günaydın kızlar.
haftasonu olunca topiğimizde acayip bir düşüş olyuor yaa özlüyorum ben sizi nerdesiniiiz
sivilce soruma cvp yazan arkadalar teşekkür ederim. evet demek ki normaliz hepimizde olabiliyor. sert ağrılı sivilce adet döneminde bile bu kadar olmazdı :)
bugün yıllık iznim bitti. ve rapora bağlandı. dr. ayın 17 sine kadar izin yazdı ve 17 . den tekrar kontrol gerekirse uzatacak.
sanada günaydın tatlım,
sivilceler bendede oldu , yengemdede vardı 6. ayında cildiyeye yönlendirmişti doktoru ve krem kullanmaya başlamıştı ama şimdi sivilceler için cildi temiz tutmaktan başka yapabiliceğimiz hiçbirşey yok sanırım
bende önümüzdeki perşembe günü başlıyorum işe malesef, yatmayada alışmıştım nasıl çalışıcam bilemiyorum
eee rahatımıza çabuk alışıyoruz hakikaten :))
cilt temizleme jeli ile yıkayıp bitkisel tonikle siliyorum. ve bepanten yada su bzlı nemlendirici kullanıyorum. babe diye dermotolojik bir marka.
bu markanın bebek ürünleride var. Allah nasip ederse yavruma da bunlardan alıcam. çok özellikli ve zararsız
mrb moonsun88 hosgeldinnkızlar bendede acayip sivilcce var yuzumde sırtımda göğüs aramdaaa
merhaba kasim annecikleriiiii
nasilsiniz bakalim minik kuzulariniz nasil?????
bu sabah bulantim olmadi bole olunca da korkuyorum ya yolunda gtmeyen bseylermi var diye
bi gun, her sabah kusmanin beni mutlu edecegini hic dusunmemistim simdi yasiyorum.. kusmayi herseyin yolunda olduguna dair bi isaret gibi algiliyorum ya cok garippp
günaydın kızlar.
haftasonu olunca topiğimizde acayip bir düşüş olyuor yaa özlüyorum ben sizi nerdesiniiiz
sivilce soruma cvp yazan arkadalar teşekkür ederim. evet demek ki normaliz hepimizde olabiliyor. sert ağrılı sivilce adet döneminde bile bu kadar olmazdı :)
bugün yıllık iznim bitti. ve rapora bağlandı. dr. ayın 17 sine kadar izin yazdı ve 17 . den tekrar kontrol gerekirse uzatacak.
merhaba kasim annecikleriiiii
nasilsiniz bakalim minik kuzulariniz nasil?????
bu sabah bulantim olmadi bole olunca da korkuyorum ya yolunda gtmeyen bseylermi var diye
bi gun, her sabah kusmanin beni mutlu edecegini hic dusunmemistim simdi yasiyorum.. kusmayi herseyin yolunda olduguna dair bi isaret gibi algiliyorum ya cok garippp
evet canım ya bende sıkıyorum iltihap cıkyormrb moonsun88 hosgeldinn
ya benimde alnimda cikiyo tek tuk ve agriyan cins bole sikmadan duramiyorum
regl donemlerimde bile nadiren cikardi bende simdi bi var bi yoklar degisikkk:26:
evet canım ya bende sıkıyorum iltihap cıkyor
ya kızlar benım saclarım cok sık yağlanmaya basladı ve dökulmesi arttı sizde böyle birşey var mı
benim de zaten 6-7 haftadan sonra basladi ben hic olmicak sanmistim ama baslarda ole olmadi tabi ama buna da sukur ya wc den cikamayanlar varsanada merhaba cnım,
bulantı bende daha hiç başlamadı ama yanımda veya yakınımda sigara içilirse ondan midem bulanıyor sadece
Kötü düşünme herşey yolundadır allahın izniyle , moralini yüksek tut yeter
evet ya degisik bi psikoljiymis bu hamilelik sureci..benzer sorunları duyunca insan rahatlıyor. izinli olduğuna seviniyor musun bilmem ama halsizlik olunca evde dinlenmek çok iyi olurdu.
seni çok iyi anlıyorum. geçen benimde bulantım kesildi, kafayı yiyeceğim sandım. bu durum normal. zaten yine başladı. inişler çıkışlar olacaktır.
bnmde saclarım cok sık dökuluo buara :S bide cok cabuk yaglanıo sizce hamilelikten midir
babe isimli markanın canım tüm ürünleri çok güzel.evet canım bepanteni yiğenimede kullanıyorduk, pişik problemine bile iyi gelyor hem benim evdede var neden aklıma gelmedi ki daha önce bu, sivilcelere iyi geldiğinide biliyordum üsteliksağol canım hatırlattığın için
bitkisel tonik hangisini kullanıyorsun , bendekiler kimyasal içerikli ve hepsini rafa kaldırdım mecburen
düşük tehlikem olduğu için işe gidesim hiç yok zaten. ilki düşmüştü. bu sefer bişiy olmasın 9 ay yatmaya razıyımbenzer sorunları duyunca insan rahatlıyor. izinli olduğuna seviniyor musun bilmem ama halsizlik olunca evde dinlenmek çok iyi olurdu.
seni çok iyi anlıyorum. geçen benimde bulantım kesildi, kafayı yiyeceğim sandım. bu durum normal. zaten yine başladı. inişler çıkışlar olacaktır.
evet iltihap çıkıyor :) saçlarım hakikaten yağlanıyor hiç böyle olmazdı.evet canım ya bende sıkıyorum iltihap cıkyor
ya kızlar benım saclarım cok sık yağlanmaya basladı ve dökulmesi arttı sizde böyle birşey var mı
benim göbek çevremde bir atış normalde de var o yüzden yattığımda hamile değilken de aynı atışı görüyordum.baktım ama bir farklılık göremedim.kızlar göbek seyirmesine bakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?