kzılar arkadasın biri lswaikikiden streç pantolon aldım demişti resmini ekleyebilir mi lcw internet subesinden bakıyorumda :44:
bu değil resim eklemeyi beceremedim biraz deneyeyim canım:)Eki Görüntüle 386173
CANIM BEN KULLANIYORUM. 1 AY DAHA DEVAM EDECEĞİM.
kızımda kullanmıştım. poposunun üstünde kıl dönmesi yerinde minik bi delik vardı doğduğunda.dr iyiki kullanmışsın dedi.
sonra emara fallan girdi. delik kapalıymış.omurilikle bağı yokmuş çok şükür.ama kullanmasaydım ne olurdu, bilmiyorummmm...
çok şükür sorun yok.bundada gebelik düşündüğümden beri her gün bi tane alıyorum ilk üç aydan sonra işe yaramıyor zaten. kaldı şurda 1 ayım...
olmus canım çok güzel güle güle giy tatlımm şubeden aldın değil mi
kızlar ben makyaj yapmayı çok severim ama kimyasal zararlı temas etme diyince doktorum makyajda kimyasal içeriyor o yüzden bebişim 4 aylık oluncaya kadar bıraktım annişler siz yapıyormusunuz
kızlar bugün yemekhanede ızgara sucuk çıktı ayıptır söylemedi dayanamdım bir diş yedim ben de, birşey olur mu sizce. of ya nasıl pişmanım anlatamam, siz siz olun ne kadar canınız çekerse çeksin yemeyin. pişmanlığı çok ağır oluyor.
iyi yapmışsın canım, çok ağır makyaj yapıyorsanız zararlı, ben sadece çok hafifi bir göz makyajı yapıyorum ya da bazen sadece rimel sürüyorum o kadar.
evet canım cepa alışveriş merkezisndeki lcw dan aldım:) normalde 38 giyiyorum bok büyük oldu beli toplandı, 36 aldım ben alacaksan 1 beden küçüğüne bak hamile diye kalıbı geniş tutmuşlr ve aşırı rahat tayt giysen bu kdr rahat olmaz :)
bende sadece göz makyajı arada ruj arada allık okadardı ama bıraktım yinede
kaça aldın canım
KIzlar folik asit hakkinda konusulmus.ben kisa bi sure oncesine kadar ilac mumessiliydim ve kadin dogum calisiyordum.folik asit kesinlikle kullanilmasi gereken bi ilac.hatta mumkunse hamile kalmadan once kullanmaya baslamak lazim.ben oyle yaptim.folik asit eksikliginde bebegin fiziksel gelisiminin yani sira beyinsel gelisimi de cok olumsuz etkilenmekte.kullanmayan bi kac kisiye bisey olmaz sira size gelince olur allah korusun.spina bifida denen rahatsizlik gorulebiliyo.sirtinda delikle doguyo cocuk.kuzenimin esi boyle bir dogum yapti ve ne yazik ki bebegi kaybettiler.o da kullanmamisti,benden bir ay once hamile kalan arkadasim var ona da vermemis doktoru.nasil boyle bi hata yapiyolar anlamiyorum.ne zarari olucak ki.faydasi var zarari yok oyle diyim ama tercih sizin tabi...
kızlar ben makyaj yapmayı çok severim ama kimyasal zararlı temas etme diyince doktorum makyajda kimyasal içeriyor o yüzden bebişim 4 aylık oluncaya kadar bıraktım annişler siz yapıyormusunuz
itici ötesi ya o pantolonlar gömlekler insanı hamilelikten soğutuyor. dedim ya bir tane pantolon buldum, onu da aldım. elbiseyi de normal reyondan aldım onlar güzel allahtan. yap renk renk elbiseler, etekler, salopetler falan yok kıytırık 2 gömlek 2 pantolon çalışmış o :)
bir de demette annemin terzisi var anneme istediği tek parça elbiseyi 15-20 ye maal ediyor dedim anne bana etek pantolongibi pantolon tayt fln yapsın. püfür püfür elbise diksin dedim ne o öyle ya pazardaki defolu mallar gibiydi lcw hamile reyonu
benim ikili testimde 4 mayıs falan nasipse ama şimdi 4lü çıkmış acaba onumu yaptırsak.... daha kapsamlıymış diyorlar.
ilk gebeliğimde 2 li test yaptırmamıştım.3lü yapmışlardı. devlet hastaneleri 3lü yapıyor, 2li testi de yapıyorlarmı acaba bilen var mı????
ay canlarım yaaa çok fenayım yemek yiyesimm yok ezine peynirine bayılan ben görmeye tahammül edemiyorumm sanki sabun göruyorum karsımdaa o dereceee
inşAllah bebeğimiz sağlıklı olsunda bunlarada dayanırız napalım Allah yardımcımız olsun
teyzoşlar cumartesi doktor amcaya gdicez biz mercimeğimin kalp atışşlarını duyarız inşAllah dua edin olur muuu
tatlım selam yeni gördüm msgını, iş yerindeyim yoğunca çalışıorum arada okuyorum haftasonu yazılanları.
benim 4 te randevum az kaldı. inşallah güzel haberler alırım dua edin, bugün 7+1 bakalım. heyecanlı ve gerginim biraz... 5-6 gündür bulantı yaşıyorum, halsizim, uykum var sürekli ve sürekli yatar pozisyonda olmak istiyorum daha iyi geliyor. doktora söylicem bakalım. dönünce haberleri yazarım...
Valla benimki biraz hiperaktif sanırım. Bu Forumda okuduğum kadarıyla kimse 5+6'da kalp atışı görmemiş, ben doktora dedim ultrasonda bak kalbi atıyor diye :) sonra dinledik :) Doktorda şaşırdı. Hatta şöyle bişey oldu (belki benim kuruntum) dün elimi kulağın altına koyup uzanmıştım tam uyuyacaktım ki, Kendi kalp atışımla birlikte sanırım bebeğinde kalp atışlarını duymaya başladım. Böyle bir 15-20 dak. dinledim, benim kalbimin 5 katı hızlı bir atış :) deneyin belki benim kuruntum değildir ve belki sizde duyabilirsiniz :) müthiş bişey :)
kızlar bugün yemekhanede ızgara sucuk çıktı ayıptır söylemedi dayanamdım bir diş yedim ben de, birşey olur mu sizce. of ya nasıl pişmanım anlatamam, siz siz olun ne kadar canınız çekerse çeksin yemeyin. pişmanlığı çok ağır oluyor.
aynen canım ya benin tanıdığında öyle olmuş sırtında delikle doğmuş yavrum kakasını da yapamıyormuş.. biz kullanalım yine de faydası var zararı yok..Allah korusun hepsini..
bende bunu soracaktım aslında sabahları temizleme jeliyle yıkıyorum ben cildimi dermokozmetik sonra göz kalemi rimel o kadar bide güneş kremi ama kullandığımız temizleme jelleri, güneş kremi zararlı mıki??
bir de demette annemin terzisi var anneme istediği tek parça elbiseyi 15-20 ye maal ediyor dedim anne bana etek pantolongibi pantolon tayt fln yapsın. püfür püfür elbise diksin dedim ne o öyle ya pazardaki defolu mallar gibiydi lcw hamile reyonu
çok iyi kumaşı dahil mi bu fiyata kendimiz mi alıyoruz? terzi nerde tam olarak annemlerde o civardalar ben de gider bakarım olmadı:)
canım doktorun bana dediği kimyasala temas etme soluma çamasr suyu tuz ruhu gşşb agır kımyasalları koklama dedi ilk 3 ay çok önemli bebeğin beyni gelişiyor dedi bence yınede kullanmasan iyi ilk aylar sonucta kimyasal
geçen tv de adam o dediğini yaptı( isim vermiorum canı çeken olur die) valla canım öle istediki akşam eve gider gitmez yaptım.oturdum bi güzelde bitirdim, valla hiç pişmanlıkta duymadım, canım öle çekmiş ki , onun vermiş olduğu doygunluk hissiyle bi güzel uyumuşum. canınız ne istiyorsa yiyin.o kadardan bişey olmaz kızlar.hem severek isteyerek yiyince bebeğe gider kilolar.hergün yemiyoruz ya.arada olur öyle kaçamaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?