2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

secrun, canım aramıza katılmana çok sevindim çok ortak noktamız var seninle, yaş ve tüp bebek izmirde de 14 sene yaşadım bu arada!! şim
gerçi benimki dondrulmuş embriyo transferi ama yinede aynı şeyleri yaşamışız biliyoruz... benim 15 şubatta yapıldı transferm 27 şubatta ilk testte beta hcg çok düşüktü 38,7 ( çok üzülmüştüm ama neyseki katlanarak arttı, dün doktora gittik çok minik keseyi gördü, hatta daha küçük bi kinci kese var dedi ama daha çok erken geç tutunma olmuş 4 haftalık gözüküyor dedi, haftaya cuma gene gelin iki hafta sonra falan kalp atışları duyulmaya başlar dedi. ama ben tedirginim çok tabi... duygularım çok inişli çıkışlı, bu arada az önce iğneden geldik, haftaiçi farklı haftasonu farklı yerlerde yapılıyor her seferinde farklı hemşire, neyse kan sulandırıcı iğne de yapıyorum, arada kanıyo popodan yapılan iğne, bugün söyledim hemşireye gene de çekti pamuğu hemen, kanadı büsürü eşofmanım kan oldu sona eve geldim jeli koydum! hergün yaptığım göbek iğnesini sen yapama!!! oraya batır buraya batır olmuyo anlamadım bi türlü sokamıyom iğneyi, ben bi sinirlen bi başla gene hüngür şakır ağlamaya!!! koca da şaştı kaldı ohooo sen 9 ay böyle olcaksan işimiz var dedi, yaa dedim sana batırıyolar hergün o kadar iğneyi!! velhasıl kelam sinirler nana

mrb arkadaşlar,biz de aranıza katılalım dedik artık...2.bebeğim olacak inş. ama tamamen sürpriz yaptı bize,çünkü daha kızımın 1.yaş gününü yeni kutladık ve hamile olduğumu öğrendim geçen hafta...şoku yeni yeni atlatıyorum,hatta atlatamadım hala(((çok üzgünüm çünkü kızımı sütten kesmem gerekecek...ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve çok ağlıyorum bu aralar..geçen hafta dr a gittim kese göründü,dr bu hafta tekrar gitmemi söyledi kalp atışlarını dinleteyim dedi,çarşamba tekrar gideceğim...bu arada beni de ekleyebilirmisiniz...

sat:1 şubat 2012
başka ne yazacaktık yaa?

Hosgeldin canim aramiza, zamansiz olunca biraz sikinti yaratiyor sanirim, Allah yardimcin olsun, ilk bebekler farki oluyor derdi bir arkadasim, herseyde bir hayir vardir, Allah guc kuvveti verir ins moralini bozma ama kiyamam canim yaa

merhaba canım hoşgeldin,üzülme vardır böyle olmasında da bir hayır Allah böyle nasip etmiş demekki,şimdi gebelikten dolayı çok da duygusallık vardır sende ,kızına arkadaş olacak 1 yaşına kadar emmeside çok güzel canım bozma moralini.
herkesin ki farklı işte benimde ilk bebeğim kalp atışları durmuştu şimdi bundada çok korkuyorum aynı şeyi yaşarım diye.

Hosgeldin canim aramiza, zamansiz olunca biraz sikinti yaratiyor sanirim, Allah yardimcin olsun, ilk bebekler farki oluyor derdi bir arkadasim, herseyde bir hayir vardir, Allah guc kuvveti verir ins moralini bozma ama kiyamam canim yaa

teşekkür ederim cnm,moralim sıfırdı öğrendiğim günden beri,kimseye söyleyemiyorum,daha annemlere bile söylemedim çünkü minik kuşum çok küçük daha,ağlıyo,meme istiyo ama kesmek zorundayım işte,o meme diye ağladıkça ben daha da kötü oluyorum,hiç böyle bişey düşünmediğimiz için de hamile olduğumu bile hatırlamıyorum çoğu zaman...belki sizlerle dertleşirsem biraz daha düzelirim diye düşündüm...bu arada kan testlerini falan da yaptırdım sorun yok dedi dr..

sat:1 şubat 2012
beklenen doğum tarihi:7 kasım
izmir
kızıma kardeş gelecek...

hoşbulduk cnm, ayyy allah korusun ,hakkınızda hayırlısı olsun cnm,tutunur inş. bu kez annesine sıkı sıkı...bi yandan iyi olacak kızıma arkadaş olacak ,birlikte büyürler diye düşünüyorum ama bi yandan da çok zor olacak,şimdi bile işime mi evimemi kızıma mı kocama mı neye yeteceğimi bilemezken bi tane daha geliyo şimdi,neyse hayırlısı olsun diyoruz artık,zor günlerin ferah günleri de gelecektir inş.

hamişler
1 haftadır öksürüğüm var ve ne yaptıysam geçiremedim tavsiyeleriniz varmı neler yapabilirim..
geceleri çok kötü oluyorum öksürük yüzünden özellikle geceleri bulantılarım oluyor ve sonunda çıkarmak zorunda kalıyorum,
hiç yatamıyorum.. kızlar neler yapabilirim ..tavsiyelerinizi bekliyorumm...

teyzeleriii merhaba...

bugün bebeğimin kesesini gördük hesaplara göre 5+5'iz şuanda.kalp atışı duyamadık.2 hafta sonra tekrar gel doktorum...inşallah hayırlısıyla duyarızz kalbinin o minik atışlarını...çok merak ediyorum...siz kaçıncı haftanızda duydunuz?

selam ve sevgi ile...

topik hareketlendi biraz sevindim benim minişimde 5 haftalık ve benim ev işleri hiç bitmiyor haftasonu ev hafta içi iş bebeğimi 1 seneden beri bekliyorum şimdi kendim ve onun için bişey yapmıyormuşum gibi hissediyorum onun gelişimine korunmasına nasıl katkıda bulunabilirim neler yaapmaalı neler yapmamalıyım :26:

kızlar nasıl belirtileriniz sıkıntılarınız neler bulantılar falan varmı ben kızımda 6 ay çok kusmama ragmen daha bunda bişi yok gögus sızlaması uyku hali ve bacak sızlaması ve gaz baş gösterdi sizde neler var

aynen benimde aynı caanım bulantım yok şimdilik ama diğerleri aynen bendedde aynı akıntım var bide sık idrar :)

aynen benimde aynı caanım bulantım yok şimdilik ama diğerleri aynen bendedde aynı akıntım var bide sık idrar :)

aynen tatlım ya ben bacak sızlamasından bzaen korkuyorum adet olcagım zaman olurmu sanırım rahimdeki çalışmadan dolayı olsa gerek hatırladınmı beni ateş ölçme topiğinden cnm bu arada o bulantılar gelmez inşalla feci bişey

hakkından hayırlısı buymuş demekk
allah hayirli etsin canım masallah .saglıkla kucagımızada alırız insallah.bu arada kacıncı haftandasın ?benim daha 4+5 haftaya gidecem insallah hem hcg artmıstır hemde keseyi görürüz.benim ilk bebegimde hiç sabah bulantım olmamıstı ama bu bebegimde ilk kez bugun sabah bulantım oldu.

hoşgeldin canım sakın üzülme dünya okadar dert doluyken ikinci bebiş erken geliyo diye üzülmen hiç doğru değil.yeterki sağlıklı olsunlar.hakkından hayırlısı budur inşallah.

tatlımkarabiberle balı karıştırıp ye bide çok ilerlediys sırtında bu karışımı eşimn sursun havlu kağıt ile kapatsın ölece yat

hatırlaaamam mı yarencim aateşi düşüp toparlaanaan haatunnn ya ben mucizem benimle umutlar tükenmişken

hatırlaaamam mı yarencim aateşi düşüp toparlaanaan haatunnn ya ben mucizem benimle umutlar tükenmişken

sevindim canım hatırlamana bak yollar kesisti yinede kader ağlarını ördu hahahah cnm gercekten garip ve örnek olcak bi tabloydu

sevindim canım hatırlamana bak yollar kesisti yinede kader ağlarını ördu hahahah cnm gercekten garip ve örnek olcak bi tabloydu

yarencim benimde ateş tabloma bi göz atarsan ben 25,gün çatladım 28 ocak sat aamaa ben taabi 39,gün aadet bekliyordum 38,gün 5mart pazartesi beta hcg 83,77 çıktı dünde 9mart 483,77 çıktı değerim sata göre 6+1 ama doktorum geç döllenme 5 haftaalık dedi normaal dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…