2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kzılar arkadasın biri lswaikikiden streç pantolon aldım demişti resmini ekleyebilir mi lcw internet subesinden bakıyorumda :44:

Canım ben dün mağazasında gördüm kot pantolonları var renk renk. Bazısı ispanyol paça normal kot renkleri, bazısı da(yeni gelmiş sanırım) dar paça ve saks mavisi, kırmızı, lacivert renkte, strech yazıyor üzerinde de. Baktım gerçekten esniyor baya. Ben önümüzdeki aya almayı düşünüyorum dar paçalılardan. Bir de ben bakarken başka bi hamiş de bakıyordu, Allahım ne tatlı ne bakımlıydı anlatamam. Pembe etek, gri body, pembe yelek, altında ona uygun bez ayakkabısı, saçlar kuaförden yeni çıkmış gibi... Pek bir özendim doğrusu. Maşallah diyeyim de nazar değmesin anneciğe

kızlar ben makyaj yapmayı çok severim ama kimyasal zararlı temas etme diyince doktorum makyajda kimyasal içeriyor o yüzden bebişim 4 aylık oluncaya kadar bıraktım annişler siz yapıyormusunuz

aha bak gözüm korktuu :S:S: bu saatten sonra kullansam faydası olurmu kızlar folik asittt :S:S: yemekte yemiyom dogru düzgün

eşimin boşandıgı eşinden olan çocugu epilepsi hastasıı korkuyorum bendede sorun çıkmaz işteee

KIzlar folik asit hakkinda konusulmus.ben kisa bi sure oncesine kadar ilac mumessiliydim ve kadin dogum calisiyordum.folik asit kesinlikle kullanilmasi gereken bi ilac.hatta mumkunse hamile kalmadan once kullanmaya baslamak lazim.ben oyle yaptim.folik asit eksikliginde bebegin fiziksel gelisiminin yani sira beyinsel gelisimi de cok olumsuz etkilenmekte.kullanmayan bi kac kisiye bisey olmaz sira size gelince olur allah korusun.spina bifida denen rahatsizlik gorulebiliyo.sirtinda delikle doguyo cocuk.kuzenimin esi boyle bir dogum yapti ve ne yazik ki bebegi kaybettiler.o da kullanmamisti,benden bir ay once hamile kalan arkadasim var ona da vermemis doktoru.nasil boyle bi hata yapiyolar anlamiyorum.ne zarari olucak ki.faydasi var zarari yok oyle diyim ama tercih sizin tabi...

olmus canım çok güzel güle güle giy tatlımm şubeden aldın değil mi

evet canım cepa alışveriş merkezisndeki lcw dan aldım:) normalde 38 giyiyorum bok büyük oldu beli toplandı, 36 aldım ben alacaksan 1 beden küçüğüne bak hamile diye kalıbı geniş tutmuşlr ve aşırı rahat tayt giysen bu kdr rahat olmaz :)

kızlar ben makyaj yapmayı çok severim ama kimyasal zararlı temas etme diyince doktorum makyajda kimyasal içeriyor o yüzden bebişim 4 aylık oluncaya kadar bıraktım annişler siz yapıyormusunuz

iyi yapmışsın canım, çok ağır makyaj yapıyorsanız zararlı, ben sadece çok hafifi bir göz makyajı yapıyorum ya da bazen sadece rimel sürüyorum o kadar.

geçen tv de adam o dediğini yaptı( isim vermiorum canı çeken olur die) valla canım öle istediki akşam eve gider gitmez yaptım.oturdum bi güzelde bitirdim, valla hiç pişmanlıkta duymadım, canım öle çekmiş ki , onun vermiş olduğu doygunluk hissiyle bi güzel uyumuşum. canınız ne istiyorsa yiyin.o kadardan bişey olmaz kızlar.hem severek isteyerek yiyince bebeğe gider kilolar.hergün yemiyoruz ya.arada olur öyle kaçamaklar...

kaça aldın canım

aynen canım ya benin tanıdığında öyle olmuş sırtında delikle doğmuş yavrum kakasını da yapamıyormuş.. biz kullanalım yine de faydası var zararı yok..Allah korusun hepsini..

bende bunu soracaktım aslında sabahları temizleme jeliyle yıkıyorum ben cildimi dermokozmetik sonra göz kalemi rimel o kadar bide güneş kremi ama kullandığımız temizleme jelleri, güneş kremi zararlı mıki??

bir arkadaşımın eşide hamile. o 2 li testi devlet hastanesinde yaptırmış.

canım inşallah duyarsın. o zevkide yaşarsın.

hayırlı haberlerle dön inşallah.

sessiz bir ortama geçeyim mutlaka denicem. seninki pek aceleciymiş canım. belki fazla kalmaz içerde :)

o kadarcıktan bişi olmaz. bebişin canı çekmiştir. canım bende kocaman tatlıyı götürdüm pişman oldum

canım doktorun bana dediği kimyasala temas etme soluma çamasr suyu tuz ruhu gşşb agır kımyasalları koklama dedi ilk 3 ay çok önemli bebeğin beyni gelişiyor dedi bence yınede kullanmasan iyi ilk aylar sonucta kimyasal

bende bunu soracaktım aslında sabahları temizleme jeliyle yıkıyorum ben cildimi dermokozmetik sonra göz kalemi rimel o kadar bide güneş kremi ama kullandığımız temizleme jelleri, güneş kremi zararlı mıki??[/QUOTE]

bununla ilgili de ayşenur yazıcıya mail yazmıştım ve burda yayınladım hepiniz okuyun diye canım. isterseniz bir okuyun geçmiş sayfalarda var.

anladım canımm kullanmayayım ben bir süre o zaman ...aman onlara bişey olmasın daa herşeye razıyız:))

kuzuu bende polypoly'e katılıyorum..hergün yemiyoruz...hemde çiğ yemiyoruz en önemlisi...sakıncalı olan bu tür yiyeceklerin çiğ iken tüketilmesi..sen severek yediğin için bebişede can olur, kan olurr inşallahh annesii...yarasıın kuzuyaaa, bal olsun
hiç pişmanlık duyma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…