2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aminn aminnn canım...bende sei tebrik ederim...bizim ilk bebek allah izin verirsee heyecann tavan yapmış durumdaa....sen ne zaman gideceksin doktoraa?

sanada hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini sen gittinmi doktora

ben martın 8 inde gitmiştim kızlar kesemizi gördük kese ölçülerine göre SAT a göre biraz ileriden gidiyyo maşallah bakalım bizede 2-3 hafta sonra gelin dedi nasıl dayanacam bilmiyorum çok merak ediyorum Allahım mleklerimizi bize bağışlasın korkuyorum ya duyamassam pıt pıtlarını diye ama dua ediyorum ve hissediyorum bebeğim iyi diyeee

ayyy canım sen ne güzel tecrübelisin:) bizdee tam bi acemilik var...ilk bebek allah izin verirse...yaa aslında belkide geç gidip geç öğrenmek en mantıklısı...şimdi günlerr bana sene gibi geliyor...2 hafta sonra 7+5 olcazz inşallahh sorunsuz bi şekilde duyarızz kuzumunnn o güzel kalbinin atışlarını...senin ilkin kız mı erkek mi? bunda içine doğan bişey varmı canım? benim içime çok doğduğu söylenemez ama çevremdekilerin yorumundan, iç güdülerinden, rüyalardan etkileniyorum sanırım...erkek gibimize geliyorr...ama şimdilik ben kimseye bişey demiyorum.... sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlarr inşallahh

evet canım benim 7 yaşında bir kızım var bana bu gebeliğim erkek gibi geliyor belkide bu seferde farklı cinsiyet olmasını istediğimdendir ama Rabbim neyi nasip ederse başımın tacı gözümün nuru yeterki sağlıklı sıhhatli olsunn kalp atışlarınıda duyarsın gönlün ferah olsunnn

maşallahhh canımm gönlünü ferah tut bol bol dua et hayırlısı ile gittiğinde duyarsınnn ben kızımda 6 haftalıkken gittiğimde görememiştik sonra 10. haftada çağırmıştı gittiğimizde görmüştükk panik yokk hepimizin bebişleri çok sağlıklı olacak Allahın izniyle

rabbim hepimizin gönül muradını versin inşallahh...
öpüldünüzz hatunlar...ben çıkıyorum şimdi..bi namazımı kılayım.sonrada dışarı çıkıcazz kocacığımlaa...

tum yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip ,bebeklerimizi saglikla mutlulukla buyuturuz.benimki daha 4+6 bu persembe keseye bakacaz.

tum yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip ,bebeklerimizi saglikla mutlulukla buyuturuz.benimki daha 4+6 bu persembe keseye bakacaz.

hayırlı olsun canımm güzel dileklerin için çok sağol hayırlısıyla görürsün inşallah bebişini

kızlarr ben çıkıyorumm öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın işlerimi azıcık halledeyim gelicem hemen

kıyamam yavruna yaaa canım benim Allah yardımcın olsun

canım çok sevindimm inş. duyarsın. 6+2 yim ben :)

slm kıssslar benide alın aranızabenim muhtemelen ikizlerim olucakdrumuz öyle dedi cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez işşallah hepimiz i,çin herşey çok güzel olur

merhaba kızlar benm hamileliğimi öğrenmem çok ilginç oldu gerçekten benim son adet tarihim 5 şubattı ama martın birinde 2 gün sadece brer damla kanamam oldu sonra birkaçgün sonra tekrar birer damla oldu tam doktora gidecekken 1 test yapayım dedim ve poztifi gördüm fakat birer damla kanamam ve kahverengi akıntım olduğu için çok tedirgin oldum ve dün doktora gittim oda şuanda yapacak birşeyimiz yok pazartesi keseyi görünce birşey söyleye bilirim dedi fakat tutunması için 1 iyne yapalım dedi bu arada dünkü hcg oranım 1500dı çok tedirginim ama aranızda benim gib akıntısı olanlar varmı birde belimde ve kasıklarımda hafif 1 ağrım var çok tedirgin oluyorum ..

slm kıssslar benide alın aranızabenim muhtemelen ikizlerim olucakdrumuz öyle dedi cumartesi günü keselerimizi görmeye gidicez işşallah hepimiz i,çin herşey çok güzel olur

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun peki ama doktor neye göre ikiz ded ve senn son adet tarhin neyd paylaşa blirmisin acaba..

kusura bakma yasibcim tektek cevap yazamadım herkese toptan bi msj atmıştım çok sağol iyi dileklerin için bende 5+1im bugün tabi bu tespitler ileyleyen günlerde dahada yerine oturur inşallah düzensiz adet ve geç döllenme olunca biraz değişiklikler olabiliyormuş bebeğim benimle olsun saağlıkla sıhhatle kucağımıza gelsinde küçük detaaylar okaadarda mühim değil sata göre aslında ben 6+2 oluyorum ama keseme bakılınca 5+1 ben vajinal ultrason istemediğim için üstten bakılıyor bebişime dr. ayın 25-30 gibi gel dedi eşimin doğum günü 25mart benim ki 26mart o tarihlerde gideyim diyorum bende güzel haberlerle hiç unutulmayacak doğum günlerimiz olur inşallah

arkadaşlar nasıl gidiyor hamişlik :)) yanlız beni listeye eklememıssınız cok alındım (2:

ne listesi bu canım bende biryere eklenmedim heralde :26: haamileymişim gibi gelmiyor değişik bi duygu biçok belirtim var aslında ama işte her tuvalete gittiğimde elimde olmaadan tedirginlikle bakıyorum adet mi olucam diye (Allah korusun) akıntım varya o öyle hissettiriyor sanırım senin nasıl gidiyor nekadaarlık hamişsin

sizin bi fikriniz varmı :26:

canım bılgılerını yazmazsan ekleyemem liste ılk sayfadaa :)

arkadaşlar nasıl gidiyor hamişlik :)) yanlız beni listeye eklememıssınız cok alındım (2:

canım bılgılerını yazarsan eklerım herkese yazıorm bılgılerınızı yazın die siz yazmıosnz anacım özel msj
atın die bildirdim tee en bastann :) yazın da ekleım hadı

oyyy maşallahhh onaa sağlıkla büyüsün bebegmmm :)

aaa ben duymamıştım aklımda bulunsun okuyabilirim sağol cnm.

rica ederım canım duyma şeysişleri gelıssın dınletırız de eheheh :)

canım tablo ılk sayfada oradan bakıp yazabılırsın ekleyım senı
hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın ınsallahhb :)

gecmıs olsun canım ayy bılmıyorum kı vallaa :26:

canım ben 3+6 da gidip keseyı gormustum artık perşembe gene gıdıecem bakalım
basladımı kalp atıslarıı :) ohh kesenız gorulmuss oh ne alaa :) maşallahhh

canım sımdı ii tutunması ıcın bol bol dınlenmemız lazım ama ben hıc dınlenemıyorujm
aynen dedıgı gibi haftaıcı iş haftasonu ev işi cok yoruluyoırummm dün gene bayıldım
koturmaktan kasık agrımda vardı baya yorgun oluorm yanı

bulantım yok hıcc canım basım donuo benım basım agrıo bi de bayılıorm devamlı :S :S :S

beni yine uyku tutmadı iyi mi

afferım sanaa :)

canım ben ep yazıyorum aşk olsunn

hoşgelkdın canım hayırlı olsunnn :) bılgılerını yaz ekleyeyeım ılklk sayfada tablomuz vaarr :)

merhaba canım hayırlı olsunn bızdede var kasık agrısı oluo tutunurken öle
ok şiddetlı değilse sorun yapma ayaklarını yuksege koy uzan canım

kuzum dikkaat et amaan nediyosun nolur bebişinle dinlen oderece değil benimkisi şükür yoruluyorum ama yatmakta bana göre dewğil önceden naasıl uyurdum şimdi heyecan doluyum uyuyamıyorumda birsürü haayaller var aklımda bebişimle ilgili sende dinlen amaaan amannnnnnnnişler beklesin bizi bebişimiz için herşey

kızla merhaba bugün sınavım vardı yenı geldık yemek yedık geldım hemen benım cok basım dönüyo ya
dün akşam gene bayıldım namaz kılarken :S sonra bi süre kendıme gelemıyorum basım agrıyo fln
size de oluyormu dun bıde düştüğüm icin sanırırm kasıgımda batmalar hıssettm ama kanamam fln
yok cok sukur bugun leke gibi bişi gördüm sankı sınavdan gelınce ama seceemndım yanı beyazdı ama
renk değişikti sankı agrım sızımda yok su an ıyıyım sanırırm ısıktan öle geldı bana

ama bu ıkı uc udur cok yoruldm ondan oldu dınlenmem lazımmm

sizin bi fikriniz varmı :26:

canım sımdılık dınlenmen lazım ne bıleyım dengeli beslenmen lazım bebegın büyüme hızı
anneın uyku ve yeme düzenıne göre değişirmiş herseyı dengelı tutmak düzenlı olmak
önemli su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…