yarencim benimde ateş tabloma bi göz atarsan ben 25,gün çatladım 28 ocak sat aamaa ben taabi 39,gün aadet bekliyordum 38,gün 5mart pazartesi beta hcg 83,77 çıktıdünde 9mart 483,77 çıktı değerim sata göre 6+1 ama doktorum geç döllenme 5 haftaalık dedi normaal dimi :26:
cnm sen gec döllenme yaşamışsın artık senin satla işin bitti maşalla değerlerde çok guzel artmış cnm her zaman yumurtlama aynı zman olmuyo gec yada erken döllenme oluyo kese gözukmemiştir dimi cnm
bir zararı olmaz heralde dimi denemem lazım baya kötüyüm..
gözüktüvaajinaal ultraasonda istemedim korkuttular zaraaarlı olur diye kaarnımdaan baktı zorda olsa gözüktü inşallah bebişimde yerleşir büyür saağlıkla sıhhaatle kucağıma gelir
oh maşalla cnm benim ben cuma gidicem eger karından kalp sesi duyulmassa vajinal bakıcak bişey olmaz tatlım
olmaaz inş. canım benim etraafımdaki bayanlar korkuttu aaslında bende önce deniyim görünmezse vajinaal baakılır demiştim aama görüldü şükürvaajinal baakılsaydı daahaa ayrıntılı olurdu dediler sonra pişman bile oldum amaa doktorumdaa boşver gördük işte 2 hafta sonrada kalp atışalrını duymak için inş. gidicem hayırlısı
hatırlaaamam mı yarencim aateşi düşüp toparlaanaan haatunnn ya ben mucizem benimle umutlar tükenmişken
iyi pazarlar herkese,, nasılsınız kızlar ??
Ben sabah bulantısı yaşayacak gibi olacakken kalkıp iki lokma birşey yiyorum sonra da birşey kalmıyor. Başkaca da birşey yok. 21 martta kalp atışı dinlemeye gideceğim. İki kese vardı 29 şubatta. Bakalım neler göreceğiz ????
canım AAllaah bağışlasın sağlıkla sıhhatle bizde inş.bebişlerimize kavuşuruz... kasımda doğum yaapmaak naasıl bişeykış annesi olucaz heralde bebiş büyütürken sıkıntı oluyor mu
iyi pazarlar kızlar,
dün keseyi gördük çok şükür. çok heyecanlıyım...5+5de gözüken kesemiz var ancak kalp atıışımız henüz yok...2 hafta sonra gtcezz nasıl geçecek bu süre? allah esirgesinn yaa çok korkuyorummm:26:
gözün aydın canımm hayırlısı artık daha çok güzel haberler alacağız inşallahh hep birlikte Allaha emanetler
iyi pazarlar kızlar,
dün keseyi gördük çok şükür. çok heyecanlıyım...5+5de gözüken kesemiz var ancak kalp atıışımız henüz yok...2 hafta sonra gtcezz nasıl geçecek bu süre? allah esirgesinn yaa çok korkuyorummm:26:
inşallahhh teyzesiii...ne tuhaf demi mini minnacık bi mercimekken bilee onlar için kaygılanmaya başlıyoruz...benim bulantım çok yok hamdolsun canım sende durumlar nasıl? siz bizden azıcık büyüksünüzz gördüğüm kadarıyla...inşallah hayırlısıylaa alırızz kucaklarımızza yavrularımızı
tebrikler canım bende o hafaların geçmesini bekleyenlerdenim dediiğin gibi bu andan itibaren onun için endişelenmeye başladık resmen Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi inşallaahhh
tebrikler canım bende o hafaların geçmesini bekleyenlerdenim dediiğin gibi bu andan itibaren onun için endişelenmeye başladık resmen Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?