2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm sen gec döllenme yaşamışsın artık senin satla işin bitti maşalla değerlerde çok guzel artmış cnm her zaman yumurtlama aynı zman olmuyo gec yada erken döllenme oluyo kese gözukmemiştir dimi cnm

cnm sen gec döllenme yaşamışsın artık senin satla işin bitti maşalla değerlerde çok guzel artmış cnm her zaman yumurtlama aynı zman olmuyo gec yada erken döllenme oluyo kese gözukmemiştir dimi cnm

gözüktü vaajinaal ultraasonda istemedim korkuttular zaraaarlı olur diye kaarnımdaan baktı zorda olsa gözüktü inşallah bebişimde yerleşir büyür saağlıkla sıhhaatle kucağıma gelir

gözüktü vaajinaal ultraasonda istemedim korkuttular zaraaarlı olur diye kaarnımdaan baktı zorda olsa gözüktü inşallah bebişimde yerleşir büyür saağlıkla sıhhaatle kucağıma gelir

oh maşalla cnm benim ben cuma gidicem eger karından kalp sesi duyulmassa vajinal bakıcak bişey olmaz tatlım

oh maşalla cnm benim ben cuma gidicem eger karından kalp sesi duyulmassa vajinal bakıcak bişey olmaz tatlım

olmaaz inş. canım benim etraafımdaki bayanlar korkuttu aaslında bende önce deniyim görünmezse vajinaal baakılır demiştim aama görüldü şükür vaajinal baakılsaydı daahaa ayrıntılı olurdu dediler sonra pişman bile oldum amaa doktorumdaa boşver gördük işte 2 hafta sonrada kalp atışalrını duymak için inş. gidicem hayırlısı

evet cnm bende kese görunmese vajinal baktırcaktım sukurki görundu
bakalım kalp atışı görulmesse vajinal bakılcak hem 5 6 gun ilerde gösteriyomuş

günaydın kızlarr bebişlerinizle sizler nasılsınızz

hatırlaaamam mı yarencim aateşi düşüp toparlaanaan haatunnn ya ben mucizem benimle umutlar tükenmişken

fatoşcum günaydın bende ateş ölçme topiğindeydim sana bir kaç kere hayırlı olsun diye yazdım ama sanırım görmedin neyse sağlıcakla al bebişini seninle durumlar çok benzer benimde geç döllennme sat 25 ocak bende ilk kanda 130 çıktı 2 gün sonrada 320 sonra bir daha baktırmadım nasipse haftaya cmt gidicem

iyi pazarlar herkese,, nasılsınız kızlar ??
Ben sabah bulantısı yaşayacak gibi olacakken kalkıp iki lokma birşey yiyorum sonra da birşey kalmıyor. Başkaca da birşey yok. 21 martta kalp atışı dinlemeye gideceğim. İki kese vardı 29 şubatta. Bakalım neler göreceğiz ????

iyi pazarlar canımm hayırlısı ne güzel topiğimizin ilk ikizleri seninkiler mi olacak benimde şimdilik bulantım yok umarım böyle devam eder kızımda 6 ay boyunca kusmuştum bu sefer olmaz inşallahh çalışırken çok zorlanırımmm

kızlar okuyup okuyup çıktınız şaşırdım paylaşım için buradayız değilmi cevap yazmak istemeyebilirsiniz tabi tuhafıma gidiyor topiğin bu huyu nedense bugüne kadar yazdıklareıuma 1 2 arkadaş dışında kimse cvp yazmıyor neyse canınız sağolsun bakalımm :44::44::44:

canım AAllaah bağışlasın sağlıkla sıhhatle bizde inş.bebişlerimize kavuşuruz... kasımda doğum yaapmaak naasıl bişey kış annesi olucaz heralde bebiş büyütürken sıkıntı oluyor mu

aslında kasımda doğm yapmak iyi çünkü bebiş küçükken dışarı çıkamıyornz gezemiyorsunzo da kışa denk geliyor zaten, yaza ise tam onların gezme zamanı oluyor sizin açınızdan da iyi oluyor bence güzel bir tarih kasım ama hamilelğin yaza gelmesi biraz sıkıntı olabiliyor sıcaklardan dolayı

iyi pazarlar kızlar,

dün keseyi gördük çok şükür. çok heyecanlıyım...5+5de gözüken kesemiz var ancak kalp atıışımız henüz yok...2 hafta sonra gtcezz nasıl geçecek bu süre? allah esirgesinn yaa çok korkuyorummm:26:

gözün aydın canımm hayırlısı artık daha çok güzel haberler alacağız inşallahh hep birlikte Allaha emanetler

gözün aydın canımm hayırlısı artık daha çok güzel haberler alacağız inşallahh hep birlikte Allaha emanetler

inşallahhh teyzesiii...ne tuhaf demi mini minnacık bi mercimekken bilee onlar için kaygılanmaya başlıyoruz...benim bulantım çok yok hamdolsun canım sende durumlar nasıl? siz bizden azıcık büyüksünüzz gördüğüm kadarıyla...inşallah hayırlısıylaa alırızz kucaklarımızza yavrularımızı

tebrikler canım bende o hafaların geçmesini bekleyenlerdenim dediiğin gibi bu andan itibaren onun için endişelenmeye başladık resmen Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi inşallaahhh

teyzesi yesin onu maşallahhh benimde şimdilik bulantım yok umarımda olmaz evet büyüğüz tatlımm ama benim geç döllenme yani satla tam uyumlu değil 2. bebek olduğu için dr a gitmekte acele etmedim nasipse hftaya cmt gidicem hem kalp atışlarını görürüm hem keseyi bebişi falan hepsi bir çıksın dedimm bakalım hayırlısı

tebrikler canım bende o hafaların geçmesini bekleyenlerdenim dediiğin gibi bu andan itibaren onun için endişelenmeye başladık resmen Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi inşallaahhh

aminn aminnn canım...bende sei tebrik ederim...bizim ilk bebek allah izin verirsee heyecann tavan yapmış durumdaa....sen ne zaman gideceksin doktoraa?

sanada hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini sen gittinmi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…