2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım yaa eğer ben seni üzdüysem yada kırdıysam özür dilerim gerçekten...İnan hiçbirimiz birbirimizin kötü olmasını istemez, hakkımızda olumsuz düşünmez. ben sadece zararı yok,faydası var diye demiştim.. Tabiki herşey Allah'tan..Doktor bizden daha iyi bilgiye sahip.Her kullanan sağlıklı bebek,kullnmayan Allah korusun Özürlü olacak diye bişey olamaz... Rabim bilir onu sadece tedbir biizmki.. Tekrardan kusura bakma..Rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli,özürsüz kusursuz versinn inşş..

Son düzenleme:
ya insanları nasıl kandırıyorlar en çok da uludag gazozda varmışş artık onuda içemicem dini acıdan da haram off

ya insanları nasıl kandırıyorlar en çok da uludag gazozda varmışş artık onuda içemicem dini acıdan da haram off

benim nette sorun var sanıırm kızlar iki defa gelmiş yazılarım verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim:)))

mrb arkadaşlar nasılsınız? yaaa be hala eklenmemişim listeye(( ayşeye msj da atamıorum((

Merhaba,
Bende yeni üyelerdenim. Arama motorlarında ne aratsam Kadınlar Kulübü çıkıyordu karşıma üye olmaya karar verdim. 9hafta 2 günlük minğim, öyle heyecanlıyım ki, sizlerle paylaşmak, aynı şeyleri hissediyor olmak rahatlatıyor beni... Uzun bir süre birlikteyiz, umarım çok keyifli, güzel anılarımız olur birlikte paylaşabileceğimiz...

Sevgiler

Bozmuyorum canım çok sağol..Herşey Allah'tandır çünkü..
Zaten benim dr umda Amerika'da eğitim almış biri,kaç kişinin tavsiyesi üzerine gittim kendisine.Binlerce sağlıklı çocuk doğurtmuş.
Onunda prensibi o.
Aynen öyle yapıyorum şu an da aldım elime bi kase fındık yiyip duruyorum :))
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..Sabah akşam tek duam bu zaten..

Lavandula 33 yaş İstanbul 59 kg 04.02.2012 10.11.2012

hmm valla bilmiyorum ki canım normalde duyulması gerekirdi ama her gebelik farklı oluyor biliyorsun kimi önden gidiyor kimi geriden takip ediyor.. senin geç döllenme olma ihtimali var mı?? bebeği fln gördünüz mü büyüklüğü haftasıyla uyumlu mu kese nasıl?? bir de muayene olduğun yer profesyonel bir yer miydi ben geçen hafta küçük bir kliniğe gittim bebek yok dediler halbuki ultrason cihazından kaynaklanıyormuş meğer hem de alttan bakmıştı ayy nasıl sinir etti beni hala gerginim..

Son düzenleme:

Hic bir sey olmaz .Afiyet bal seker olsun :))Madem canin cekmis bakacaksin tadina.O kadarda kasmayalim kendimizi di mi ama :)

kızlar hani bi arkadaşımız organik boyayla ilgili bişeyler yazmıştı ben osayfayı arıyorum ama acaba o kaçıncı sayfaydı hatırlayanınız varmı?

o yazıyı bulmam lazım..

bulantıdan forum yazılarını okuyamaz oldum, 10. 11. haftalık olanlar bulantı durumu nasıl? biraz hafifledi mi? burcuxx senın cok bulanıyordu canım yanlıs hatırlamıyorsam hafıfledı mı hıc, agzımın tadı cok kotu o bulandırıyor mıdemı, sureklı bir iç baygınlıgı var su hiç içemiyorum bu yüzden de tansiyonum çok düşük 8e 5 geliyor

Allah allah gazoz ve alkol hakkaten enteresan geldi bana..İçtiğim zaman da Niğde gazozu içerdim..
Alkol hamile değilken eşimle ve arkadaş ortamlarında almışımdır.Herkesin haramı kendine

herkesin kendinedir tabi ben zaten kendi adıma sööyledim canımmm isteyen içsin ama ben içmicem

ben de bakıyorum hamile mayosu, nerde gördün ? bol bol yüzeceğiz inşallah bebişimleeee..

canım buraya bir bak.

Hamile Blue Jean-GeBe Hamile Giyim

kızlar doktor kafein yasak dedi kolada kafein var içemiyoruz tamam ok peki gazoz da mı yasak onda kafein yoktu sankimmm

evet kola çok zararlı ama ben dün yarım bardak buz gibi kolayı götürdüm. valla pek bir hoşuma gitti. bebem affet beni.

canım benim. folik asit almayan bir sürü hamile var. en basiti kırsalda yaşayan anne adayları. Allah onların yardımcısı olsun. Doktoru doğumda görüyorlar. öyle bir kaide olsa; belirli bölgelerde hasta bebek doğumunda patlama olur. çok şükür halimize.

canım hoşgeldin. İnşallah sıhhatle bebeğini dünyaya getirirsin. gittin mi doktora?

Ben Amerika da yasiyorum.Burdaki doktorlar hemen hamilelik vitamini veriyorlar ve dokuz ay sart kosuyorlar.Bende 7+1 hamileyim sukurler olsun Rabbime.Burada benim bir arkadasim ilk hamileliginde icti cok kilo aldim dedi ikincide icmedi.Guzel beslendi.1 ay once nurtopu gibi saglikli bebegini kucagina aldi.Hic endiselenme.Ohh mis gibi findigi ,yesilli bol tuket.Allahin izniyle bisey olmaz.Ben iciyorum cunku yogun calisyorum istahsizim malesef.Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…