iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim
iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim
kocasininsultani er_ca hoşgeldiniz, uyku tutmayanlar yine toplandık burda
cihazdan cihaza gerçekten fark eder. ama birkaç gün eder bence. bana kalırsa senini bebiş arayı kapatmış. maşallahh sağlıklı olsunda önemli değil gerisi. sen bişiy yazınca yüreğim ağzımda okuyorum valla. :) Allahım sıkıntı göstermeden almayı nasip etsin kucağımıza. bende pazartesi gidicem kontrole.kızlar ben 10 önce 7+5 ken doktorum bebeğin 6+5 olduğunu söylemişti. yani 1 hafta geriden geliyordu.kaç mm olduğunu söylememişti.
şimdi bugün başka bir doktora daha gittim. bundada bebeğin SAT ile uyumlu 8+6 günlük olduğunu söyledi.18mm miş.
şimdi acaba her cihaz farklımı gösteriyor yoksa benim bebeğim hızla büyüyüp aradaki farkı kapatmışmı?oluyor
ben bir taraftan film izliyorum. o yüzden topiğe sadece göz atıyorum şimdilik :))kocasininsultani er_ca hoşgeldiniz, uyku tutmayanlar yine toplandık burda
evet arada bir tüm içime bir sancı girip çıkıyor. hatta birkaç gün sürekli rahim bölgem ağrıdı dr.a gidip sordum. o da hormonlarından dolayı dedi.iyi geceler kızlar sizin de adet sancısı gibi sancınız oluyor mu benim oluyor da merak ettim
Hosbulduk canİm ya uyku tutmuyor cidden. 3-4 gundur cok uykum oldugu halde sersem gibi ayaktayim:/ bu aksam yemekten sonra sizmisim:) yarin sinav var ama benim aklin bbeegimde:) acaba nasildir, iyimidir, hersey yolunda midir? Bunlari kafamdan atamiyorum
herşey yolundadır allahın izniyle , iyiler bebişlerimiz alıcaz kucaklarımıza koklıycaz onları
sınavındada başarılar canım ,
Ya kafam calismiyo ki:) bi soruyu 3 kez okuyup anlamamak ne demek bugun daha iyi anladim:)) bende bebisime sorup icimden gelen sesle attim hep :)))) gecen sene de ilk sinavin oldugu gun nişanim, son sinavdan 1 hafta sonra da düğünüm vardi :) tabii ki kaldim tum derslerden:) simdi de bebekcan kafami karistiriyor:)
İnsallah hersey yolundadir, bu hafta ici dokora gidicem ikinci muayenem olacak.
bende açıklise okuyorum, son 4 dersim kaldı ama son üç seferdir veremiyorum , tübebek tedavisi iş stresi derken ama şimdi vericem inşallah bide zor dersler kimya, matematik , geometri ve ingilizce kaldı takıldım onlarada matematiğe kafam çalışmaz zaten
bende 20 nisanda gidicem ikinci muayeneme , inşallah canım gördükçe göresi gelir insanın bebişini ben daha sadece keseyi gördüm ama bu sefer inşallah hem bebişimi görücem hemde kalp atışlarını duyucambi aksilik yoksa tabi, daha bir resmi bile yok elimde
Allahim bebislere saglik verdikce bizim de zihnimiz temizlenecek insallah. Suan tek endisemiz bu napalim :) senin bebekcan tup bebek tedavisiylr mi oldu peki?
evet canım tüp bebek benim bebişim , transfer olana kadar 2 gün ayrı kaldım ben onlardan onlar hastanede ben evde kafayı yiycektim, döllendiklerini biliyorum canlılar ama hastanede tüplerin içindeler , daha sonra transferim oldu, bu seferde 12 gün tuttumu tutmadımı endişesi , ben onları terkettim hastaneye ama o beni terketmedi tutundu kuzum maşallah
Cok sukur :)) allah saglik versin size:) 1 tane mi transfer yapildi peki yoksa cogul gebelik mi
rabbim emeğinin karşılığını versin inş canımevet canım tüp bebek benim bebişim , transfer olana kadar 2 gün ayrı kaldım ben onlardan onlar hastanede ben evde kafayı yiycektim, döllendiklerini biliyorum canlılar ama hastanede tüplerin içindeler , daha sonra transferim oldu, bu seferde 12 gün tuttumu tutmadımı endişesi , ben onları terkettim hastaneye ama o beni terketmedi tutundu kuzum maşallah
Cok sukur :)) allah saglik versin size:) 1 tane mi transfer yapildi peki yoksa cogul gebelik mi
iyi geceler hanımlar
rabbim emeğinin karşılığını versin inş canım
2 tane transfer edildi aslında ama kontrolde bir tane kese gördük, yani bir tanesi tutunmuş, bunada şükür o kadar hasretten sonra hayal bile etmiyordum hamileliği hiç
inş canım
kokulara hassasiyet ve bulantı öldürüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?