arkadaşlar doktorunuz size beslenme listesini kaçıncı ayda verdi yada verdi mi ?
gittiğin hastanelerden oraya bilgi geliyor canım
KIZLAR MUTLAKA YAPTIRICAM ZATEN BEN BU TESTLERİ DE DEVLETTEKİLERİ BİLİYOSUNUZ YAPAR MI YAPMAZ MI EMİN OLAMADIM DİREK ÖZELE Mİ GİTSEM YOKSA DEVLETE Mİ KARAR VEREMEDİM AMA HERHALDE ÖZELE GİDİCEM NAPIYIM
SAT 23 subattı canım evet doğumdaşız senleee
anladım tatlım kadın kan testi yaptırdınız mı diye sordu bende hayır dedim herhalde alpellanın yazdıgı testleri yapıcaklar bende carsamba gideyim kayıt olayım bari hemde kan veririm cumartesi doktora gidicektim medilcal e onlarda isticekti birde benım doktor ssk ya bakmıyor o zman baya pahalı oluruduu
sağlık ocagı ucretsiz mi yapıyordu :44:
Aranızda folic asit kullanmayan var mı?Benim dr um bana vermedi,kendisi de gayet iyi bir dr dur gerek görmüyorum demişti..Bol yeşil sebze,meyve ve fındık,fıstık cevizden bolca alabilirsin demişti,hala da ısrarlı...
Aranızda folic asit kullanmayan var mı?Benim dr um bana vermedi,kendisi de gayet iyi bir dr dur gerek görmüyorum demişti..Bol yeşil sebze,meyve ve fındık,fıstık cevizden bolca alabilirsin demişti,hala da ısrarlı...
kız lcw dan almıştım şimdi de normal elbiseler 29-39 arası büyük beden alır giyerim ama var şimdilik onlardan ama hamile reyonu çok itici geldi bana
itici ötesi ya o pantolonlar gömlekler insanı hamilelikten soğutuyor. dedim ya bir tane pantolon buldum, onu da aldım. elbiseyi de normal reyondan aldım onlar güzel allahtan. yap renk renk elbiseler, etekler, salopetler falan yok kıytırık 2 gömlek 2 pantolon çalışmış o :)
alpella sen nerde oturuyorsun canım .ist dayım ben sağlık ocağının yaptığı testler
LYM
WBC
NEUT
MONO
EOS
BASO
NEUT%
LYM%
MONO%,
EOS%
BASO%
HGB
RBC
HCT
MCV
MCH
MCHC
RDW
PLT
MPV
PCT
PDW
Vit B12
HDL KOLESTROL
KOLESTROL
LDL KOLESTR. HESAP.
TRİGLİSERİD
AST
GLUKOZ
SERBEST T4
TSH
KREATİN
ÜRİK ASİT
ALBUMİN
KALSİYUM
MAGNEZYUM
POTASYUM
SODYUM
CRP TÜRBİDİMETRİK
VDRL
HBsAg
Anti HCV
anti HIV
HEPSİNBİ YAPTILAR. DEĞERLERİN HEPSİ ÇOK İYİ ÇIKTIII. ÇARŞ KAN VERDİM CUMA ÇIKTI SONUÇLAR
tuzlu çubuk kraker iyi dediler ama bende etkisini göstermiyor maalesef
kızlar beni sağlık ocagından aradılar gebeliğiniz var mı kayıt yaptırın diye nerden ögrenmişler acaba ya kadın emin konusuyordu sizi böyle arayan var mı ki :44:
maşallah canım iyi çıkmış sonuçlar. ben de ist.dayım benim sağlık ocağı da yapıyor bunları ama işte o kırmızı olanları yapmıyor toxoplasma rubella ve cmv bi de idrar
selam kızlar. benim dr benden bir sürü test istedi.. ama ssk'lı fiyatı 750 tl tuttu ben de özelde yaptırmadım, bu sabah sağlık ocağına gittim kan vermeye. size bilgi olsun diye yazıyorum. istenen testler:
KREATİNİN
ALT(SGPT)
AST(SGOT)
GLUKOZ(AKŞ)
TAM KAN SAYIMI
TAM İDRAR TAHLİLİ (TIT)
TSH
SERBEST T4
ANTİ HIV I/II Ab
CMV IgG Ab
CMV IgM Ab
ÜRE
RUBELLA IgG Ab
RUBELLA IgM Ab
VDRL
HBs Ag.
Anti HCV
TOXOPLASMA IgG Ab
TOXOPLASMA IgM Ab
Kültür, İdrar
kırmızı olanları sağlık ocağı yapmıyormuş, özelde de çok pahalı tutuyor ben de devletten randevu aldım ama internette bu testlerin çok pahalı olduğu çoğu kişinin yaptırmadığı fln yazıyordu devlete gitsem yaparlar mı ki yoksa lükse mi girer boşuna gitmek istemiyorum eğer yapmıyorlarsa.. fikirlerinize ihtiyacım var
canım ya istersen doktoruna bi sorr.. mutlaka kullanılması gerekiyormuş.. bi arkadaşım abisinin bebeği olmuş hamileliği boyunca hiç kullanmamışş folic asit.. Yavrum özürlü doğmuş.. şuan uludağ üniv.tedavi oluyormuşş doktor demiş folic asit kullanmadın mı hiç..ne olur ne olmazz sen bi sor canım druna..
kzılar arkadasın biri lswaikikiden streç pantolon aldım demişti resmini ekleyebilir mi lcw internet subesinden bakıyorumda :44:
bu değil resim eklemeyi beceremedim biraz deneyeyim canım:)Eki Görüntüle 386173
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?