bende hiç bulantı yok canım, bu beni çok korkutuyor. 29 şubatta iki kese gördük. benim tüp bebek 3. denemeydi. 21 martta kalp atışlarını dinlemek için çağırdı doktorum. ama günler geçmiyor. Üstelik hiç bulantı da olmayınca çok korkuyorum acaba devam ediyormu sona mı erdi ? Allahım içim içimi yiyor ...
merhaba,nasıl bir uygulama merak ettim.Beklenen doğum tarihi 11.11.2012Merhaba Kasim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
Esimde cok heyecanlandi, ins canim yasarsin, allah saglik sihhat versin yeterkimaşallah canım ne güzel bende heyecanla o anı bekliyorum inşallah bizede nasip olur.
hoşbulduk canım.
mrb arkadaşlar,biz de aranıza katılalım dedik artık...2.bebeğim olacak inş. ama tamamen sürpriz yaptı bize,çünkü daha kızımın 1.yaş gününü yeni kutladık ve hamile olduğumu öğrendim geçen hafta...şoku yeni yeni atlatıyorum,hatta atlatamadım hala(((çok üzgünüm çünkü kızımı sütten kesmem gerekecek...ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve çok ağlıyorum bu aralar..geçen hafta dr a gittim kese göründü,dr bu hafta tekrar gitmemi söyledi kalp atışlarını dinleteyim dedi,çarşamba tekrar gideceğim...bu arada beni de ekleyebilirmisiniz...
sat:1 şubat 2012
başka ne yazacaktık yaa?
merhaba canım hoşgeldin,üzülme vardır böyle olmasında da bir hayır Allah böyle nasip etmiş demekki,şimdi gebelikten dolayı çok da duygusallık vardır sende ,kızına arkadaş olacak 1 yaşına kadar emmeside çok güzel canım bozma moralini.mrb arkadaşlar,biz de aranıza katılalım dedik artık...2.bebeğim olacak inş. ama tamamen sürpriz yaptı bize,çünkü daha kızımın 1.yaş gününü yeni kutladık ve hamile olduğumu öğrendim geçen hafta...şoku yeni yeni atlatıyorum,hatta atlatamadım hala(((çok üzgünüm çünkü kızımı sütten kesmem gerekecek...ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve çok ağlıyorum bu aralar..geçen hafta dr a gittim kese göründü,dr bu hafta tekrar gitmemi söyledi kalp atışlarını dinleteyim dedi,çarşamba tekrar gideceğim...bu arada beni de ekleyebilirmisiniz...
başka ne yazacaktık yaa?
Hosgeldin canim aramiza, zamansiz olunca biraz sikinti yaratiyor sanirim, Allah yardimcin olsun, ilk bebekler farki oluyor derdi bir arkadasim, herseyde bir hayir vardir, Allah guc kuvveti verir ins moralini bozma amakiyamam canim yaa
merhaba canım hoşgeldin,üzülme vardır böyle olmasında da bir hayır Allah böyle nasip etmiş demekki,şimdi gebelikten dolayı çok da duygusallık vardır sende ,kızına arkadaş olacak 1 yaşına kadar emmeside çok güzel canım bozma moralini.
herkesin ki farklı işte benimde ilk bebeğim kalp atışları durmuştu şimdi bundada çok korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye.
kızlar nasıl belirtileriniz sıkıntılarınız neler bulantılar falan varmı ben kızımda 6 ay çok kusmama ragmen daha bunda bişi yok gögus sızlaması uyku hali ve bacak sızlaması ve gaz baş gösterdi sizde neler var
aynen benimde aynı caanım bulantım yok şimdilik ama diğerleri aynen bendedde aynı akıntım var bide sık idrar :)
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
dr kalp atışlarını ekrendan gördü ama daha küçük dedi. alltan muayenelerde duyuluyormuş ama gerek görmedi gelilişimi çok güzel sağlıyor bebişin dediii çok mutlu oldummaşallah diyin :) ultrason görüntüsüde var müsait zamnda onuda paylaşırım..
bu arada bulantılarım çok fazlalaştı kılzar 6+1 izzz :)
mrb arkadaşlar,biz de aranıza katılalım dedik artık...2.bebeğim olacak inş. ama tamamen sürpriz yaptı bize,çünkü daha kızımın 1.yaş gününü yeni kutladık ve hamile olduğumu öğrendim geçen hafta...şoku yeni yeni atlatıyorum,hatta atlatamadım hala(((çok üzgünüm çünkü kızımı sütten kesmem gerekecek...ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve çok ağlıyorum bu aralar..geçen hafta dr a gittim kese göründü,dr bu hafta tekrar gitmemi söyledi kalp atışlarını dinleteyim dedi,çarşamba tekrar gideceğim...bu arada beni de ekleyebilirmisiniz...
başka ne yazacaktık yaa?
hamişler
1 haftadır öksürüğüm var ve ne yaptıysam geçiremedim tavsiyeleriniz varmı neler yapabilirim..
geceleri çok kötü oluyorum öksürük yüzünden özellikle geceleri bulantılarım oluyor ve sonunda çıkarmak zorunda kalıyorum,
hiç yatamıyorum.. kızlar neler yapabilirim ..tavsiyelerinizi bekliyorumm...
aynen tatlım ya ben bacak sızlamasından bzaen korkuyorum adet olcagım zaman olurmu sanırım rahimdeki çalışmadan dolayı olsa gerek hatırladınmı beni ateş ölçme topiğinden cnm bu arada o bulantılar gelmez inşalla feci bişey
hatırlaaamam mı yarencim aateşi düşüp toparlaanaan haatunnn ya ben mucizem benimle umutlar tükenmişken
sevindim canım hatırlamana bak yollar kesisti yinede kader ağlarını ördu hahahah cnm gercekten garip ve örnek olcak bi tabloydu
tatlımkarabiberle balı karıştırıp ye bide çok ilerlediys sırtında bu karışımı eşimn sursun havlu kağıt ile kapatsın ölece yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?