aminn aminnn canım...bende sei tebrik ederim...bizim ilk bebek allah izin verirsee heyecann tavan yapmış durumdaa....sen ne zaman gideceksin doktoraa?
sanada hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini sen gittinmi doktora
teyzesi yesin onu maşallahhh benimde şimdilik bulantım yok umarımda olmaz evet büyüğüz tatlımm ama benim geç döllenme yani satla tam uyumlu değil 2. bebek olduğu için dr a gitmekte acele etmedim nasipse hftaya cmt gidicem hem kalp atışlarını görürüm hem keseyi bebişi falan hepsi bir çıksın dedimm bakalım hayırlısı
ayyy canım sen ne güzel tecrübelisin:) bizdee tam bi acemilik var...ilk bebek allah izin verirse...yaa aslında belkide geç gidip geç öğrenmek en mantıklısı...şimdi günlerr bana sene gibi geliyor...2 hafta sonra 7+5 olcazz inşallahh sorunsuz bi şekilde duyarızz kuzumunnn o güzel kalbinin atışlarını...senin ilkin kız mı erkek mi? bunda içine doğan bişey varmı canım? benim içime çok doğduğu söylenemez ama çevremdekilerin yorumundan, iç güdülerinden, rüyalardan etkileniyorum sanırım...erkek gibimize geliyorr...ama şimdilik ben kimseye bişey demiyorum....sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlarr inşallahh
ben martın 8 inde gitmiştim kızlar kesemizi gördük kese ölçülerine göre SAT a göre biraz ileriden gidiyyo maşallah bakalım bizede 2-3 hafta sonra gelin dedi nasıl dayanacam bilmiyorum çok merak ediyorum Allahım mleklerimizi bize bağışlasın korkuyorum ya duyamassam pıt pıtlarını diye ama dua ediyorum ve hissediyorum bebeğim iyi diyeee
evet canım benim 7 yaşında bir kızım var bana bu gebeliğim erkek gibi geliyor belkide bu seferde farklı cinsiyet olmasını istediğimdendir ama Rabbim neyi nasip ederse başımın tacı gözümün nuru yeterki sağlıklı sıhhatli olsunn kalp atışlarınıda duyarsın gönlün ferah olsunnn
rabbim hepimizin gönül muradını versin inşallahh...
öpüldünüzz hatunlar...ben çıkıyorum şimdi..bi namazımı kılayım.sonrada dışarı çıkıcazz kocacığımlaa...
tum yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip ,bebeklerimizi saglikla mutlulukla buyuturuz.benimki daha 4+6 bu persembe keseye bakacaz.
hakkından hayırlısı buymuş demekk
allah hayirli etsin canım masallah .saglıkla kucagımızada alırız insallah.bu arada kacıncı haftandasın ?benim daha 4+5 haftaya gidecem insallah hem hcg artmıstır hemde keseyi görürüz.benim ilk bebegimde hiç sabah bulantım olmamıstı ama bu bebegimde ilk kez bugun sabah bulantım oldu.
canım 6+2 oldum bu gün, 6 ya yaklaşınca bulantılarım arttı dr. demesi kalp atışları geliştikte bulantı artar dedi. sabah yine çıkardımbirrde hamilelikle ilgili küçük bir kitapçık verdi dr onu okudum orada az yememiz gerektiği yazıyor, midemiz dolarsa kusuyormuşuz, az az sık sık yemek yemek gerekiyormuş birde sık wc ye çıkıyorum, tutmadan geldiğinde hemen çıkılmalı imiş, içinde idrar kalmıcak şekilde hafif öne eğilerek yapmamız lazımmış, kesede idrar kalırsa iltihaplanma yapıyormuş. bunuda paylaşayım dedim. gün gün birşeyler öğreniyoruz :) inş. sende en yakın zamanda görürsün 5 haftalık iken görmüştüm ben kesemizi :)
hoşgeldin canım sakın üzülme dünya okadar dert doluyken ikinci bebiş erken geliyo diye üzülmen hiç doğru değil.yeterki sağlıklı olsunlar.hakkından hayırlısı budur inşallah.
teşekkür ederim cnm,moralim sıfırdı öğrendiğim günden beri,kimseye söyleyemiyorum,daha annemlere bile söylemedim çünkü minik kuşum çok küçük daha,ağlıyo,meme istiyo ama kesmek zorundayım işte,o meme diye ağladıkça ben daha da kötü oluyorum,hiç böyle bişey düşünmediğimiz için de hamile olduğumu bile hatırlamıyorum çoğu zaman...belki sizlerle dertleşirsem biraz daha düzelirim diye düşündüm...bu arada kan testlerini falan da yaptırdım sorun yok dedi dr..
sat:1 şubat 2012
beklenen doğum tarihi:7 kasım
izmir
kızıma kardeş gelecek...
teyzeleriii merhaba...
bugün bebeğimin kesesini gördük hesaplara göre 5+5'iz şuanda.kalp atışı duyamadık.2 hafta sonra tekrar gel doktorum...inşallah hayırlısıyla duyarızz kalbinin o minik atışlarını...çok merak ediyorum...siz kaçıncı haftanızda duydunuz?
selam ve sevgi ile...
slm kıssslar benide alın aranızabenim muhtemelen ikizlerim olucak drumuz öyle dedi cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez işşallah hepimiz i,çin herşey çok güzel olur
fatoşcum günaydın bende ateş ölçme topiğindeydim sana bir kaç kere hayırlı olsun diye yazdım ama sanırım görmedin neyse sağlıcakla al bebişini seninle durumlar çok benzer benimde geç döllennme sat 25 ocak bende ilk kanda 130 çıktı 2 gün sonrada 320 sonra bir daha baktırmadım nasipse haftaya cmt gidicem
arkadaşlar nasıl gidiyor hamişlik :))yanlız beni listeye eklememıssınız cok alındım ( 2:
topik hareketlendi biraz sevindimbenim minişimde 5 haftalık ve benim ev işleri hiç bitmiyor haftasonu ev hafta içi iş bebeğimi 1 seneden beri bekliyorum şimdi kendim ve onun için bişey yapmıyormuşum gibi hissediyorum onun gelişimine korunmasına nasıl katkıda bulunabilirim neler yaapmaalı neler yapmamalıyım :26:
ne listesi bu canım bende biryere eklenmedim heralde :26:haamileymişim gibi gelmiyor değişik bi duygu biçok belirtim var aslında ama işte her tuvalete gittiğimde elimde olmaadan tedirginlikle bakıyorum adet mi olucam diye (Allah korusun) akıntım varya o öyle hissettiriyor sanırım senin nasıl gidiyor nekadaarlık hamişsin
arkadaşlar nasıl gidiyor hamişlik :))yanlız beni listeye eklememıssınız cok alındım ( 2:
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu gün dr. gittim kesenin içinde bebişimi gördüm 3.9 mm ::::) yavrumm minnacılıkk
dr kalp atışlarını ekrendan gördü ama daha küçük dedi. alltan muayenelerde duyuluyormuş ama gerek görmedi gelilişimi çok güzel sağlıyor bebişin dediii çok mutlu oldummaşallah diyin :) ultrason görüntüsüde var müsait zamnda onuda paylaşırım..
bu arada bulantılarım çok fazlalaştı kılzar 6+1 izzz :)
aaa ben duymamıştım aklımda bulunsun okuyabilirim sağol cnm.
mrb arkadaşlar,biz de aranıza katılalım dedik artık...2.bebeğim olacak inş. ama tamamen sürpriz yaptı bize,çünkü daha kızımın 1.yaş gününü yeni kutladık ve hamile olduğumu öğrendim geçen hafta...şoku yeni yeni atlatıyorum,hatta atlatamadım hala(((çok üzgünüm çünkü kızımı sütten kesmem gerekecek...ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve çok ağlıyorum bu aralar..geçen hafta dr a gittim kese göründü,dr bu hafta tekrar gitmemi söyledi kalp atışlarını dinleteyim dedi,çarşamba tekrar gideceğim...bu arada beni de ekleyebilirmisiniz...
sat:1 şubat 2012
başka ne yazacaktık yaa?
hamişler
1 haftadır öksürüğüm var ve ne yaptıysam geçiremedim tavsiyeleriniz varmı neler yapabilirim..
geceleri çok kötü oluyorum öksürük yüzünden özellikle geceleri bulantılarım oluyor ve sonunda çıkarmak zorunda kalıyorum,
hiç yatamıyorum.. kızlar neler yapabilirim ..tavsiyelerinizi bekliyorumm...
teyzeleriii merhaba...
bugün bebeğimin kesesini gördük hesaplara göre 5+5'iz şuanda.kalp atışı duyamadık.2 hafta sonra tekrar gel doktorum...inşallah hayırlısıyla duyarızz kalbinin o minik atışlarını...çok merak ediyorum...siz kaçıncı haftanızda duydunuz?
selam ve sevgi ile...
topik hareketlendi biraz sevindimbenim minişimde 5 haftalık ve benim ev işleri hiç bitmiyor haftasonu ev hafta içi iş bebeğimi 1 seneden beri bekliyorum şimdi kendim ve onun için bişey yapmıyormuşum gibi hissediyorum onun gelişimine korunmasına nasıl katkıda bulunabilirim neler yaapmaalı neler yapmamalıyım :26:
kızlar nasıl belirtileriniz sıkıntılarınız neler bulantılar falan varmı ben kızımda 6 ay çok kusmama ragmen daha bunda bişi yok gögus sızlaması uyku hali ve bacak sızlaması ve gaz baş gösterdi sizde neler var
beni yine uyku tutmadı iyi mi
kızlar okuyup okuyup çıktınız şaşırdım paylaşım için buradayız değilmi cevap yazmak istemeyebilirsiniz tabi tuhafıma gidiyor topiğin bu huyu nedense bugüne kadar yazdıklareıuma 1 2 arkadaş dışında kimse cvp yazmıyor neyse canınız sağolsun bakalımm :44::44::44:
slm kıssslar benide alın aranızabenim muhtemelen ikizlerim olucak drumuz öyle dedi cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez işşallah hepimiz i,çin herşey çok güzel olur
merhaba kızlar benm hamileliğimi öğrenmem çok ilginç oldu gerçekten benim son adet tarihim 5 şubattı ama martın birinde 2 gün sadece brer damla kanamam oldu sonra birkaçgün sonra tekrar birer damla oldu tam doktora gidecekken 1 test yapayım dedim ve poztifi gördüm fakat birer damla kanamam ve kahverengi akıntım olduğu için çok tedirgin oldum ve dün doktora gittim oda şuanda yapacak birşeyimiz yok pazartesi keseyi görünce birşey söyleye bilirim dedi fakat tutunması için 1 iyne yapalım dedi bu arada dünkü hcg oranım 1500dı çok tedirginim ama aranızda benim gib akıntısı olanlar varmı birde belimde ve kasıklarımda hafif 1 ağrım var çok tedirgin oluyorum ..
canım bılgılerını yazmazsan ekleyemem liste ılk sayfadaa :)
canım bılgılerını yazarsan eklerım herkese yazıorm bılgılerınızı yazın die siz yazmıosnz anacım özel msj
atın die bildirdim tee en bastann :) yazın da ekleım hadı
oyyy maşallahhh onaa sağlıkla büyüsün bebegmmm :)
rica ederım canım duyma şeysişleri gelıssın dınletırız de eheheh :)
canım tablo ılk sayfada oradan bakıp yazabılırsın ekleyım senı
hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın ınsallahhb :)
gecmıs olsun canım ayy bılmıyorum kı vallaa :26:
canım ben 3+6 da gidip keseyı gormustumartık perşembe gene gıdıecem bakalım
basladımı kalp atıslarıı :) ohh kesenız gorulmuss oh ne alaa :) maşallahhh
canım sımdı ii tutunması ıcın bol bol dınlenmemız lazım ama ben hıc dınlenemıyorujm
aynen dedıgı gibi haftaıcı iş haftasonu ev işi cok yoruluyoırummm dün gene bayıldım
koturmaktan kasık agrımda vardıbaya yorgun oluorm yanı
bulantım yok hıcc canım basım donuo benım basım agrıo bi de bayılıorm devamlı :S :S :S
afferım sanaa :)
canım ben ep yazıyorum aşk olsunn
hoşgelkdın canım hayırlı olsunnn :) bılgılerını yaz ekleyeyeım ılklk sayfada tablomuz vaarr :)
merhaba canım hayırlı olsunn bızdede var kasık agrısı oluo tutunurken öle
ok şiddetlı değilse sorun yapma ayaklarını yuksege koy uzan canım
sizin bi fikriniz varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?