi yoksa o paraları nereye atsa boş. bilmem anlatabildim mi.
zaten oda fıkrayı söylüyor ya bana
akşam geldi işten karsıladım huyumu bilir kıs kıs gülerek ben yokmuşum gibi davranıyor
sen böyle yap vermiyecem kucağına dedim
yapma yaw alırım ben diyor şikayet edecem seni baban böyle böyle yaptı gitme kucağına diyecem dedim
tamam tamam sen ne dersen o diyor bana

Yani epidural fln olursa 15 gün önce mi gelecek gelsin bakalım ekim ortası ha iyiymiş keşke herşey çook çabuk ve sağlıklaca olup bitse

kız bebeği ne zaman gördün sen

ne güzel ya. ellerini ayaklarını gördün yani. maşallah.

dualarımız nazeninle. inşallah acısını hemen unutur, hemen hamile kalır. amin.

İnş hamile kalır canım iki ay sonra ewet düşünebiliyormusun o üç santimin içinde bizde ne varsa aynısı onunda var Allah ne büyük... İçimize bir can veriyo

nazeminin yasadığına üzüm gebelik diyorlar bildiğim ve bu yüzden kürtaj olan tadıklarım var biri korundu 1 sene ama diğer 2 si 40 sonu hamile kaldı annem çocuğun eli içerde kalmış ondan hemen kaldı demişti
bizim burda eskilerin bir tabiri var düşük yapan arkasından hamile kalır çocuğun eli yada ayağı içerde kalır çünkü derler

canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
1 hafta büyük çıktı demişsin senin hesabına göre 9 haftalıkmıydı ?
ben de özledim bebeğimi gidip bakayım bir diyorum ama sabret 12 . haftada git diyorum

Canım ben son adetten önce hamile kaldığım için tam tarihi yoktu olgunlaşma evresine göre 26-27 ocak dedi dr 2 hafta sonra ensesinin ölçüsünü alacaklar bakalım

Ben çok üzüldüm ... Ama inanıyorum en kısa zamanda sende aramıza katılacaksın. Allahım hayırlısını versin inşallah.. Hırpalama kendini herşey allahtan..

Çok üzüldüm canım. Allah sabırlar versin. inşallah kısa zamanda atlatırsın ve tekrar hamile kalırsın. Hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz, ya bebeklere birşey olursa diye ama işte görüyorsun ne kadar korksak da sakınsakda olacağın önüne geçemiyoruz. Herşey Allahtan. Tekrar geçmiş olsun canm.

çok qeçmiş olsun arkadaşım, zor bi durum ama allahtan qelene dicek bişeyimiz olmuyor malesef, kendine ii bak allah tüm anne adaylarını korusun ve sağsalim eli ayağı düzqün olarak bebişlerimizi kucaqımıza almayı nasip etsin,

canımmm çok üzüldüüümmm Allah yardımcın olsunn inşAllah tez zamanda sağlıklı şekilde hamile kalırsın dualarımız seninleee

amin canım Rabbim sanada bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin herssey iyi olucak inşAllahhh

kızlar merhaba nasılsınız

Allah yardımcımız olsun üzüldüm arkadaşımıza Rabbim bizleri korusun inşAllah güzel hayırlı sağlıklı evlatlarmız olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…