2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Özelde bir sürü para bayılmaya gerek yok.. Git doğum hastanesine veya sağlık ocağına yaptır vakit kaybetmeden hemde ücretsiz. İlk testler ihmale gelmez bence

kızlar bugün yemekhanede ızgara sucuk çıktı ayıptır söylemedi dayanamdım bir diş yedim ben de, birşey olur mu sizce. of ya nasıl pişmanım anlatamam, siz siz olun ne kadar canınız çekerse çeksin yemeyin. pişmanlığı çok ağır oluyor.

Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor canım,benden de istediler ama ben muayene olduğum hasteneye yaptırmıştım,sonuçları istediler hastaneden alıp sağlık ocağına vereceğim.Eğer eksik bişey varsa biz yapalım dediler...

canım ya istersen doktoruna bi sorr.. mutlaka kullanılması gerekiyormuş.. bi arkadaşım abisinin bebeği olmuş hamileliği boyunca hiç kullanmamışş folic asit.. Yavrum özürlü doğmuş.. şuan uludağ üniv.tedavi oluyormuşş doktor demiş folic asit kullanmadın mı hiç..ne olur ne olmazz sen bi sor canım druna..

bbenım doktorum verdi bulantılardan yemek yiyemeyebilirsin dedi

yiyemiyorum çok o yuzden almam iyi oldu folibol folik asit 5 mg içiyorum gunde 1 tane tok karnına

maşallah canım iyi çıkmış sonuçlar. ben de ist.dayım benim sağlık ocağı da yapıyor bunları ama işte o kırmızı olanları yapmıyor toxoplasma rubella ve cmv bi de idrar

geçen hafta aramışlardı beni yazmıştım buraya gittiğin özel hastane kayıtlara giriyor aile hekiminde ordan görüyor

CANIM BEN KULLANIYORUM. 1 AY DAHA DEVAM EDECEĞİM.
kızımda kullanmıştım. poposunun üstünde kıl dönmesi yerinde minik bi delik vardı doğduğunda.dr iyiki kullanmışsın dedi.
sonra emara fallan girdi. delik kapalıymış.omurilikle bağı yokmuş çok şükür.ama kullanmasaydım ne olurdu, bilmiyorummmm...
çok şükür sorun yok.bundada gebelik düşündüğümden beri her gün bi tane alıyorum ilk üç aydan sonra işe yaramıyor zaten. kaldı şurda 1 ayım...

maşallah canım iyi çıkmış sonuçlar. ben de ist.dayım benim sağlık ocağı da yapıyor bunları ama işte o kırmızı olanları yapmıyor toxoplasma rubella ve cmv bi de idrar

dr benden bunları istemişti, görüncede zaten bunlar yeterli dedi.
asıl beni korkutan 2 li, test ... :18::18::18::18::18: 1 ay kaldııııııııı

kzılar arkadasın biri lswaikikiden streç pantolon aldım demişti resmini ekleyebilir mi lcw internet subesinden bakıyorumda :44:

Benden bu testler istenmedi tatlım hiç. Sadece kan değerlerimle, babam şeker hastası olduğu için şeker yüklemesi yapıldı onun sonuçlarına bakıldı. Bir de ilk gittiğimde hafif idrar yollarımda yanmam var dedim diye idrar tahlili yapıldı o kadar. Off koskoca istanbulda gidecek doğru düzgün doktor bulamadım kendime...

Valla benim 3 arkadaşım da kullanmadı,maaşallah gayet sağlıklı bebekleri var aynı dr a gittiler...

kızlarr yarın benim ilk doktor kontrolüm varr devlet hastanesine gidiyorumm ultrasona giricem bide benden tahlil isteyecekmişş benden hangi tahlilleri ister??? muayene edermii :18::18::18:gidenler yardımcı olabilirler mii:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…