canım korkma hiç,içini ferah tut.evet bende bulantılar başladı ama ablamda hiç bulantı olmamıştı,bir kere bile kusmadı şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var.kişiden kişiye değişiyor canım...demek iki kese maaşallah canım maaşallah,hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın inş.dualarım seninle....
ay_she canım çok teşekkürler beni listeye eklemişsin ama tarihleride vereyim ben sana SAT 05.02.2012 MUH. DOĞ. TARİHİ 11 KASIM 2012
Merhaba Kasim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
Merhaba benim son adet tarihim 26 Ocak bugün 6+2 günlük hamileyim dün hem vajinal hemde karından kalp atışı gözükmedi. Bugün ki beta hcg degerim 69.081,00. 1 Mart'ta 4910 dü. Beklenen dogum tarihim 1 Kasım , Acaba bir sorun mü var kalp atışı görmememiz normal mı sizce?
Arkadaşlar, ne kadar güzel olumlu şeyler duymak, inanıyorum ki bu zor süreçte bana çok yardımcı olacaksınız .İnşallah hep birlikte birbirimize pozitif enerji aşılayarak, bu günleri çok keyifli bir şekilde geçirecek ve çok güzel dostluklar edineceğiz. Hepinize kucak dolusu sevgiller,, hepimizin kucağında bebilerimizle birilkte güzel günler görmemiz dileğiyle... Nice mutlu haftalara hep birlikte inşallahh..
merhaba kasım ayı anneleri hepinize guzel bi gun gecirmenizi diliyor sizden yardım istiyorum ben netten otomatık hesapladığım da 4 kasım dio doğum tarihini ateş tablom 7 kasım dio dr da daha muayne etmeden sat a göre 11 kasım dedi muaynedde kesem adete uyumlu çıktı yani 5+4 ben ne zmman doğuracağım arkadaşlar hani aslında 3 5 gun ama listeye girmek gun gun hami,lelik rehperi için bu önemli değilmi
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
dr kalp atışlarını ekrendan gördü ama daha küçük dedi. alltan muayenelerde duyuluyormuş ama gerek görmedi gelilişimi çok güzel sağlıyor bebişin dediii çok mutlu oldummaşallah diyin :) ultrason görüntüsüde var müsait zamnda onuda paylaşırım..
bu arada bulantılarım çok fazlalaştı kılzar 6+1 izzz :)
oh maşalla canım bebişinedarısı hepimizin başına
aminn inş. en yakın zamanda görürsünüzz :) bu arada hoş geldin cnm aramıza
ay_she canım çok teşekkürler beni listeye eklemişsin ama tarihleride vereyim ben sana SAT 05.02.2012 MUH. DOĞ. TARİHİ 11 KASIM 2012
Merhaba Kasim Anneleri
Yeni uygulamamiza katilmak isteyenler bebeginin beklenen dogum gununu bana bildirebilir mi ?
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
dr kalp atışlarını ekrendan gördü ama daha küçük dedi. alltan muayenelerde duyuluyormuş ama gerek görmedi gelilişimi çok güzel sağlıyor bebişin dediii çok mutlu oldummaşallah diyin :) ultrason görüntüsüde var müsait zamnda onuda paylaşırım..
hoşgeldinnn :)
bende katılmak isterim 3 kasım beklenen 6+1 im
kızlar bu aramıza yeni katılan güzel annnelere hoş geldiniz diyorummm :) bebişlerinizle sağlılık bir hamilelik geçirirsiniz inş.
iyi akşamlar arkadaşlar ben de yaklaşık bir yıl önce b zamanlarda kasım 2011 annelerini takip etmeye başlamıştım şimdi 4 aylık bir bebeğim var Rabbim sizlere de güzel bir hamilelik süreci nasip etsin ve ardından da bebeklerinizi kucağınıza almayı
maşallah canım hayırlı olsun inş. bende duyarım bebişimin kalp atışını inş. dün muayenede 5 haftalık dedi doktor kesemizi gördükvajinal ultrsonda daha detaaylı inceleriz dedi ama ben istemedim kaarnımdan baaktı inş. güzel haberler aalırım benim sat 28 ocak ama yumurtlaamaalarım düzensizdi 25,günümde yumoşum çaatlamıştı sata göre 6 haftalık ama dün doktorum 5haftalık dedi vajinal ultrasondamı baktırsaydım acaba ddaha net oluyormuşya senin hiç bakılddımı gebelik öğrenildiğinden beri :26:
fıstığım benim tahmini doğumda 3kasım gözüküyorbabamın doğum günü
merhaba kızlar bende inşalla kasım ayı annesi olucam 2.bebeğimiz 5 yaşında kzım var 5+4 te keseyi görduk 8 martta ayın 16 sında kalp atışı için gidicez inşalla duyarız kızlar
kızlar bişey öğrendim sizinle de paylaşayım gebelıkte bebegımızın
Güzel yüzlü olması için yusuf ve meryem süreleri
güzel ahlaklı olması için ibrahim ve insan süreleri okunabilirmiş
doğuma kadar 71 kere enbiya suresı okumak çok faydalı imiş :)
ben enbiya dan başlıycam inşallah :)
maşallah canım ne güzel bende heyecanla o anı bekliyorum inşallah bizede nasip olur.kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
hoşbulduk canım.hoşgeldinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?