2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim

iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim

snada iyi geceler canım, seni görmemiştim ben ,
benimde kasıklarımda hala oluyor adet sancısına benzer ağrılar ama uzanınca geçiyor fazla ayakta duruncayada yürüyünce oluyor genelde

kocasininsultani er_ca hoşgeldiniz, uyku tutmayanlar yine toplandık burda

Hosbulduk canİm ya uyku tutmuyor cidden. 3-4 gundur cok uykum oldugu halde sersem gibi ayaktayim:/ bu aksam yemekten sonra sizmisim:) yarin sinav var ama benim aklin bbeegimde:) acaba nasildir, iyimidir, hersey yolunda midir? Bunlari kafamdan atamiyorum

cihazdan cihaza gerçekten fark eder. ama birkaç gün eder bence. bana kalırsa senini bebiş arayı kapatmış. maşallahh sağlıklı olsunda önemli değil gerisi. sen bişiy yazınca yüreğim ağzımda okuyorum valla. :) Allahım sıkıntı göstermeden almayı nasip etsin kucağımıza. bende pazartesi gidicem kontrole.

kocasininsultani er_ca hoşgeldiniz, uyku tutmayanlar yine toplandık burda
ben bir taraftan film izliyorum. o yüzden topiğe sadece göz atıyorum şimdilik :))
ama gece uzun burdayız bakalım. eskisi gibi uykum da olmuyor

evet arada bir tüm içime bir sancı girip çıkıyor. hatta birkaç gün sürekli rahim bölgem ağrıdı dr.a gidip sordum. o da hormonlarından dolayı dedi.

herşey yolundadır allahın izniyle , iyiler bebişlerimiz alıcaz kucaklarımıza koklıycaz onları
sınavındada başarılar canım ,

herşey yolundadır allahın izniyle , iyiler bebişlerimiz alıcaz kucaklarımıza koklıycaz onları
sınavındada başarılar canım ,

Ya kafam calismiyo ki:) bi soruyu 3 kez okuyup anlamamak ne demek bugun daha iyi anladim:)) bende bebisime sorup icimden gelen sesle attim hep :)))) gecen sene de ilk sinavin oldugu gun nişanim, son sinavdan 1 hafta sonra da düğünüm vardi :) tabii ki kaldim tum derslerden:) simdi de bebekcan kafami karistiriyor:)

İnsallah hersey yolundadir, bu hafta ici dokora gidicem ikinci muayenem olacak.

bende açıklise okuyorum, son 4 dersim kaldı ama son üç seferdir veremiyorum , tübebek tedavisi iş stresi derken ama şimdi vericem inşallah bide zor dersler kimya, matematik , geometri ve ingilizce kaldı takıldım onlarada matematiğe kafam çalışmaz zaten
bende 20 nisanda gidicem ikinci muayeneme , inşallah canım gördükçe göresi gelir insanın bebişini ben daha sadece keseyi gördüm ama bu sefer inşallah hem bebişimi görücem hemde kalp atışlarını duyucam bi aksilik yoksa tabi, daha bir resmi bile yok elimde

Allahim bebislere saglik verdikce bizim de zihnimiz temizlenecek insallah. Suan tek endisemiz bu napalim :) senin bebekcan tup bebek tedavisiylr mi oldu peki?

Allahim bebislere saglik verdikce bizim de zihnimiz temizlenecek insallah. Suan tek endisemiz bu napalim :) senin bebekcan tup bebek tedavisiylr mi oldu peki?

evet canım tüp bebek benim bebişim , transfer olana kadar 2 gün ayrı kaldım ben onlardan onlar hastanede ben evde kafayı yiycektim, döllendiklerini biliyorum canlılar ama hastanede tüplerin içindeler , daha sonra transferim oldu, bu seferde 12 gün tuttumu tutmadımı endişesi , ben onları terkettim hastaneye ama o beni terketmedi tutundu kuzum maşallah

Cok sukur :)) allah saglik versin size:) 1 tane mi transfer yapildi peki yoksa cogul gebelik mi

iyi geceler hanımlar
rabbim emeğinin karşılığını versin inş canım

iyi geceler hanımlar

rabbim emeğinin karşılığını versin inş canım

sanada iyi geceler tatlım,
inşallah hepimiz alıcaz hayırlısıyla kucaklarımıza bebişlerimizi
düşük tehlikem oldu hatta 4 gün öncesine kadarda pembe bi akıntım vardı ama çok şükür 4 gündür hiçbirşey yok

2 tane transfer edildi aslında ama kontrolde bir tane kese gördük, yani bir tanesi tutunmuş, bunada şükür o kadar hasretten sonra hayal bile etmiyordum hamileliği hiç

Ya haklisin allaha cok sukur. Benim de ilk bebegim kalp atisi Olmadigi icin kurtaj yapildi. Cok uzuldum ama hep hayirlisi icin dua etmistim bu benim tesellim oldu. Sonra bir adet donemi gecirdikten sonra hamile kaldim tekrar. Ama korku insanin elinde degil iste rabbim hepimizin gonlune gore ve tabiiki hayirlisini versin insallah:)

Bulemsu canim sana da iyi geceler , iyisindir insallahh

inş canım
kokulara hassasiyet ve bulantı öldürüyor beni

kokulara hassasiyet bendede başladı ama bulantım çoğalmadı daha, kokulara hassasiyetim olduğundan mutfak işlerini eşime bıraktım o yapıyor, lokanta işlettiğinden şanslıyım biliyor allahtan eli yatkın çubuk kraker ve çekirdek iyi geliyor bana biraz bastırıyor mideyi

[COLOR="f6666"]iyi geceler kızlarr

uğrayamadım günlerdir ama aklım hep burdaydı,
umarım herkes iyidir bebişleriyle

biz çok iyiyiz kuzumla annesini hiç üzmüyor benim meleğim,
ne bulantı ne başka bişey, çok şükür çok rahat bir hamilelik geçiriyorum
ama ben bazen üzüyorum bebeğimi galiba yeteri kadar besleyemediğim için,
sonrada içim içimi yiyor.. Allahıma emanet

bu aralar yine yoğun çalıştığım için uğrayamıyorum ama çok özlüyorum burayıda,
sık sık gelmeye çalışacağım yine [/COLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…